Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Nazar değmesin. 2 asist yapti 35 dakikada. 2 tane de net asistini yediler.

son dakikada bir tane daha yaptı iptal oldu

baktılar fena geliyor tüm topları ona attılar hepsini değerlendirdi helal olsun valla
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2021, 22:11:37 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Unnamed

Rıdvan Yılmaz, milli maçtaki performansı ile Caner Erkin aşığı @Necmi abiyi uykusuz bırakacaktır : )))

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Stefan Kuntz:

Zeki'yi kart sınırında olduğu için dinlendirdim. Rıdvan Yılmaz'ın da hücum kalitesinde bize katkı sağlayacağını düşündük. Mert golünü attı. Rıdvan asistlerini yaptı. Yapılan değişiklikler fena fikir değilmiş.

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan Yılmaz, milli maçtaki performansı ile Caner Erkin aşığı @Necmi abiyi uykusuz bırakacaktır : )))
ben ne zaman caner aşığı oldum şu forumda en fazla nefret eden adamamı söylüyorsun bunu
Hayatınız abartmak karşındaki cebelitarık üstelik birde eksik bu maçta oynayamazsa zaten futbolu bırakması lazım
Ne yapalım kenanında halınsahada mahalenşn çocuklarına karşı attığı golleri videoya çekip ne oyuncu bu kenanmı diyelim emin ol cebelitarığın halı sahadaki mahalle çocuklarından farkı yok
Abartmayın bu maçın kritere girme ihtimali yok oyuncularının bu maçla alakalı tek beklentileri istanbulu görme şansı yakalamış olmalarıdır herhalde
Ne kadar günü yaşıyorsunuz

Çevrimdışı Unnamed

ben ne zaman caner aşığı oldum şu forumda en fazla nefret eden adamamı söylüyorsun bunu
Hayatınız abartmak karşındaki cebelitarık üstelik birde eksik bu maçta oynayamazsa zaten futbolu bırakması lazım
Ne yapalım kenanında halınsahada mahalenşn çocuklarına karşı attığı golleri videoya çekip ne oyuncu bu kenanmı diyelim emin ol cebelitarığın halı sahadaki mahalle çocuklarından farkı yok
Abartmayın bu maçın kritere girme ihtimali yok oyuncularının bu maçla alakalı tek beklentileri istanbulu görme şansı yakalamış olmalarıdır herhalde
Ne kadar günü yaşıyorsunuz

Doğru gerçek performansını Manchester City'e karşı görmeliyiz Rıdvan Yılmaz'ın : ))) Bundan önce zaten mahalle topcusuydu. Sen geleceği yaşa @Necmi abi hatta medyumluk yap : ))

Çevrimiçi Necmi

Doğru gerçek performansını Manchester City'e karşı görmeliyiz Rıdvan Yılmaz'ın : ))) Bundan önce zaten mahalle topcusuydu. Sen geleceği yaşa @Necmi abi hatta medyumluk yap : ))
ben geleceği yaşamıyorumki bu günü konuşuyorum rıdvanın gelecekte ne olacağını hayal eden sizsiniz ben bu günü değerlendiriyorum
Ben beşiktaşda iyi olduğunu göreyim yeterli kaldıki bir oyuncu iyiyse bunu cebelitarığa değil manuya gösterir kimsede cebelitarığa karşı oynadığın oyunu dikkate almaz tüm milli takım için geçerli bu hollandadan altı yerken nerdeydi bu takım
Abartıyorsunuz gerçekten sonuçta milli takım bu elbette klasmanından çok altta olan takıma karşı iyi oynayacak oyuncularda kişisel performansda yükselecek tersi tuhaf olurdu beşiktaş taraftarı bildiğim bileli bu hataları hep yaptı o yüzden ozi gibi adamlara yıllardır maaş ödüyoruz şu an dejavu yaşıyorum aynı durumu yıllar önce oziylede yaşadım ben bundan bir yol olmaz dediğimde herkes linç ediyordu beni aç oku şenolla ikinci şampiyonluk senemizde ozi hakkında neler demişim forumda mevcut
Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyin bu onada beşiktaşada zarar verir
Geçen sene avrupanın en fazla uzaktan gol yiyen kalecisininöve öve bitiremediniz bu sene dünyanın uzaktan en fazla yiyen kalecisi olarak rekorunu yenileyerek övgülerinize teşekkür edecek siz daha şişirmeye devam edin ne diyeyim rıdvan asist yapmadan önce rakibini nasıl karşılayacağını öğrensin o bek oyuncusu yüz tanede asist yapsa beni hiç etkilemez çünkü beklediğim asist yapması değil ne zaman savunmayı iyi yapar o zaman asistlerini taktir ederim
Önce kendinize dürüst olacaksınız vidaya neden sövüyorsunuz o zaman onun hücum meziyetleri rıdvandan çok daha iyi tek başına kaç maç aldı

Çevrimdışı mellfred

rıdo trabzon maçında oynadaydı en azından bir asist yazardı
maç başlığında da belirtmiştim umut o kanattan çok açık yakladı ama son pasları kötüydü

Çevrimdışı Karabay

rıdo trabzon maçında oynadaydı en azından bir asist yazardı
maç başlığında da belirtmiştim umut o kanattan çok açık yakladı ama son pasları kötüydü
O maçta ceza sahasına fazlasıyla top soktuk ama ayak ucuyla dürtüp gol atacak adam ne arar bizde. Yıllardır hep aynı sorun, oyuncularımız topla kaleye giremediği sürece gol atamıyor maalesef.

Çevrimdışı mrred

Rıdvan sol bekte vasat. Sol önde kaliteli bir oyuncu olur. Umarım bunu çok kıymetli hocalarımız fark eder.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/deportesreports/status/1460338859724705793?s=21

Sözümü geri alıyorum. Oğuzhan ve Tolgay'a ayıp etmişim. Adam bosnalı arda turan çıktı. Rezillik!
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/deportesreports/status/1460338859724705793?s=21

Sözümü geri alıyorum. Oğuzhan ve Tolgay'a ayıp etmişim. Adam bosnalı arda turan çıktı. Rezillik!
Orada adam nargile içmiyor ki. Arkadaşına nargilenin marpucunu uzatıyor.

Pusuda bekliyorsunuz he :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nartallo

Vida'yla neyin pazarlığı yapılıyor acaba....

500 bin EUR'u kabul ediyorsa imzalasın, etmiyorsa kapı orda...

4 senedir şu takımda, hak etmediğinin kat ve katı ücret aldı... 

Vida'ya değerinin üzerinde bedelle sözleşme uzatıp Larin'i elden kaçırmak tam bu yönetimin yapacağı tarzda bir hareket....

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/AjansHaber 1903/status/1460942293985378311?t=hc-t_yGd_sc6Oqmf-CKNSA
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yoneticiler verdikleri parayı geri almaya başlamışlar.

https://twitter.com/gokhantiryaki/status/1461932344248573962?s=19

Tüm finansal durum ile ilgili güzel bir bilgisel olmuş. Aşağıdan ulaşabilirsiniz. Nakit ve yatırımdaki para miktarımız 366 milyon tl olmuş.

https://twitter.com/gokhantiryaki/status/1461929931257090054?s=19
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2021, 11:05:24 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yoneticiler verdikleri parayı geri almaya başlamışlar.

https://twitter.com/gokhantiryaki/status/1461932344248573962?s=19

Tüm finansal durum ile ilgili güzel bir bilgisel olmuş. Aşağıdan ulaşabilirsiniz. Nakit ve yatırımdaki para miktarımız 366 milyon tl olmuş.

https://twitter.com/gokhantiryaki/status/1461929931257090054?s=19
Borçlar artmaya devam ediyor değil mi. Kur endeksli artmıştır gerçide. İvmesi çok mu demek istediğim. Finans işinden pek anlamam gerçi ben.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Borçlar artmaya devam ediyor değil mi. Kur endeksli artmıştır gerçide. İvmesi çok mu demek istediğim. Finans işinden pek anlamam gerçi ben.

Euro kurundaki dalgalanma bizi oyuncu maaşı ödeme konusunda etkiliyor.Bunun etkisini önümüzdeki dönemde görebiliriz ancak Beşiktaş'ın Euro bazlı finansal borçlanması yok. Bütün borçlarımız TL bazlı. Ama finansal borçlardaki faiz oranımız %20.

2018-2019 sezonunda gelirlerin futbolcu ücretlerini karşılama oranı %81, 2019-2020 de %93 iken geçen yıl %61. Bu sene beklenti ise yine benzer oranda. Bu bizim için önemli en azından borç artışlarını dizginleme konusunda. Benzer oranlarda gitmeliyiz.

Yerli oyuncuların sözleşmeleri umarım euro bazlı değildir. Kur sabittir.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Altyapıdaki Semih Kılıçsoy, Emirhan Delibaş gollerine devam ediyor.

Umarım Ersin ve Ridvan gibi takıma katkı verirler. Gerçi daha Serdardan yararlanamıyoruz.

Çevrimiçi sEuL

Altyapıdaki Semih Kılıçsoy, Emirhan Delibaş gollerine devam ediyor.

Umarım Ersin ve Ridvan gibi takıma katkı verirler. Gerçi daha Serdardan yararlanamıyoruz.
Semih’ten cok umitliyim, dedigin gibi umarim A takimda oynarken gormek nasip olur bir iki seneye.

Çevrimiçi yaço58

🔥 Ahmet Nur Çebi: “MHK'de bir değişiklik oldu, yeni ekibe avans verme zorunluluğumuz var.”
Başkanım neyin avansi böyle açıklama olur mu ts maçında yediler penaltilarimizi 2 defa sezon boyu kaçıncı bu sizde böyle açıklama yapıyorsanız ne yapalım taraftar olarak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi: “MHK'de bir değişiklik oldu, yeni ekibe avans verme zorunluluğumuz var.”
Başkanım neyin avansi böyle açıklama olur mu ts maçında yediler penaltilarimizi 2 defa sezon boyu kaçıncı bu sizde böyle açıklama yapıyorsanız ne yapalım taraftar olarak
Futboldan soğudum :(

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi gokhans

Rıdvan, serdar ve can, terim'in takımında olsa hem takımının hem milli takımın banko 11'inde olurlardı. Kerem, halil ve berkan sergen'in takımında olsalardı kaybolmuşlar ve kiralanacak kulüp arıyordu. Diyeceklerim bu kadar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüp amatörler tarafından yönetiliyor. Başkan herhalde artık kendi işlerine bakmaya başladı. Olmayacaksa zorlamanın manası yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: