Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533796 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Sergen hoca formsuz ama yapılanda kimse kusura bakmasın nankörlük.
Evet bu sene en formsuz hoca bunu kabul ediyoruz. Hataları sayfalarca yazılır ona da ammena. Eleştirilmek mi dibine kadar eleştirin. Fakat ilk zor durumda Beşiktaş'ın neredeyse en zor sezonunda şampiyon olmuş hocasını tek kalemde mi sileceksiniz ??? Kim gelecek yerine şenol güneş bunu mu istiyorsunuz ?

Evet hoca hatalı fakat direk gitsin falan diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Gözümde 1 sezon kredisi var. O kredisini yiyor bu sene. Alkışlamam canım hocam falan demem eleştiririm ama sezon sonuda gitsin demem. Durumu düzelticek olan da kendisi.

Bizim rakibimiz gs ve 1 puan gerisindeyiz. Tsye falan saymıyorum bile 50 puan önde olsalar bile kendi kendilerini yok ederler. Daha hiç bir şey bitmiş değil. Sadece bir şok lazımdı. İnanın bu mağlubiyet daha hayırlı oldu, bazen uzun atlamak için bir iki adım geriye gelmen lazım.

Yönetime,hocaya,takıma güvenmekten başka hiç bir şansımız yok, geçen sene bunu başardılar, bu sene daha güçlü bir kadroyla başarmak zorundalar. Devre arasına kadar gs ile kafa kafaya gidersek yapacağımız transferlerle 2.yarı gerçek Beşiktaş'ı görürüz.
Hocanın hataları var ama yazık günah başak maçı 1 1 vida indiriliyor oyna devam ts maçı 1 1  2 tane tartışmasız penaltımız yok sayılıyor gs maçı 2 1 larinw penaltı yapılıyor bariz vermiyor Fırat rosiere faul olan pozisyonda Çat destek eli falan dinlemeden çalıyor penaltıyı onuda geçtim rakiplerimizin aldıkları penaltılar attıkları goller falan komedi ya adana bize son dk 2 kere yüzde Bi milyon faul olan pozisyonda gol atıyor hakem denen adı veriyor biz hatay ve Altay deplasmanlarda gol atıyoruz bir anda var ortaya çıkıp iptal ediyor yazık günah gerçekten emek hırsızlığı var ben bunu kabullenemiyorum gözümüzün içine soka soka yapıyorlar derbilerde vidaya bin kere daha agirini yaptılar oyna devam oldu dün Cüneyt nasıl koşa koşa gitti çaldı penaltıyı mete bizim derbilerde kör ama son dakika fenere olunca öyle saçma pozisyonda penaltı Bi önce ki hafta Rize önde tsye bir Penaltı çalınıyor komedi zaten her maç 1 penaltı bankolqri var soğuttu beni ligden neyi izleyip neyi konuşacağız ki ya adam vidayi keyfe keder arkadan şiddetli itip kendi arkadaşına çarptırıyor bu adam nasıl bu kadar rahat bunu yapabiliyor biliyor çünkü penaltı verilmeyecek

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın hataları var ama yazık günah başak maçı 1 1 vida indiriliyor oyna devam ts maçı 1 1  2 tane tartışmasız penaltımız yok sayılıyor gs maçı 2 1 larinw penaltı yapılıyor bariz vermiyor Fırat rosiere faul olan pozisyonda Çat destek eli falan dinlemeden çalıyor penaltıyı onuda geçtim rakiplerimizin aldıkları penaltılar attıkları goller falan komedi ya adana bize son dk 2 kere yüzde Bi milyon faul olan pozisyonda gol atıyor hakem denen adı veriyor biz hatay ve Altay deplasmanlarda gol atıyoruz bir anda var ortaya çıkıp iptal ediyor yazık günah gerçekten emek hırsızlığı var ben bunu kabullenemiyorum gözümüzün içine soka soka yapıyorlar derbilerde vidaya bin kere daha agirini yaptılar oyna devam oldu dün Cüneyt nasıl koşa koşa gitti çaldı penaltıyı mete bizim derbilerde kör ama son dakika fenere olunca öyle saçma pozisyonda penaltı Bi önce ki hafta Rize önde tsye bir Penaltı çalınıyor komedi zaten her maç 1 penaltı bankolqri var soğuttu beni ligden neyi izleyip neyi konuşacağız ki ya adam vidayi keyfe keder arkadan şiddetli itip kendi arkadaşına çarptırıyor bu adam nasıl bu kadar rahat bunu yapabiliyor biliyor çünkü penaltı verilmeyecek
Kim ne derse desin. Tff bizim yönetimden korkmuyor. Eğer korksa geçen sene elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olurduk.

Bu seneye gelecek olursak hocayı her ne kadar istemesemde yönetiminde bu kötü gidişte emeği çok.
Hoca da kadro kurarken ve oyuncu değişikliklerinde ağır saçmalamaya başladı. Sene başından beri bir şampiyonlar ligi sevdasına ligi verdik. 10 puan fark oldu. Öyle geçen seneki gibi şansın her zaman yaver gitmez.

Takımda enerji kalmadı. Radikal kararlar alınması lazım. Buda nasıl olur siz tahmin edin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Sergen hoca formsuz ama yapılanda kimse kusura bakmasın nankörlük.
Evet bu sene en formsuz hoca bunu kabul ediyoruz. Hataları sayfalarca yazılır ona da ammena. Eleştirilmek mi dibine kadar eleştirin. Fakat ilk zor durumda Beşiktaş'ın neredeyse en zor sezonunda şampiyon olmuş hocasını tek kalemde mi sileceksiniz ??? Kim gelecek yerine şenol güneş bunu mu istiyorsunuz ?

Evet hoca hatalı fakat direk gitsin falan diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Gözümde 1 sezon kredisi var. O kredisini yiyor bu sene. Alkışlamam canım hocam falan demem eleştiririm ama sezon sonuda gitsin demem. Durumu düzelticek olan da kendisi.

Bizim rakibimiz gs ve 1 puan gerisindeyiz. Tsye falan saymıyorum bile 50 puan önde olsalar bile kendi kendilerini yok ederler. Daha hiç bir şey bitmiş değil. Sadece bir şok lazımdı. İnanın bu mağlubiyet daha hayırlı oldu, bazen uzun atlamak için bir iki adım geriye gelmen lazım.

Yönetime,hocaya,takıma güvenmekten başka hiç bir şansımız yok, geçen sene bunu başardılar, bu sene daha güçlü bir kadroyla başarmak zorundalar. Devre arasına kadar gs ile kafa kafaya gidersek yapacağımız transferlerle 2.yarı gerçek Beşiktaş'ı görürüz.

forumda şu yazıyı yazacak son insansın reyiz, senden beklenmeyecek derecede pozitif :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

perşembe günü hazırlık maçımız varmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

forumda şu yazıyı yazacak son insansın reyiz, senden beklenmeyecek derecede pozitif :D
şenol korkusu sarmış
denize düşen yılana sarılır :D
bendede var aynı sorun :bandit:
şenol yerine on defa sergen tercih ederim kendini düşünecekse sergen düşünsün
şenolun tekrar gelip kendine çalışmasına tahammülüm olmaz

Çevrimiçi Necmi

Kim ne derse desin. Tff bizim yönetimden korkmuyor. Eğer korksa geçen sene elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olurduk.

Bu seneye gelecek olursak hocayı her ne kadar istemesemde yönetiminde bu kötü gidişte emeği çok.
Hoca da kadro kurarken ve oyuncu değişikliklerinde ağır saçmalamaya başladı. Sene başından beri bir şampiyonlar ligi sevdasına ligi verdik. 10 puan fark oldu. Öyle geçen seneki gibi şansın her zaman yaver gitmez.

Takımda enerji kalmadı. Radikal kararlar alınması lazım. Buda nasıl olur siz tahmin edin.

tff hiç bir kulüpden korkmuyor arkalarını başka yere dayamışlar kulüpleri ipledikleri yok
seçimle gelen insanların seçim kazanmak gibi derdi olmazsa birşeyden korkmaz

Çevrimdışı levitate

şenol korkusu sarmış

doğru düşünce valla, gelirse camia çok karışır uzak dursun

larin josef keser kenan salih oynatır aman aman :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

şenol korkusu sarmış
İş oraya doğru gidiyor. Açıkçası ben de kesinlikle tercih etmem. İşi daha çok karıştırır. Çoğu oyuncu ile kötü ayrılmıştı bir de.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:lol: :lol: :lol: Doğru valla ben bile yazıyorsam yani herkes daha da iyisini ve fazlasını düşünebilir  :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şenol korkusu sarmış

:evillol: :evillol:
Şenol değil ama yönetim korkusu sardı abi beni.
Şimdi Şenol veya x y z diye başka bam güm giden bir antrenör getirecekler. Gerçekten bilsem ki yarın atıyorum farnioli gelicek her şey planlı programlı olacak büyük bir revizyona gidilecek sergen bugün gitsin derim. Ama yerine gelicek adam da dediğin gibi şenol olucak yada başka x kişisi olucak o da işte artısı eksisi fazla olmayacak biri olucak. En azından Sergen liderlik yapabilen,  medya ilişkilerini yönetebilen ve en önemlisi kapı gıcırtısında 50 parçaya bölünen taraftarımızın belki nadir tek görüş olduğu konulardan. Yukarıda saydığım kıstasları karşılayacak bir td getiremeyecekleri için bari Sergen kalsın düzeltsin ve bende gerçekten de kredisi var.

Çevrimiçi Samet Demir

Hazırlık maçı bugün saat 14:00 de doğru mu

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

saha zeminimiz hala kötü  yine de burada oynuyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sistemde Alex harcanıyor resmen.

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftar çok kötü ya.

Çevrimiçi sEuL

Ali Sami Yen’e neden kufur edilir su macta? Ne beyinsiz insanlar var ya, salak herifler. Otur macini izle iste niye durmadan kufur etme gereksinimi var bu millette anlayamiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Ali Sami Yen’e neden kufur edilir su macta? Ne beyinsiz insanlar var ya, salak herifler. Otur macini izle iste niye durmadan kufur etme gereksinimi var bu millette anlayamiyorum
Maç izlemeye gelmemişler ki. Ben utandım onların adına.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Maç izlemeye gelmemişler ki. Ben utandım onların adına.

Her 10dk Sergen Yalcin tezahurati yapmalarida biktirdi artik
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

bizim stad bayağı güneş alıyormuş :D

3. golü hala anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Her 10dk Sergen Yalcin tezahurati yapmalarida biktirdi artik
Avcıya yere yatsana demeleri de bıktırdı. Her şeyi uçlarda yaşıyoruz. Adam bizi hem başakla hem trabzonla bir güzel yeniyor. Neredeyse galibiyetimiz yok hala adama "yere yatsana" yahu adam bütün maçları mı yere yatarak kazanıyor. Böyle bir saçma dışavurum görmedim. Bunların derdi kendi şovları takımı falan düşünmüş olmuyorlar. Hoca da maşallah bunlara iyi oynadı. 25 30 milyon TL yi kaptı olan yine Beşiktaş'a oldu. Şimdi tüm bu saçmalıkları görünce içimden hakem falan da konuşasım gelmiyor. Alex hazırlık maçında bile 8 numara oynuyor. Hani santrafor veya kanat forvet falan oynacaktı ? Adamı inatla 8 numarada oynatıyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Avcıya yere yatsana demeleri de bıktırdı. Her şeyi uçlarda yaşıyoruz. Adam bizi hem başakla hem trabzonla bir güzel yeniyor. Neredeyse galibiyetimiz yok hala adama "yere yatsana" yahu adam bütün maçları mı yere yatarak kazanıyor. Böyle bir saçma dışavurum görmedim. Bunların derdi kendi şovları takımı falan düşünmüş olmuyorlar. Hoca da maşallah bunlara iyi oynadı. 25 30 milyon TL yi kaptı olan yine Beşiktaş'a oldu. Şimdi tüm bu saçmalıkları görünce içimden hakem falan da konuşasım gelmiyor. Alex hazırlık maçında bile 8 numara oynuyor. Hani santrafor veya kanat forvet falan oynacaktı ? Adamı inatla 8 numarada oynatıyor.
Yukarıda da yazdım. Alex e yazık oluyor diye.

Taraftara gelince bugün maçı izlerken bir ara televizyonun sesini kısmak istedim. Stadda ki şahısların Beşiktaş gibi bir dertleri yok. Geçen sene şampiyon olduk şimdi onlarda bu durumdan nemalanmak istiyorlar. Hele bugün her alakasız şekilde ettikleri küfürde ben utandım. Resmen bursa spor taraftarına döndüler. Ergen tepkisi veriyorlar.

Çevrimdışı levitate

rıdvan harika oynuyor milli takımda
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

rıdvan harika oynuyor milli takımda
Nazar değmesin. 2 asist yapti 35 dakikada. 2 tane de net asistini yediler.

Çevrimdışı 38life

Rıdvan Yılmaz en iyi Türk sol bektir.

İyi akşamlar.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rakiplerin abarttığı genç oyuncuları ve Rıdvanı karşılaştırınca olgunluk olarak arada inanilmaz bir fark olduğunu görüyoruz.

Canerin yapamadığı tüm aksiyonunun en az 3 katını yaptı.

Etiketler: