Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533043 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Oynatmasın abi o zaman batsı. Oynatmasın kenanı. Gol atamayan adamı bir hatay maçında mı gördü? Kaç kişi söyledi zaten bunu. Sergen Yalçının başını batshuayi yedi diye. Batshuayi yi yedek bırakacak kalibrede biri değilse de beden eğitimi hocalığı yapsın.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence ikinizde haklisiniz. Batshuayi oncelikle Sergen'i ve biraz da Onder hocayi yakti. Bats adam olaydi daha ilk dortmund macindan golu atar Besiktas'a galibiyet getirebilirdi.

Batshuayi'yi full yedek birakacak kadro imkanimiz yok. Yonetimde Karaveli'ye izin vermez. Ama tabi bunlar Onder hocayi aklamaya yetmez. Kayseri'ye elenmeyeceksin, derbi macinda 38.dk'da Guven'i cikarip Batshuayi'yi almayacaksin. Boyle sacmalarsan suclusu Bats degil sensin.
Yani Kayseri'yi ic sahada eleyememek rezillik. Kupa finali olur gol kacar anlarim. Kayseri maci ic sahada, Bats olsun olmasin atacaksin, maci alacaksin. Bu iste ZEKA ve KARAKTER ile ilgili. Futbol IQsu olan, kazanan karakteri olan Sergen Yalcin, cok zor sartlarda gecen sezon 2 kupayi da aldi.

Son iki macta, Besiktasli olarak ikisini de kaybetme riskini iliklerime kadar hissettim. Takim fiziken bitmisti, Abou yoktu, oyun ustunlugu azalmisti. Ama hoca bir sekilde cikti oradan, sansla da degil yani dirayetli davrandi ciktilar kazandilar. Akilli az sayida hamleyle, dik durusuyla 2 kupa aldi. Onder Karaveli'de bu zeka ve kazanan karakter yok.

Çevrimdışı Fikret

An itibari ile hoca adayım Şenol Güneş'tir. Kim ne derse desin Beşiktaş tarihinin en başarılı hocasıdır ve en zekisidir.

Özellikle eldeki oyuncu grubunda geçiş oyunu oynatabileceğini düşünüyorum. Orta sahaya iyi bir oyuncu takviyesi ile ligi çok rahat alırız.

Yöneticilerin istifaları ise çok önemli değil. Yönetime herhangi bir katkıları var mı bilmiyorum fakat şu an Beşiktaş'a Şenol Güneş kadar katkıları olamaz o kesin.
Kafamda tek soru işareti var o da hocanın futbola olan ilgisini kaybetmiş olabileceği. Eğer kaybettiyse zaten gelmez geliyorsa hala ilgisi vardır diye

umut ediyorum

Aynen oyle Senol Gunes'in CV'si de cok parlak, bizle de tarihi basarilar elde etti. Bulent Yildirim 2 sampiyonlugu calmasa 4 sampiyonlukla BJK tarihinin en basarili hocasi olacakti.

Hoca futboldan kopmaz ama hocanin sorunu kafasinin karismasi. Sonuclar kotu giderse, menajer transferleri, hakemler ayri federasyon ayri aleyhinde calisirsa hoca zorlaniyor. Ustune medya da hocaya karsi topla tufekle geliyor. Milli takimdan ayrilir ayrilmaz gelmesin istedim. Su dinlenme donemi ona lazimdi.

Simdi kafayi toplamistir, yeni sezona temiz sayfa baslamasi sart. Bugun gelirse onumuzde 7-8 hafta bosuna laf yiyecek sagdan soldan. Gidip bizi 3. 4. yaparsa sonra UEFA Konferans zimbirtisiyla ugrasacaz. Hiiiic gerek yok. Romantik taraftarin sevgilisi Onder Karaveli ile genc fetisi yapilsin 2 ay daha. Sezon sonuna gazlari alinmis olur 'winner' hoca gelir. Hakeden genc topculari da oynatacaktir emin olun.

Çevrimdışı Talisca1903

şu anda öyle kaotik bir ortam oluştu  ki ne söylesek anlamsız kalıyor.Genç oyuncuların oynamasını bende istiyorum ama takım o kadar karışık bir hal alıyorki maç içersinde gençleri de harcamamız an meselesi.

Ayrıca dört gözle beklediğimiz bu gençlerin mental ve fiziksel olarak bu kaotik ortamda nasıl oynayacaklarını tahmin etmek zor.Takımın en dişli adamı Josef bile bazen maç içerisinde çileden çıkıyor.( Batshuayi adamı deli eder.)

taraftar da ışık göremediği bu takımda  en azından gençlerin oynamasını seyretmek istiyor Benim son maçı izleme motivasyonum Kaleci Emrenin performansını merak etmemdi.

sene sonunu beklemek lazım bence ama Önder Hocayı da bugünden takımdan ayırmak lazım.
Yönetim de artık sürekli medyaya Hoca ismi vermeyi bırakmalı anladık ki Şenol Hoca sezon sonunda gelecek ( bende  istiyorum)
Taktik de hep aynı önce no name bir hoca ismini medyada muhabirlere servis et onlar video ve görsellerle hoca güzellemesi yapsınlar.
Taktik dehası bazı arkadaşlar da adamların olmayan kariyerleri üzerinden taktik güzellemeleri yapmaya başlasın.Yok 3 lü defans yok hücum presini şöyle iyi yaptırıyor felan  yahu adam gittiği her takımda 3.-4. ayda kovulmuş bir diğeri 13 maçtır kazanamıyor.
Bu loser  hocalarla ilgili deneyimimiz daha dün gibi çok uzağa gitmeye gerek yok (AVCI) bu camianın yeni macera kaldıracak durumu yok.

Çevrimdışı mrred

Gelişleri sade, gösterişsiz olanlar:

Atiba
Babel
Talisca
Aboubakar
Marcelo
Tosic
Josef
Ghezzal
Rosier

Come to'larla, şaşalı videolarla gelenler:
Lens
Negredo
Love
Teixeira
Batshuayi
Pjanic
Mensah

Futboldan anlamıyoruz
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

Gelişleri sade, gösterişsiz olanlar:

Atiba
Babel
Talisca
Aboubakar
Marcelo
Tosic
Josef
Ghezzal
Rosier

Come to'larla, şaşalı videolarla gelenler:
Lens
Negredo
Love
Teixeira
Batshuayi
Pjanic
Mensah

Futboldan anlamıyoruz
Gomez Demba Ba bunlar gelirken de az tantana koparmadık Abou Ghezzal Babel tlisca bunlarda  ucuz oyuncular değil senin baremine göre 

Çevrimdışı Akil Emre

Sergen hoca dışında düşük profilli ve bence bizim klasmanımızda olmaması gereken  hiçbir teknik adamdan başarı sağlayamadık, Tayfur, Carvahal, Rıza, Karavelli, Samet hoca, malesef şu romantizimi bırakmamız gerekiyor. Ortaya atılan teknik adamları görünce doğrudan Şenol hocaya gitsinler başka türlü bu yönetimle takım kendine gelemez. Yönetimin tek işi Tff olmalı her sene doğrana doğrana bi hal olduk , şampiyon olunca yine en öne geçerler, o yüzden takımı hocaya emanet etsinler onlar saha dışı işlerle uğraşsınlar.

Çevrimdışı mrred

Gomez Demba Ba bunlar gelirken de az tantana koparmadık Abou Ghezzal Babel tlisca bunlarda  ucuz oyuncular değil senin baremine göre
aboubakara afrika kupasına gitmeden önce herkes ırkçı ifadelerle yüklendi. Aç bak

nereden buldunuz bu yamyamı falan dediler
Gomez sakat olması sebebiyle soru işaretleri barındırıyordu.

Ghezzalı kimse öyle come to ile falan da karşılamadı.

Babeli de herkes kasımpaşanın eski topçusu mu alınır dedi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Soru basit madem herkes her şeyi bu kadar iyi biliyor neden leş gibi bir futbol ligimiz var.

Dünyada ya da avrupada başarımız yok.

Cevap basit çünkü bilmiyoruz bildiğimizi zannediyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Önder hocaya yaptıklarınızı yeni gelecek hocanın bi tarafında çok fena patlatacağımızın farkındasınız değil mi? 17 yaşındaki oyuncuları oynatmıyor diye ortalığın (Küfür Yasak) da biliriz.

Bu kadar agresifleşmeye gerek yok. Tüzün felsefesinden bir anda patlatma seviyesine iniyoruz.
Verdiğin cevapların hiç birinde bir tutarlılık göremiyorum. Paradigma yıkılması imkansız bir duvardır.
Ben maçlarda taktik adına hiç bir şey görmediğimi, hocanın genç oyuncular hakkında "hiç bir şey olmasa bile bir şeyler olmuş olmalı" tadındaki komik açıklamaları olduğunu söylüyorum sen öyle olmadığını söylüyorsun.
Bundan sonrasını izleyelim görelim diyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Soru basit madem herkes her şeyi bu kadar iyi biliyor neden leş gibi bir futbol ligimiz var.

Dünyada ya da avrupada başarımız yok.

Cevap basit çünkü bilmiyoruz bildiğimizi zannediyoruz.

Yalaka sistemden liyakat esaslı sisteme geçebilirsek bir şeyler olur.
Dün Aspor'da Ceyhun, eski TS li futbolcu diyor ki; "Üzülmez hoca bu kulübe yıllarını vermiş, kaptanlık yapmış, kulübün dinamiklerini bilen biri o nedenle o devam etmeli" öte yandan Gökhan Keskin bile şaka yollu, biraz da sitem ederek ben de bu şartları sağlıyoruma getiriyor konuyu.
Yani bu kulübe hoca olmak için beklenen şartları sağlayan onlarca eski oyuncumuz var, o zaman neden Üzülmez?
Bu arada İsmael Hoca gelsin başlasın sıkıldım artık aynı tekerin içinde dönen hamster gibiyiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada İsmael hocaya dün gece sözleşme gitmiş ve bugün İstanbul' da olacağı yönünde haberler var.

Çevrimdışı Talisca1903

aboubakara afrika kupasına gitmeden önce herkes ırkçı ifadelerle yüklendi. Aç bak

nereden buldunuz bu yamyamı falan dediler
Gomez sakat olması sebebiyle soru işaretleri barındırıyordu.

Ghezzalı kimse öyle come to ile falan da karşılamadı.

Babeli de herkes kasımpaşanın eski topçusu mu alınır dedi.
fiyatlar abou 3,3 alıyordu talisca 2 kendi 2 kiralama bunlar senin kıstasının dışındaydı sanırım bence çok başarılı transferlerdi ve her zaman da bu tarz transferleri savunurum sen karşı çıkıyordun  onu söyledim Babel de paalı oyuncu 30 yaş üstü senin hangi kriterine uygun onu sordum
Talisca gelirse ben okeyim fiyatlar da yine böyle olacak. taraftar her şeyi söyleyebilir duruma göre de söylemleri değişebilir taraftar çünkü yanlı demek takımı iyiyse iyi kötüyse kötü konuşur ruh haline bağlı olarak

Çevrimdışı mrred

fiyatlar abou 3,3 alıyordu talisca 2 kendi 2 kiralama bunlar senin kıstasının dışındaydı sanırım bence çok başarılı transferlerdi ve her zaman da bu tarz transferleri savunurum sen karşı çıkıyordun  onu söyledim Babel de paalı oyuncu 30 yaş üstü senin hangi kriterine uygun onu sordum
Talisca gelirse ben okeyim fiyatlar da yine böyle olacak. taraftar her şeyi söyleyebilir duruma göre de söylemleri değişebilir taraftar çünkü yanlı demek takımı iyiyse iyi kötüyse kötü konuşur ruh haline bağlı olarak
İsterse messi gelsin kimseye 1.5 dan fazla veremeyiz. O dönemler yalancı bahardı ve artık geride kaldı. O zamanlar şampiyonlar ligi geliri vardı.

Sonuç olarak o günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var önümüzde.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

İsterse messi gelsin kimseye 1.5 dan fazla veremeyiz. O dönemler yalancı bahardı ve artık geride kaldı. O zamanlar şampiyonlar ligi geliri vardı.

Sonuç olarak o günler geride kaldı şimdi daha kötü günler var önümüzde.
gomez geldiğinde şampiyonlar ligi felan yoktu takım Feda dönemindeydi 5,5 milyon verdik hakkını verdi gitti.

Futbolcunun ucuzu pahalısı yaşlısı genci olmaz iyi yada kötü futbolcu vardır.Transfer bir sürü değişkeni olan bir şey paradan bağımsız 10 tane 1,5 lik adam yerine 2 tane 5 lik kaliteyi tercih ederim mesela iş yapmak muhasebeci değiliz biz.
 Hem futbolcuya 1,5 verilmez 30 yaş üstü futbolcu alınmaz diyorsun hemde başarılı olarak alt alta dizmişsin 30 yaş üstü 3-5 milyonluk futbolcuları benim dediğime geldiniz diyorsun

Çevrimdışı mrred

gomez geldiğinde şampiyonlar ligi felan yoktu takım Feda dönemindeydi 5,5 milyon verdik hakkını verdi gitti.

Futbolcunun ucuzu pahalısı yaşlısı genci olmaz iyi yada kötü futbolcu vardır.Transfer bir sürü değişkeni olan bir şey paradan bağımsız 10 tane 1,5 lik adam yerine 2 tane 5 lik kaliteyi tercih ederim mesela iş yapmak muhasebeci değiliz biz.
 Hem futbolcuya 1,5 verilmez 30 yaş üstü futbolcu alınmaz diyorsun hemde başarılı olarak alt alta dizmişsin 30 yaş üstü 3-5 milyonluk futbolcuları benim dediğime geldiniz diyorsun
Sen türkçe anlamıyorsun herhalde ?

Yok diyorum para yok yok ?

Neyi anlamıyorsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu insanlar yok lafından neden anlamıyor çok ilginç

Ülke fakirlikten kırılıyor hala 3 milyon euro maaş verebiliriz sanıyorlar.

Yok arkadaş artık kulübün veya ülkenin geliri yok

yakında kuyruklar olmaya başlar ülkede gıda kuyrukları olunca anlarsınız.

Ya da tanzim kuyrukları.
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Tebrikler, paralar nerede diye sormayi her zaman savunuyorum!

Valla o kadar oyuncu saymissiniz, hepsini toplasak bir tane Negredo bir tane Lens kazigi etmez sanirim.
- Topal 200k euro aliyor sanirim, Turk kurali ile ilgili bir transfer. Lens'in kadro disi oldugu sampiyonlar ligi maclarindan aldigi galibiyet primi, tur atlama primi daha fazladir bundan.
- Nsakala 600k euro sanirim 2 sene anlasildi. 1.2m euro almis olacak kulupten. 1 sampiyonlukta direk katkisi var. Ismail Koybasi-Ramon Motta bu adamin iki yillik maasini bir yilda aliyordu. (Bence burada hata Umut'un alinmasiydi. 3. sol beki alirsin 3unden biri kusecek patlayacak bosa para vereceksin)
- Salih bence de gereksizdi 800k euro mu aliyor ne aliyor acaba? Kiralik verdiler umarim parasinin onemli kismini Basakhsehir oduyordur. Buradan bize senelik 200-300 kacar, ama seneye yollamak istesek yollanir diye umuyorum.
- Mensah kiralik formulu bence bizi buyuk bir riskten kurtardi. Yani Douglas gibi Ljajic gibi senelerce yatacak bir oyuncu olabilirdi.
- Alex'e 2-2.5m verildi sanirim. Josef ve Aboubakar'da alinan Cin-Arabistan'dan topcu getirme riski alindi. Buradan aldigin oyuncunun fizigi cok belirsiz oluyor. Alex patladi. Ama piyasasi yuksek oyuncudur, verilen ucret de astronomik degil. Seneye Cin-Arabistan disinda Brezilya'ya da gidebilir.

Yani hepsini toplasak gene cok bir para etmiyor. Ljajic'e verilen bonservis+kontrat daha fazladir 5-6 isimden.
Ustune Karaman ve Batshuayi ekleyelim gene de Ljajic+Lens'in bonservis ve 4 senelik yatisi etmez.

Negredo'yu normalde ustune para verip yollamak isteyen Valencia'ya bonservis verip kendisine de 5m euro falan maas baglayan bir yonetim vardi.
Simdi ki yonetim cok daha ucuzcu. En pahali mevki santrafora, en azindan ismi olan bir oyuncuyu kiralik aldilar 3m euro'ya. Patladi transfer ama en azindan uzun seneler girmeyecek. Abou riski gibi, bazen ucuz etin yahnisi tutmuyor.

