Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533786 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı mrred

İşte senden beklediğim post. Bizim de söylediğimiz bundan farklı değil. Hocanın elindeki kadroya ve oyuncu özelliklerine göre değişiklikler yapması lazım. Senin dediğin çok mantıklı, ki ben de bunu söylüyorum. Senin geçen yıl oynattığın oyun şu anki kadroya uygun değil. Dediğin değişiklikleri yapsa hoca, takım bişeyler oynamaya başlar gerçekten. Bence Canda o potansiyel var. Hem genç ve öğrenmeye açık hem de dinamik bi oyuncu. Yetiştirilebilir. Hem biz bir oyuncu kazanmış oluruz hem de takımın sorunları düzelir, tabi alexi de santraforda denemesi lazım aynı anda. Santraforsuz model bile denenebilir bence. Çünkü alex gibi gole çok yakın bir adam var elimizde.
Bizim orta sahamız cok gecirgen santraforlarımızın gol yüzdesi düşük o sebeple merkezi her zaman sert tutmaliyiz . Merkezi sert tutmak demek josef atiba topalı aynı anda sahaya atmak demek değil! o zaman takimin uretkenligi bitiyor ataga cikamiyoruz pas yapamiyoruz pozisyon alamiyoruz kaptirdigimiz her atak kaleye pozisyon olarak donuyor cunku takim yerleserek oynamak zorunda. Hayatlari boyunca 6 numara oynamis 3 oyuncudan ikisinin 8 numara gibi yerlesmesini beklemek sacmalik adamlar 6 gibi egitilmisler sen 8 olsun istiyorsun 8 numara futboldaki en zor mevkilerden biri 360 derece saha gorusun olmasi gerek topaldan ve joseften 8 olmalarini beklemek tam komedi. Ben cogunun aksine hocanin oyun tavrini begeniyorum fakat bu oyuncu grubuyla o oyun olmaz. gecen sene nasil oldu ? Gecen sene hem atiba hem josef kariyer sezonunu oynadi 2 kisi orta sahayi cok iyi kapadilar. Pjanic ve alex josefle birlikte bunu yapamiyor . josef pivot 6 numara olacak onun onune illa cift 8 koyacaksak ve bunlardan biri illa pjanic olacaksa digerinin mutlaka alan kapamayi bilen sert tempolu mucadeleci biri olmasi lazim ara ara da hucuma cikacak. Ya da pjanici kesicez josef atiba ( 8 fakat daha cok destek 8 gibi oynayacak atiba isi oyun zekasi ve nerde duracagini bilerek goruyor cok zeki oyuncu) ve serbest oyun kurucu ya da  2.forvet alex olacak.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2021, 21:27:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/guzelpasdelgado/status/1457408868795965446?t=LrSaZDRK69bLJzDP9H1Rlw&s=19
Neyi konuşalım açıp bakalım bugün haramzadelere bizim geçen haftaki golümüzü yiyen hakemin verdiği penaltıya hersey artık gözümüze sokula sokula yapılıyor tiksindim ya ne topu ne oyun planını konuşabiliyoruz bırakmıyorlar ki hocayı eleştirelim takımda yanlış gidenleri eleştirelim
aleyhimize yapılan bariz hataları tek tek sayıp "tff'nin beşiktaşa 9 puan borcu vardır. bu puanları ya verecek ya da silkinip gidecek" diyecek bir yönetime ihtiyacımız var
bunları alacağımızdan değil ha! beşiktaşında sesi çıkıyor olsun maksat
biz mal değiliz ki güdülelim demek maksat
var mı bu yürek  :money:

Çevrimdışı mrred

Bide insanlarin yanildigi nokta su bizim oyun tavrimiz proaktif ki hocanin en sevdigim yani bu. Fakat proaktif oyun olabilmesi için, avcinin cok sık kullanmasi sebebiyle herkesin dalga gectigi saha içi yerlesimini iyi yapmamiz sart dun yedigimiz
İlk golde asist oncesi o pas orta sahamizdan nasil geciyor kimse onu sorgulamiyor ? Nedeni cok basit ne alex ne pjanic saha icin yerlesimini yapamiyorlar. Bu arada golde vidanin da hatasi var. Bunlar calisarak duzelcek seyler fakat zaman daraliyor. Oyuncularin ic sahadaki konsantrasyonlari ust duzey fakat dis sahada bu kadar konsantre olmuyorlar. Ona da bir cozum bulmamiz sart. Sonuc olarak her zaman ac veya profesyonellik seviyesi yuksek oyuncular transfer etmeliyiz. Alex cok klas oyuncu ve karakterli verilen taktigi iyi kotu yapmaya calisiyor fakat adam merkez orta saha oynuyor tam bir skandal. Adam kariyeri boyunca ya sol kenar ya santrafor arkasi ya da sag kenar oynamis cunku top class bitiriciligi var. Biz bu adami orta sahada resmen harciyoruz.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2021, 21:37:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Bizim orta sahamız cok gecirgen santraforlarımızın gol yüzdesi düşük o sebeple merkezi her zaman sert tutmaliyiz . Merkezi sert tutmak demek josef atiba topalı aynı anda sahaya atmak demek değil! o zaman takimin uretkenligi bitiyor ataga cikamiyoruz pas yapamiyoruz pozisyon alamiyoruz kaptirdigimiz her atak kaleye pozisyon olarak donuyor cunku takim yerleserek oynamak zorunda. Hayatlari boyunca 6 numara oynamis 3 oyuncudan ikisinin 8 numara gibi yerlesmesini beklemek sacmalik adamlar 6 gibi egitilmisler sen 8 olsun istiyorsun 8 numara futboldaki en zor mevkilerden biri 360 derece saha gorusun olmasi gerek topaldan ve joseften 8 olmalarini beklemek tam komedi. Ben cogunun aksine hocanin oyun tavrini begeniyorum fakat bu oyuncu grubuyla o oyun olmaz. gecen sene nasil oldu ? Gecen sene hem atiba hem josef kariyer sezonunu oynadi 2 kisi orta sahayi cok iyi kapadilar. Pjanic ve alex josefle birlikte bunu yapamiyor . josef pivot 6 numara olacak onun onune illa cift 8 koyacaksak ve bunlardan biri illa pjanic olacaksa digerinin mutlaka alan kapamayi bilen sert tempolu mucadeleci biri olmasi lazim ara ara da hucuma cikacak. Ya da pjanici kesicez josef atiba ( 8 fakat daha cok destek 8 gibi oynayacak atiba isi oyun zekasi ve nerde duracagini bilerek goruyor cok zeki oyuncu) ve serbest oyun kurucu ya da  2.forvet alex olacak.
Topal ve atibanın emekli olmuş olması gerekliydi sezon başında. Ne yedek ne as düşünmemek lazım ikisini de. Eldekilerden bi tek can o profile benziyor. Şu an benziyor sadece ama bunu geliştirmek de hocanın elinde. Pjanic oynasa da oynamasa da parasını alacak. Kullanmak akıllıca olanı. Devreye kadar idare edilip, devre arası iş görecek bir 8 alınabilir. Böylece defolarımız minimuma inecektir. Alexi de en verimli olacağı yeri tespit edip takıma monte etmek lazım. Senin aksine ben hocanın bu yılki planını beğenmiyorum. Eldeki malzemeye göre düzenleme yapması lazım. Olması gereken bu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hayırdır Nsakala, ts li futbolcu yorumunu beğeniyorsun?
profesyonellik gereği oraya da mavi boncuk herhalde  :akuma:

Çevrimdışı mrred

Topal ve atibanın emekli olmuş olması gerekliydi sezon başında. Ne yedek ne as düşünmemek lazım ikisini de. Eldekilerden bi tek can o profile benziyor. Şu an benziyor sadece ama bunu geliştirmek de hocanın elinde. Pjanic oynasa da oynamasa da parasını alacak. Kullanmak akıllıca olanı. Devreye kadar idare edilip, devre arası iş görecek bir 8 alınabilir. Böylece defolarımız minimuma inecektir. Alexi de en verimli olacağı yeri tespit edip takıma monte etmek lazım. Senin aksine ben hocanın bu yılki planını beğenmiyorum. Eldeki malzemeye göre düzenleme yapması lazım. Olması gereken bu.
Veriler tranfermarketten alindi alex kariyeri boyunca;
123 kez on numara
72 kez santrafor
46 kez sol forvet
32 kez sag forvet
9 kez merkez orta saha oynamis
Biri hocaya bunu soylesin sadece buna bakarak bile 8 numarada oynatilmamasi gerektigi anlasilir. Hocanin bunda israr etmesine gercekten inanamiyorum...
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu arada Hatay maçinda verilmeyen gol ve Gs macinda verilen golden sonra tweet atan Besiktas hesabi, bugun Fener'e verilen bize Trabzon macinda verilmeyen penaltilar hakkinda hic bir sey atmamis. Hayirdir rakip Trabzon olunca yonetimden bazi kisilerin memleket sevdasi mi tuttu?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Veriler tranfermarketten alindi alex kariyeri boyunca;
123 kez on numara
72 kez santrafor
46 kez sol forvet
32 kez sag forvet
9 kez merkez orta saha oynamis
Biri hocaya bunu soylesin sadece buna bakarak bile 8 numarada oynatilmamasi gerektigi anlasilir. Hocanin bunda israr etmesine gercekten inanamiyorum...

o hatayı yazın göz göre göre yaptık. hocada da ciddi bir oyuncu oyuncu profili belirleme hatası var. neredeyse hep orta sahayı klasik 6-sağ iç-sol iç şeklinde dizdiği için yaz boyunca ihtiyacımız olanın merkez özellikleri kuvvetli solda oynama alışkanlığı yüksek bir oyuncu olması gerektiğini yazdım. teixeira'yı ise bolca tartışmıştık ve kalitesine rağmen hep mesafeliydim çünkü kullanabileceğimizden de ihtiyacımızın bu olduğundan da emin değildim. geçen sene aynı sorunu yaşadık, aynı pozisyonda orta saha özellikleri zayıf iki oyuncuyla uğraştık. ljajic-mensah. hadi dedik ljajic'e mecbur kaldı, mensah'ta da hata yaptı. ama artık verdiğin, beklediğin roller belliyken ne diye teixeira'ya gidiyorsun.

bir opsiyon da evet fernando türü bir merkez alıp josef-fernando'yu çift pivot olarak koyup önüne teixeira'yı koymaktı. teixeria alındıktan sonra bu çalışır gibi gelmişti. ama emin ol bu taktik tek yönlülükle o bile çalışmazdı. josef 6 fernando sağ iç teixeira sol iç oynardı. adam başka bir şey denemiyor. birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan merkez oyuncuları giriyor çıkıyor aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. elimizdeki kadroyu çok verimsiz kullanıyoruz. batshuayi mesela kötü santrafor değil ama link up'ı aboubakar kadar güçlü bir adam da değil. ama aynı rolleri almaya çalışıyor, elinde başka ofansif geçiş opsiyonları olmasına rağmen mesela.

hocanın evet fena olmayan bir a planı var. ama bu teknik direktör performansını olumlu değerlendirmek için yeterli değil bence. çünkü takıma yeni gelmiş, alakasız bir kadroya oyun öğretmeye çalışan biri değilsin ki. kadroyu da kendin kurdun, herkesi ben aldım tabii ki kim almış olabilir diye ahkamını da kestin. ee bu kadar zamanda takımın başka opsiyonları olmaz mı, birincil planına uygun bir kadro yok işte elinde. öte yandan ben savunma geometrisini bin yıldır aynı stoperlerle çalışmasına rağmen oturtamamasına ve takımın bu kadar zamanda bir kere bile oyun merkezini geriye atıp alan daraltarak oynayabildiği başarılı bir 90, 90'ı geçtim 30 dakika bile olmamasına da takığım. clye hazırlanılan bir sezonda takımın derinde savunma niteliklerinin geliştirilmesi yaz döneminin birinci konusu olmalıydı. biz önümüze gelene önde basıp, tempo oyunu oynamaya çalışarak clnin en absürt görüntüsünü vermeye hazırlanmışız. sporting savunmada topu kazandıktan sonra düzgün iki tane pas yapabilirse pozisyona giriyordu.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2021, 23:41:22 worns ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bugün twitterda gördüm vidanın ittirildiği pozisyonda ayakta kalabilmesi imkansızmış. yayıncı pozisyonun ikinci bir açısını bile göstermedi
senin göz göre göre adana demir maçında bütün ülkenin hem fikir olduğu faul golünü legalize edip 3 puanını gasp ettiler çıtları çıkmadı
başak maçını falan unutmayın
böyle yönetime böyle puan farkı
ads maçında sen çıkıp " hakem şikesi var" uefaya gideceğiz, hakemler hakkında şike soruşturamsı istiyoruz" diyemiyorsan sen her pisliği hak ediyorsun
net penaltı pozisyonumuzu yayıncı özete koymuyor, trt'de bünyamin gezer rica ediyor da öyle alabiliyor görüntüyü
sen çıkıp yayıncı beşiktaş aleyhine görüntüleri karartıyor, deyip suçlayamıyorsan defolup gideceksin
bir hak mahrumiyeti ya da 3-5 kuruş para cezasından korkuyorsan o koltukları işgal etmeyeceksin
fenerliler haklı mağlubiyetlerinde bile mağduriyet yaratıyor biliyorlar çünkü burası ortadoğu burada mütevazilik enayilik sayılır
tamam hocaya da vuruyoruz da adamın bir elini bağlamışlar tek koluyla savaşıyor
o savaşta bu kadar oluyor
beşiktaş yönetimi bunları görmüyor mu ? görüyorlar tabiki ancak onların keyfi yerinde yöneticilik titleı ile işleri tıkırında
ağlayan, uzaktan bakan bir taraftar var
Klüpleri iş adamları yönettiğinde malesef camiaları adına tepki göstermeleri gereken yerde başka ilişki ve dengeleri de hesap etmek durumunda oluyor ve sessiz kalabiliyorlar. Arada kıytırıktan edilen dostlar alış-verişte görsün tarzı demeçleri de tepki olarak kabul etmiyoruz zaten.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ferdi1903

Gezhalin pozisyonu yokmu oda penaltiydi sanirim
Görüntüyü bulamadim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gezhalin pozisyonu yokmu oda penaltiydi sanirim
Görüntüyü bulamadim
Bulmanı isteseler zaten maç sırasında gösterirlerdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

o hatayı yazın göz göre göre yaptık. hocada da ciddi bir oyuncu oyuncu profili belirleme hatası var. neredeyse hep orta sahayı klasik 6-sağ iç-sol iç şeklinde dizdiği için yaz boyunca ihtiyacımız olanın merkez özellikleri kuvvetli solda oynama alışkanlığı yüksek bir oyuncu olması gerektiğini yazdım. teixeira'yı ise bolca tartışmıştık ve kalitesine rağmen hep mesafeliydim çünkü kullanabileceğimizden de ihtiyacımızın bu olduğundan da emin değildim. geçen sene aynı sorunu yaşadık, aynı pozisyonda orta saha özellikleri zayıf iki oyuncuyla uğraştık. ljajic-mensah. hadi dedik ljajic'e mecbur kaldı, mensah'ta da hata yaptı. ama artık verdiğin, beklediğin roller belliyken ne diye teixeira'ya gidiyorsun.

bir opsiyon da evet fernando türü bir merkez alıp josef-fernando'yu çift pivot olarak koyup önüne teixeira'yı koymaktı. teixeria alındıktan sonra bu çalışır gibi gelmişti. ama emin ol bu taktik tek yönlülükle o bile çalışmazdı. josef 6 fernando sağ iç teixeira sol iç oynardı. adam başka bir şey denemiyor. birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan merkez oyuncuları giriyor çıkıyor aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. elimizdeki kadroyu çok verimsiz kullanıyoruz. batshuayi mesela kötü santrafor değil ama link up'ı aboubakar kadar güçlü bir adam da değil. ama aynı rolleri almaya çalışıyor, elinde başka ofansif geçiş opsiyonları olmasına rağmen mesela.

hocanın evet fena olmayan bir a planı var. ama bu teknik direktör performansını olumlu değerlendirmek için yeterli değil bence. çünkü takıma yeni gelmiş, alakasız bir kadroya oyun öğretmeye çalışan biri değilsin ki. kadroyu da kendin kurdun, herkesi ben aldım tabii ki kim almış olabilir diye ahkamını da kestin. ee bu kadar zamanda takımın başka opsiyonları olmaz mı, birincil planına uygun bir kadro yok işte elinde. öte yandan ben savunma geometrisini bin yıldır aynı stoperlerle çalışmasına rağmen oturtamamasına ve takımın bu kadar zamanda bir kere bile oyun merkezini geriye atıp alan daraltarak oynayabildiği başarılı bir 90, 90'ı geçtim 30 dakika bile olmamasına da takığım. clye hazırlanılan bir sezonda takımın derinde savunma niteliklerinin geliştirilmesi yaz döneminin birinci konusu olmalıydı. biz önümüze gelene önde basıp, tempo oyunu oynamaya çalışarak clnin en absürt görüntüsünü vermeye hazırlanmışız. sporting savunmada topu kazandıktan sonra düzgün iki tane pas yapabilirse pozisyona giriyordu.
Hoca 8 numaranın futboldaki en kritik mevki oldugunu dusunmuyor. Elinde josef gibi gecen sene ligin en iyi transferi var. Bunun onune iki tane modern orta saha bulmak o kadar zor degil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nartallo

Vida bilerek ve isteyerek yine satıyor takımı...

Kaçıncı maç ya penaltı yaptırıyor, ya arkaya adam kaçırıyor...

Bu nankör herifle masaya oturacak yine yönetici müsveddeleri...

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş Fenere gidiyor sanırım
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2021, 11:50:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sergen Hoca radikal değişiklikler yapacakmış.
Öncelikle orta sahayı Josef-Atiba olarak kuracakmış. Fıkra bu kadar.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın taktikleri iyiden iyiye belli oldu artık.

1. TAKTİK :Yediğinden fazla at. Az gol yemek için birşey geliştirme. (Bu sene ideal kadro ile çıktığını düşündüğümüz maçlar)

2. TAKTİK :Gol yemek istemiyorsan Atiba - Josef - M. Topal dan herhangi 2 sini ya da üçünü birden 11 e monte et. ( Hatay ve Sporting maçı. Bilumum 2.yarı atibanın dahil olduğu maçlar)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Kaynak var mıdır ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Komikmiş :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

oynanmak istenen oyun iyide hem vida hem welington berbat olunca arada nsakala sıvayınca, alex te hem form hem oyun için uygun durumda olmayınca, üstüne sakatlık ve hakemler eklenince fenerbahçe ve gs seviyesine düştük.genel kanı aksine batsuayi
den memnunum. sorun bastuayinin ekmeğini yemesi gereken alex bence.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/deportesreports/status/1457721976475242498?s=21

Nihayet hoca alexin gercek pozisyonunu anlamis! ben olsam denk veya bizden guclu takimlara karsi alexi santrafor oynatirim. Bizden zayiflara batsmani oynatirim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/deportesreports/status/1457721976475242498?s=21

Nihayet hoca alexin gercek pozisyonunu anlamis! ben olsam denk veya bizden guclu takimlara karsi alexi santrafor oynatirim. Bizden zayiflara batsmani oynatirim.

bilmiyorsa açsın telefon Lucescu ya sorsun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen hoca formsuz ama yapılanda kimse kusura bakmasın nankörlük.
Evet bu sene en formsuz hoca bunu kabul ediyoruz. Hataları sayfalarca yazılır ona da ammena. Eleştirilmek mi dibine kadar eleştirin. Fakat ilk zor durumda Beşiktaş'ın neredeyse en zor sezonunda şampiyon olmuş hocasını tek kalemde mi sileceksiniz ??? Kim gelecek yerine şenol güneş bunu mu istiyorsunuz ?

Evet hoca hatalı fakat direk gitsin falan diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Gözümde 1 sezon kredisi var. O kredisini yiyor bu sene. Alkışlamam canım hocam falan demem eleştiririm ama sezon sonuda gitsin demem. Durumu düzelticek olan da kendisi.

Bizim rakibimiz gs ve 1 puan gerisindeyiz. Tsye falan saymıyorum bile 50 puan önde olsalar bile kendi kendilerini yok ederler. Daha hiç bir şey bitmiş değil. Sadece bir şok lazımdı. İnanın bu mağlubiyet daha hayırlı oldu, bazen uzun atlamak için bir iki adım geriye gelmen lazım.

Yönetime,hocaya,takıma güvenmekten başka hiç bir şansımız yok, geçen sene bunu başardılar, bu sene daha güçlü bir kadroyla başarmak zorundalar. Devre arasına kadar gs ile kafa kafaya gidersek yapacağımız transferlerle 2.yarı gerçek Beşiktaş'ı görürüz.

Etiketler: