Doğru gerçek performansını Manchester City'e karşı görmeliyiz Rıdvan Yılmaz'ın : ))) Bundan önce zaten mahalle topcusuydu. Sen geleceği yaşa @Necmi abi hatta medyumluk yap : ))
ben geleceği yaşamıyorumki bu günü konuşuyorum rıdvanın gelecekte ne olacağını hayal eden sizsiniz ben bu günü değerlendiriyorum
Ben beşiktaşda iyi olduğunu göreyim yeterli kaldıki bir oyuncu iyiyse bunu cebelitarığa değil manuya gösterir kimsede cebelitarığa karşı oynadığın oyunu dikkate almaz tüm milli takım için geçerli bu hollandadan altı yerken nerdeydi bu takım
Abartıyorsunuz gerçekten sonuçta milli takım bu elbette klasmanından çok altta olan takıma karşı iyi oynayacak oyuncularda kişisel performansda yükselecek tersi tuhaf olurdu beşiktaş taraftarı bildiğim bileli bu hataları hep yaptı o yüzden ozi gibi adamlara yıllardır maaş ödüyoruz şu an dejavu yaşıyorum aynı durumu yıllar önce oziylede yaşadım ben bundan bir yol olmaz dediğimde herkes linç ediyordu beni aç oku şenolla ikinci şampiyonluk senemizde ozi hakkında neler demişim forumda mevcut
Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyin bu onada beşiktaşada zarar verir
Geçen sene avrupanın en fazla uzaktan gol yiyen kalecisininöve öve bitiremediniz bu sene dünyanın uzaktan en fazla yiyen kalecisi olarak rekorunu yenileyerek övgülerinize teşekkür edecek siz daha şişirmeye devam edin ne diyeyim rıdvan asist yapmadan önce rakibini nasıl karşılayacağını öğrensin o bek oyuncusu yüz tanede asist yapsa beni hiç etkilemez çünkü beklediğim asist yapması değil ne zaman savunmayı iyi yapar o zaman asistlerini taktir ederim
Önce kendinize dürüst olacaksınız vidaya neden sövüyorsunuz o zaman onun hücum meziyetleri rıdvandan çok daha iyi tek başına kaç maç aldı