Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 532535 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim sistemimizde akıl var bilim var. Namağlup şampiyonluklar, Genç milli takımla 3 yıl final oynamak ve 2 defa kazanıp Avrupa Şampiyonu olmak var. Yüzlerce oyuncu yetiştirmek ve bilinçli transfer yapmak var.

Sizin sisteminizde borçtan başka bir şey yok.
Sizin sisteminizin hocası kim olmalı?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Boşver Şenol'un emeklilik ikramiyesi olur ne de olsa vefa borcumuz var Bursa'dan alıp getirmesek bir daha büyük kulüp ve milli takım yüzü göremeyecek kendi yetiştiği camianın bile sahip çıkmadığı hocaya. Bu yönetim böyle alengirli işler yapıyor ama bunun acısı çıkar onuda söyleyeyim.

valla şenol ile anlaşıp adam beklerken yabancı getirmek, sonra yabancı varken kovup şenol getirmek derken ikisinin de ahını ala ala rezil olup giderler

etik değil ayıp cidden
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaşın zaten bir sistemi var 6 senede 3 şampiyonluk, 1 uefa çeyrek, 1 cl namağlup.  :money: :photo:
Budur Beşiktaş bu rotadan çıkamaz çıkmamalı

Çevrimiçi Samet Demir

valla şenol ile anlaşıp adam beklerken yabancı getirmek, sonra yabancı varken kovup şenol getirmek derken ikisinin de ahını ala ala rezil olup giderler

etik değil ayıp cidden

Şenol ile anlaştıysak hazır kendisi de boştayken bizimde hocamız yok iken neden takımın başında değil. Bu bile Şenolun gelmemesi gerektiği ile ilgili en büyük sebep. Ah falan almış olmayız yani. Gelecek en kötü 2 milyon alacak. Burada babasının hayrına çalışmayacak yani.

Yönetim süreci iyi mi yönetti tabikide hayır. 2.lik şanssımızı çöpe attılar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

güzel kardeşim son 30 yılda 5 şampiyonluk var 2 si Şenol Güneş ile biz Ts yada Fb değiliz çehremiz değişti bizim son 6 yılda 3 kez Şampiyon olduk bu yoldan devam etmek gerek bizim sistemimiz budur. Bekleyemeyiz Winner  klubüz biz bırakın bu ezik düşünceleri romantizm nerden geldi bulaştı bu takıma taraftarı resmen zehirlediler
son 30 senede 7 son 32 senede 9 şampiyonluk. 30 senede ilk ve son şampiyonluğu kırparak şenol güneş yüceltme. Şenol güneşin son 30 senede kaç şampiyonluğu var.

Çevrimiçi Samet Demir

güzel kardeşim son 30 yılda 5 şampiyonluk var 2 si Şenol Güneş ile biz Ts yada Fb değiliz çehremiz değişti bizim son 6 yılda 3 kez Şampiyon olduk bu yoldan devam etmek gerek bizim sistemimiz budur. Bekleyemeyiz Winner  klubüz biz bırakın bu ezik düşünceleri romantizm nerden geldi bulaştı bu takıma taraftarı resmen zehirlediler

Ya abi kim romantizm peşinde iyi düşün bence. Bolbol kenan izlemek istiyorsan kibir abidesinin demeçlerini maç sonu dinlemek istiyorsan diyecek sözüm yok.

Çevrimiçi murat

Yönetim mi yapıyor duyumcuların işi mi  anlamıyorum. isim ortaya ilk atıldığında ucuz sonra ne oluyorsa fiyat hep artıyor. Gelenin cebine giren ile kulüpten çıkan örtüşmüyor. Nereye gidiyor bu paralar.

Çevrimiçi Samet Demir

son 30 senede 7 son 32 senede 9 şampiyonluk. 30 senede ilk ve son şampiyonluğu kırparak şenol güneş yüceltme. Şenol güneşin son 30 senede kaç şampiyonluğu var.
Valla laf anlatırken kafamı duvarlara vuracağım birazdan. Kim kimi şampiyon yapmış. Adamın kariyeri düşüşteydi. Kendim bursada oturuyorum o zamanki süreci çok iyi biliyorum. Bursaspora kadar düştü herif. Elinden tuttuk da adam sayemizde şampiyonluk yüzü gördü. Yoksa kupa kaldırmadan emekli olacaktı. Bu seneryoda büyük olan şenol güneş mi Beşiktaş mı?

Çevrimiçi murat

Valla laf anlatırken kafamı duvarlara vuracağım birazdan. Kim kimi şampiyon yapmış. Adamın kariyeri düşüşteydi. Kendim bursada oturuyorum o zamanki süreci çok iyi biliyorum. Bursaspora kadar düştü herif. Elinden tuttuk da adam sayemizde şampiyonluk yüzü gördü. Yoksa kupa kaldırmadan emekli olacaktı. Bu seneryoda büyük olan şenol güneş mi Beşiktaş mı?

gece gece aklıma ibrahim tatlısesle yıldız tilbeyi getirdin :evillol:

Çevrimdışı Talisca1903

derdim Şenol güneşi yüceltmek değil bize sunulan yola girmemektir büyük takıma Anadolu mantığının sokulmaya çalışılmasını kabul edemem.Sistem ayağına beklesin bakalım taraftar 5yıl klüp ne hale gelir.Yok bir sistem ben göremiyorum sistem kuracaklar 4 aydır ne demeye Önder hocayla takıldı yada inanıyorlarsa neden devam etmiyorlar
Pinerio farke tripovski bilmem ne kaç tane ayrı hoca hiç biri birbirine benzemiyor hiç biride kabul etmiyor. Şampiyonluğa oynacağız bile diyemiyorlar 
bana uymuyor uyanlar buyursun alsın inşallah biz yanılıyozdur inşallah bu yol doğrudur özür dilemesini de biliriz yeter ki Beşiktaşım başarılı olsun

Çevrimiçi Samet Demir

gece gece aklıma ibrahim tatlısesle yıldız tilbeyi getirdin :evillol:
Ben yazacaktım ayıp olmasın diye yazmadım. Durum belli :) Anlayan anlamış.

Şu takıma Fatih Terim gelse ona bile tahammül edebilirim ama bu sinsi paragöz adama tahammül edemiyorum

Çevrimiçi murat

Şenol güneş gelseydi keşke ak mı kara mı görseydik.önceki yönetimden daha iyi bir yönetim ve çok iyi anlaştığı başkanla neler yapabileceğini.

Çevrimdışı Talisca1903

Ya abi kim romantizm peşinde iyi düşün bence. Bolbol kenan izlemek istiyorsan kibir abidesinin demeçlerini maç sonu dinlemek istiyorsan diyecek sözüm yok.

Ismael Hoca geldiğine göre inşallah sizin düşünceleriniz haklıdır. An itibari ile TR nin en iyi hocasıdır

Çevrimiçi Samet Demir

Ismael Hoca geldiğine göre inşallah sizin düşünceleriniz haklıdır. An itibari ile TR nin en iyi hocasıdır
Abi İsmael hoca konusunda görmeden birşey diyemeyiz. Kim gelirse gelsin inşallah başarılı olur.

Çevrimiçi murat

inşallah başarılı olur. İsmini ilk defa duyduğum bir isim.heralde sadece bütçemize uyması tek kriter değildir. Futbol olarak bir beklenti vardır. Bilemiyoruz belkide 1200-700 denklemi için getirilmiştir.

Çevrimdışı Talisca1903

inşallah başarılı olur. İsmini ilk defa duyduğum bir isim.heralde sadece bütçemize uyması tek kriter değildir. Futbol olarak bir beklenti vardır. Bilemiyoruz belkide 1200-700 denklemi için getirilmiştir.
Fikrim sabit  ; Ben asla yenilmem ya kazanırım ya öğrenirim  :tabe:

Çevrimdışı ardiles

Sizin sisteminizin hocası kim olmalı?

Önce atıl durumda bekleyen ve kullanılmadığı için paslanan futbol kültürünün işlerlik kazanması gerekir. Prensiplere bağlı ve çerçeve dışına taşmayan kim varsa öncelik onundur. Öz kaynak ve A takımda 4 temel unsur olan fizik, mental, taktik ve motivasyon kaliteler sağlandıktan sonra felsefemize uygun hoca seçilir.

Fakat zordur. B.Münih olmamıza ve ligi tekrar domine etmemize izin vermezler. Tff ve renkliler yolumuza taş koyar. F.Terim geçmişte yaptığı gibi hocanın ayağını kaydırır. Ş.Güneş altyapı antrenörü diyerek aşağılar. Fenerli Feyyaz aleyhte konuşur.... Tüzünden korkarlar. Medyada hoca aleyhinde konuşup sizi yönlendirenlerin hepsi kirli insanlardır. Önder hocanın td lik yeteneklerine bakılmaz çünkü ilk amaç pasları silmektir.

Çevrimiçi Samet Demir

Önce atıl durumda bekleyen ve kullanılmadığı için paslanan futbol kültürünün işlerlik kazanması gerekir. Prensiplere bağlı ve çerçeve dışına taşmayan kim varsa öncelik onundur. Öz kaynak ve A takımda 4 temel unsur olan fizik, mental, taktik ve motivasyon kaliteler sağlandıktan sonra felsefemize uygun hoca seçilir.

Fakat zordur. B.Münih olmamıza ve ligi tekrar domine etmemize izin vermezler. Tff ve renkliler yolumuza taş koyar. F.Terim geçmişte yaptığı gibi hocanın ayağını kaydırır. Ş.Güneş altyapı antrenörü diyerek aşağılar. Fenerli Feyyaz aleyhte konuşur.... Tüzünden korkarlar. Medyada hoca aleyhinde konuşup sizi yönlendirenlerin hepsi kirli insanlardır. Önder hocanın td lik yeteneklerine bakılmaz çünkü ilk amaç pasları silmektir.

Bu saydıkların Önder hoca ile olmaz.

Çevrimdışı ardiles

Bu saydıkların Önder hoca ile olmaz.

Bütün medya hocanın aleyhinde. Hani basit bir altyapı antrenörüydü. Neden hocanın ayağını kaydırmaya çalışıyorlar? Beşiktaşı çok sevdiklerinden olsa gerek.

Çevrimdışı Fikret

Hay ağzın bal yesin ya. Dünyada başka hoca kalmadı sanırım. Şenol Güneş sayemizde kupa yüzü gördü bundan bahseden yok. Ayrıca sanki Şenol güneş yokken biz hiç şampiyon olmadık.

Bu adam Fener maçına bordo mavi kravatla çıkan birisi bunu nasıl sindirebiliyorsunuz ya. Milli takımda Beşiktaşın ismi unutan adam. Takımda sol bek yokken rıdvanı oynatmadı. Mert müldürü sol bek oynattı. Siz bu adamla yapılanmadan bahsediyorsunuz. Kenanı bizim takımın başına bela eden bu adamın ta kendisi. Genç oyuncuyu alacakda parlatacak. Hey yavrum hey.

Fenerli olmadigim icin sindirmeme bile gerek kalmiyor. Fener deplasmaninda sikeyle calinan sampiyonluguna gonderme yapip rakip camiayi kizdirmasina uzulmem, sindirim sorunu yasamam icin Fenerli falan olmam lazim. Senol Gunes'in ozunde bir Trabzonlu oldugunu bilerek kabul ettik hocayi. Kendi isi olan teknik direktorlugunde Besiktas faydasi icin ugrasti, gidip Trabzon'a mac satmadi.

Besiktas parasi yiyip, ters ters konusup Trabzon icin calisan karakter sorunu olan Avci'ya bu kadar laf edilmiyor. Premier Lig'e gitmek icin ligi bosverip tek derdi Avrupa olan, kontrati kapinca da Besiktas'i kafasinda silen Bilic'e saydiran yok. 4 senede 2 sampiyonluk, 2 tane de B.Yildirim-Terim-Federasyona kaybedilen sampiyonlugu olan Senol Gunes'e laf ediliyor. Sen acik ara en basarili teknik direktorune sallarsan, sonra taraftar sayin, ekonomik buyuklugun diger sarisinlarin arkasinda kalir tabi. Rasyonel dusunun biraz.

Çevrimdışı Fikret

kalan farkı da ruiz ile kapatırız. Bu kadar saymışsın fikret orman dönemi formamız 3. Olurdu en kötü.şimdi kaçıncı olacağız avrupaya gidebilecekmiyiz? En azından para harcanıyordu bir ikisinden zarar ederken yapılan tek transferle açıpı kapatıyordu. Bu yönetimde satış yok, futbol yok, kazanç yok. İflasımızı açıklayalım amatörde takılalım. Futbolcuya para kaptırmamış oluruz. Vasat sevicilik bu düpedüz.şenol gelsin parlatsın bakalım.görende eline verilen herşeyi parlatıyor sanır. Aldında bir değer yoksa nesini parlatacaksın. Tenekeyi versen parlatsa ne olur parlak teneke. O parlayan futbolcuları şenol mu getirdi de şenol parlatıyor olsun. Kabul etsenizde etmesenşzde o dönem iyi bir yönetim aklı vardı ve birşeyler ortaya çıktı. Şu an öyle bir akıl ortada yok. Taraftarın, sosyal medya maymunlarının dümeninde saçmalıyorlar. Fikret orman bğyük adammış şöyle birşey söylemişti '' babasından harçlık alıp.... '' gerçi sadece babalarından harçlık alan değil birilerinden de alıyorlar.fo yu yere göğe sıpdıramayanlar bir gecede fikret orman düşmanı nasıl oldular. İşin özeti bu sene başarısız olursa fikret ormandan beter olur. Bu yönetimin başarılı olma şansı pek yok. Yönetime saplam bir kaç isim lazım.şenol güneş gelsin istiyorum. Şampiyon yaparsa hakkını teslim ederiz en azından beceriksiz bir yönetimi  şampiyon yapabilen td dite överiz yada eski yönetimde de bir numara yokmuş şenol yapmış şampiyon deriz. Td yi getiren yönetim oyuncuları getiren yönetim kaynağı bulan yönetim ama şampiyon yapan şenol ama geçen sene bütün olumsuzluklara göğüs geren sergen ama kupayı kaldıran yönetim. Bence bu yönetim biraz hasetlik temelli oluşmuş.her attıkları adım eski yönetime hasmane tavır taşıyor.şampiyon olmak bile kesmedi aksine daha da cesaretlendiler.
F. Orman donemi ozellikle ANC sonrasi Umut Guner'le Besiktas acik ve net sekilde soyulmustur.
F. Orman'in onceki seneleri transfer olarak nispeten daha basariliydi. Ama neredeyse tipatip ayni kadrolarla Bilic'in yapamadigini Senol Gunes yapmistir. 8 fb-gs derbisinde 0 galibiyetli Bilic'ten Senol Gunes'e gece ile gunduz farki yasanmistir. Gomez-Demba Ba degisimi kucuk bir artidir. Ama Sosa-Oguzhan-Cenk Tosun 3lusunden mesela Bilic'in 5 kati verim almistir hoca. Daha guzel futbol oynatip herkesin saygisini kazanmistir. O sezon FB'nin son 10 yilindaki en buyuk yatirimla girdigi Josef-Nani-Van Persie falan sezonudur bu arada...
Neyse Senol Gunes'in basarisi F. Orman altinda geldiyse tabi ki olumlu kredisini de alir F.Orman ve yonetimi.

Cebi'yi cok sevmesem de, harcama anlaminda ortadaki paralar F. Orman ve Umut Guner zamani harcanan akil almaz paralarin yarisi etmez. Girdigi kontrat yukumlulukleri, 4te biri falan oluyor Cebi yonetiminin. Siz 10 tane topcu sayiyorsunuz; Lens bonservis+4 sene maasi+imza vs parasi ediyor. 10 tane daha sayiyorsunuz iste Negredo+Medel ediyor. F.Orman donemini saymaya kalksak ne rezillikler var.
Cebi elestirisi iyi guzel ama F. Orman aklamasi bence beyhude bir caba.

Çevrimiçi Samet Demir

Fenerli olmadigim icin sindirmeme bile gerek kalmiyor. Fener deplasmaninda sikeyle calinan sampiyonluguna gonderme yapip rakip camiayi kizdirmasina uzulmem, sindirim sorunu yasamam icin Fenerli falan olmam lazim. Senol Gunes'in ozunde bir Trabzonlu oldugunu bilerek kabul ettik hocayi. Kendi isi olan teknik direktorlugunde Besiktas faydasi icin ugrasti, gidip Trabzon'a mac satmadi.

Besiktas parasi yiyip, ters ters konusup Trabzon icin calisan karakter sorunu olan Avci'ya bu kadar laf edilmiyor. Premier Lig'e gitmek icin ligi bosverip tek derdi Avrupa olan, kontrati kapinca da Besiktas'i kafasinda silen Bilic'e saydiran yok. 4 senede 2 sampiyonluk, 2 tane de B.Yildirim-Terim-Federasyona kaybedilen sampiyonlugu olan Senol Gunes'e laf ediliyor. Sen acik ara en basarili teknik direktorune sallarsan, sonra taraftar sayin, ekonomik buyuklugun diger sarisinlarin arkasinda kalir tabi. Rasyonel dusunun biraz.
Bizden önce senin bu bahsettiğin uber hocanın kaç tane şampiyonluğu var? O başarıları kaç defa göstermiş? Biz mi onu şampiyon yapmışız o mu bizi?

Milli takım ile görüşmedim diyen hocan 1 gün sonra milli takıma imza attı. Bilic, sosa, abubakar neyse ş. Güneş o benim gözümde.

Bu adam sinsi ve paragözün tekin. Açın gözünüzü. Ayrıca bu adam madem Beşiktaşı çok düşünüyor işini seviyor neden takımın başına hemen geçmedi? Geçin bu işleri boşuna güzelleme yapmayın bana. Bize uzak Allah'a yakın olsun.

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2022, 04:46:37 Samet Demir ]

Çevrimiçi Necmi

derdim Şenol güneşi yüceltmek değil bize sunulan yola girmemektir büyük takıma Anadolu mantığının sokulmaya çalışılmasını kabul edemem.Sistem ayağına beklesin bakalım taraftar 5yıl klüp ne hale gelir.Yok bir sistem ben göremiyorum sistem kuracaklar 4 aydır ne demeye Önder hocayla takıldı yada inanıyorlarsa neden devam etmiyorlar
Pinerio farke tripovski bilmem ne kaç tane ayrı hoca hiç biri birbirine benzemiyor hiç biride kabul etmiyor. Şampiyonluğa oynacağız bile diyemiyorlar 
bana uymuyor uyanlar buyursun alsın inşallah biz yanılıyozdur inşallah bu yol doğrudur özür dilemesini de biliriz yeter ki Beşiktaşım başarılı olsun
sistem beş senede kurulmaz getirirsin hocayı ona uygun transfer yapar takımı bir sistemde oynatır sonra o sistem senin alışkanlığın olur üstüne koyarak devam edersin alttaki bütün takımlarında aynı sistemde oynar büyük takımlar sistem oturtmakla uğraşmaz bu küçük takım işidir çünkü para harcayamaz yıllarca sisteme uyacak oyuncu yetiştirir

Çevrimiçi Necmi

valla burda geldiği andan itibaren avcıyada getirenede demediğim kalmadı sergen olduğu sürece her maç burda sergen hoca değil dedim biliçe gelince aç mesajlarıma bak devre arası kovulmalı dedim kovarsak şampiyon olurduk kovmazsak bizi şampiyonluktan eder çünkü şampiyon olursa beşiktaş bırakmaz dedim şenol ilk şampiyon olduğu sene yollar ayrılmalı dedim her sene takım bir tık geriye gitti 125 km koşan takım aldı 95 km koşan takım bıraktı oyuncular tarafından sevilmiyordu saplantıları vardı beşiktaşı şampiyon yapmadı beşiktaş ona şampiyon hoca ünvanı kazandırdı beşiktaşın onsuz çok şampiyonluğu var ama onun beşiktaşsız şampiyonluğu yok ikinci şampiyonluk abu talisca sayesinde geldi tıpkı sergenin şampiyonluğunun abu sayesinde olduğu gibi ilki söylemeye gerek yok zımba gibi bir takım vardı ve o takıma gomez eklendi yürüyüp gittiler ben takımdaki sinyalleri oyuncuların durumunu çok incelerim kenardakinin ne olduğunu sahadaki oyuncu hemen belli eder oyuncusu yönetimi hocası bir ekipdir zincirin bir halkası zayıf olsa zincir o halka kadar güçlüdür mesela bu kadar oyuncu sırf beceriksizlikten kaybedilmiyor gelecek görmüyorlar ondan kaçıyorlar geleceği olmayanlarda kalıyor ne koparsam kardır diyor hocanın iyisi kötüsü bir kenara şu yapıyla kim olsa başarı gelmez oyuncu satamayan kulüpde genç oyuncu kontrat yenilermi hayallerim burda biter der kaçmanın yolunu arar

Çevrimdışı Talisca1903

Zengin değil de zengin gibi yaşayan ülke. Ama deniz bitti bu yaşantının elbet sonu gelecekti. Bankalar birliği anlaşması denilen garabetin ne gibi sonuçları olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz önümüzdeki sene ancak şundan eminim ki hem bu anlaşma hem o iğrenç yabancı sınırı hem de ülkenin içinde bulunduğu ekonomik yapı bu kulüplerin artık eski harcama alışkanlıklarının biteceğini söylüyor. Evet hala milyon euro verip oyuncu alır maaşını da öderim diyebilmek bence iyimserlik çünkü artık harcama kararlarını yönetimler tek başına alamıyor bankalar birliği devreye giriyor yaptığımız alacağın temliki anlaşması korkunç boyutlarda bildiğim kadarıyla. Yani biz elimizi verdik kolumuzu değil tüm vücudumuzu kaptırdık bu heriflere ana para ödemesi başlayınca daha iyi göreceğiz bence tabloyu.

Ha şu da var bence bizim asıl sorunumuz kısa ve orta vadede ödenmesi imkansız borcumuz değil borcumuzu çevirebilme gücümüzün gün geçtikçe azalması, ödemeye çalıştıkça belirli giderleri kısmamız gerekiyor bu da işte mrred'in dediği gibi en büyük gider kalemimiz olan futbol şubemizin bütçesinin önemli ölçüde daralacağı anlamına geliyor bundan böyle kulübün bir oyuncuya 3 milyon euro veremeyeceğini öngörmek çok zor değil artık olabildiğince küçük ve denk bütçelerle yönetilmek zorundayız maalesef.
Hocayla hamsilere +90 da kendi sahalarında 3-4 koyduk geriden gelip o travma 50 sene çıkmaz ama yok olsun Hoca bordo mavş kravat takıyor

Etiketler: