2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283228 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

Artık acil bir transferimiz kalmadı stoperi yaya yaya değerlendirsinler çokta aciliyeti yok tutunki alamadık yandık bittik durumu yok bu hücum hattıyla varsın necip stoper oynasın bence bir önemi yok şu anda zımba gibi kadro oluştu panik yapmadan akşam pazarına giriyoruz milli aradan sonrada mükemmel seviyede oluruz önümüzde kayıpsız geçmemiz gereken iki zor maç var odağımız artık bunlar olmalı

Aynı görüşteyim, sayısal olarak eksiğimiz kalmadı, öncelikli stoper olmak üzere kaliteyi ve derinliği arttıracak eklemeler yapılabilir kadroya. 

Çevrimdışı tuncaboylu

hahahahaha, ilahi ağabey.

şansa penaltı, şansa gol, şansa galibiyet, şansa şampiyon, şansa transfer, bir tek taraftar konusunda şansımız yaver gitmiyor demek ki.
E şansa aldın işte, adam Arabistan'dan gelen teklifi kabul etse gidiyordu.

Yani bu kadar aşikar bir şeyin neyini tartışıyoruz iki gündür?

Elinde opsiyon olması, oyuncuyu alma yolunda kiralayan takım için çok büyük bir avantajdır. Opsiyon varsa alman daha kolay olur, yoksa zor olur.

Yok onda opsiyon yoktu aldık, bunda vardı almadık falan.

"Opsiyon olmayınca, almamız zora giriyor" cümlesini anlayacak kapasitede olduğunuzu zannediyordum.

Saçma sapan inatlaşıp duruyorsunuz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Artık acil bir transferimiz kalmadı stoperi yaya yaya değerlendirsinler çokta aciliyeti yok tutunki alamadık yandık bittik durumu yok bu hücum hattıyla varsın necip stoper oynasın bence bir önemi yok şu anda zımba gibi kadro oluştu panik yapmadan akşam pazarına giriyoruz milli aradan sonrada mükemmel seviyede oluruz önümüzde kayıpsız geçmemiz gereken iki zor maç var odağımız artık bunlar olmalı
Ben de böyle düşünüyorum.

Yabancı stoper için akşam pazarını bekleyebiliriz.

Çevrimiçi tolga1903

Biz şu ozan kabağı niye düşünmüyoruz hiç piyasası düştü bildiğim kadarıyla talibi de pek yok schalke oyuncunun tekrar şampiyonlar ligi arenasında değerlenmesini isteyecektir satabilmek için çok da düzgün efendi oyuncu gs satarken trabzon gibi ezikçe madde koydurmuş mudur acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Egos

Elinde opsiyon olması, oyuncuyu alma yolunda kiralayan takım için çok büyük bir avantajdır. Opsiyon varsa alman daha kolay olur, yoksa zor olur.

"Opsiyon olmayınca, almamız zora giriyor" cümlesini anlayacak kapasitede olduğunuzu zannediyordum.

verilen penaltı verilmese, atılan gol atılmasa, alınan galibiyet alınmasa, kazanılan şampiyonluk kazanılmasa, imzalatılan sözleşme imzalatılmasa hakikaten yanmıştık. yalnız kapasiteme laf ettirmem; kapasitemi gören çok beğeniyor, takdir ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

verilen penaltı verilmese, atılan gol atılmasa, alınan galibiyet alınmasa, kazanılan şampiyonluk kazanılmasa, imzalatılan sözleşme imzalatılmasa hakikaten yanmıştık. yalnız kapasiteme laf ettirmem; kapasitemi gören çok beğeniyor, takdir ediyor.
Bize de göster o zaman :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

+1903 :D

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı joseph35

Chelsea 15 milyon opsiyon koymakta ısrar etmiş Murat Özen'e göre. yani opsiyon olsa da alamayacakmışız. tek çare oyuncu burayı sever kulübüne diretirse Beşiktaş'a gideceğim diye daha uygun miktarlara bonservisini almaya çalışırız.

Çevrimdışı Egos

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tane daha dip örnek vereyim. Mario gomezin çok küçük miktar opsiyonu vardı ne oldu. Külübu verdi. Adam gelmedi. Vizyon falan diyede lafı koydu gitti. Yani ben çok takılmıyorum. Sözlük mütabakat yapıldıysa, oyuncu da sene sonu bizi isterse her türlü alıyoruz. Rosi gibi ghezzal gibi. Oyuncu bizi istemezse gomez gibi alamayız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

Chelsea 15 milyon opsiyon koymakta ısrar etmiş Murat Özen'e göre. yani opsiyon olsa da alamayacakmışız. tek çare oyuncu burayı sever kulübüne diretirse Beşiktaş'a gideceğim diye daha uygun miktarlara bonservisini almaya çalışırız.

oyuncu iyi performans gösterirse avrupada piyasası olan, epl big six harici takımlardan kesinlikle teklif alacağını düşündüğüm bir fitbolcu... o yüzden bu sene maksimum performans alıp daha sonra da el sıkışıp lig kupası apoleti ile birlikte vedalaşırız... seneye tekrardan abuş güzellemeleri, istiklal marşı ve kapanış..

Çevrimdışı tuncaboylu

@can1903 Chelsea'nin bu sene 4-5 milyona satmaya razı olduğunu söyledi.

Bir kulüp 4-5 milyona satma niyeti olduğu bir oyuncuya 15 milyon opsiyon koyduruyorsa, belli ki oyuncuya dair umudunu koruyordur ve parlayacağını tahmin ediyordur.

Keşke 5 milyona zorunlu satın alma opsiyonu koydursaydık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir tane daha dip örnek vereyim. Mario gomezin çok küçük miktar opsiyonu vardı ne oldu. Külübu verdi. Adam gelmedi. Vizyon falan diyede lafı koydu gitti. Yani ben çok takılmıyorum. Sözlük mütabakat yapıldıysa, oyuncu da sene sonu bizi isterse her türlü alıyoruz. Rosi gibi ghezzal gibi. Oyuncu bizi istemezse gomez gibi alamayız.

Mario Gomez'in sözleşmesi hatalı yapılmıştı.

Kiralama sırasında oyuncuyla da 1+3 yıllık sözleşme imzalamak lazım, opsiyonu kullanacağın zaman oyuncu ile tekrar pazarlık yapmayacaksın.

Gomez'den akıllanıp Aboubakar'ı öyle kiralamıştık mesela.

Çevrimdışı celiker1

Batsman yeterki başarılı olsun ve şampiyon olalım.Sonra kalırsa kalır,kalmazsa teşekür eder,vedalaşırız Abou gibi.İskeletimiz 3 sene sağlam.Diğer parçaları eklemek kolay
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

@can1903 Chelsea'nin bu sene 4-5 milyona satmaya razı olduğunu söyledi.

Bir kulüp 4-5 milyona satma niyeti olduğu bir oyuncuya 15 milyon opsiyon koyduruyorsa, belli ki oyuncuya dair umudunu koruyordur ve parlayacağını tahmin ediyordur.

Keşke 5 milyona zorunlu satın alma opsiyonu koydursaydık.
Ne 15 milyonu allah aşkına 4-5 milyon pound nakit olsa bonservisiyle almıştık Michy'i. Ödeme planında anlaşsaydık Ghezzal gibi 3-5 yıl da ödememizi kabul etselerdi hallolucaktı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Nazım Ar

oyuncu iyi performans gösterirse avrupada piyasası olan, epl big six harici takımlardan kesinlikle teklif alacağını düşündüğüm bir fitbolcu... o yüzden bu sene maksimum performans alıp daha sonra da el sıkışıp lig kupası apoleti ile birlikte vedalaşırız... seneye tekrardan abuş güzellemeleri, istiklal marşı ve kapanış..

Aynen böyle olur da kupanın garantisi yok inşallah kupayı alırız. Bu futbolcu iyi bir sezon geçirirse maaş olarak da bonservis olarak da talip olacak kulüplerle yarışamayız. Seneye yine zar atacağız.

Aboubakarı mesela ilk geldiğinde tutsaydık elimizde bugün büyük ihtimalle 2 şampiyonluğumuz daha vardı. Negredo, Love derken gsye 2 bedava şampiyonluk hediye edildi. Bir tane de hunter İbbye etti etti 3 pisi pisine giden şampiyonluk.

Geçmişte de İlhan Mansız'la Cenk Tosun ile bu hataları yaptık. İki sezonda da şampiyon olabilecekken kaçırdık. Şimdi Larin için de aynısını yapıyoruz. Bu formül şaşmaz düzenli gol atan santraforunu ne yapıp edip tutacaksın kardeşim. Sonra yerine aynısını koyana kadar kaybettiğin zaman ve paranın telafisi olmuyor.

Çevrimiçi yaço58

Kaanı alıp kapatalım transferi yabancıya gerek yok hem sağ beki de yedeklemiş oluruz

Çevrimdışı Okan1903

Kaan Ayhanı alırsak çok pişman oluruz. Uzun zamandır izlediğim en kötü defans oyuncusu. Wellintonu öper başımıza koyarız.

Merak eden açsın Kaanın oynadığı Sassuolo maçlarına baksın. Neredeyse bunun oynadığı her maç tuttuğu adam gol atmış. Ne ne zaman müdahale edeceğini biliyor, ne nerede duracağını.

Çevrimdışı joseph35

ben de Kaan Ayhan'ın ligdeki önemli maçlarda ve şampiyonlar ligindeki maçlarda çok hata yapacağını düşünüyorum. bu sebeple Kaan Ayhan'ı ligde 3 yerli kuralı sebebiyle almalı ama asıl yabancı stoper transferini de yapmalıyız.

Kaan'ı 3 yerli kuralı için stoper ve Rosier'in yedeği sağ bek gibi düşünmeliyiz.

Bu sebeple maaşı uygun olacaksa gelmeli Kaan fazla para çıkmadan bizden.

Yabancı stloper transferine odaklanmalıyız. Yaparlar mı iki işi de bilmiyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2021, 15:49:09 joseph35 ]

Çevrimdışı sEuL

Basel’den Eray’i alabilsek keske ama sanirim Turk pasaportu yok cocugun. Olsada zaten pek ismi gecmiyor Turk takimlariyla. Bu yabanci kuralini getiren beyinsizlerin ben taa….

Çevrimiçi annoca

defansa kaan mı orta sahaya ozan mı dense orta sahaya ozan daha mantıklı geliyor. kaan vasat altı bir oyuncu bence

Çevrimdışı Okan1903

Basel’den Eray’i alabilsek keske ama sanirim Turk pasaportu yok cocugun. Olsada zaten pek ismi gecmiyor Turk takimlariyla. Bu yabanci kuralini getiren beyinsizlerin ben taa….
Ah keşke.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Rıdvan'ın geçtiğimiz sezon 11 de başladığı maç sayısı = 13
Bu sezon kalan 37 lig maçında kaç kere 11 e yazılır?
Kale hariç 2 yerli kontenjanı beni düşündürüyor...
İlk akla gelen rıdvan ile beraber. salih. Ama bir 8 numara beklentisi de mevcut..nasıl olacak bu iş?