Abi bahane mahane ben anlamam.Bahaneler göbek deliği gibidir. Hocam bizi bırakma olduğunu da zannetmiyorum muhtemelen Sporting hocasını EPLye yollar yollamaz Brunoyu getirecek. O zaman imzalayınca hocam bizi bırakma işi olmadığını görürüz.
Başkanın Şenol hoca istediği gün gibi ortadayken, medyadaki adamlarına Şenol hoca asla gelemez, gelirse istifa gelir vsvs. diye başkanı baskı altına alan, televizyona çıkıp Bruno gelecek diyen yöneticiler çıkıp taraftara açıklama yapsın. Fesih maddesi yüzünden yattığı söylendiği için ben de soruyorum ki plan proje, program, yapılanma diyen adamlar madem bu kadar ısrarcıydı 350 bin euroyu cebinden verip bu kadar güvendikleri hocayı getiremiyor mu? İstedikleri hoca gelmeyince istifa tehdidiyle başkanı zor duruma sokan yöneticiler şu an versin istifasını geçsin. Kimse Beşiktaş başkanını bir şeylere zorlayamaz. Başkan Şenol Güneş istiyorsa onu getirir, sorumluluğunu da kendisi alır, başarısız olursa kendi de gider. Ama istemediği hocayı zorla getirtmek kimsenin haddi değildir. Yönetimde fikir ayrılıkları da olabilir ama biz Sergenden gazetecilere haber yaptırıyor diye şikayetçiyken başkanın en yakınındaki yöneticilerin bunu yapması ayıptır.
Herhalde birgün başka takıma gidecek muhtemelen sezon sonunda Portekiz'in iyi takımlarından biriyle anlaşır. O maç atmosferinde vazgeçmiş dostum her konuda anlaşma olmasa senin yoneticin çıkıp bu kadar net konuşmaz, zaten herifin senelik maaşı 350 değil elinde o kadar parası yoktur eninde sonunda bizim yönetimden alacağı parayla ödeyecek onu. Ortada bariz bir cayma var kararını maçtan sonraya bırakmış kararı %100 olsa zaten maça çıkmaz adam. İstese çözülürdü emin ol, sorun adamın senin için bunu istememesi, İspanya kulübü falan olsaydın isterdi.
Valla ben başkanın hocayı istemediği, zorla birilerinin getirdiği muhabbetine hiç inanmıyorum, bizim Türk insanı çok pembe dizi izliyor, inanmak istedikleri bu. Öyleyse de her şey başkanın gözleri önünde yaşanıyor, ellerinde kaset falan yoksa çıkarır yönetiminden, bir boyun eğdiren varsa bir de eğen var. Başkan böyleyse yönetimi üzerinde gücü yok demektir, öyle başkanlık da yapılmaz.