2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208267 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Mehmet Büyükekşi: "Yabancı kuralında kulüplerin istediğini yapacağız"

Yönetim inşallah yerliyi savunmuyordur, duruşları ne bilmiyorum ama 14 yabancı sınırsız dönemine donebilirsek çok iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi: "Yaşı geçmiş, menajer ayak oyunlarıyla, taraftar istiyor diye gelen futbolcularla durum belli. Alex Teixeira'sı, Pjanic'i, Batshuayi'si var. Taraftarın istediği futbolculardı bunlar. Sonuç ortada.

Yönetim tertemiz.
en keskin taraftar @tuncaboylu  olduğuna göre bütün suç onda tabi

Çevrimiçi Necmi

Yönetim inşallah yerliyi savunmuyordur, duruşları ne bilmiyorum ama 14 yabancı sınırsız dönemine donebilirsek çok iyi olur.
bir şey savunsunlarda ne olursa olsun

Çevrimdışı Nazım Ar

Forvetlerimizi bilseydik iyi olurdu. Forvet önemli, Geçen sene sadece forvetimiz farklı olsaydı ilk 10 haftadaki dominant ama sonuç alamayan futbolumuzla başka bir sezon geçirirdik diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Ahmet Nur Çebi: "Yaşı geçmiş, menajer ayak oyunlarıyla, taraftar istiyor diye gelen futbolcularla durum belli. Alex Teixeira'sı, Pjanic'i, Batshuayi'si var. Taraftarın istediği futbolculardı bunlar. Sonuç ortada.

Yönetim tertemiz.

Sergen’e , transfer ekibine laf etmeye cesaret edemeyip taraftari harcamis, inanilmaz.
Kimse inanmiyorduki sonucun bu kadar kötü olabileceğine.,

Çevrimdışı worns

weghorst için frankfurt'un devrede olması kötü. hem almanya hem glasner var hem de seneye şampiyonlar ligine gidecekler. kötü bir rakip.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1537396561310793729

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1537400385748475904
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Sergen’e , transfer ekibine laf etmeye cesaret edemeyip taraftari harcamis, inanilmaz.
sergene transfer ekibine neden laf söylesinki transferleri sen yapmışsın lafıda senin yemen lazım başkan yalanmı söylüyor 🤔

Çevrimdışı can1903

Mulekanın yeni menajeri eskibir beşiktaşlı profesyonel.          :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Mulekanın yeni menajeri eskibir beşiktaşlı profesyonel.          :photo:
Zahavi den mi bahsediyorsun. Amartey, rosier ve aboubakar'ın da menejeriymiş.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

sergene transfer ekibine neden laf söylesinki transferleri sen yapmışsın lafıda senin yemen lazım başkan yalanmı söylüyor 🤔

Bu doğru, ama saçmalamanın seviyesini göstermek istedim, suçu çevresindekilere atsa bir parça inandırıcılığı olur, taraftar ne yahu. Şampiyon olduğunda bütün başarı onun olamadığında suçlu taraftar..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yuh lafa bak. Birisi şuna Teixera'nın hala oyuncumuz olduğunu hatırlatsın.
Ondan sonra neden oyuncu satamıyoruz. Neden acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

resmi imza atilsin , kap aciklamasinda anlasilir bonuslar.
Hangi Kap açıklamasında net bir şey açıkladılar bu zamana kadar?

Çevrimdışı tuncaboylu

şartların ne olduğunu açıklamayıp yüzde vermek lafontenden masallar gibi oluyor %99 yapacakları ödeme için neden opsiyon konsunki
Bu adamın açıklamalarına göre; Demek 4 milyon %50 ihtimalle, 6 milyon %25 ihtimalle, 6.5 milyon ise milyonda bir ihtimalle kasaya girecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim tertemiz.
Şaka gibi cidden ya, biri de çıkıp ağzının payını vermiyor bu adamın.

Çevrimdışı Egos

önce kendisinin başkan olduğunu hatırlasın. ben böyle etkili muhalefet görmedim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Frankfurt CEO' sunun Rıdvan hakkındaki sözleri aslında bizim ve onların oyuna ve oyuncuya bakış açısını çok net ortaya koyuyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

önce kendisinin başkan olduğunu hatırlasın. ben böyle etkili muhalefet görmedim.

Aynen kardeşim. Aslında ANÇ nin durumu zoraki başkan. Baktığında kendi de istemiyor.
Ancak bu onun değil, koca bir camianın ayıbı.

Çevrimiçi Samet Demir

Frankfurt CEO' sunun Rıdvan hakkındaki sözleri aslında bizim ve onların oyuna ve oyuncuya bakış açısını çok net ortaya koyuyor.
Ne demiş abi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

😳 sendemi 😳😳

Çevrimiçi Necmi

nedenmi 🤔
Taraftarın yüzünden tabiki

Çevrimdışı murat

Adamların amacı fikret ormanı hırsız gösterip koltuğa oturmak ve trabzonu şampiyon yapmakmış. Fikret orman kendi bacağına sıkmış bunu 2. Başkan yaparak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne demiş abi

Alta kopyaladım kardeşim.

Eintracht Frankfurt kulübüne yakınlığıyla bilinen Frankfurter Rundschau gazetesine konuşan kulüp CEO'su Markus Krösche, Rıdvan Yılmaz'dan hemen çok şey beklemediklerini, genç oyuncuların zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

"Rıdvan, Kostic'in verebileceklerinden çok uzakta"

Krösche, "Rıdvan şu anda bir Filip Kostic'in bize verebileceklerinden çok uzakta. Ancak takıma da itina ile monte edilmesi gerekiyor. Olağanüstü şeyler kimse beklememeli. Genç oyuncuların zamana ihtiyacı oluyor. Özellikle de yurtdışından geliyorlarsa uyum daha uzun sürüyor. İlk sezonda her şeyi tanıyıp özümseyerek sonrasında takımla kaynaşmaları gerekiyor." dedi.

Etiketler: