Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533374 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İçeriden sızan haberlerden inanılmaz rahatsızım milli güvenlik sorunu benim için. Adam alelen içeriden bilgi veriyor ya yöneticilerin sosyal medyacıları var hepsinin ayrı ayrı ama.
Murat özen kimdir abi bu adam neyin karşılığında içeriden bilgi alabiliyor birde hasta Beşiktaşlıyız fln ayakları yok mu. Ulan siz Beşiktaş üzerinden para kazanıyorsunuz.
Çok rahatsızım içeri de ki köstebeklerden
@tuncaboylu 1.2 imiş hocanın maaşı 700 ile açtılar 1.2 çıktı
1.4 tahmin ettim, 1.2 imiş.

Artık yedikleri turbun rengini biliyoruz bu yönetimin, taktikleri bile aynı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Liseli aşıklar gibi gizli gizli buluşmalar konuşmalar. Çok seviyorsa getirsin Şenol hocayı açsın kesenin ağzını. En dibi görmeden rahat etmeyecekler.
Keseni ağzı mı?

İsmael'e 1.2 vermişler işte, o kesenin ağzı birilerine açık. Sadece sen kapalı zannediyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim mi yapıyor duyumcuların işi mi  anlamıyorum. isim ortaya ilk atıldığında ucuz sonra ne oluyorsa fiyat hep artıyor. Gelenin cebine giren ile kulüpten çıkan örtüşmüyor. Nereye gidiyor bu paralar.
Klâsik algı yönetimi işte.

Bir diğer taktikleri de, garanti maaşı düşük gösterip bonusları şişirmek.

Hala Alex'in 2'ye oynadığını sananlar var, senelik maliyeti 3.5'tan fazla değilse ne olayım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hocamiz hayirli olsun. Yabanci ve genc olmasina sevindim. 3-4-3 oynatiyormus bu da güzel bize uyarsa.

Çevrimiçi Samet Demir

Keseni ağzı mı?

İsmael'e 1.2 vermişler işte, o kesenin ağzı birilerine açık. Sadece sen kapalı zannediyorsun.
Şenol Güneş gelse en az 2 - 2.5 isteyecek.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş gelse en az 2 - 2.5 isteyecek.

700 le başlayıp 1,2 diye gidiyor SAmet kardeşim korkarım Ismael de 2 ye doğru gidiyor

Çevrimiçi Samet Demir

700 le başlayıp 1,2 diye gidiyor SAmet kardeşim korkarım Ismael de 2 ye doğru gidiyor
Bu öyleyse Filosof milli takımda aldığını ister bizimkilerde verir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu öyleyse Filosof milli takımda aldığını ister bizimkilerde verir.

bak buda olabilir  :) :) :)

Çevrimdışı tuncaboylu

F. Orman donemi ozellikle ANC sonrasi Umut Guner'le Besiktas acik ve net sekilde soyulmustur.
F. Orman'in onceki seneleri transfer olarak nispeten daha basariliydi. Ama neredeyse tipatip ayni kadrolarla Bilic'in yapamadigini Senol Gunes yapmistir. 8 fb-gs derbisinde 0 galibiyetli Bilic'ten Senol Gunes'e gece ile gunduz farki yasanmistir. Gomez-Demba Ba degisimi kucuk bir artidir. Ama Sosa-Oguzhan-Cenk Tosun 3lusunden mesela Bilic'in 5 kati verim almistir hoca. Daha guzel futbol oynatip herkesin saygisini kazanmistir. O sezon FB'nin son 10 yilindaki en buyuk yatirimla girdigi Josef-Nani-Van Persie falan sezonudur bu arada...
Neyse Senol Gunes'in basarisi F. Orman altinda geldiyse tabi ki olumlu kredisini de alir F.Orman ve yonetimi.

Cebi'yi cok sevmesem de, harcama anlaminda ortadaki paralar F. Orman ve Umut Guner zamani harcanan akil almaz paralarin yarisi etmez. Girdigi kontrat yukumlulukleri, 4te biri falan oluyor Cebi yonetiminin. Siz 10 tane topcu sayiyorsunuz; Lens bonservis+4 sene maasi+imza vs parasi ediyor. 10 tane daha sayiyorsunuz iste Negredo+Medel ediyor. F.Orman donemini saymaya kalksak ne rezillikler var.
Cebi elestirisi iyi guzel ama F. Orman aklamasi bence beyhude bir caba.
Çebi'nin kime ne verdiğini biliyor muyuz da, karşılaştırma yapıyoruz?

Şeffaflık diye geldiler. Geldiklerinden beri kimsenin maaşını ya da bonuslarını açıkladılar mı?

Galatasaray'la sidik yarışına girip aldıkları Mensah'ın maliyetinin 2.8 milyon Euro olduğu söyleniyor mesela, haberin oldu mu? Ljajic',in maliyetini devamlı şişirdiler, Alex'e ne verdiklerini biliyor muyuz?

Güya az para verdikleri N'sakala, 6 aylık maaşını verecek takım olmadığı için kadro dışı kalmayı kabul etti.

Yani bunların az para harcadıkları falan yok, kaldı ki kur da değişti.

Ben Fikret Orman döneminde 200 bin Euro'luk evlere bakabiliyordum, şimdi 100 bin Euro'luk evlere bakamıyorum.

Seneye asıl bilançoyu göreceğiz, bu sene CL'den gelen 600 milyon lira kağıt üstünde kurtardı. Seneye bu olmadan neler olacak göreceğiz.

Çevrimdışı can1903

İsmaelin kontrattan çıkış maddesi var kulüpte, cuzi miktar :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ardiles

sistem beş senede kurulmaz getirirsin hocayı ona uygun transfer yapar takımı bir sistemde oynatır sonra o sistem senin alışkanlığın olur üstüne koyarak devam edersin alttaki bütün takımlarında aynı sistemde oynar büyük takımlar sistem oturtmakla uğraşmaz bu küçük takım işidir çünkü para harcayamaz yıllarca sisteme uyacak oyuncu yetiştirir

R.Madrid en pahalı transferleri yapmasına rağmen La Fabrica her yıl onlarca oyuncu yetiştirir. Barcelona La Masia yı bilmeyen yoktur. Psg Acedemy Fransa lig1 i ayakta tutar. M.City altyapı tesisleri için 200 milyon pound gömer. Bayern Campus kaliteli oyuncu yetiştirir.... Bu kulüpler parasızlık yüzünden mi oyuncu yetiştiriyor sanıyorsun?

Hamdi Tüzün Beşiktaşı Orta Doğu futbol ikliminden çıkarıp büyük kulüp yapmak istedi fakat Beşiktaş reddediyor. Türkiyede büyük kulüp yok. Sözde 3 büyükler, kümede kalma mücadelesi veren takımlara karşı büyükler. Gerçek yerimiz orta alt. Sloganla büyük olmaya çalışıyoruz.

Heykeltraşlar önce kayanın sağını solunu rastgele yontar. Sonra uzaktan bakar. Bu kaya neye benziyor? Her neye benzemişse onu yapar. Beşiktaş hoca ve oyuncuları rastgele takıma doldurur, sonra uzaktan bakar. Bu takım neye benziyor? Her neye benzemişse onu oynatır. Tipik orta alt kulüp refleksi.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2022, 20:22:52 ardiles ]

Çevrimiçi Samet Demir

R.Madrid en pahalı transferleri yapmasına rağmen La Fabrica her yıl onlarca oyuncu yetiştirir. Barcelona La Masia yı bilmeyen yoktur. Psg Acedemy Fransa lig1 i ayakta tutar. M.City altyapı tesisleri için 200 milyon pound gömer. Bayern Campus kaliteli oyuncu yetiştirir.... Bu kulüpler parasızlık yüzünden mi oyuncu yetiştiriyor sanıyorsun?

Hamdi Tüzün Beşiktaşı Orta Doğu futbol ikliminden çıkarıp büyük kulüp yapmak istedi fakat Beşiktaş reddediyor. Türkiyede büyük kulüp yok. Sözde 3 büyükler, kümede kalma mücadelesi veren takımlara karşı büyükler. Gerçek yerimiz orta alt. Sloganla büyük olmaya çalışıyoruz.

Heykeltraşlar önce kayanın sağını solunu rastgele yontar. Sonra uzaktan bakar. Bu kaya neye benziyor? Her neye benzemişse onu yapar. Beşiktaş hoca ve oyuncuları rastgele takıma doldurur, sonra uzaktan bakar. Bu takım neye benziyor? Her neye benzemişse onu oynatır. Tipik orta alt kulüp refleksi.
Malzemeyi kötülemeden önce Heykeltraşın yetenekli olduğunu görmek lazım. Öyle yorumlar yapıyorsun ki sanki önder hocanın başarız olması için yatıp kalkıp dua ediyoruz. Malzeme nasıl belli ise önder hocanın da durumu belli. Öz kaynaktan çıktı diye hemen kabullenmek mi gerekiyor? Adamdan olmuyor işte. Maç bitimine 1 dk varken takımı eksik oynattı gol yedik. Adam maçı okuyamıyor ya yanlış 11 ile sahaya çıkıyor ya da oyuncu değişikliklerini ne zamanında yapıyor ne de doğru. Yani adama bu iş bir kaç gömlek büyük geldi. Bu ısrarının amacı nedir?

Ha ayrıca bana kalsa çok fazla transfer bile yapmayalım alt yapıdan gelen hoca da oyuncuda yürüsün gitsin. Ama öyle olmuyor. Fm de bile olmuyor. Olmuyor. olmuyor.

Çevrimdışı Fikret

Çebi'nin kime ne verdiğini biliyor muyuz da, karşılaştırma yapıyoruz?

Şeffaflık diye geldiler. Geldiklerinden beri kimsenin maaşını ya da bonuslarını açıkladılar mı?

Galatasaray'la sidik yarışına girip aldıkları Mensah'ın maliyetinin 2.8 milyon Euro olduğu söyleniyor mesela, haberin oldu mu? Ljajic',in maliyetini devamlı şişirdiler, Alex'e ne verdiklerini biliyor muyuz?

Güya az para verdikleri N'sakala, 6 aylık maaşını verecek takım olmadığı için kadro dışı kalmayı kabul etti.

Yani bunların az para harcadıkları falan yok, kaldı ki kur da değişti.

Ben Fikret Orman döneminde 200 bin Euro'luk evlere bakabiliyordum, şimdi 100 bin Euro'luk evlere bakamıyorum.

Seneye asıl bilançoyu göreceğiz, bu sene CL'den gelen 600 milyon lira kağıt üstünde kurtardı. Seneye bu olmadan neler olacak göreceğiz.
Aciklasinlar gorelim maliyetleri. Seffaflik kulupte F.Orman - Umut Guner doneminden beri kalmamis bir mefhum.

Soyleniyorlarla is yapmanin anlami ne bilmiyorum. Ljajic'in bonservisi yuksekti, maasi da gayet iyiydi. Ancak Senol Gunes'in zorlamasiyla 6 ay oynamis bir oyuncuya o bonservis/kontrat verilmezdi ama Umut Guner vs her zamanki gibi buyuk maliyete girdiler, buyuk maliyette buyuk komisyon vardir.

Nskala 700k euro falan aliyor iste. Ayari bu adamin. Kenan Karaman-Salih Ucan gibi hic oynamayan oynadi mi da 10 kisi birakan adamlardan cok katki vermistir NSakala. 6 ay yatti diyorsunuz, yahu Douglas kazigi var 3 yildir yatiyor. NSakala konusunda da yanlis 3.sol beki almakta oldu. 3 sol bek alirsan en az 1 tanesi kuser bu cok acik. Bu sezon kontrati bitene kadar oynatacaktin Ridvan'la donusumlu. Umut Meras'ta bir Adriano, prime Caner Erkin falan degil. Siradan bir sol bek Ridvan'dan iyi degil bence. Yani hata var burada ama F.Orman donemi hatalari mesela Douglas 5 kat fazla yatti. Ozetle bu sene ozellikle Turk alacam diye yapilan transferler hep batik. Ustune yildiz, cilek diye alinan risklerde ucuz etin yahnisi oldu. Ama burada yillik verilen paralar F.Orman doneminin yarisi yada 3te biri. GS sampiyon olunca Belhanda-Falcao maliyetine giriyordu ornek olarak, boyle sacmalamadik en azindan. Transferler konusunda savunmayacam kendilerini, ama uzun yillik maliyetlere boyle yasli-pahali oyuncularla girmediler su ana kadar.

En son sampiyonlar ligi bileti aldigimizda Negredo-Pepe-Medel-Lens falan tarifi imkansiz kaziklar sokulmustu. Yani su 4lunun yillik ucreti zaten 15m euro ediyor ustelik 2-3-4 seneden. Bu sene CL icin maliyet seviyesi yuksek alinan riskler, cilekler Alex ve Pjanic idi. Bu ikisine net ne kadar verildi gercekten bilmiyoruz. Ama tanesine 4-5m euro da verildigini sanmiyorum.
* Neyse tutmadi bunlar ama Pjanic icin girilen risk 8 aylik kontrat. Ljajic gibi 3 sene senelik 2.5-3 vermiyorsun.
* Alex icin risk 2 sene, kaldi ki piyasasi olan oyuncu sene sonu giderse sasirmam. Lens gibi uzerimize kalir mi goruruz. Ama kalsa da 4 sene kalmayacagi kesin.

Yani kur degisti ama Lens-Vida falan kapi gibi kontratlari almaya devam ediyorlar. F.Orman biraktiginda Karius'da burada miydi hala? Yayin gelirleri bu yila kadar dusmemisti, CL geliri de gene eskisine benzer birseydi. O acidan kulubun cok harcama yaptigini dusunmuyorum. Tabi menajerlik paralari falan Umut Guner gibi birileri var miydi iceride bilemiyorum. Bu Ceyhun Kazanci sanirim yeni Umut Guner.

Çevrimdışı Fikret

Budur Beşiktaş bu rotadan çıkamaz çıkmamalı
Rotadan cikacagi kesin gibi. Bu 6 senelik tablonun 5inde pragmatist, futboldan anlayan antrenorler vardi. Gunes ve Sergen, bu ikisine de Turk futbol camiasinda bir saygi vardir, futbolculari her zaman saygi duymustur. Pozitif, Besiktas'a yakisan futbol oynatmislardi.
Senol Gunes zaten tek basina CVsi akil almaz basarili bir hoca. Oynattigi topta cok iyiydi, hayal kurduruyordu. CL'de gruptan cikmayi dusunerek maclara bakmazdik bile eskiden. Hep bir acaba, kus-tasa carparsa olur mu derdik... Gunes namaglup gruptan cikardi. Bosuna dunya 3.su yapmadi milli takimi zamaninda. Dunya kupasini alan Fransa'yi iceride disarida dagitti Dorukhan-Kenan Karaman-Hasan Ali Kaldirim falanla. Senol Hoca kazandi mi ya tabi K.Karaman Alman gurbetci, Hakan Calhanoglu Milan'da oynuyor falan diye takim iyi goygoyu dondu hep.
Oyunculari hep cok saygi duyar, ve onun icin oynar. Taktisyenligi de gayet iyidir, tek sorunu Karadenizli oldugu icin romantik futbol tayfasi sevmez, ovmek istemez cunku havali degil. Alman bilmem ne akademisi yazmak onlarin istedigi... Halbuki sonuclar acikca Senol Gunes'in efsanesini yaziyor. Gunes gelmeden onceki 2 sene FB-GS derbilerinde yenilgi garantiydi, Gunes geldiginden beri her sene en az 2 galibiyet cebe koyuyoruz.

* 2. liglerin muptelasi olmus, kuluplerde 1 sezon tamamlayamayan bir antrenor geliyor.
* Futbol zihniyeti tamamen orta-alt sira takimlara uyacak, pas oyunumuzu, ve hatta 15 yillik 4lu dizilis gelenegimizi bozacak bir antrenor.
* Kendisini tac-kafa-gol organizasyonuyla oven taraftarlari turedi simdiden.
* Transferleri de futbol vasfi soru isareti olan Ceyhun Kazanci ile yapacaklar.

Hani eksi carpi eksi arti ederse basari gelir belki...
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2022, 08:26:33 Fikret ]

Çevrimdışı Talisca1903

Rotadan cikacagi kesin gibi. Bu 6 senelik tablonun 5inde pragmatist, futboldan anlayan antrenorler vardi. Gunes ve Sergen, bu ikisine de Turk futbol camiasinda bir saygi vardir, futbolculari her zaman saygi duymustur. Pozitif, Besiktas'a yakisan futbol oynatmislardi.
Senol Gunes zaten tek basina CVsi akil almaz basarili bir hoca. Oynattigi topta cok iyiydi, hayal kurduruyordu. CL'de gruptan cikmayi dusunerek maclara bakmazdik bile eskiden. Hep bir acaba, kus-tasa carparsa olur mu derdik... Gunes namaglup gruptan cikardi. Bosuna dunya 3.su yapmadi milli takimi zamaninda. Dunya kupasini alan Fransa'yi iceride disarida dagitti Dorukhan-Kenan Karaman-Hasan Ali Kaldirim falanla. Senol Hoca kazandi mi ya tabi K.Karaman Alman gurbetci, Hakan Calhanoglu Milan'da oynuyor falan diye takim iyi goygoyu dondu hep.
Oyunculari hep cok saygi duyar, ve onun icin oynar. Taktisyenligi de gayet iyidir, tek sorunu Karadenizli oldugu icin romantik futbol tayfasi sevmez, ovmek istemez cunku havali degil. Alman bilmem ne akademisi yazmak onlarin istedigi... Halbuki sonuclar acikca Senol Gunes'in efsanesini yaziyor. Gunes gelmeden onceki 2 sene FB-GS derbilerinde yenilgi garantiydi, Gunes geldiginden beri her sene en az 2 galibiyet cebe koyuyoruz.

* 2. liglerin muptelasi olmus, kuluplerde 1 sezon tamamlayamayan bir antrenor geliyor.
* Futbol zihniyeti tamamen orta-alt sira takimlara uyacak, pas oyunumuzu, ve hatta 15 yillik 4lu dizilis gelenegimizi bozacak bir antrenor.

Kardeşim korkumuz bu hepimizin biz enayimiyiz ne demeye kendimizi bir maceraya atıyoruz  şimdi belli değil.Fb ismail Kartal Ali koç ikilisi Gs Torrntle Şenol Hocam ezer geçerdi bunları tertemiz. Koca camiayı vasatlığa alıştırmaya çalışıyorlar .Bunu da teknik taktik diye süslü laflarla bezeyip  taraftarın gözünü boyuyorlar.
Geçen sene Rizesporun futbol operasyonunu yapanlar bu sene koca Beşiktaşa futbol aklı oluyor. o Rizede düşüyor bu arada

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Milli takımın son turnuvadaki rezilliğini neye bağlıyorsunuz ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Orhan_

Aciklasinlar gorelim maliyetleri. Seffaflik kulupte F.Orman - Umut Guner doneminden beri kalmamis bir mefhum.

Şeffaflık olayını öyle bir yazmışsın ki sanki Fikret Orman ve Umut Güner'den önce 10 km öteden içimiz görünüyordu.

Çevrimdışı Orhan_

Milli takımın son turnuvadaki rezilliğini neye bağlıyorsunuz ?

Tabii ki Fikret Orman'a bağlıyor :D. Hamsiyi bilmesek somon diye yutturacaklar.

Çevrimdışı Talisca1903

Tabii ki Fikret Orman'a bağlıyor :D. Hamsiyi bilmesek somon diye yutturacaklar.
kılçıklı Sazanı sokuşturucaklar  Hamsiyi mumla ararsın  hem tadı iğrenç olur hem çorak  kokar kılçıktan yiyemezsin :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Orhan_

kılçıklı Sazanı sokuşturucaklar  Hamsiyi mumla ararsın  hem tadı iğrenç olur hem çorak  kokar kılçıktan yiyemezsin :tabe: :tabe:

Hamsiyi biliyorum da öbürü sazan mı değil mi bilmiyorum. Bilinmeyen konular ve kişiler hakkında ahkam kesilmemesi gerekir, bence.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2022, 13:21:27 Orhan_ ]

Çevrimdışı Talisca1903

Hamsiyi biliyorum da öbürü sazan mı değil mi bilmiyorum. Bilmediğin konular ve kişiler hakkında ahkam kesmemeyi sen de dene. Anladın mı yoksa seviyene uygun sokuşturmalı anlatayım mı?
burada terbiyesizce bir üslup yok kinaye ve şaka yollu atışma var lütfen bunun dışına çıkmayalım.O kelimenin anlamı Türkçede 100 yere çekilir sen benim yazılarımı okuduysan senin bahsettiğin o iğrenç manayı kullanmayacak yapıda bir insan olduğumu anlayabilecek vasıfta olduğunu düşünüyorum.
Benim için tüm Beşiktaşlı forum üyesi dostlar belli bir zeka seviyesindedir. Lafları cımbızlayıp insanları kafandaki yapıya sokamazsın.
(İnsanların algısıyla oynayıp birini bir yere getirmek anlamında kullandım)
Lütfen, lütfen

[ Son Düzenleme: 24 Mart 2022, 12:52:01 Talisca1903 ]

Çevrimdışı sozkul

Fikrim sabit  ; Ben asla yenilmem ya kazanırım ya öğrenirim  :tabe:

Futbol garip bir oyun, genelde estetik ve felsefi takılanlar birşey yapamıyor, istisnalar var tabi, Johan Cruyf gibi..

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim korkumuz bu hepimizin biz enayimiyiz ne demeye kendimizi bir maceraya atıyoruz  şimdi belli değil.Fb ismail Kartal Ali koç ikilisi Gs Torrntle Şenol Hocam ezer geçerdi bunları tertemiz. Koca camiayı vasatlığa alıştırmaya çalışıyorlar .Bunu da teknik taktik diye süslü laflarla bezeyip  taraftarın gözünü boyuyorlar.
Geçen sene Rizesporun futbol operasyonunu yapanlar bu sene koca Beşiktaşa futbol aklı oluyor. o Rizede düşüyor bu arada
16-17'de şampiyonluk için çekiştiği Başakşehir'i bile ezemedi adam 4 puan farkla zorla şampiyon oldu
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2022, 13:08:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Orhan_

burada terbiyesizce bir üslup yok kinaye ve şaka yollu atışma var lütfen bunun dışına çıkmayalım.O kelimenin anlamı Türkçede 100 yere çekilir sen benim yazılarımı okuduysan senin bahsettiğin o iğrenç manayı kullanmayacak yapıda bir insan olduğumu anlayabilecek vasıfta olduğunu düşünüyorum.
Benim için tüm Beşiktaşlı forum üyesi dostlar belli bir zeka seviyesindedir. Lafları cımbızlayıp insanları kafandaki yapıya sokamazsın.
(İnsanların algısıyla oynayıp birini bir yere getirmek anlamında kullandım)
Lütfen, lütfen
Kimsenin yazdıklarını defalarca okuma gibi bir olayım yok. Denk gelirse ve hatırlarsam. Şaka yollu atışma konusu da kabulümdür ama kelimenin kendisi kullanıldığı yer itibariyle pek masumiyet barındırmadığı için 100 yere çekilebilir kısmını da baştan kabul etmen gerekir, niyetin o olmasa bile. O yüzden cımbızlama kısmı biraz beylik bir tepki oluyor. Neyse mesajımın o kısmını düzelterek üstüme düşeni yapayım.

Çevrimdışı levitate

valorant ismail hoca akşam geliyormuş

kalan maçlar için 300k önümüzdeki sezon 1.2 milyon maaş
bipbipbupbup

Etiketler: