2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280669 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Batshuayi için Chelsea'ye 100 bin Euro kiralama bedeli oyuncuya da 2.9 milyon Euro maaş verilecekmiş. Oyuncu bu gece veya yarın İstanbul'da olacakmış. (Murat Özen)

Çevrimiçi Samet Demir

Batshuayi için Chelsea'ye 100 bin Euro kiralama bedeli oyuncuya da 2.9 milyon Euro maaş verilecekmiş. Oyuncu bu gece veya yarın İstanbul'da olacakmış. (Murat Özen)
Dün forumda o kadar veryansın edildi. Bunun için miydi. Yok şu kadar para verilir mi. Yol bilmem ne.

Forvet için gayet makul ücretler.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Atkar

Dün Batshuai’nin maaşından yola çıkarak+kiralama ücretiyle 5-6M’ları bulabilceğini düşündüm.O zaman almamıza ne gerek var dedim. 2.9 maaş+senbolik 100 avro kiralama ücreti ile çok güzel transfer oldu. Opsiyonu yok, o yüzden isteğim 20 gol ve üstünü Teixera atsın, Batshuai’de 15lerde takılsın ki bonservisini alabilelim:)

Çevrimdışı GreenBook

Dün forumda o kadar veryansın edildi. Bunun için miydi. Yok şu kadar para verilir mi. Yol bilmem ne.

2010 ila 2015 arası maaş skalası yok artık kendimizi o yıllarda sanmamıza lüzum da yok
 az çok futbolu bilen bi adam şu devirde sağlam bi forvete en az 3 m verilmesi gerektiğini bilir
Aboubakar durdu mu 3 m altı paraya ?
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2021, 12:55:45 GreenBook ]

Çevrimdışı joseph35

Dün Batshuai’nin maaşından yola çıkarak+kiralama ücretiyle 5-6M’ları bulabilceğini düşündüm.O zaman almamıza ne gerek var dedim. 2.9 maaş+senbolik 100 avro kiralama ücreti ile çok güzel transfer oldu. Opsiyonu yok, o yüzden isteğim 20 gol ve üstünü Teixera atsın, Batshuai’de 15lerde takılsın ki bonservisini alabilelim:)

çok mantıklı. :)

Çevrimdışı can1903

2.7-2.8 diye duymuştum 2.9 net bandı açıklamış basın. Hayırlısı olsun güzel transfer oldu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Opsiyon olmadığı için veryansın edildi ve yok işte.

Çevrimiçi Samet Demir

2010 ila 2015 arası maaş skalası yok artık kendimizi o yıllarda sanmamıza lüzum da yok
 az çok futbolu bilen bi adam şu devirde sağlam bi forvete en az 3 m verilmesi gerektiğini bilir
Aboubakar durdu mu 3 m altı paraya ?
Bende onu anlamıyorum. Bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz. Adam kiralık v. S. Gelmiş işte. İnşallah güzel oynar ve tutar. En kötü 1 sene zevkini çıkaralım. Sonrasını seneye düşünürüz.

Sürekli her olayda olumsuz tarafını düşünüp kendimizi yıpratacağız. Biraz anın tadını çıkaralım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

kripto işine de gireydik iyiydi... büyük ihtimal basket sponsoru ile yaparlar satış işini ve fakat bu borsa çok fazla kişiye ulaşabilirmi şüpheliyim... bi binance falan listelense keşke.. hayal bizimki ama keşke oldurabilseler...

Çevrimiçi Samet Demir

Opsiyon olmadığı için veryansın edildi ve yok işte.
Rosi de var mıydı? Ghezzalda var mıydı? Ljajic de vardı ama.

Çevrimdışı tolgakgonul

Bende onu anlamıyorum. Bazen bazı şeyleri çok abartıyoruz. Adam kiralık v. S. Gelmiş işte. İnşallah güzel oynar ve tutar. En kötü 1 sene zevkini çıkaralım. Sonrasını seneye düşünürüz.

Sürekli her olayda olumsuz tarafını düşünüp kendimizi yıpratacağız. Biraz anın tadını çıkaralım.
Hocam her sene santrafor aramaktan bıktık anlamıyon mu :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Yine her zamanki gibi yangın yapıldı. Bu kalitede forvetin bir senelik maliyetinin 3 olması gayet normal. Artık şuna alisalim bu adamlar kendi evlatlarını getirseler takımı zora sokacak para vermeyecekler, hatta belki bu yüzden fırsat transferlerini de kaçıracaklar ama yine de vermeyecekler.

Çevrimiçi Samet Demir

Anlıyorum ama para yok. Bütçe yok. O zaman forvet almayalım kenan ve güven ile devam edelim :)

Çevrimdışı tolgakgonul

Anlıyorum ama para yok. Bütçe yok. O zaman forvet almayalım kenan ve güven ile devam edelim :)
Konuşulan rakamlara göre bi opsiyon konulabilirdi. Opsiyonsuz olması insanların şevkini kırdı :)

Çevrimdışı GreenBook

Stopere ön liberoya kanat oyuncusuna felan bu paralar evet fazla gelir ama sen kalkıp forvet gibi önemli mevki için 3 m Euro’nun sözünü etmemen lazım
Bak geçen yıl averaj kurtardı bizi hataya attığımız goller
Sana her maçta Ghezzal kalkıp 3-4 gol atmaz ki forvetin olacak averajla da olsa seni şampiyon yapacak her maç 4-5 atarım mantığıyla hareket edeceksin averaj çok önemli bunun içinde forvet lazım

Çevrimdışı can1903

kripto işine de gireydik iyiydi... büyük ihtimal basket sponsoru ile yaparlar satış işini ve fakat bu borsa çok fazla kişiye ulaşabilirmi şüpheliyim... bi binance falan listelense keşke.. hayal bizimki ama keşke oldurabilseler...
Binance ile görüşülüyor adaylardan birisi de onlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla ben 15 - 20 milyon da olsa bir opsiyon koyardım. Sonuçta kariyerinde bu rakamların fazlasını görmüş bir futbolcu. Kimbilir belki şlde şov yapacak veya ligde 30 tane atacak 30 milyonluk teklif alacak sezon sonunda. Sonuçta adam Belçika milli havuzunda epl etiketli 30 yaş altı santrafor. En kötü Trabzon gibi al sat yapardık seneye gelecek santrafor un parası çıkardı.

Chelsea demişse yok kardeşim opsiyonsuz alıyorsanız alın, kesinlikle opsiyon yok ona diyecek bir şey yok ama 3-4 m euroluk farkı bağlayamadığımız için iş yattıysa çok büyük balık kaçmış olabilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Geçen sezon 90 tane ligde attık. Bu sezon da 38 maçta 80 taneden fazla atarız. Avrupa ve Ziraatle 100 golün üstüne çıkarız. Batshu 20, Alex 20, Larin 15, Ghezzal 15 gole katkı verse, Rosier, Vida, Kenan, Salih ve Nkoudou, Atiba falan da kalanını tamamlar şampiyon oluruz :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi token çıkartmak için transfer sezonundan daha iyi bi dönem mi vardı, transferi duyurup değerini kasacaktık token in :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen, bunu anlatamıyoruz.

Ayrıca para da kazanmak istiyoruz abi.

Geçen senenin Fransa ve Türkiye ligi şampiyonlarının santraforları bizdeydi, ikisinden toplam 1 kuruş bonservis elde edemedik.

En rahat para kazanılacak yer santrafor mevkii, biz her sene ya kiralık ya 1 senelik sözleşmeli adamlar alıp duruyoruz.

4-5'e Batshuayi'yi satmaya niyetliymiş Chelsea işte, seneye bu tarz bir adamı bu fiyatlara bulman kolay mı?

Çevrimdışı Koa_lAA

yalnız binance aday olmaz.. yani öyle bir ihtimal varsa başkası düşünülmez bile... binance şuan dünyada hacim olarak lider durumda..  keşke orda listelense.. yerel değilde global alımlar olur.. çok büyük kazançlar sağlanabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi token çıkartmak için transfer sezonundan daha iyi bi dönem mi vardı, transferi duyurup değerini kasacaktık token in :D
Token'ın değerinin artmasının kulübe bir faydası oluyor mu?

Bana aracı kurumun işine geliyor gibi göründü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Opsiyondan bağımsız, Batshuayi için 3 milyon Euro maliyet gayet makul.

Costa gibi Dzeko gibi son durak olarak gören adamların maliyeti çok daha fazla olacaktı.

Şimdi bir stoper ve bir yedek sağ bek alınsa bence yeter, 8'e falan gerek yok.