Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Hiç düşünmeye gerek yok bu kadronun hakkından Şenol Güneş gelir Başkanla da arası iyi neden herkes Şampiyonluk tamamen kaybedilmiş gibi konuşuyor anlamıyorum. Eğer Önder Hocam yarın Feneri yaylandırırsa ki buna çok inanıyorum Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Trabzon bu işin sonunu getiremez...

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç düşünmeye gerek yok bu kadronun hakkından Şenol Güneş gelir Başkanla da arası iyi neden herkes Şampiyonluk tamamen kaybedilmiş gibi konuşuyor anlamıyorum. Eğer Önder Hocam yarın Feneri yaylandırırsa ki buna çok inanıyorum Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Trabzon bu işin sonunu getiremez...
Şenol milli takım sonrası kendini rehabilite edebilmiş mi ki bu kadronun hakkından gelecek? Bundan sonrası net bu takım sene sonu şampiyonluk potasında olmazsa Şenol'da yönetimde gider.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş gelirse yardımcılarından biri de İbrahim Üzülmez olacak deniyor vallahi bu birliktelik beni oldukça heyecanlandırıyor. Lazrail an Deli kombinasyonu tam bizlik  :D :D :D

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol milli takım sonrası kendini rehabilite edebilmiş mi ki bu kadronun hakkından gelecek? Bundan sonrası net bu takım sene sonu şampiyonluk potasında olmazsa Şenol'da yönetimde gider.
Bu adamın değişik bir kimyası var golcüleri bir şekilde parlatıyor. Bizim en büyük problemlerimizin başında da gol sorunu var. Hoca bence Batsı hatta Kenanı bile kendine getirebilir.

Çevrimdışı Talisca1903

3. senesinde  adam sadece Burak Yılmaz istedi yönetim taraftar tepkisinden gitti Love Negredo aldı. Burak Yılmaz gelince 2. yarı takımın tek mağlubiyeti GS deplasmanı ( B. Yıldırım sağolsun)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adamın değişik bir kimyası var golcüleri bir şekilde parlatıyor. Bizim en büyük problemlerimizin başında da gol sorunu var. Hoca bence Batsı hatta Kenanı bile kendine getirebilir.
Senin golcünün parlatılmaya ihtiyacı yok doğru oyun planına ihtiyacı var birde Kenan'dan hiçbir şey olmaz bu kadar yeteneksiz olup aynı zamanda bu kadar bencil olan başka bir adam görmedim ben. Kısacası başkanın inadı kendi sonunu hazırlamış gibi gözüküyor bu saatten sonra konuşmaya gerek yok zaten kısa vadede başarı gelmezse Şenol'un arkasında kim duruyorsa sert eleştirilir hatta bugün Şenol'u getirirken başkanın yanında olanlar istedikleri olmazsa ilk başkanı harcarlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Senin golcünün parlatılmaya ihtiyacı yok doğru oyun planına ihtiyacı var birde Kenan'dan hiçbir şey olmaz bu kadar yeteneksiz olup aynı zamanda bu kadar bencil olan başka bir adam görmedim ben. Kısacası başkanın inadı kendi sonunu hazırlamış gibi gözüküyor bu saatten sonra konuşmaya gerek yok zaten kısa vadede başarı gelmezse Şenol'un arkasında kim duruyorsa sert eleştirilir hatta bugün Şenol'u getirirken başkanın yanında olanlar istedikleri olmazsa ilk başkanı harcarlar.
Başarı kriterimiz tabi ki Şampiyonluk ama 15 pun farkı eritip kafa kafaya getirip o heyecanı yaşatırsa da bence başarılıdır bu sene olmazsa seneye şampiyon yapar.Büyük takımın mottosu şampiyonluktur yapılanma felan denilerek 5-10 sene  şampiyonluk bekleyemiz.Ayrıca ben ortada bir proje felan da görmüyorum.Neymiş bu proje kimsenin tanımadığı bir hoca ne amaçlandığını kimsenin bilmediği bir proje şuradan Estoril takımından 3 futbolcu adı yazalım desek kimse cevap veremez. Golcünün parlatılmaya ihtiyacı yok oyun planına ihtiyacı var diyorsun ne hikmet ki bu adamın oyun planında tüm golcüler coşuyor. Demek ki doğru bir oyun planı da var adamın başka ne istiyoruz acaba .Maaş konusuna gelince Portekizlinin maaşı da nedir bilen yok 900 diyorlar yarın bu yarım senelik der çıkarlar fesih bedeline döner. Ben her halükarda Ahmet Nur Çebinin samimiyetine güveniyorum yönetim kurulundan bağımsız

Çevrimdışı Necmi

Şenolu getirmek miğdesizliktir

Çevrimiçi Samet Demir

Pinheiro nun 600binine laf edenler Şenolun 2 - 2.5milyon maaşına ne diyecek çok merak ediyorum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Allah korusun diyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Valla kim gelirse gelsin ben bu yıl şampiyon olmak istiyorum. Bu yıl şampiyon olmak demek renklilere vurulan en büyük darbe olur su ekonomik ortamda.
Ts götüremez bence.

Şampiyon olacak isek Yılmaz Vural bile gelebilir. Yeter ki yolun sonu mutlu bitsin.

Çevrimdışı Talisca1903

Pinheiro nun 600binine laf edenler Şenolun 2 - 2.5milyon maaşına ne diyecek çok merak ediyorum.

kime göre 600 muallakta rakamlar hepsi. Madem yapılanacaz  lhan Palutla yada Önder hocamla yapılanalım A takımdan başlayarak yapılanma nasıl oluyor anlamadım ben .Altyapı tesisleşme felan ne yapacak yapılanmayacak mı? Ya da hepsini Pinheiro mu yapılandıracak ? Daha önce hiç böyle bir projesi var mı hocanın .Herşey kağıt üzerinde medyadan gidiyor açıklansın da bizde bilelim neymiş ki bu proje? Kafamda deli sorular. Madem  bu kadar güveniyordu Adnan ve Ceyhun bey bu projeye ceplerinden verselerdi ya çıkış tazminatını. ANÇ parayı versin olmuyor hep

Çevrimdışı Erman1903

Plan proje yapılanma diye öven yöneticiler ceplerinden 100er bin koyup hocayı getirecek kadar güvenmiyorlarsa niye bu adam için bu kadar ısrar ettiler. İşbilmezlik yazın yönetilemeyen Sergen sürecinden beri hat safhada. Kimsenin niyetinden şüphem yok ama bilmiyorsanız işi bilen birini alsanıza şu yönetime yahu. Biz neler bekliyoruz, adamlar neler yapıyor hasbinallah ya.

Yahu çıkış işin bahanesi adam gelmek istese o madde her türlü çözülür. Olay hocam bizi bırakma muhabbeti fotoğraflardan bile anlaşılıyor, çember olmuş hocalarının gösterdiği rakip topçuyu bile asker olup dışarıya çıkarmış oyuncuları.

Şu saatten sonra Şenol hoca gelir, sezon sonu yönetim gider. Yeni sezonun ortasında Şenol hoca yollanır, sonra da yeni yönetimin gönderilmesi çalışmalarına başlarız herhalde.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 13:10:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Necmi abi her yorumunu beğenerek okuyorum ama büyük takım şampiyon olmak zorunda şuandaki kaos ortamını da en iyi Şenol Güneş yönetir.
bu adam zamanında 100 milyonluk fubolcu satışı yaptık giderken hata yaptı mı evet yaptı ama onun kadar Fikret başkanın da hatası var alenen Avcıyı istedi adam görevdeyken.Kontrat yenilediler de adam mı yenilemedi?

Çevrimdışı Talisca1903

Rıza Hoca her maç sonu hakeme muhabbeti çevirdi aleyhimize  Sergen Hoca tribüne orta parmağını gösterdi böyle gidersek yerli hoca kalmaz elimizde herkesin bir hatası var ben herkese ikinci bir şansın verilmesi gerektiğine  inanıyorum Şampiyonluğa inandığım kadar Trabzon olamayacak renklilere bırakmayalım meydanı

Çevrimdışı Talisca1903

Valla kim gelirse gelsin ben bu yıl şampiyon olmak istiyorum. Bu yıl şampiyon olmak demek renklilere vurulan en büyük darbe olur su ekonomik ortamda.
Ts götüremez bence.

Şampiyon olacak isek Yılmaz Vural bile gelebilir. Yeter ki yolun sonu mutlu bitsin.
+1903

Çevrimiçi sefaköykartali

Yahu çıkış işin bahanesi adam gelmek istese o madde her türlü çözülür. Olay hocam bizi bırakma muhabbeti fotoğraflardan bile anlaşılıyor, çember olmuş hocalarının gösterdiği rakip topçuyu bile asker olup dışarıya çıkarmış oyuncuları.

Şu saatten sonra Şenol hoca gelir, sezon sonu yönetim gider. Yeni sezonun ortasında Şenol hoca yollanır, sonra da yeni yönetimin gönderilmesi çalışmalarına başlarız herhalde.
Abi bahane mahane ben anlamam.Bahaneler göbek deliği gibidir. Hocam bizi bırakma olduğunu da zannetmiyorum muhtemelen Sporting hocasını EPLye yollar yollamaz Brunoyu getirecek. O zaman imzalayınca hocam bizi bırakma işi olmadığını görürüz.

Başkanın Şenol hoca istediği gün gibi ortadayken, medyadaki adamlarına Şenol hoca asla gelemez, gelirse istifa gelir vsvs. diye başkanı baskı altına alan, televizyona çıkıp Bruno gelecek diyen yöneticiler çıkıp taraftara açıklama yapsın. Fesih maddesi yüzünden yattığı söylendiği için ben de soruyorum ki plan proje, program, yapılanma diyen adamlar madem bu kadar ısrarcıydı 350 bin euroyu cebinden verip bu kadar güvendikleri hocayı getiremiyor mu? İstedikleri hoca gelmeyince istifa tehdidiyle başkanı zor duruma sokan yöneticiler şu an versin istifasını geçsin. Kimse Beşiktaş başkanını bir şeylere zorlayamaz. Başkan Şenol Güneş istiyorsa onu getirir, sorumluluğunu da kendisi alır, başarısız olursa kendi de gider. Ama istemediği hocayı zorla getirtmek kimsenin haddi değildir. Yönetimde fikir ayrılıkları da olabilir ama biz Sergenden gazetecilere haber yaptırıyor diye şikayetçiyken başkanın en yakınındaki yöneticilerin bunu yapması ayıptır.

Çevrimiçi levitate

şu "350 bin euro yüzünden gelmedi" salaklığını kimse yememiş, çok sevindim
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 13:51:49 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Bakalım Şenol hoca ve ekibi ne kadar maaş alacak. Herkes artık şunu anlasın. Olay tamamen para. Çok para verirsek ağır söverim. Tıpkı boşnak tolgaya yaptığım gibi . Beşiktas hicbir TD e senelik 1 milyon eurodan fazla veremez. Verirse ağır söverim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Euro olmuş 20 TL brunoyu sırf ucuz diye istiyordum. Ama bu menajer işleri falan şüphelerim vardı. Daha gelmeden çetrefilli işleri ortaya çıktı. Bu saatten sonra gelse bile hayır gelmez. Benim adayım kuzey avrupalı, avusturyalı, alman ya da ingiliz bir hoca.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Abi bahane mahane ben anlamam.Bahaneler göbek deliği gibidir. Hocam bizi bırakma olduğunu da zannetmiyorum muhtemelen Sporting hocasını EPLye yollar yollamaz Brunoyu getirecek. O zaman imzalayınca hocam bizi bırakma işi olmadığını görürüz.

Başkanın Şenol hoca istediği gün gibi ortadayken, medyadaki adamlarına Şenol hoca asla gelemez, gelirse istifa gelir vsvs. diye başkanı baskı altına alan, televizyona çıkıp Bruno gelecek diyen yöneticiler çıkıp taraftara açıklama yapsın. Fesih maddesi yüzünden yattığı söylendiği için ben de soruyorum ki plan proje, program, yapılanma diyen adamlar madem bu kadar ısrarcıydı 350 bin euroyu cebinden verip bu kadar güvendikleri hocayı getiremiyor mu? İstedikleri hoca gelmeyince istifa tehdidiyle başkanı zor duruma sokan yöneticiler şu an versin istifasını geçsin. Kimse Beşiktaş başkanını bir şeylere zorlayamaz. Başkan Şenol Güneş istiyorsa onu getirir, sorumluluğunu da kendisi alır, başarısız olursa kendi de gider. Ama istemediği hocayı zorla getirtmek kimsenin haddi değildir. Yönetimde fikir ayrılıkları da olabilir ama biz Sergenden gazetecilere haber yaptırıyor diye şikayetçiyken başkanın en yakınındaki yöneticilerin bunu yapması ayıptır.

Herhalde birgün başka takıma gidecek muhtemelen sezon sonunda Portekiz'in iyi takımlarından biriyle anlaşır. O maç atmosferinde vazgeçmiş dostum her konuda anlaşma olmasa senin yoneticin çıkıp bu kadar net konuşmaz, zaten herifin senelik maaşı 350 değil elinde o kadar parası yoktur eninde sonunda bizim yönetimden alacağı parayla ödeyecek onu. Ortada bariz bir cayma var kararını maçtan sonraya bırakmış kararı %100 olsa zaten maça çıkmaz adam. İstese çözülürdü emin ol, sorun adamın senin için bunu istememesi, İspanya kulübü falan olsaydın isterdi.

Valla ben başkanın hocayı istemediği, zorla birilerinin getirdiği muhabbetine hiç inanmıyorum, bizim Türk insanı çok pembe dizi izliyor, inanmak istedikleri bu. Öyleyse de her şey başkanın gözleri önünde yaşanıyor, ellerinde kaset falan yoksa çıkarır yönetiminden, bir boyun eğdiren varsa bir de eğen var. Başkan böyleyse yönetimi üzerinde gücü yok demektir, öyle başkanlık da yapılmaz.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 13:45:52 Erman1903 ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Pinheiro ile aklıma takılan tek soru işareti neden Beşiktaş? bu adam portekizin büyüklerinin radarında sene sonu çok rahat belki portekizin büyük kulüplerini çalıştırma imkanı varken neden bilmediği etmediği bir ülkede ve mali sıkıntının eşiğinde bir takıma geliyor en önemlisi bu takımın şuan bir hedefi yok seneye belki Avrupa'da oynamayacak. Çoğu futbolcunun sözleşmesi bitiyor transferler kısıtlı taraftar baskısı desen çabası, altyapıdan genç oyuncu oynatmaya kalk kötü oynasın medya, taraftar baskısı üzerine gelecek. Kendi evlatlarını linç eden bu ülke ve taraftar toplulukları bu adama sabır eder mi?
çok farklı şeyler döndüğünü düşünüyordum, bakalım daha neler göreceğiz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

şu "350 bin euro yüzünden gelmedi" salaklığını kimse yememiş, çok sevindim

Bak ya bu Pinheiro'yu getirenleri sevmeyenlerin yalanı ya da Pinheiro'nun caydım dememek için bahanesi o dostum. Birinci ihtimal çok daha yüksek, o gerçek bir sorun olsa arar senin yoneticine söyler, onlar da ceplerinde para yoksa başkana iletirler. Anc böyle bir kepazeliğin şu dönemde kendi başkanlığında olmasına izin verecek birisi değil yani öyle söyleyeyim sana. Yok eğer böyle bir şey olduysa ve Anç yöneticilerini cezalandırmayı tercih ettiyse kısa süre içinde kızağa çekildiklerinin haberini duymamız gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 14:14:26 Erman1903 ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı ALDENYX

Caydiysalar doğru karar almislar...bende bu  seneden daha ümidimi kesmedim en kötü ikincilik Tk. Alirsakda olur   batsuhaide gol atti abubakarda ilk geldiginde ilk yari feci kotuydu batsuhaide attikca coşacak gibi...
samet aybaba sportif direktör riza antrenör önder hocada tamer tuna yardimcisi olsa olmazmi diye de dusunuyorum.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Etiketler: