2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208205 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlar hamasi laflar bence abi

Sen oyuncuyla sözleşme yenilemek için 3 kuruş için 1 sene pazarlık yaparken onlar şak diye imzaya çağırırsa,

Sen 1 vermemek için 40 takla atarken, onlar 5 önerirse.

Sen ne yaparsın?

Bu çocukların hayatı garanti altında değil, şimdiye kadar 1 araba alacak para bile biriktirmemişlerdir. Yarın bir çapraz bağını yırtsalar, ömrü boyunca asgari ücretle çalışmak zorundalar.

Bu çocuklardan 400-500 bin lirayı esirgeyip küstürmeyeceksin. 30 tanesine vereceğin para bir senelik Alex Teixeira maaşı etmiyor.
caprazi yirtacaksa Anadoludada yirtar Anadoluda 300 almaktan Besiktas da 50 almaz daha evladir bunu anlamayan oyuncuda sorun  vardir bu kafadakiler de gidecekse gitsin daha hic bir sey olmadan A takimda ilk 11 gormeden pazarlik masasina oturulmaz esyanin tabiatina aykiri

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan'ın bonuslarıyla ile ilgili henüz netleşmeyen bilgiler,

Rıdvan Yılmaz 3 milyon 750 bin Euro bedelle Frankfurt'a transfer oldu. Genç sol bek, 10 maç oynarsa 300 bin Euro, 20 maç oynarsa 600 bin Euro, 30 maç oynarsa 900 bin Euro bonus kazanılacak. Bununla beraber Avrupa kupalarına katılım, Almanya Bundesliga derecesi ve Almanya Kupası başarısı gibi bonus maddelerinin de bulunduğu ifade edildi.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan'ın bonuslarıyla ile ilgili henüz netleşmeyen bilgiler,

Rıdvan Yılmaz 3 milyon 750 bin Euro bedelle Frankfurt'a transfer oldu. Genç sol bek, 10 maç oynarsa 300 bin Euro, 20 maç oynarsa 600 bin Euro, 30 maç oynarsa 900 bin Euro bonus kazanılacak. Bununla beraber Avrupa kupalarına katılım, Almanya Bundesliga derecesi ve Almanya Kupası başarısı gibi bonus maddelerinin de bulunduğu ifade edildi.
Bu yönetim için iyi para abi yinede. Adam seneye bedavaya giderdi yoksa.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu yönetim için iyi para abi yinede. Adam seneye bedavaya giderdi yoksa.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hali Fırat'ın paylaştığı ilk ham bilgiler, daha neler kırpılır göreceğiz.
3.75 m euroyu da 3 yıl taksite bölerlerse hiç şaşırmam.
Adamlar Alman, aptal değil.

Çevrimdışı worns

şu weghorst ile ilgili olumlu haberler umarım doğrudur. bundesligada düzenli gol atmış santrafor şampiyonluk alametidir. bundesliga 2'nin iyi adamı bile iş yapıyor buralarda daha önce çok örneğini gördük. oyun yapımıza direk uyacak oyuncu bir yandan da hocanın isteyeceği her şeye sahip bu seviye için.

ben yönetimle ilgili değerlendirmeyi hocanın istediği kadroyu oluşturup, ödemeleri düzenli yapıp takım içinde sağlıklı ortam oluşturup oluşturamadıkları üzerinde yapacağım. şimdilik olumlu olumsuz sayılabilecek noktalar var.

geleceğimizi karartılar diye ağlamak için anadolu takımında iki senede beş maça zor çıkan "wonderkid" sol beklerin kiralanmasından dem vurmaktan daha mantıklı bir sonuç çıkarır bence.

Çevrimdışı worns

serdar saatçi de aynı hikaye. oyuncu tipi olarak hangi derdimize derman olacak, bizim kurmayı tasarladığımız savunmaya yapısı içinde hangi rolde gelişecek bununla ilgili iki cümle söyleyemeden feveranlar dolacak kesin yine ortalık. kimi alışkanlık diye yapacak kimi aman yönetime sallayayım da ne olursa olsun diye. bence son derece vasat bir oyuncu olacak gelecekte de. üzülmem giderse.

ayrıca o ahmet gülay alanya'ya uzun vadeli kiralanıp bonservisinden pay verilirken alınan yaşlı yabancı diye hala laf atılan adam welinton. geldiğinde ben de hiç beğenmiyordm ama azıcık adil olun takımı da mı izlemiyorsunuz? bu adam ilk 11'de gayet iyi perfromans sergilerken bu takım iki kupa kazandı. daha ne katkısı versin o maliyetle alınan adam. adamın o maliyetle şu takıma katkısı 4 sene boyunca avrupa standartında santrafor maaşı bağlanan vida'dan az değil. yönetimin eleştirilecek çok yönü oldu. ben de hiç destekçisi sayılmam normal şartlarda. ama burada normal eleştiri yapılmıyor gerçekten garip garip şeyler okuyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Weghorst , Frankfurt sportif direktörü ile bugün görüşme yapmış.
Adamlar aksi gibi birde Uefa aldılar bu yıl. İnş oraya gitmez  :akuma:

Çevrimiçi sefaköykartali

serdar saatçi de aynı hikaye. oyuncu tipi olarak hangi derdimize derman olacak, bizim kurmayı tasarladığımız savunmaya yapısı içinde hangi rolde gelişecek bununla ilgili iki cümle söyleyemeden feveranlar dolacak kesin yine ortalık. kimi alışkanlık diye yapacak kimi aman yönetime sallayayım da ne olursa olsun diye. bence son derece vasat bir oyuncu olacak gelecekte de. üzülmem giderse.

ayrıca o ahmet gülay alanya'ya uzun vadeli kiralanıp bonservisinden pay verilirken alınan yaşlı yabancı diye hala laf atılan adam welinton. geldiğinde ben de hiç beğenmiyordm ama azıcık adil olun takımı da mı izlemiyorsunuz? bu adam ilk 11'de gayet iyi perfromans sergilerken bu takım iki kupa kazandı. daha ne katkısı versin o maliyetle alınan adam. adamın o maliyetle şu takıma katkısı 4 sene boyunca avrupa standartında santrafor maaşı bağlanan vida'dan az değil. yönetimin eleştirilecek çok yönü oldu. ben de hiç destekçisi sayılmam normal şartlarda. ama burada normal eleştiri yapılmıyor gerçekten garip garip şeyler okuyorum.
Serdar saatçi hiçbir zaman Beşiktaş 11'i kalitesinde bir stoper olamayacak. Bunu bi kabullenmek lazım. Zaten altyapidaki çocukların da büyük bir kısmı asla o seviyeye gelemeyecek bu gayet normal. Her oyuncudan bonservis geliri elde edemeyiz. Bunu yönetim aklamak için söylemiyorum, ancak örneğin serdarı bir transferde takas olarak kullansak ve aldığımız adamdan verim alsak o bile altyapıdan fayda almaktır bana göre. Altyapidaki her oyuncuya 90 dk süre veremeyiz. Bizim amacımız en iyilerini ve en degerlilerini kadroda tutmak olmalı. Her giden genç oyuncuya yangın yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İnş yine sallıyordur Bild. :bawling:

Burnley striker Wout Weghorst (29) a priority for Eintracht Frankfurt‚ the Dutchman played under Oliver Glasner at Wolfsburg. (Bild)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sonunda ne olacağımızı birileri söylemeye başladı. İşin kötüsü böylesi adamlar şu camianın düşmesini dört gözle bekliyor.

https://twitter.com/sezgingulnar/status/1536964477911973890?s=19

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Wout Weghorst'u 1 yıllığına kiraladı!

Weghorst bonuslarla 3 milyon Euro alacak. (Habertürk)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Wout Weghorst'un yeni durağı Türkiye 1 yıl kiralık olarak Beşiktaş ile sözleşme imzaladı.

(Canal+)
(BBC Sport)

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1537106826650693632

bu haberin doğruluk payı olabilir çünkü yine oyunumuza uygun profilde bir adam. hoca solda kenar forvet tipi bir oyuncudan çok on numaraya kırılarak oynayabilen, ikinci forvet özellikleri de olan bir tip düşünecektir. 3-4-2-1'de esasen bir dönem atalanta'da gasperini'nin papu gomez-ilicic'i kullandığı gibi ghezzal ve soldaki oyuncuyu kullanmayı arzulaması yüksek ihtimal. ikili orta saha gibi görünsek de aslında gerektiğinde dörtlü bir kutu oluşturarak merkezi domine etmek ideallerimizden biri başarıyla yaptığımız kesitler de kopuk kopuk olsa da olmuştu.

tabi çok kolay bir transfer olmasa gerek serie a'da hep on üstü skor üretmiş verimli görünen bir oyuncu bu.

n'kodou ne bileyim onyekuru filan benzeri bir oyuncu ise beklemeyelim. n'kodou takımda kalırsa bazı oyunlarda forveti ikileyip savunma arkasına koşu atsın diye hatta defansif açıdan pek tehdit olmayacak maçlarda sağ kanat beki olarak kullanılır gibime geliyor. ideal durumda bizim düzen pek böyle oyuncu istemiyor. yedekte durması ise iyi olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şahsen seneye şöyle bir kadro görebilmeyi isterdim

Emre
Amartey - Saiss - Cenk Özkaçar
Rosier - Gedson - Loftus-Cheek - Callum Styles
Ghezzal - Weghorst - Doğukan

Amartey Saiss gibi free zaten, benzer şartlara imzalar.
Cenk düşük bir opsiyonla kiralanabilir, performansına göre gelecek sene alabiliriz.
Callum Styles' ın da bonservisinin çok maliyeti olmayacağını düşünüyorum, hocanin geçmişte maksimum performans aldığı sol kenar için tam istediği adam,
Santrafora 5m bonservis verilmeye hazırlardı onun yerine o parayı Doğukan için kullanıp 3-4m +Salih, Welinton, Serdar falan verip alsınlar, çok kıymetli yetenek, antalyadan almak zor ama şartları zorlamak lazım.
Weghorst ve Loftus-Cheek de kiralık.
Kadronun maaş gideri de düşük olacaktır. Yaş ortalaması da oldukça genç.

Çevrimdışı worns

weghorst işi böyle haziran'ın ortasında olumlu sonuçlanırsa cidden şaşırırım

Çevrimdışı worns

@sefaköykartali güzel kadro olmuş. en önemlisi bence de sol kenar beki için yerli fantezileriyle uğraşmayıp düşük profilli de olsa atletik kabiliyetlerinden filan emin olduğumuz, bu rolde oynamayı bilen bi yabancı almak. callum styles mantıklı görünüyor.

loftus cheek güzel ama lüks geldi. :) ben doğru düzgün yedeklenmiş bi josef'e de razıyım. genç bir çift yönlü merkez alsalar rotasyona.

kalede mert'in oynayacağını düşünüyorum. hatta ersin kalsa bile. onun için aman ersin'i satalım.

Çevrimiçi sefaköykartali

@sefaköykartali güzel kadro olmuş. en önemlisi bence de sol kenar beki için yerli fantezileriyle uğraşmayıp düşük profilli de olsa atletik kabiliyetlerinden filan emin olduğumuz, bu rolde oynamayı bilen bi yabancı almak. callum styles mantıklı görünüyor.

loftus cheek güzel ama lüks geldi. :) ben doğru düzgün yedeklenmiş bi josef'e de razıyım. genç bir çift yönlü merkez alsalar rotasyona.

kalede mert'in oynayacağını düşünüyorum. hatta ersin kalsa bile. onun için aman ersin'i satalım.
Zaten sol kenar yerli yok, yani Ferdi ve Rıdvan dışında orayı kaliteli oynayabileceğini düşündüğüm bir tane yerli yok, Rıdvan bile 90 dk oynayamıyor. Savunmada bir stoperi idare ederiz, ama kenar bekleri bu oyunda çok önemli. O yüzden en uyumlu yerin orası olması gerekiyor bence. Aslında merkezde Oriol Romeu gibi bi oyuncu görmek isterdim Gedsonla beraber, Loftus-Cheek de yine Chelsea'den gönderilecekmiş, biraz maliyetli ama kadroda Ghezzal ve Weghorst dışında 2m üstü alacak oyuncu olmadığı için, denenebilir diye düşündüm. Yavaş olmasa Elneny de iyi olabilirdi.
Bence de bu sezon Ersin satılmalı, 8m falan gelirse direkt yollayalım, çünkü arkadan daha bir sürü genç kaleci geliyor. Emre veya Mert hangisini istiyorsa hoca onu oynatsın.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2022, 21:26:46 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: