2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208231 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Sinan23

Joao Pedro, Talisca tarzı 9.5 numara. Çok sevdiğim bir oyuncu.

Çevrimiçi sefaköykartali

💥Valerien İsmael’in kampa alacağı genç isimler belli oldu: Emirhan Delibaş, Cisse, Semih Kılıçsoy, Besar Gudjufi, Emrecan Terzi, Emre Bilgin, Necati Bilgiç ve Aytuğ Kömeç

( @ortacizgicom )

Sol bek için Emrecan, stoper için de Aytuğ Batur çok iyi sinyaller veriyorlardı inşallah a takıma da çıkarlar. Emirhan ve Semih zaten çok yetenekli, rotasyona girmelerini bekliyorum bu sezon.

Çevrimdışı Nazım Ar

Mert'e güvenirsek yolda kalırız. Oynadığı maçlarda hiç güven vermedi bana.

Çevrimiçi Necmi

Mert'e güvenirsek yolda kalırız. Oynadığı maçlarda hiç güven vermedi bana.
Bizde oynadığı bir iki maçlamı değerlendiriyorsun 😳
Mert iyi bir kaleci kaleci oynadıkça yükselir mert uzun zamandır oynayamıyor yani kabul edelim ersin falan mertin eldiveni bile olamaz beşiktaşın kalesinede taraftar korkusundan geçirmediler eğer kaleci almazsak ismaelin tercihi yüksek ihtimal mert olur doğru olanıda bu zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

yonetimin yanlislarini kabul etmekle beraber bu genc oyuncu konusunda biraz fazla Yangin yapiyoruz  ben dahil Ahmet Gülay Fatih Alpay dedik oynayan yok Sanki Marcelo Ramos muamaelesi yapiyoruz
Hic oynamadan oynadiklarini gormeden abartip duruyoruz ben mesela Berkayi izledim gayet iyi o cocuk uzerine duserlerse olur gibi kimseyede gitmez bence Besiktas kim Alanya kim
Yangın yapılan bir şey yok.

Kendi oyuncunla sözleşme yenilemeyip, küme düşen Altay'da yarım yamalak top oynayan Kazımcan'ın peşinden koşuyorsun. Herifler de kapıyı 2 milyon Euro'dan açıyor.

Senin altyapıdan Kazımcan kadar adam çıkmıyorsa, zaten kapat altyapıyı. Yok çıkıyorsa, neden sözleşmelerin hepsi 2023'te bitiyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

caprazi yirtacaksa Anadoludada yirtar Anadoluda 300 almaktan Besiktas da 50 almaz daha evladir bunu anlamayan oyuncuda sorun  vardir bu kafadakiler de gidecekse gitsin daha hic bir sey olmadan A takimda ilk 11 gormeden pazarlik masasina oturulmaz esyanin tabiatina aykiri
Paraya ihtiyacı olan çocuk neden Anadolu'da 300 almaktansa burada 50 alsın? Salak mı bu adam da, burada 6'da birine oynasın? 7 göbek Beşiktaş'lı olsa, dedesinin dedesinin Çarşı'da türbesi olsa yine gider

Anadolu takımı 300 verirken sen 50 veriyorsan, sorun sendedir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İnş yine sallıyordur Bild. :bawling:

Burnley striker Wout Weghorst (29) a priority for Eintracht Frankfurt‚ the Dutchman played under Oliver Glasner at Wolfsburg. (Bild)
Ne zaman salladı ki?

Rıdvan'ın bonservisini bizim muhabirlerden doğru söyledi adamlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizde oynadığı bir iki maçlamı değerlendiriyorsun
Mert iyi bir kaleci kaleci oynadıkça yükselir mert uzun zamandır oynayamıyor yani kabul edelim ersin falan mertin eldiveni bile olamaz beşiktaşın kalesinede taraftar korkusundan geçirmediler eğer kaleci almazsak ismaelin tercihi yüksek ihtimal mert olur doğru olanıda bu zaten
Hangi maçlarla değerlendirelim abi?

Herifin kalede olduğu maçlarda ortalama 3.33 gol yemişiz. Ajax deplasmanında kalede bu olsaydı, Liverpool maçını mumla arardık muhtemelen.

Hayır geçmişine bakalım desek, 33 yaşına kadar bir takımın ilk kalecisi olduğu sezon sayısı 2.5.

Çevrimdışı tuncaboylu

Weghorst ile mali konularda anlaşmışız, ama hafta sonuna kadar süre istemiş.

Muhtemelen bizim teklifi kullanarak diğer takımlarla pazarlık yapıyor.

Gelirse çok iyi transfer olur, ama haber cesaret kırıcı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert anca abilik yapar, Emre varken Emreyi oynatmalıyız. 2004lü kendi yaş grubundaki en yeteneklilerden. Bi sezon düzenli oynatsak Ersin' den çok çok daha fazlasını kazandırabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Yangın yapılan bir şey yok.

Kendi oyuncunla sözleşme yenilemeyip, küme düşen Altay'da yarım yamalak top oynayan Kazımcan'ın peşinden koşuyorsun. Herifler de kapıyı 2 milyon Euro'dan açıyor.

Senin altyapıdan Kazımcan kadar adam çıkmıyorsa, zaten kapat altyapıyı. Yok çıkıyorsa, neden sözleşmelerin hepsi 2023'te bitiyor?
yönetimin sözleşme uzatma konusundaki bşarısızlığını zaten kabul ettiğimi belirttim. Bu farklı bir olay ama Serdar gibi daha ilk 11 oynadığı maç sayısı 30 olmamış adamın da olmuş futbolcu parası istemesi farklı bir olay sen daha kendini ispat edememişsin oturup üst perdeden pazarlık yapamazsın kimse o kontratı sana vermez. Alanyaya  gidipte  performansıyla bizi pişman eden de olmadı henüz
kazımcan Abdülkerim gibi topçulara para saçılmamasını defaatle ben yazdım zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar saatçi hiçbir zaman Beşiktaş 11'i kalitesinde bir stoper olamayacak. Bunu bi kabullenmek lazım. Zaten altyapidaki çocukların da büyük bir kısmı asla o seviyeye gelemeyecek bu gayet normal. Her oyuncudan bonservis geliri elde edemeyiz. Bunu yönetim aklamak için söylemiyorum, ancak örneğin serdarı bir transferde takas olarak kullansak ve aldığımız adamdan verim alsak o bile altyapıdan fayda almaktır bana göre. Altyapidaki her oyuncuya 90 dk süre veremeyiz. Bizim amacımız en iyilerini ve en degerlilerini kadroda tutmak olmalı. Her giden genç oyuncuya yangın yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Serdar Saatçi'nin durumu farklı. O menajerle çalışmaya başladığı gün menajerini bırakması istenmeli, kabul etmezse kapının önüne konulmalıydı.

Öte yandan diğer oyuncular için konuşursak, neden altyapıdan gelen oyuncuların ilk 11 olabilmesi şartı aranıyor?

Rotasyon oyuncusu olarak oynayacak oyuncular da lazım bu takıma. Al işte Necip.

Gidip Anadolu takımlarından garip garip adamların peşine düşüyorsun. Maliyetini geçtim, aldıklarından da 10 tanesinden biri tutuyor.

O zaman altyapından çıkar onları, en azından bir ekol oluşur. İleriki yıllar için de genç yetenekler senin kulübünü tercih eder.

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetimin sözleşme uzatma konusundaki bşarısızlığını zaten kabul ettiğimi belirttim. Bu farklı bir olay ama Serdar gibi daha ilk 11 oynadığı maç sayısı 30 olmamış adamın da olmuş futbolcu parası istemesi farklı bir olay sen daha kendini ispat edememişsin oturup üst perdeden pazarlık yapamazsın kimse o kontratı sana vermez. Alanyaya  gidipte  performansıyla bizi pişman eden de olmadı henüz
kazımcan Abdülkerim gibi topçulara para saçılmamasını defaatle ben yazdım zaten
Ben Serdar'dan bahsetmiyorum, Emirhan'dan bahsediyorum.

Serdar'ın gideceği 1.5 senedir belli zaten. Ama Emirhan'ı bile tutamıyorlarsa, bıraksınlar bu işi.

Çevrimdışı Talisca1903

Paraya ihtiyacı olan çocuk neden Anadolu'da 300 almaktansa burada 50 alsın? Salak mı bu adam da, burada 6'da birine oynasın? 7 göbek Beşiktaş'lı olsa, dedesinin dedesinin Çarşı'da türbesi olsa yine gider

Beşiktaş gibi büyük camiada oynamanın bir çok artısı var bunu göremeyip Anadoluya tav olanın yolu açık olsun ben daha gidip iflah olanı görmedim orhan gülleler felan 3-5 in hesabını yapıp gittiler şimdi esamesi okunmuyor

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Serdar'dan bahsetmiyorum, Emirhan'dan bahsediyorum.

Serdar'ın gideceği 1.5 senedir belli zaten. Ama Emirhan'ı bile tutamıyorlarsa, bıraksınlar bu işi.
uçmayacak o zaman daha oynadığı 10 maç yok yönetim beceriksiz bu konuda kabul ama bu çocuklarda mantıklı isteklerde bulunacak başarıyla beraber zaten gerekli güncellemeler yapılır
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2022, 23:48:54 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Mert anca abilik yapar, Emre varken Emreyi oynatmalıyız. 2004lü kendi yaş grubundaki en yeteneklilerden. Bi sezon düzenli oynatsak Ersin' den çok çok daha fazlasını kazandırabilir.
ben emreyi beğeniyorum ama bu yükü yüklemek için çok küçük daha kazanalım derken kaybederiz iddalı takımla kritik maçlara çıkmak eleğini asmış takımla ligin son bir iki maçına çıkmak aynı şey değil sürekli oynayınca eleştirilerde başlayacak o yaşda çabuk demoralize olur

Çevrimiçi sefaköykartali

Serdar Saatçi'nin durumu farklı. O menajerle çalışmaya başladığı gün menajerini bırakması istenmeli, kabul etmezse kapının önüne konulmalıydı.

Öte yandan diğer oyuncular için konuşursak, neden altyapıdan gelen oyuncuların ilk 11 olabilmesi şartı aranıyor?

Rotasyon oyuncusu olarak oynayacak oyuncular da lazım bu takıma. Al işte Necip.

Gidip Anadolu takımlarından garip garip adamların peşine düşüyorsun. Maliyetini geçtim, aldıklarından da 10 tanesinden biri tutuyor.

O zaman altyapından çıkar onları, en azından bir ekol oluşur. İleriki yıllar için de genç yetenekler senin kulübünü tercih eder.
Anadoludan garip garip adamlara takasta harcamak mantıksız evet ama şimdiye kadar takasa yolladığımız kimse de öyle uber super parlamadı. Fatih burada kalsa kulübede koltuk ısıtıyordu, en azından daha çok fırsat bulabileceği yere gitti. Serdar da Fatih gibi tavanı kısıtlı olan oyunculardan, konsantrasyon problemi büyük takımlar için çok fazla. Yani Anadoludan Doğukan gibi, Bünyamin gibi, kasimpasadaki eren gibi yetenekli gençler için Serdarı, Welintonu, Salihi vs gözümü kırpmadan veririm. Rotasyona oyuncu bulmak çok kolay, bu sinirlamada 40 maçta seni götürecek kaliteli yerli bulmak ölüm gibi bir şey.

Çevrimiçi sefaköykartali

ben emreyi beğeniyorum ama bu yükü yüklemek için çok küçük daha kazanalım derken kaybederiz iddalı takımla kritik maçlara çıkmak eleğini asmış takımla ligin son bir iki maçına çıkmak aynı şey değil sürekli oynayınca eleştirilerde başlayacak o yaşda çabuk demoralize olur
Kaleci dediğin oynayarak gelişir, Valerien de bu sezon bol bol şans verdi. Emrenin önünde süper bi kaleci olsa yavaş yavaş oynasın diyeceğim ama Mert de vasat bi kaleci, hata yapacaksa en azından emre yapsın en azından hatasından ders çıkarır, güçlenir gelişir. Bizim taraftar 30 yaşında bir kalecinin hatasında yangın yapar(bkz. Tolga) ama ben öyle aşırı yüklenilen bir 17 18 yaşında genç hatırlamıyorum.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2022, 23:54:36 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

anadoluda üçyüz alırsın ama o rakamdada kalırsın burda elli alırsın daha o sezon içinde varlık gösterirsen üçyüz olur zaten başarılı olursan büyük rakamları alma imkanında var ancak kendine güvenmeyen takıma bakmadan en iyi rakama verene gider

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş sezonda 50 tane Fatih, Serdar bulur, dert değil. Asıl önemli olan Emirhan, Aytuğ, Berkay, Emrecan, Semih gibi kendi yaş grubunda çok yetenekli ve potansiyelli çocuklarla uzun süreli imzalayabilmek.

Çevrimiçi Necmi

Kaleci dediğin oynayarak gelişir, Valerien de bu sezon bol bol şans verdi. Emrenin önünde süper bi kaleci olsa yavaş yavaş oynasın diyeceğim ama Mert de vasat bi kaleci, hata yapacaksa en azından emre yapsın en azından hatasından ders çıkarır, güçlenir gelişir. Bizim taraftar 30 yaşında bir kalecinin hatasında yangın yapar(bkz. Tolga).
bizim taraftar 17 yaşındaki kalecinin hatasındada yangın yapar emin ol yeterki bu hatayı hangi şartlarda yapacağın önemli

Çevrimdışı Talisca1903

Anadoludan garip garip adamlara takasta harcamak mantıksız evet ama şimdiye kadar takasa yolladığımız kimse de öyle uber super parlamadı. Fatih burada kalsa kulübede koltuk ısıtıyordu, en azından daha çok fırsat bulabileceği yere gitti. Serdar da Fatih gibi tavanı kısıtlı olan oyunculardan, konsantrasyon problemi büyük takımlar için çok fazla. Yani Anadoludan Doğukan gibi, Bünyamin gibi, kasimpasadaki eren gibi yetenekli gençler için Serdarı, Welintonu, Salihi vs gözümü kırpmadan veririm. Rotasyona oyuncu bulmak çok kolay, bu sinirlamada 40 maçta seni götürecek kaliteli yerli bulmak ölüm gibi bir şey.
Fatih Welinton takası fayda maliyet analizi bakımından mükemmel bir olay oldu.weli çok başarılı bir stoper görevinide fazlasıyla yaptı ama nedense bizm taraftar bir türlü benimsemedi. Weintonu Abdülkerim takasına kesinlkle vermem ben olsam Alanyada kazandığımızı Konyada kaybetmek olur bu

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş sezonda 50 tane Fatih, Serdar bulur, dert değil. Asıl önemli olan Emirhan, Aytuğ, Berkay, Emrecan, Semih gibi kendi yaş grubunda çok yetenekli ve potansiyelli çocuklarla uzun süreli imzalayabilmek.
çok doğru rıdvan ersin vs de ekle yerlerini doldurmak çok kolay ama özellikle emirhan semih kaybedilirse kaçan balık büyük olur

Çevrimdışı Talisca1903

bizim taraftar 17 yaşındaki kalecinin hatasındada yangın yapar emin ol yeterki bu hatayı hangi şartlarda yapacağın önemli
yangın da yapsa ben olsam Emreyle oynarım Ersinin hatalarına dayandık Emre eminim o kadar hata yapmaz.Taraftarımızn değişik bir takıntısı var Welinton gibi faydalı adamlar beğenilmeyip tek hatasında gömülürken Ersin ne kadar hata yaparsa yapsın destekleniyor

Etiketler: