kalan farkı da ruiz ile kapatırız. Bu kadar saymışsın fikret orman dönemi formamız 3. Olurdu en kötü.şimdi kaçıncı olacağız avrupaya gidebilecekmiyiz? En azından para harcanıyordu bir ikisinden zarar ederken yapılan tek transferle açıpı kapatıyordu. Bu yönetimde satış yok, futbol yok, kazanç yok. İflasımızı açıklayalım amatörde takılalım. Futbolcuya para kaptırmamış oluruz. Vasat sevicilik bu düpedüz.şenol gelsin parlatsın bakalım.görende eline verilen herşeyi parlatıyor sanır. Aldında bir değer yoksa nesini parlatacaksın. Tenekeyi versen parlatsa ne olur parlak teneke. O parlayan futbolcuları şenol mu getirdi de şenol parlatıyor olsun. Kabul etsenizde etmesenşzde o dönem iyi bir yönetim aklı vardı ve birşeyler ortaya çıktı. Şu an öyle bir akıl ortada yok. Taraftarın, sosyal medya maymunlarının dümeninde saçmalıyorlar. Fikret orman bğyük adammış şöyle birşey söylemişti '' babasından harçlık alıp.... '' gerçi sadece babalarından harçlık alan değil birilerinden de alıyorlar.fo yu yere göğe sıpdıramayanlar bir gecede fikret orman düşmanı nasıl oldular. İşin özeti bu sene başarısız olursa fikret ormandan beter olur. Bu yönetimin başarılı olma şansı pek yok. Yönetime saplam bir kaç isim lazım.şenol güneş gelsin istiyorum. Şampiyon yaparsa hakkını teslim ederiz en azından beceriksiz bir yönetimi şampiyon yapabilen td dite överiz yada eski yönetimde de bir numara yokmuş şenol yapmış şampiyon deriz. Td yi getiren yönetim oyuncuları getiren yönetim kaynağı bulan yönetim ama şampiyon yapan şenol ama geçen sene bütün olumsuzluklara göğüs geren sergen ama kupayı kaldıran yönetim. Bence bu yönetim biraz hasetlik temelli oluşmuş.her attıkları adım eski yönetime hasmane tavır taşıyor.şampiyon olmak bile kesmedi aksine daha da cesaretlendiler.
F. Orman donemi ozellikle ANC sonrasi Umut Guner'le Besiktas acik ve net sekilde soyulmustur.
F. Orman'in onceki seneleri transfer olarak nispeten daha basariliydi. Ama neredeyse tipatip ayni kadrolarla Bilic'in yapamadigini Senol Gunes yapmistir. 8 fb-gs derbisinde 0 galibiyetli Bilic'ten Senol Gunes'e gece ile gunduz farki yasanmistir. Gomez-Demba Ba degisimi kucuk bir artidir. Ama Sosa-Oguzhan-Cenk Tosun 3lusunden mesela Bilic'in 5 kati verim almistir hoca. Daha guzel futbol oynatip herkesin saygisini kazanmistir. O sezon FB'nin son 10 yilindaki en buyuk yatirimla girdigi Josef-Nani-Van Persie falan sezonudur bu arada...
Neyse Senol Gunes'in basarisi F. Orman altinda geldiyse tabi ki olumlu kredisini de alir F.Orman ve yonetimi.
Cebi'yi cok sevmesem de, harcama anlaminda ortadaki paralar F. Orman ve Umut Guner zamani harcanan akil almaz paralarin yarisi etmez. Girdigi kontrat yukumlulukleri, 4te biri falan oluyor Cebi yonetiminin. Siz 10 tane topcu sayiyorsunuz; Lens bonservis+4 sene maasi+imza vs parasi ediyor. 10 tane daha sayiyorsunuz iste Negredo+Medel ediyor. F.Orman donemini saymaya kalksak ne rezillikler var.
Cebi elestirisi iyi guzel ama F. Orman aklamasi bence beyhude bir caba.