2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208198 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Fatih Welinton takası fayda maliyet analizi bakımından mükemmel bir olay oldu.weli çok başarılı bir stoper görevinide fazlasıyla yaptı ama nedense bizm taraftar bir türlü benimsemedi. Weintonu Abdülkerim takasına kesinlkle vermem ben olsam Alanyada kazandığımızı Konyada kaybetmek olur bu
Welinton sakar bi stoper, üstelik yabancı kontenjanında. Ben de Abdülkerimi almam, 27 yaşında tavanını görmüş oyuncudan çekinirim. Orada Saiss gibi bir tecrübe varken(belki daha yanına Amartey veya Bazoer de gelecek), üçüncü stoperde Risk alınabilir. Ben olsam Cenk Özkaçar, Tayyip Sanuç veya Ravil Tagir almaya çalışırdım, Welintonun penaltı yaptırmasını izleyeceğime 2000li potansiyelli bir gencin gelişimi riskini almak çok daha mantıklı geliyor. O yüzden Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı, Eren Elmalı, Gökdeniz Bayraktar, Umut Güneş veya Doğucan Haspolat gibi potansiyelli adamlar için Salihi, Welintonu, Nsakalayı falan direkt yollarım, bir saniye düşünmem.

Çevrimiçi Necmi

yangın da yapsa ben olsam Emreyle oynarım Ersinin hatalarına dayandık Emre eminim o kadar hata yapmaz.Taraftarımızn değişik bir takıntısı var Welinton gibi faydalı adamlar beğenilmeyip tek hatasında gömülürken Ersin ne kadar hata yaparsa yapsın destekleniyor
birinci kaleci olacak kalibrede değil daha kazanalım derken kaybedilir yavaş yavaş pişirilmesi gerekir ışık var sadece yeteneğin oturması gerekiyor beşiktaş kalesinden bahsediyoruz bence takımdaki en önemli mevki ve orası küçük bir çocuğa bırakılmaz bırakılırsada bıraktığında zaten değeri otuz kırk m lik olmalı anca öyle süper bir yetenek bu yaşta beşiktaş kalesine geçebilir yoksa oynasın oynadıkça tecrübe kazanır diyebileceğin bir yer değil beşiktaş kalesi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Frankfurt Alario'yu alması lazım mutlaka.
Alamazlarsa onun yerine Weghorst'u alacaklar.

Çevrimiçi Necmi

Welinton sakar bi stoper, üstelik yabancı kontenjanında. Ben de Abdülkerimi almam, 27 yaşında tavanını görmüş oyuncudan çekinirim. Orada Saiss gibi bir tecrübe varken(belki daha yanına Amartey veya Bazoer de gelecek), üçüncü stoperde Risk alınabilir. Ben olsam Cenk Özkaçar, Tayyip Sanuç veya Ravil Tagir almaya çalışırdım, Welintonun penaltı yaptırmasını izleyeceğime 2000li potansiyelli bir gencin gelişimi riskini almak çok daha mantıklı geliyor. O yüzden Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı, Eren Elmalı, Gökdeniz Bayraktar, Umut Güneş veya Doğucan Haspolat gibi potansiyelli adamlar için Salihi, Welintonu, Nsakalayı falan direkt yollarım, bir saniye düşünmem.
ersinin önünde oynayan her stoper penaltı yaptırır sakarlıkla alakası yok kaleciye gram güvenmeyince o riskli hamleleri yaparsın savunma oyuncusu bireysel değerlendirilmez sadece welintonmu penaltı yaptırıyordu o topun vurulduğunda gol olacağını bilen her savunma oyuncusu penaltıya gider

Çevrimdışı Talisca1903

Doğukan ve doğucanı bende beğeniyorum ama bu piyasada bence alabileceğimiz tek adam Cenk özkaçar diğerlerine dünyaları isterler takasa felanda tav olmazlar parayı gördüler dişlerine kan değdi saçma sapan yerli kuralı sayesinde
weli  3lüde gayet iyi oynar bence kalmalı maaşı da uygun abdülkerime felan verilmez enayilik olur kusura bakmayın
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2022, 00:23:30 Talisca1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

ersinin önünde oynayan her stoper penaltı yaptırır sakarlıkla alakası yok kaleciye gram güvenmeyince o riskli hamleleri yaparsın savunma oyuncusu bireysel değerlendirilmez sadece welintonmu penaltı yaptırıyordu o topun vurulduğunda gol olacağını bilen her savunma oyuncusu penaltıya gider
Ersin' i bir kere sağlam bi savunma hattıyla izlemeden bütün savunmanın kazmalıklarını Ersine yıkmak mantıksız olur, Ersinin en değerli özelliği zayıf olduğu yerleri çok çabuk kapattı ve geliştirdi, hala da geliştirecektir. Ayrıca büyük takım kalecisi gibi konsantrasyonu çok iyi. Libero kaleci görevini çok iyi yerine getiriyor. Elbette hata yapıyor ama Welinton-Vida stoper hattında ben kaleci olsam kafayı yerdim herhalde, daha sakar ve daha uyumsuz iki adam görmedim, hele bu sezonki vida bildiğin maçları sallamadı bile. Böyle bi atmosferde max bu kadar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Ersin' i bir kere sağlam bi savunma hattıyla izlemeden bütün savunmanın kazmalıklarını Ersine yıkmak mantıksız olur, Ersinin en değerli özelliği zayıf olduğu yerleri çok çabuk kapattı ve geliştirdi, hala da geliştirecektir. Ayrıca büyük takım kalecisi gibi konsantrasyonu çok iyi. Libero kaleci görevini çok iyi yerine getiriyor. Elbette hata yapıyor ama Welinton-Vida stoper hattında ben kaleci olsam kafayı yerdim herhalde, daha sakar ve daha uyumsuz iki adam görmedim, hele bu sezonki vida bildiğin maçları sallamadı bile. Böyle bi atmosferde max bu kadar.
yan toplarda berbat her yan top gol pozisyonu oluyor insan çıkıp bir tane yan top almazmı alamadın çık adamı boz en azından çizgide öylece bekliyor 2. hareketi hiç yok takılıp kalıyor üzerinden aşırtılan her top gol oluyor yanlış çıkışlarından bu sene çok geriye gitti

Çevrimiçi Necmi

nesini düzeltti uzaktan atılan her topu nerdeyse yiyor yakından atılan her topuda yiyor her hamleyi gecikmeli yapıyor hadi hamlesi tuttu top çarptı geri döndü kesinlikle ikinci topa hamle yapamıyor çeldiği bütün topları ceza sahası içine üstelik rakibe çeliyor istersen bütün maçları otur izle tekrar hangi libora kaleci özelliği iyi yediği aşırtma gollerden arşa yol olur bunun nedenide hep geç refleks göstermesi çok kötü yer tutuyor kaleyi kapatmayı bilmiyor yani karşı karşıyada büyüyemiyor tersine küçülüyor bu çocuk kötü kaleci değil bu işi bırakmalı çünkü kaleci falan değil ceza sahasına inen topa bir kaleci çıkar adam çıkmıyor hoş çıksada gözünü kapatıp çıkıyor ya
Bu yaşa geldim çok kötü kaleci gördüm ben ersine kötü kaleci bile diyemiyorum kaleci değil çünkü adam hımbıl bildiğin kaleci dediğin kıvrak olur yukardan gelen topları kaleciler kornere aşırtır aşırtamayacağı alçaklıkta gelirsede yumruklayıp mümkün olan en uzak noktaya yollar otuz küsür maç oynadı bu sene ligde bak bakayım o kadar maçta bir kere görebilecekmisin tartışmasız avrupanın en kötü kalecileri listesinde başa oynuyor emre iki maçmı üç maçmı oynadı kazandırdığı maç sayısı ersinden fazladır

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1537182838621057025

ben bu muleka'ya büyük paralar harcamaya değer bulacak kadar ısınamadım. evet yetenekli ve seri bi çocuk ama parladığı sekansların çoğu açık alan. karar anlarında filan da çok toy gözüktü. kasımpaşa'da sadece özetlerde yaptığı iyi hareketleri görüyor çoğunluk ama bir çok maçta atak sonlandırmada çok sıkıntı işleri vardı. ha yaşı genç makul paralara gelir, geliştirilir, potansiyeli var ama 5 milyon bonservis harcayacaksak daha garanti oyuncuya gideriz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Ha birde konsantrasyonu iyi güzellemesi var kaleyi tutan her topun gol  olduğu takımda hangi kaleci konsantrasyonundan bahsediyoruz
Biz ligin en az pozisyon veren takımıyken nasıl okuyorda ligin fazla gol yiyen takımlarından biri oluyoruz az pozisyon vermek savunmanın becerisidir çok gol yemek kaleci beceriksizliğidir savunma kötüymüş daha ne yapacaklar ligin en az pozisyon veren savunmalarından biri olmuşlar ama hiç kurtaramayan bir delik olunca iyi olsanda kötü görünürsün çünkü savunmayı geçen her top gol oluyor bu sefer savunma hatalı oluyor vidanın ersine bir bakışı vardı unutamıyorum dünyanın en iyi savunması bile kaleye güvenmiyorsa dağılır

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben bu muleka'ya büyük paralar harcamaya değer bulacak kadar ısınamadım. evet yetenekli ve seri bi çocuk ama parladığı sekansların çoğu açık alan. karar anlarında filan da çok toy gözüktü. kasımpaşa'da sadece özetlerde yaptığı iyi hareketleri görüyor çoğunluk ama bir çok maçta atak sonlandırmada çok sıkıntı işleri vardı. ha yaşı genç makul paralara gelir, geliştirilir, potansiyeli var ama 5 milyon bonservis harcayacaksak daha garanti oyuncuya gideriz diye düşünüyorum.
Tipik Anadolu topçusu. Kapalı savunmalara karşı saç baş yoldurur. Benim aklıma hiç yatmıyor bu transfer.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ha birde konsantrasyonu iyi güzellemesi var kaleyi tutan her topun gol  olduğu takımda hangi kaleci konsantrasyonundan bahsediyoruz
Biz ligin en az pozisyon veren takımıyken nasıl okuyorda ligin fazla gol yiyen takımlarından biri oluyoruz az pozisyon vermek savunmanın becerisidir çok gol yemek kaleci beceriksizliğidir savunma kötüymüş daha ne yapacaklar ligin en az pozisyon veren savunmalarından biri olmuşlar ama hiç kurtaramayan bir delik olunca iyi olsanda kötü görünürsün çünkü savunmayı geçen her top gol oluyor bu sefer savunma hatalı oluyor vidanın ersine bir bakışı vardı unutamıyorum dünyanın en iyi savunması bile kaleye güvenmiyorsa dağılır
Kaleye son haftalarda altyapıdan başka birisi geçti de rekor kırmaktan kurtulduk. Kaleci konusunda altyapıdan başka kaleci denesek Ersin'den iyi performans alırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı joseph35

Rıdvan 6.5 milyon euro'ya satışında, 4 milyon kesin kasaya girecekmiş, 2 milyon euro çok büyük ihtimalle, 500 bin euro da büyük ihtimalle kasaya girecekmiş. yani bonuslar kolaylıkla kasaya girecek bonuslarmış. Ahmet Nur Çebi federasyon seçiminde açıkladı.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2022, 13:07:35 joseph35 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1537380712256503808
şartların ne olduğunu açıklamayıp yüzde vermek lafontenden masallar gibi oluyor %99 yapacakları ödeme için neden opsiyon konsunki

Çevrimiçi doganay

resmi imza atilsin , kap aciklamasinda anlasilir bonuslar.

Çevrimiçi Samet Demir

@can1903

Yok mu bir gelişme kardeşim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

@can1903

Yok mu bir gelişme kardeşim

Eller telefonda Weghorstu sürekli arıyoruz, bakalım neler olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı alimm

Hiç orta saha ismi yok... Endişelenmelimiyiz bu konuda 🤔
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Demir

Kaju falan yollasak oluru var sanki

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat

Ahmet Nur Çebi: "Yaşı geçmiş, menajer ayak oyunlarıyla, taraftar istiyor diye gelen futbolcularla durum belli. Alex Teixeira'sı, Pjanic'i, Batshuayi'si var. Taraftarın istediği futbolculardı bunlar. Sonuç ortada.

Yönetim tertemiz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ahmet Nur Çebi: "Yaşı geçmiş, menajer ayak oyunlarıyla, taraftar istiyor diye gelen futbolcularla durum belli. Alex Teixeira'sı, Pjanic'i, Batshuayi'si var. Taraftarın istediği futbolculardı bunlar. Sonuç ortada.

Yönetim tertemiz.
Almasaymış, Pjanic kağıt üzerinde çok iyi transferdi, alınması konusunda destek de oldum ama tutmadiysa da sorumlusu taraftar değil, sonuçta imzayı yönetim atıyor. Ghezzalı da istedi taraftar kalsın diye o da taraftara mı yazıyor o zaman koltuğu bıraksınlar anketle yönetelim. Bu ülkenin en büyük sorunu sorumluluk almayan insanlar, başarısız olmanın günah gibi bir şey sanılması.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu sezon şimdilik iyi gidiyorlar, şimdilik. Daha bu kadroya iki tane daha stoper, orta saha, sol kenar, forvet, yedek forvet, sol ön lazım. Weghorst gelirse 3/3 derim. Ama Eylül ayında yine barcadan, chelseaden bedelsiz kiralık topçu kovalarlarsa kendi laflarını yemiş olurlar.

Etiketler: