Hocanın hataları var ama yazık günah başak maçı 1 1 vida indiriliyor oyna devam ts maçı 1 1 2 tane tartışmasız penaltımız yok sayılıyor gs maçı 2 1 larinw penaltı yapılıyor bariz vermiyor Fırat rosiere faul olan pozisyonda Çat destek eli falan dinlemeden çalıyor penaltıyı onuda geçtim rakiplerimizin aldıkları penaltılar attıkları goller falan komedi ya adana bize son dk 2 kere yüzde Bi milyon faul olan pozisyonda gol atıyor hakem denen adı veriyor biz hatay ve Altay deplasmanlarda gol atıyoruz bir anda var ortaya çıkıp iptal ediyor yazık günah gerçekten emek hırsızlığı var ben bunu kabullenemiyorum gözümüzün içine soka soka yapıyorlar derbilerde vidaya bin kere daha agirini yaptılar oyna devam oldu dün Cüneyt nasıl koşa koşa gitti çaldı penaltıyı mete bizim derbilerde kör ama son dakika fenere olunca öyle saçma pozisyonda penaltı Bi önce ki hafta Rize önde tsye bir Penaltı çalınıyor komedi zaten her maç 1 penaltı bankolqri var soğuttu beni ligden neyi izleyip neyi konuşacağız ki ya adam vidayi keyfe keder arkadan şiddetli itip kendi arkadaşına çarptırıyor bu adam nasıl bu kadar rahat bunu yapabiliyor biliyor çünkü penaltı verilmeyecek
Kim ne derse desin. Tff bizim yönetimden korkmuyor. Eğer korksa geçen sene elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olurduk.
Bu seneye gelecek olursak hocayı her ne kadar istemesemde yönetiminde bu kötü gidişte emeği çok.
Hoca da kadro kurarken ve oyuncu değişikliklerinde ağır saçmalamaya başladı. Sene başından beri bir şampiyonlar ligi sevdasına ligi verdik. 10 puan fark oldu. Öyle geçen seneki gibi şansın her zaman yaver gitmez.
Takımda enerji kalmadı. Radikal kararlar alınması lazım. Buda nasıl olur siz tahmin edin.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi