2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2282172 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kaan Ayhanı alırsak çok pişman oluruz. Uzun zamandır izlediğim en kötü defans oyuncusu. Wellintonu öper başımıza koyarız.

Merak eden açsın Kaanın oynadığı Sassuolo maçlarına baksın. Neredeyse bunun oynadığı her maç tuttuğu adam gol atmış. Ne ne zaman müdahale edeceğini biliyor, ne nerede duracağını.

Kötü stoper sırf yabancı kuralı var diye alacağız büyük ihtimal bari kasadan fazla para çıkmasa. Ek olarak Sassoula'da oynadığı maçlara bakmaya gerek yok en son milli takımda oynadığı Galler maçına bakmak yeterli.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2021, 16:25:32 Samet Ç ]

Çevrimdışı sEuL

Rıdvan'ın geçtiğimiz sezon 11 de başladığı maç sayısı = 13
Bu sezon kalan 37 lig maçında kaç kere 11 e yazılır?
Kale hariç 2 yerli kontenjanı beni düşündürüyor...
İlk akla gelen rıdvan ile beraber. salih. Ama bir 8 numara beklentisi de mevcut..nasıl olacak bu iş?
Bu sene lig, kupa, avrupa maclari derken en az bi 45 maca cikacagiz. Salih tek basina bu mac temposunu kaldiramaz diye dusunuyor ve alternatiflerini (Kartal, Oguzhan, Necip yada her kimse) yetersiz buluyor olabilir teknik ekip. Bir yabanci orta saha daha alinirsa buyuk ihtimalle sampiyonlar ligi maclari icin dusunuluyordur. Hayirlisi olmasi dilegi ile.

Çevrimdışı Okan1903

Kötü stoper sırf yabancı kuralı var diye alacağız büyük ihtimal bari kasadan fazla para çıkmasa. Ek olarak Sassoula'da oynadığı maçlara bakmaya gerek yok en son milli takımda oynadığı İskoçya maçına bakmak yeterli.
Onu da yazdım fakat o maçlarda herkes kötü olduğundan ona sığınıyorlar ve o maçları saymıyorlar :)

bu adam bize faydadan çok zarar getirir. dua ediyorum alınmasın

Çevrimiçi Samet Ç

Onu da yazdım fakat o maçlarda herkes kötü olduğundan ona sığınıyorlar ve o maçları saymıyorlar :)

bu adam bize faydadan çok zarar getirir. dua ediyorum alınmasın
Takımın komple kötü olması bir şey değiştirmiyor ilk yari Kaan'ın tuttuğu oyuncuyu takip etmemesi sonucu bir gol yedik birde net pozisyon verdik Kaan'ın stoperlikle uzaktan yakından alakası yok bize daha çok topu rakibe bıraktığımızda savunmayı toparlayıp yönledirecek adam lazım isim olarak adı geçenlerden Godin en uygun oyuncuydu olmadı maalesef.

Çevrimdışı Nazım Ar

Rıdvan'ın geçtiğimiz sezon 11 de başladığı maç sayısı = 13
Bu sezon kalan 37 lig maçında kaç kere 11 e yazılır?
Kale hariç 2 yerli kontenjanı beni düşündürüyor...
İlk akla gelen rıdvan ile beraber. salih. Ama bir 8 numara beklentisi de mevcut..nasıl olacak bu iş?
N'Sakala nın bu sezonun bir kısmını milli takımda geçireceğini de düşünürsek Rıdvan bol bol oynayacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

İnşallah...Bol bol oynaması lazım..Yerli kullanabileceğimiz  fazla pozisyon yok.
@Nazım Ar

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Batshuayi'nin anlaşmasını revize edelim hemen

Bence yönetimin bu olaydan haberi vardı ve Batsman olayı buna göre şekillendi. Güncel teklif revize teklif olabilir. Diğer kulüplerin de harcamalarına bakarsak olası duruyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bence yönetimin bu olaydan haberi vardı ve Batsman olayı buna göre şekillendi. Güncel teklif revize teklif olabilir. Diğer kulüplerin de harcamalarına bakarsak olası duruyor.

Biz ilk bu limitler açıklandığında yöneticiler hareket alanımız yok 1 tane bile ekleme yapamayız diyordu. Üzerine bu kadar oyuncu aldık ve ljajic lens douglas boyd gibilerinden 1 kuruş kazanmayı bırak daha gönderemedik bile. Demek ki bu esnetilmeden haberdardık ki teixeira michy ghezzal rosier falan getirebildik yani sürpriz olmamıştır bu 2/3 muhabbeti yönetime

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Batshuayi'nin anlaşmasını revize edelim hemen

Hahahaha aklıma direk sen geldin seni mentionlayarak yazıcaktım ama benden önce davranmışsın  :evillol:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1427275169102499846

Bu yönetimin adam satması hele hele karlı adam satma ihtimali çok çok çok düşük. Eyvallah kendilerince bir şey aldılar ama adam satamıyorlar. Ljajic'te gitmez büyük ihtimal.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1427277348358004739

Kenan-Larin ve hala kenar forvet mi ilginç....
Sergen hocanın var aklında bir şeyler.
Şöyle ucuza bir şeyler düşürsek efsane olur.
Hadi hayırlısı.

Çevrimiçi Samet Ç

Hadi hayırlısı.
97 doğumlu bir tane yabancımız olması lazım fırsat transferi olursa yapacaklar büyük ihtimal gerçi 10 numara yedeği olarak Hasic fazlasıyla yeterli o çocuk orada parlar yeterki fırsat verilsin.

Çevrimdışı Nartallo

Gönderemediklerimizi kadro dışı veya liste dışı bırakma alışkanlığı sardı kulübü...

Bu adamları kadro dışı bırakmak pek de etkili bir yöntem değil tecrübe ettiğimiz üzere.

Hem kadro dışı bırakıyoruz, hem bunların maaşını ödüyoruz, hem de yerine aldıklarımızın.

Bu kadar zengin bir kulüp değiliz biz.

Bu verimsiz adamları kullanmak ve faydalanmak da teknik kadronun işi...

Orta sahaya 7. futbolcuyu almak için futbolcu kadro dışı bırakmak doğru bir planlama değil. Bu artık hovardalığa giriyor.

Çevrimdışı Zafer55

Hadi hayırlısı.

Ben Larin'in kalacağını sanmıyorum. Önümüzdeki günlerde satıldığını duyarsam sürpriz olmaz benim için.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Batsman renklilere saplamaya geliyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bunda geri adım attılarsa yabancı kuralına da bişeyler olur
Bu sene böyle devam eder seneye tekrar eskiye dönerler