Su ana kadar resmi transferler acisindan anormal para verilen biri yok. En buyuku Gedson olacak. 6m euro, taksitli falan, yillik maasi da makul. Bu oyuncu satilir en kotu maliyetini karsilar diye dusunuyorum. Bonservisin yarisini almak riskimizi azaltti, buyuk sakatlik vs olursa giren Ljajic gibi olmaz.
kalan farkı da ruiz ile kapatırız. Bu kadar saymışsın fikret orman dönemi formamız 3. Olurdu en kötü.şimdi kaçıncı olacağız avrupaya gidebilecekmiyiz? En azından para harcanıyordu bir ikisinden zarar ederken yapılan tek transferle açıpı kapatıyordu. Bu yönetimde satış yok, futbol yok, kazanç yok. İflasımızı açıklayalım amatörde takılalım. Futbolcuya para kaptırmamış oluruz. Vasat sevicilik bu düpedüz.şenol gelsin parlatsın bakalım.görende eline verilen herşeyi parlatıyor sanır. Aldında bir değer yoksa nesini parlatacaksın. Tenekeyi versen parlatsa ne olur parlak teneke. O parlayan futbolcuları şenol mu getirdi de şenol parlatıyor olsun. Kabul etsenizde etmesenşzde o dönem iyi bir yönetim aklı vardı ve birşeyler ortaya çıktı. Şu an öyle bir akıl ortada yok. Taraftarın, sosyal medya maymunlarının dümeninde saçmalıyorlar. Fikret orman bğyük adammış şöyle birşey söylemişti '' babasından harçlık alıp.... '' gerçi sadece babalarından harçlık alan değil birilerinden de alıyorlar.fo yu yere göğe sıpdıramayanlar bir gecede fikret orman düşmanı nasıl oldular. İşin özeti bu sene başarısız olursa fikret ormandan beter olur. Bu yönetimin başarılı olma şansı pek yok. Yönetime saplam bir kaç isim lazım.şenol güneş gelsin istiyorum. Şampiyon yaparsa hakkını teslim ederiz en azından beceriksiz bir yönetimi  şampiyon yapabilen td dite överiz yada eski yönetimde de bir numara yokmuş şenol yapmış şampiyon deriz. Td yi getiren yönetim oyuncuları getiren yönetim kaynağı bulan yönetim ama şampiyon yapan şenol ama geçen sene bütün olumsuzluklara göğüs geren sergen ama kupayı kaldıran yönetim. Bence bu yönetim biraz hasetlik temelli oluşmuş.her attıkları adım eski yönetime hasmane tavır taşıyor.şampiyon olmak bile kesmedi aksine daha da cesaretlendiler.

Çevrimdışı mrred

Yalaka sistemden liyakat esaslı sisteme geçebilirsek bir şeyler olur.
Dün Aspor'da Ceyhun, eski TS li futbolcu diyor ki; "Üzülmez hoca bu kulübe yıllarını vermiş, kaptanlık yapmış, kulübün dinamiklerini bilen biri o nedenle o devam etmeli" öte yandan Gökhan Keskin bile şaka yollu, biraz da sitem ederek ben de bu şartları sağlıyoruma getiriyor konuyu.
Yani bu kulübe hoca olmak için beklenen şartları sağlayan onlarca eski oyuncumuz var, o zaman neden Üzülmez?
Bu arada İsmael Hoca gelsin başlasın sıkıldım artık aynı tekerin içinde dönen hamster gibiyiz.
Feyyaz Uçar ve Gökhan Keskin'in futbolcu gözlemciliği ile ilgili yaptıkları fahiş hataları burada daha önce ifşa ettim.

Feyyaz Uçar Batsman için Beşiktaş tarihine gelen ferdinandtan sonra en iyi santrafor demişti. Gördük. Bu adamlar iyi topçuydu eyvallah

Ama ne iyi yorumcular ne de iyi gözlemciler ne de iyi hocalar kimse kusura bakmasın. Al birini vur ötekine.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

Bu insanlar yok lafından neden anlamıyor çok ilginç

Ülke fakirlikten kırılıyor hala 3 milyon euro maaş verebiliriz sanıyorlar.

Yok arkadaş artık kulübün veya ülkenin geliri yok

yakında kuyruklar olmaya başlar ülkede gıda kuyrukları olunca anlarsınız.

Ya da tanzim kuyrukları.
sen asıl okuduğunu anlayamıyorsun sabitlenmişsin fikrine aynı şeyi sakız gibi söyleyip duruyorsun.Ülke fakir de herkese mi fakir bir kesim istediği gibi yaşıyor işte futbol sektörü de bunların içinde. Sapla samanı karıştırma yarın 3 milyonu verip futbolcuda alırlar parasını da öderler.sende bende izleriz ekmek  alamayacakların yanında bir gecede milyonları yemeğe eğlenceye verecekler her zaman var .Norveç yada Fiinlandıya mı burası ?
Asıl sen gerçekliğini kaybetmişsin burası çok zengin bir ülke gelir dağılımın eşit olmaması bunu değiştirmez

Çevrimiçi tolga1903

sen asıl okuduğunu anlayamıyorsun sabitlenmişsin fikrine aynı şeyi sakız gibi söyleyip duruyorsun.Ülke fakir de herkese mi fakir bir kesim istediği gibi yaşıyor işte futbol sektörü de bunların içinde. Sapla samanı karıştırma yarın 3 milyonu verip futbolcuda alırlar parasını da öderler.sende bende izleriz ekmek  alamayacakların yanında bir gecede milyonları yemeğe eğlenceye verecekler her zaman var .Norveç yada Fiinlandıya mı burası ?
Asıl sen gerçekliğini kaybetmişsin burası çok zengin bir ülke gelir dağılımın eşit olmaması bunu değiştirmez

Zengin değil de zengin gibi yaşayan ülke. Ama deniz bitti bu yaşantının elbet sonu gelecekti. Bankalar birliği anlaşması denilen garabetin ne gibi sonuçları olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz önümüzdeki sene ancak şundan eminim ki hem bu anlaşma hem o iğrenç yabancı sınırı hem de ülkenin içinde bulunduğu ekonomik yapı bu kulüplerin artık eski harcama alışkanlıklarının biteceğini söylüyor. Evet hala milyon euro verip oyuncu alır maaşını da öderim diyebilmek bence iyimserlik çünkü artık harcama kararlarını yönetimler tek başına alamıyor bankalar birliği devreye giriyor yaptığımız alacağın temliki anlaşması korkunç boyutlarda bildiğim kadarıyla. Yani biz elimizi verdik kolumuzu değil tüm vücudumuzu kaptırdık bu heriflere ana para ödemesi başlayınca daha iyi göreceğiz bence tabloyu.

Ha şu da var bence bizim asıl sorunumuz kısa ve orta vadede ödenmesi imkansız borcumuz değil borcumuzu çevirebilme gücümüzün gün geçtikçe azalması, ödemeye çalıştıkça belirli giderleri kısmamız gerekiyor bu da işte mrred'in dediği gibi en büyük gider kalemimiz olan futbol şubemizin bütçesinin önemli ölçüde daralacağı anlamına geliyor bundan böyle kulübün bir oyuncuya 3 milyon euro veremeyeceğini öngörmek çok zor değil artık olabildiğince küçük ve denk bütçelerle yönetilmek zorundayız maalesef.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zengin değil de zengin gibi yaşayan ülke. Ama deniz bitti bu yaşantının elbet sonu gelecekti. Bankalar birliği anlaşması denilen garabetin ne gibi sonuçları olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz önümüzdeki sene ancak şundan eminim ki hem bu anlaşma hem o iğrenç yabancı sınırı hem de ülkenin içinde bulunduğu ekonomik yapı bu kulüplerin artık eski harcama alışkanlıklarının biteceğini söylüyor. Evet hala milyon euro verip oyuncu alır maaşını da öderim diyebilmek bence iyimserlik çünkü artık harcama kararlarını yönetimler tek başına alamıyor bankalar birliği devreye giriyor yaptığımız alacağın temliki anlaşması korkunç boyutlarda bildiğim kadarıyla. Yani biz elimizi verdik kolumuzu değil tüm vücudumuzu kaptırdık bu heriflere ana para ödemesi başlayınca daha iyi göreceğiz bence tabloyu.

Ha şu da var bence bizim asıl sorunumuz kısa ve orta vadede ödenmesi imkansız borcumuz değil borcumuzu çevirebilme gücümüzün gün geçtikçe azalması, ödemeye çalıştıkça belirli giderleri kısmamız gerekiyor bu da işte mrred'in dediği gibi en büyük gider kalemimiz olan futbol şubemizin bütçesinin önemli ölçüde daralacağı anlamına geliyor bundan böyle kulübün bir oyuncuya 3 milyon euro veremeyeceğini öngörmek çok zor değil artık olabildiğince küçük ve denk bütçelerle yönetilmek zorundayız maalesef.

Aynen katılıyorum.
Biz kendi sınırlarımızda kaldığımızda yine zenginmiş(!) gibi yaşamaya devam edeceğiz.
Asgari ücret alan insanlar, porscheye binen adamlar gecede 15-20 bin hesap ödeyebilsin diye kulübe destek olmaya çalışacak, yardım yapacak, forma alacak vs...
Deniz bitti. Zaten naklen yayın mevzusundan ciddi bir gol gelecek.
Sonrasında biz değil ama Avrupa o takımların bütçesini nasıl 5-10 m eurolara düşürecek hep beraber izleriz.
Avrupalı adam kupalarında TR takımı olmuş olmamışı bir yerine takmaz. Bizim için de istisna yaratmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Feyyaz Uçar ve Gökhan Keskin'in futbolcu gözlemciliği ile ilgili yaptıkları fahiş hataları burada daha önce ifşa ettim.

Feyyaz Uçar Batsman için Beşiktaş tarihine gelen ferdinandtan sonra en iyi santrafor demişti. Gördük. Bu adamlar iyi topçuydu eyvallah

Ama ne iyi yorumcular ne de iyi gözlemciler ne de iyi hocalar kimse kusura bakmasın. Al birini vur ötekine.

Aslında onu kastetmemiştim. Çoğu eski oyuncumuzun yetersiz olduğu konusunda hemfikirim.
Asıl nokta şu; kriterleri bu şekilde belirleyince Gökhan Keskin gibi bir vasat bile kendisini o pozisyona layık görebiliyor.

Çevrimdışı Nartallo

Yeni hoca Beşiktaş için hayırlı olsun.

Bu başkan ve yönetmeyen idare eden zihniyet varken başarılı olması kolay değil maalesef.

Ama en azından takımın başında normal bir hoca geldi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Valerien ismael kesinlikle kötü bir tercih degil, hatta avci dönemin sonlarina dogru yazmistim valerien gibi biraz genc basariya ac ve iyi bir taktiksiyen. Tabi ben onu bizim avusturya ligindeki performansini begenmistim, baska biryerde takip ettigim yok, ne yapmis ne etmis sonrasi pek billiyorum. Ama Lask gibi ikinci ligden cikmis takimi ve rb salzuburg gibi hegomanyasi olan bir ligde, ligin son haftalarina kadar ikinciliyi kovalayan puan ortalamasi yaklasik 2 olan bir performans sergiledi, bunu Lask gibi bir takimla yapmasi cok büyük bir basariydi, ve oynattigi futbol da taktire şayandi. Tabiki dili bilmesi ve cok büyük beklentiler ve baski olmamasi kesinlikle bizdeki olacak olan ortamla kiyaslanamaz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ardiles

Bu kadar agresifleşmeye gerek yok. Tüzün felsefesinden bir anda patlatma seviyesine iniyoruz.
Verdiğin cevapların hiç birinde bir tutarlılık göremiyorum. Paradigma yıkılması imkansız bir duvardır.
Ben maçlarda taktik adına hiç bir şey görmediğimi, hocanın genç oyuncular hakkında "hiç bir şey olmasa bile bir şeyler olmuş olmalı" tadındaki komik açıklamaları olduğunu söylüyorum sen öyle olmadığını söylüyorsun.
Bundan sonrasını izleyelim görelim diyorum.

Gençler varken Kenanın oynamasını eleştirenleri mi tutarlı buluyorsun? O bölgede hiç genç oyuncu olmamasına rağmen.

Etiketler: