Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533775 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2022, 00:16:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Atakan Kurt saçmalaması. Haber yalanlandı bile.
Kadro boşalacak zaten bende öyle düşündüm. Mesaj silinebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş tarihinin gördüğü rakiplerin en çok sevdiği teknik direktör... Çektiğimiz eziyetin tarifi yok...

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1505244617998061572

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş tarihinin gördüğü rakiplerin en çok sevdiği teknik direktör... Çektiğimiz eziyetin tarifi yok...

Yönetim baya memnun artık bizlere laf düşmez , yönetime ve hocaya bol bol teşekkürlerimi iletiyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kendi geleceği için Beşiktaşın geleceğini hiç edenleri tarih her zaman hatırlayacak.

Çevrimiçi sEuL

Onder’e kizamiyorum, bu hype man’i td diye takimin basina getirenler utansin.

30 macta alinabilecek 90 puanin yarisini alabilmisiz, avrupada rezil olup 0 puan cekmisiz, gelecege dair Arda gibi pirildayan bir oyuncumuz da yok. Iyi kotu pazarlayabilecegimiz Ridvan, Serdar, Ersin ve Emirhan’in degerinide dibe indirmisiz- baska klup olsa muhalefet/ taraftar ne oluyor lan falan der - yonetim istifaya davet edilir ama burasi dingonun ahiri oldugu icin icinde bulundugumuz durum normal karsilaniyor sanirim. Yazik cok yazik

Çevrimdışı murat

Geçen sene başarıyı sahiplenip en ön sırayı kendine  ayıranlar neredesiniz?

Çevrimdışı Akil Emre

Geçen sene başarıyı sahiplenip en ön sırayı kendine  ayıranlar neredesiniz?
Yarın bi talisca haberi daha patlatırlar , taraftarın gazını almak için sponsorluk anlaşmasıda ortaya çıkabilir.

Çevrimiçi Necmi

O kadar kapasitesizlerki sürekli sövdükleri fo nun bulup getirdiği adamlar dışında çalacakları kapı yok başarı için hala talisca şenol düşünüyorlar
Sırf nefretle yola çıkıp eski yönetimin getirdiği para eden oyuncularla tazminat verip yolları ayırdılar işe yaramazlarlada sözleşme bitene kadar maaş ödediler geldiklerinden beri tek kuruş transfer geliri elde edemedik
Bu kadar zaman oldu geldikleri andan bir tık ileri gidemediler ya eski adamlara yöneliyorlar yada çarşının istediğini yapıyorlar yönetim yerine bir yazılım kursan aynı şeyi yapar zaten devre arası en geç bu takımın başına hoca gelmesi lazımdı bu sene için değil gelecek seneyi kurtarmak için yazın gelecek hoca neye göre takım belirleyecek ne zaman uyum sağlayacak gelecek seneyide kaybederiz bu srne gitti zaten elinde altın fırsat var takımı gelecek seneye hazırlamak için sen ne yapıyorsun beceriksiz biri bile bu kadar beceriksizlik yapamaz

Çevrimiçi Necmi

Yarın bi talisca haberi daha patlatırlar , taraftarın gazını almak için sponsorluk anlaşmasıda ortaya çıkabilir.
onu geçen hafta kullandılar şimdi yeni birşey bulurlar

Çevrimdışı caner.eryigit

Fm oynuyor arkadaşlar add manager dedi.

Çevrimdışı Akil Emre

onu geçen hafta kullandılar şimdi yeni birşey bulurlar
Bu konuşmanın üzerine hemen İsmail geldi abi, nabza göre cenk tosun ve larin haberi de serpiştirildi.

Çevrimdışı underworld

Şu gs ye yenildik ya yönetim ve td ye helal olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu gs ye yenildik ya yönetim ve td ye helal olsun
TD var mi ki  helal olsun diyorsun. Altyapı antrenörü koydular başımıza. Beşiktaş teknik direktörü rakip takım taraftarı tarafından sevilir mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

3.’lük bizim için olabilecek en iyi sonuçtu bu sezon için
onu da kaçırdık maalesef
kabus gibiydi bir an önce bitse artık

Çevrimiçi blackeagle35

Adamlar öyle böyle bi teknik direktör getirerek ikinciliği alacaklar. Biz gittik saçma sapan bir şekilde sezonu harcadık. Şu geçiş süreci için Ibrahim Üzülmez, Şifo Mehmet ya da Çağdaş Atan gibi bi hocayı getirseydik şunların konumunda hatta belki daha üstte biz olabilirdik. Hadi bunu yapmadın yabancı getireceksin zamanında getirip olayı çözmesini sağlayabilirdik. Bir süreç bu kadar kötü yönetebilirdi. Sezonu heba ettik, gelecek sezon ise şüpheli.

Çevrimdışı mrred

Adamlar öyle böyle bi teknik direktör getirerek ikinciliği alacaklar. Biz gittik saçma sapan bir şekilde sezonu harcadık. Şu geçiş süreci için Ibrahim Üzülmez, Şifo Mehmet ya da Çağdaş Atan gibi bi hocayı getirseydik şunların konumunda hatta belki daha üstte biz olabilirdik. Hadi bunu yapmadın yabancı getireceksin zamanında getirip olayı çözmesini sağlayabilirdik. Bir süreç bu kadar kötü yönetebilirdi. Sezonu heba ettik, gelecek sezon ise şüpheli.
Neden şaşırıyorsun ki fenerin kadrosu bence çok iyi bir kadro. Sene başında favorim fenerdi plase Ts demiştim. Ts şampiyon oldu fener 2.olacak. Bizim kadro iyi falan değil . Sadece iyi bir santrafor ve orta saha alacakken gidip hem maaş dengemizin içine ettik hem de saçmasapan oyuncular aldık. Olan tam olarak bu. Bu transferleri yapan yaptıran kim varsa
semte dahi uğramaması gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

kayseri maçından sonra önder hoca istifa etmiş ama başkan kabul etmeyip arkandayım demiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

kayseri maçından sonra önder hoca istifa etmiş ama başkan kabul etmeyip arkandayım demiş
Asparagas
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

21 maçta 12 mağlubiyet alan ve 41 gol yiyerek her maç kalesinde ortalama 2 gol görerek demoralize olan takımı kısa vadede toparladığı için dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biridir. Pep Klopp olsa en az yarısını kaybederdik.

Gol yeme sorununu çözdü ve neredeyse her maç yüksek gol beklentisiyle oynuyoruz. Son vuruşlardaki beceriksizlik nedeniyle gol atamadığımız için en kötü berabere kalıyoruz.

Şenol Güneşin 2017-18 sezonunda 4. olduğu veya 2018-19 da 3. olduğu kadrolar Önder hocaya verilseydi şampiyon olurdu.

Fabri, Vida, Medel, Pepe, Tosiç, Adriano, Beck, Gönül, sakatlık öncesi Dorukhan, Daha genç Atiba, zihinsel problem öncesi 9 gol 12 asistlik Ljajiç, Kagawa, Talisca, Negredo, Babel, Cenk, Burak. ŞEnol hoca bu kadroları hiç etti. Aboubakar veya Gomez olmayınca şampiyon yapamıyor tabi.

Çevrimdışı ardiles

Önder hoca önümüzdeki sezon kalırsa çok güzel bir 433 oynarız. Sözleşmesi devam eden futbolcular + 4 yerli zorunluluğu + Hocanın futbol anlayışını birleştirince ortaya 433 çıkıyor.

Sosa yerine Taliscanın geldiği, Demba Ba ve Aboubakar yerine Vagner Loveun transfer edildiği, Abu gidince hocanın istediği Mitroviç yerine Batshuayinin getirildiği montaj futbolu yerine gerçek bir futbol kültürüne ihtiyacımız var.

Çevrimdışı ardiles

O kadar kapasitesizlerki sürekli sövdükleri fo nun bulup getirdiği adamlar dışında çalacakları kapı yok başarı için hala talisca şenol düşünüyorlar
Sırf nefretle yola çıkıp eski yönetimin getirdiği para eden oyuncularla tazminat verip yolları ayırdılar işe yaramazlarlada sözleşme bitene kadar maaş ödediler geldiklerinden beri tek kuruş transfer geliri elde edemedik
Bu kadar zaman oldu geldikleri andan bir tık ileri gidemediler ya eski adamlara yöneliyorlar yada çarşının istediğini yapıyorlar yönetim yerine bir yazılım kursan aynı şeyi yapar zaten devre arası en geç bu takımın başına hoca gelmesi lazımdı bu sene için değil gelecek seneyi kurtarmak için yazın gelecek hoca neye göre takım belirleyecek ne zaman uyum sağlayacak gelecek seneyide kaybederiz bu srne gitti zaten elinde altın fırsat var takımı gelecek seneye hazırlamak için sen ne yapıyorsun beceriksiz biri bile bu kadar beceriksizlik yapamaz

Son maçta Güveni orta sahada oynattığını iddia ederek hocaya beyinsiz imasında bulunmuştun. Güven ve Bats ile 442 oynamıştık not düşeyim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Önder Hoca çok güzel maç izliyor ama sadece izliyor, hakkını gerçekten vererek izliyor.
O kadar derin adam ki maç sonu konuşmalarından hiç bir halt anlamıyorum, itiraf ediyorum bu benim sığlığım.
Emirhan'ı o kadar çok oynatmak istiyor ki ama oynatamıyor, adama yazık, imkansızları beklememek lazım.

Çevrimdışı ardiles

Önder Hoca çok güzel maç izliyor ama sadece izliyor, hakkını gerçekten vererek izliyor.
O kadar derin adam ki maç sonu konuşmalarından hiç bir halt anlamıyorum, itiraf ediyorum bu benim sığlığım.
Emirhan'ı o kadar çok oynatmak istiyor ki ama oynatamıyor, adama yazık, imkansızları beklememek lazım.

Tüzün ekolünün prensiplerinden biri de genç oyuncuları A takım seviyesine çıkarmaktır. Genç oyuncular sadece genç olduğu için oynamaz. İdmanda ve maçta yapması gereken ödevleri vardır. Emirhan ödevlerini aksatırsa veya yüksek not almazsa oynamaz. Hoca oynamasını istiyor ama prensiplerine bağlı kaldığı için oynatmıyor. Ne güzel işte, vasatlığı ödüllendirmiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tüzün ekolünün prensiplerinden biri de genç oyuncuları A takım seviyesine çıkarmaktır. Genç oyuncular sadece genç olduğu için oynamaz. İdmanda ve maçta yapması gereken ödevleri vardır. Emirhan ödevlerini aksatırsa veya yüksek not almazsa oynamaz. Hoca oynamasını istiyor ama prensiplerine bağlı kaldığı için oynatmıyor. Ne güzel işte, vasatlığı ödüllendirmiyor.

Onun yerine Kenan gibi diğer vasatları ödüllendiriyor değil mi?
Yerinde oynayan oyuncuların 1 tık fazlası olsa ağzımı açmam ama genç oyuncu yerine tercih edilen oyunculara bir bak istersen.
Net tutarsızlığı sen de göreceksin.

Etiketler: