Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533774 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Tüzün ekolünün prensiplerinden biri de genç oyuncuları A takım seviyesine çıkarmaktır. Genç oyuncular sadece genç olduğu için oynamaz. İdmanda ve maçta yapması gereken ödevleri vardır. Emirhan ödevlerini aksatırsa veya yüksek not almazsa oynamaz. Hoca oynamasını istiyor ama prensiplerine bağlı kaldığı için oynatmıyor. Ne güzel işte, vasatlığı ödüllendirmiyor.
Prensip mi :)

Hocanın kenanda gördüğü bizim göremediğimiz ne biliyorsun söyler misin? Ben hocanın prensipleri olduğunu düşünmüyorum ama sen anlamışsın?
Vallahi ya bir izah eder misin neden kenan?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2022, 21:04:44 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

O kadar kapasitesizlerki sürekli sövdükleri fo nun bulup getirdiği adamlar dışında çalacakları kapı yok başarı için hala talisca şenol düşünüyorlar
Sırf nefretle yola çıkıp eski yönetimin getirdiği para eden oyuncularla tazminat verip yolları ayırdılar işe yaramazlarlada sözleşme bitene kadar maaş ödediler geldiklerinden beri tek kuruş transfer geliri elde edemedik
Bu kadar zaman oldu geldikleri andan bir tık ileri gidemediler ya eski adamlara yöneliyorlar yada çarşının istediğini yapıyorlar yönetim yerine bir yazılım kursan aynı şeyi yapar zaten devre arası en geç bu takımın başına hoca gelmesi lazımdı bu sene için değil gelecek seneyi kurtarmak için yazın gelecek hoca neye göre takım belirleyecek ne zaman uyum sağlayacak gelecek seneyide kaybederiz bu srne gitti zaten elinde altın fırsat var takımı gelecek seneye hazırlamak için sen ne yapıyorsun beceriksiz biri bile bu kadar beceriksizlik yapamaz
Son derece doğru tespitler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar öyle böyle bi teknik direktör getirerek ikinciliği alacaklar. Biz gittik saçma sapan bir şekilde sezonu harcadık. Şu geçiş süreci için Ibrahim Üzülmez, Şifo Mehmet ya da Çağdaş Atan gibi bi hocayı getirseydik şunların konumunda hatta belki daha üstte biz olabilirdik. Hadi bunu yapmadın yabancı getireceksin zamanında getirip olayı çözmesini sağlayabilirdik. Bir süreç bu kadar kötü yönetebilirdi. Sezonu heba ettik, gelecek sezon ise şüpheli.
Bunların yönetiminde ikinci olsak ne olacaktı, 3 ön eleme turunda da elenip lige dönen bir Beşiktaş hayalleri var adamların.

Çevrimdışı tuncaboylu

21 maçta 12 mağlubiyet alan ve 41 gol yiyerek her maç kalesinde ortalama 2 gol görerek demoralize olan takımı kısa vadede toparladığı için dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biridir. Pep Klopp olsa en az yarısını kaybederdik.

Gol yeme sorununu çözdü ve neredeyse her maç yüksek gol beklentisiyle oynuyoruz. Son vuruşlardaki beceriksizlik nedeniyle gol atamadığımız için en kötü berabere kalıyoruz.

Şenol Güneşin 2017-18 sezonunda 4. olduğu veya 2018-19 da 3. olduğu kadrolar Önder hocaya verilseydi şampiyon olurdu.

Fabri, Vida, Medel, Pepe, Tosiç, Adriano, Beck, Gönül, sakatlık öncesi Dorukhan, Daha genç Atiba, zihinsel problem öncesi 9 gol 12 asistlik Ljajiç, Kagawa, Talisca, Negredo, Babel, Cenk, Burak. ŞEnol hoca bu kadroları hiç etti. Aboubakar veya Gomez olmayınca şampiyon yapamıyor tabi.

Gol yeme sorununu (!) çözdü cidden.

Eskiden arada bir gol yiyemediğimiz oluyordu, artık şimdi istisnasız her maç yiyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Önder Hoca çok güzel maç izliyor ama sadece izliyor, hakkını gerçekten vererek izliyor.
O kadar derin adam ki maç sonu konuşmalarından hiç bir halt anlamıyorum, itiraf ediyorum bu benim sığlığım.
Emirhan'ı o kadar çok oynatmak istiyor ki ama oynatamıyor, adama yazık, imkansızları beklememek lazım.

Futbol az kişiyle oynanıyor, sorun o.

Ragbideki gibi 15'er kişilik takımlarla oynansa, Emirhan'a da şans verebilecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hep satamadıkların konuşuyoruz, ama neredeyse 2.5 senedir yönetimdeler ve işe yarar diyebileceğimiz sadece 4 transferleri var.

Josef, Ghezzal, Rosier ve Aboubakar.

Boateng, Mensah, Töre, N'sakala, Batshuayi, Kenan, Alex, Salih Uçan gibi fiyaskoları görünce, sadece satarken değil alırken de beceriksiz olduklarını görüyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Hep satamadıkların konuşuyoruz, ama neredeyse 2.5 senedir yönetimdeler ve işe yarar diyebileceğimiz sadece 4 transferleri var.

Josef, Ghezzal, Rosier ve Aboubakar.

Boateng, Mensah, Töre, N'sakala, Batshuayi, Kenan, Alex, Salih Uçan gibi fiyaskoları görünce, sadece satarken değil alırken de beceriksiz olduklarını görüyoruz.
Ayrıca eski kontratlardan dem vurmak kolay. Ama şunu yapmak zor sanırım "eski yönetim bazı oyunculara çok kabarık kontratlar yapmış" bizde kulubu asgari biçimde zarara sokacak şekilde bu oyunculardan kurtulduk. Bunu diyemiyorlar, icraat yapamıyorlar, anca önceki yönetime sitem ediyorlar.

Taraftarı oyalayıp enayi yerine koymaya çalışıyorlar. Herkes abubakara kızıyor misal bende dahil onu bile elimizde tutamadık.

Sözleşmesi bitecek oyuncuların kaçı ile anlaşma yapıcaz, kaçının bedava gitmesini izleyeceğiz bakalım. Yaşayıp göreceğiz.

Bu yönetimden benim umudum yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca eski kontratlardan dem vurmak kolay. Ama şunu yapmak zor sanırım "eski yönetim bazı oyunculara çok kabarık kontratlar yapmış" bizde kulubu asgari biçimde zarara sokacak şekilde bu oyunculardan kurtulduk. Bunu diyemiyorlar, icraat yapamıyorlar, anca önceki yönetime sitem ediyorlar.

Taraftarı oyalayıp enayi yerine koymaya çalışıyorlar. Herkes abubakara kızıyor misal bende dahil onu bile elimizde tutamadık.

Sözleşmesi bitecek oyuncuların kaçı ile anlaşma yapıcaz, kaçının bedava gitmesini izleyeceğiz bakalım. Yaşayıp göreceğiz.

Bu yönetimden benim umudum yok.

Sadece Aboubakar mı?

Dorukhan'ı da bedava kaçırdılar.

Burak Yılmaz'ı üstüne para verip gönderdiler, herif gidip Lille'i şampiyon yaptı.

Roco'nun maaşının yarısını verip gönderdiler, şimdi La Liga'da. Victor Ruiz faciası zaten rezalet.

Bu sene Larin ve Güven bedava gidecekler, seneye Ersin, Rıdvan ve Serdar.

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece Aboubakar mı?

Dorukhan'ı da bedava kaçırdılar.

Burak Yılmaz'ı üstüne para verip gönderdiler, herif gidip Lille'i şampiyon yaptı.

Roco'nun maaşının yarısını verip gönderdiler, şimdi La Liga'da. Victor Ruiz faciası zaten rezalet.

Bu sene Larin ve Güven bedava gidecekler, seneye Ersin, Rıdvan ve Serdar.
Maliyet hesabı yapsak zarar kaç yük milyon tl kim bilir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bunlara 3 koyun ver kaybeder gelirler güdemezler öyle böyle değil.
Ne ile sınanıyoruz Allahım.
İletişim fakültelerinde tez olur şu yaptıkları.

Çevrimdışı murat

Maliyet hesabı yapsak zarar kaç yük milyon tl kim bilir.

Paralar nerede Anç. 3 er milyondan batsuai pjaniç alex e sözleşme yapıp üstüne topal, salih, nsakala, mensah  vs ye   para verip faydalanamamanın lens douglas negredo  dan farkı ne? Beşiktaşı zarara uğratmış olmuyormu?oynanan oyun alınan katkıya bakarsak bunlar hakedeceklerinin çok çok üstünda fahiş sözleşmeler imzalanmamış mı? Kimbilir kimlerin cebine ne paralar gitmiştir.Ben de soruyorum paralar nerede?

Çevrimiçi Samet Demir

Paralar nerede Anç. 3 er milyondan batsuai pjaniç alex e sözleşme yapıp üstüne topal, salih, nsakala, mensah  vs ye   para verip faydalanamamanın lens douglas negredo  dan farkı ne? Beşiktaşı zarara uğratmış olmuyormu?oynanan oyun alınan katkıya bakarsak bunlar hakedeceklerinin çok çok üstünda fahiş sözleşmeler imzalanmamış mı? Kimbilir kimlerin cebine ne paralar gitmiştir.Ben de soruyorum paralar nerede?
Fikret Ormana kızdık, ANÇ ile sınanıyoruz. Eskiden takımın yurt içi ve dışında karizması vardı. O kalmadı. Oyuncu satıyorduk artık bedavaya gönderiyoruz. Yada para veriyoruz. Kasketli Ts'yi şampiyon yapacak maaşını belki hala biz veriyoruz. Hafızam çok kuvvetli değil Allahtan. Yoksa sabaha kadar madde madde yazardım.

Çevrimdışı ardiles

Onun yerine Kenan gibi diğer vasatları ödüllendiriyor değil mi?
Yerinde oynayan oyuncuların 1 tık fazlası olsa ağzımı açmam ama genç oyuncu yerine tercih edilen oyunculara bir bak istersen.
Net tutarsızlığı sen de göreceksin.

Genç oyuncu dediğin kimler? Ersin (21) Rıdvan (20) Can (20) oyundalar. Emirhan (17) ve Kerem Kalafat (21) ara ara oynuyor. Ghezzalı kesip 19 yaşındaki Emirhan Delibaş mı oynasın veya Souzayı kesip 17 yaşındaki Demir Ege mi oynasın? Tek tartışılacak isim 19 yaşındaki Serdar. Başka genç oyuncumu var? Güven ve Montero 23 yaşında onlar genç değil.

Çevrimdışı ardiles

Prensip mi :)

Hocanın kenanda gördüğü bizim göremediğimiz ne biliyorsun söyler misin? Ben hocanın prensipleri olduğunu düşünmüyorum ama sen anlamışsın?
Vallahi ya bir izah eder misin neden kenan?

Sol kanatta oynayan kaç oyuncun var 3. Nkoudou sakat, Larin formsuz tek alternatif Kenan. Genç veya papaz başka oyuncu varda ben mi bilmiyorum. Plase Teixeria var ama onun halide ortada. Kim oynayacak başka

Çevrimiçi Samet Demir

Genç oyuncu dediğin kimler? Ersin (21) Rıdvan (20) Can (20) oyundalar. Emirhan (17) ve Kerem Kalafat (21) ara ara oynuyor. Ghezzalı kesip 19 yaşındaki Emirhan Delibaş mı oynasın veya Souzayı kesip 17 yaşındaki Demir Ege mi oynasın? Tek tartışılacak isim 19 yaşındaki Serdar. Başka genç oyuncumu var? Güven ve Montero 23 yaşında onlar genç değil.
Kenan neden oynuyor onu bir desene hele. O kadar platform okuyorum. Şu zamanda bir seni gördüm Önderi savunan. Birde renkliler vardır. Gitmesini istemeyen.

Madde madde açıklar mısın gerçekten ve samimiyetim ile söylüyorum. Önder Karavelide ne tür bir ışık gördün sana ne vaad etti?

Çevrimiçi gokhans

emirhan’ı ghezzal’ı değil, texeria yada güven-kenan ikilisinden birini keserek oynatacaktı zaten. Umut yerine rıdvan, necip yerine serdar oynayabilirdi. Souza tek başına ortasahayı kontrol edebildiği dakikalarda, can/atiba’dan birini çıkarıp ege’ye şans verebilirdi. Beşiktaş’ın geleceği olan bu çocukları oynatabileceği en ideal ortam. Kazanırken aldığı tepkileri, bu gençlerle kaybetseydi almayacaktı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ardiles

Kenan neden oynuyor onu bir desene hele. O kadar platform okuyorum. Şu zamanda bir seni gördüm Önderi savunan. Birde renkliler vardır. Gitmesini istemeyen.

Madde madde açıklar mısın gerçekten ve samimiyetim ile söylüyorum. Önder Karavelide ne tür bir ışık gördün sana ne vaad etti?

1- Tüzün ekolüne sıkı sıkıya bağlı olması. Bu ekolü bilmiyorsan senin ayıbın, geçen gün kitabını paylaşmıştım pdf bulup okusan bile fikir sahibi olursun. Önder hocayla aynı tornadan çıkan çok sayıda isim var ama onun kadar prensiplerine bağlı olanını görmedim.
2- İş zekasının yüksek olması.
3- İş ahlakının olması. Atıl durumda bırakmıyor, elindekilerden maksimum performans almaya çalışıyor.

Önder hocayı savunan çok kişi var. Medyadan duyduklarını papağan gibi tekrar edenlerle uğraşmak istemedikleri için aktif değiller.

Çevrimdışı ardiles

emirhan’ı ghezzal’ı değil, texeria yada güven-kenan ikilisinden birini keserek oynatacaktı zaten. Umut yerine rıdvan, necip yerine serdar oynayabilirdi. Souza tek başına ortasahayı kontrol edebildiği dakikalarda, can/atiba’dan birini çıkarıp ege’ye şans verebilirdi. Beşiktaş’ın geleceği olan bu çocukları oynatabileceği en ideal ortam. Kazanırken aldığı tepkileri, bu gençlerle kaybetseydi almayacaktı.

- Hangi Emirhandan bahsediyorsun? Emirhan Delibaş sağ kanat oynuyor, sadece Ghezzalın yerinde oynayabilir.  Emirhan İlkhan ise merkez orta saha oynuyor.
- Rıdvan oynuyor zaten
- Demir Ege 17 yaşında ve hiç maç performansı yok. Batshuayi abisi dağa taşa vurmayıp skor alabilseydi Demir Egenin rahat oynayabileceği ortam oluşurdu.
- Tek tartışılacak isim Serdar son maçta oynadı.

Çevrimiçi Samet Demir

1- Tüzün ekolüne sıkı sıkıya bağlı olması. Bu ekolü bilmiyorsan senin ayıbın, geçen gün kitabını paylaşmıştım pdf bulup okusan bile fikir sahibi olursun. Önder hocayla aynı tornadan çıkan çok sayıda isim var ama onun kadar prensiplerine bağlı olanını görmedim.
2- İş zekasının yüksek olması.
3- İş ahlakının olması. Atıl durumda bırakmıyor, elindekilerden maksimum performans almaya çalışıyor.

Önder hocayı savunan çok kişi var. Medyadan duyduklarını papağan gibi tekrar edenlerle uğraşmak istemedikleri için aktif değiller.

Hatay maçı öncesi takımla ilgilenmek yerine 3 gün villa bakmak iş ahlakından geliyor sanırım. Biz kitabını okumadık cahiliz bu konuda belki ama oynanan oyunu görmeyecek kadar kör de değiliz.

Takımın planı yok planı. Neyden bahsediyorsun sen. Emekliler halı sahada daha hızlı paslaşıyor. Kaç aydır takımın başında. Takıma ne kattı. Sıfır. Ben tv başında izliyorum takımı oda en yakın noktadan. Ya yanlış kadro çıkarıyor ya da geç müdehale ediyor. Bu adamdan OL MAZ.

Ha birde pratik ve teorik diye bir olay var bilmem biliyor musun sen?

Çevrimdışı ardiles

Hatay maçı öncesi takımla ilgilenmek yerine 3 gün villa bakmak iş ahlakından geliyor sanırım. Biz kitabını okumadık cahiliz bu konuda belki ama oynanan oyunu görmeyecek kadar kör de değiliz.

Takımın planı yok planı. Neyden bahsediyorsun sen. Emekliler halı sahada daha hızlı paslaşıyor. Kaç aydır takımın başında. Takıma ne kattı. Sıfır. Ben tv başında izliyorum takımı oda en yakın noktadan. Ya yanlış kadro çıkarıyor ya da geç müdehale ediyor. Bu adamdan OL MAZ.

Ha birde pratik ve teorik diye bir olay var bilmem biliyor musun sen?

Yalan söyleme. Batshuayi ve diğer golcüler buldukları fırsatların en az yarısını değerlendirse Önder hocayı kral ilan edecektiniz. Takım skor alamıyor ve gol atamadıkça geriliyor. Özgüveni bitik takımı hala diri tutuyor. Bırakın Allah aşkına ne izliyorsunuz siz.

Çevrimdışı can1903

Önder hoca bu kulüpte kaldığın her gün seni daha da düşürecek.

Yol yakınken yardımcı hocalıktanda ayrıl, milleti delirtme. Git çoluk çocuk kandır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ardiles

Önder hocaya yaptıklarınızı yeni gelecek hocanın bi tarafında çok fena patlatacağımızın farkındasınız değil mi? 17 yaşındaki oyuncuları oynatmıyor diye ortalığın (Küfür Yasak) da biliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Yalan söyleme. Batshuayi ve diğer golcüler buldukları fırsatların en az yarısını değerlendirse Önder hocayı kral ilan edecektiniz. Takım skor alamıyor ve gol atamadıkça geriliyor. Özgüveni bitik takımı hala diri tutuyor. Bırakın Allah aşkına ne izliyorsunuz siz.
Oynatmasın abi o zaman batsı. Oynatmasın kenanı. Gol atamayan adamı bir hatay maçında mı gördü? Kaç kişi söyledi zaten bunu. Sergen Yalçının başını batshuayi yedi diye. Batshuayi yi yedek bırakacak kalibrede biri değilse de beden eğitimi hocalığı yapsın.

Çevrimiçi gokhans

- Hangi Emirhandan bahsediyorsun? Emirhan Delibaş sağ kanat oynuyor, sadece Ghezzalın yerinde oynayabilir.  Emirhan İlkhan ise merkez orta saha oynuyor.
- Rıdvan oynuyor zaten
- Demir Ege 17 yaşında ve hiç maç performansı yok. Batshuayi abisi dağa taşa vurmayıp skor alabilseydi Demir Egenin rahat oynayabileceği ortam oluşurdu.
- Tek tartışılacak isim Serdar son maçta oynadı.
emirhan delibaş değil ilkhan elbette. Forvet arkasında şans buldu ve kanıtladı potansiyelini. Yapılması gereken süre vererek kazandırmaktı yapmadı. Delibaş’ın önünde sadece ghezzal değil, hasic’de var, onun işi zor. Rıdvan banko 11de olmalı, nedenini son maçda gösterdi. Kenan’a verilen şansın 10da 1i ege’ye verilseydi ama verilmedi. Taktiksel zaafiyetine hiç girmiyorum. Maç öncesi sokaktan rastgele, Gs karşısına atiba-can ortasahası, ilerdede kenan güven ile çıkacak önder hoca desen, kamera şakası sanıp, nereye el sallayacam diye sorar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Fikret

Tebrikler, paralar nerede diye sormayi her zaman savunuyorum!

Valla o kadar oyuncu saymissiniz, hepsini toplasak bir tane Negredo bir tane Lens kazigi etmez sanirim.
- Topal 200k euro aliyor sanirim, Turk kurali ile ilgili bir transfer. Lens'in kadro disi oldugu sampiyonlar ligi maclarindan aldigi galibiyet primi, tur atlama primi daha fazladir bundan.
- Nsakala 600k euro sanirim 2 sene anlasildi. 1.2m euro almis olacak kulupten. 1 sampiyonlukta direk katkisi var. Ismail Koybasi-Ramon Motta bu adamin iki yillik maasini bir yilda aliyordu. (Bence burada hata Umut'un alinmasiydi. 3. sol beki alirsin 3unden biri kusecek patlayacak bosa para vereceksin)
- Salih bence de gereksizdi 800k euro mu aliyor ne aliyor acaba? Kiralik verdiler umarim parasinin onemli kismini Basakhsehir oduyordur. Buradan bize senelik 200-300 kacar, ama seneye yollamak istesek yollanir diye umuyorum.
- Mensah kiralik formulu bence bizi buyuk bir riskten kurtardi. Yani Douglas gibi Ljajic gibi senelerce yatacak bir oyuncu olabilirdi.
- Alex'e 2-2.5m verildi sanirim. Josef ve Aboubakar'da alinan Cin-Arabistan'dan topcu getirme riski alindi. Buradan aldigin oyuncunun fizigi cok belirsiz oluyor. Alex patladi. Ama piyasasi yuksek oyuncudur, verilen ucret de astronomik degil. Seneye Cin-Arabistan disinda Brezilya'ya da gidebilir.

Yani hepsini toplasak gene cok bir para etmiyor. Ljajic'e verilen bonservis+kontrat daha fazladir 5-6 isimden.
Ustune Karaman ve Batshuayi ekleyelim gene de Ljajic+Lens'in bonservis ve 4 senelik yatisi etmez.

Negredo'yu normalde ustune para verip yollamak isteyen Valencia'ya bonservis verip kendisine de 5m euro falan maas baglayan bir yonetim vardi.
Simdi ki yonetim cok daha ucuzcu. En pahali mevki santrafora, en azindan ismi olan bir oyuncuyu kiralik aldilar 3m euro'ya. Patladi transfer ama en azindan uzun seneler girmeyecek. Abou riski gibi, bazen ucuz etin yahnisi tutmuyor.

Su ana kadar resmi transferler acisindan anormal para verilen biri yok. En buyuku Gedson olacak. 6m euro, taksitli falan, yillik maasi da makul. Bu oyuncu satilir en kotu maliyetini karsilar diye dusunuyorum. Bonservisin yarisini almak riskimizi azaltti, buyuk sakatlik vs olursa giren Ljajic gibi olmaz.

Etiketler: