2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281548 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Rosi de var mıydı? Ghezzalda var mıydı? Ljajic de vardı ama.
Galatasaray Ghezzal'a önerdiği maaşı 500 bin Euro daha arttırsaydı, bu soruyu soramıyordun şimdi.

Ljajic ne alaka bir de?

Çevrimiçi sefaköykartali

Token'ın değerinin artmasının kulübe bir faydası oluyor mu?

Bana aracı kurumun işine geliyor gibi göründü.
Anlaşmana göre değişir. Token sayısının belli bir miktarını kulübe ait bir cüzdanda tutarsak olur. Veya yıldan yıla tokenın kar oranından pay alırsan yine kulüp kazanabilir. Sadece bize şu kadar para verin, takımın adıyla token sizin olsun dersek o zaman token in değerinin bir anlamı olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Stopere Boateng çözelim 8 numarayı devre arasına bıraksakda olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Stopere Boateng çözelim 8 numarayı devre arasına bıraksakda olur.
4m maaş istiyormuş.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tuncaboylu

Fazla 2,8'e oynarsa buyursun gelsin
Stopere de mi 2.8 vereceğiz, hey maşallah.

Senelerce Vida'nın maaşına laf edilmişti, ilginç geldi şimdi

Çevrimdışı Koa_lAA

Anlaşmana göre değişir. Token sayısının belli bir miktarını kulübe ait bir cüzdanda tutarsak olur. Veya yıldan yıla tokenın kar oranından pay alırsan yine kulüp kazanabilir. Sadece bize şu kadar para verin, takımın adıyla token sizin olsun dersek o zaman token in değerinin bir anlamı olmaz.

örnek trabzon un toplam arzı 10 milyon adet... şu an da dolaşımda olan 2,5 milyon kadar... geri kalan token lardan trabzonda varmı yokmu onu bilmiyorum... chiliz le anlaşmalı sanırım onlar.. token lar chz demi trabzonda varmı araştırmadım...

biz anlaşma yaparken umarım kendimiz de tutarız bir miktar... sonra tepeden ben ve benim türevlerime satıp dump yaparız... razıyım tepeden almaya yeterki kulüp kazansın.. alışkınım ne de olsa... :ebebe: :super:

Çevrimiçi sefaköykartali

örnek trabzon un toplam arzı 10 milyon adet... şu an da dolaşımda olan 2,5 milyon kadar... geri kalan token lardan trabzonda varmı yokmu onu bilmiyorum... chiliz le anlaşmalı sanırım onlar.. token lar chz demi trabzonda varmı araştırmadım...

biz anlaşma yaparken umarım kendimiz de tutarız bir miktar... sonra tepeden ben ve benim türevlerime satıp dump yaparız... razıyım tepeden almaya yeterki kulüp kazansın.. alışkınım ne de olsa... :ebebe: :super:
PSG dışında fantoken almadım o da çok iyi kazandırıyordu her ŞL maç günü yüzde 20si vardı. BJK de çıkarsa alırım valla o da iyi kazandırır gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nu isteyen Sassuolo'ya teklifini iletti:

Kaan Ayhan + 2 milyon euro 💰

İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor 👀

(@fotomac)

Kaynak rezil kötü ama düşününce kötü iş olmaz gibi.

Çevrimdışı celiker1

10 ağustosta Atakan Kurt'un Serkan Balcı ile yaptığı röportajın 47:13 üncü dakikasında Serkan Balcı Trabzonsor'da oynarken Fb'nin Bursaspor'a şampiyonluğu kaybettiği son maç olan Kadıköy'deki Fb-Trabzon naçında Aziz Yıldırım'ın devre arası koridora inip eski oyuncuları Egemen ile Sekan Balcı'ya "siz ne yapıyosunuz,adam gibi oynayın(!),mücadele etmeyin"dediğini söylemiş.
1)Basında bunun infial yaratması lazım.Olduda ben mi duymadım?
2)Aziz Yıldırım'ın fırsatını bulduğu her an şike yalabileceği bir daha ortaya çıkmış oldu.

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Galatasaray Ghezzal'a önerdiği maaşı 500 bin Euro daha arttırsaydı, bu soruyu soramıyordun şimdi.

Ljajic ne alaka bir de?
Nasıl ne alaka. Ljajic de opsiyon yokmuydu. Kiralık oynadığı dönemde iyi de performans vermişti. Satın aldık elimizde patladı. Ayrıca yapsa etseyi konuşmuyoruz. İkisinide aldık mı aldık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Ersin Kaan takası +1 m a Kaan Ayhan alınabilir

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin Kaan takası +1 m a Kaan Ayhan alınabilir
Mert müldür ile kada kafaya takas yapalım. Sulh içinde çözülsün olay :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Batshuayi: “Beşiktaş taraftarı inanılmaz. Sosyal medyadan sürekli mesaj attılar. 1.5 milyon mesaj görmek beni çok şaşırttı. Performansımı yükseltip yeniden doğmak istiyorum, Beşiktaş'ın bana iyi geleceğine inanıyorum.” (Sabah)

Batshuayi, yarın İstanbul'a gelecek. (NTV Spor)

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasıl ne alaka. Ljajic de opsiyon yokmuydu. Kiralık oynadığı dönemde iyi de performans vermişti. Satın aldık elimizde patladı. Ayrıca yapsa etseyi konuşmuyoruz. İkisinide aldık mı aldık.
Ljajic iyi performans gösterdi ve opsiyon olduğu için alabildin işte.

Elinde patlamasıyla ne alakası var? Şimdi Ghezzal elinde patlasa, opsiyon olmamasına mı bağlayacağız?

Aldık mı aldık cümlesinin altı boş, şansın yaver gitti de aldın işte. Neden işini şansa bırakıyorsun?

Çevrimdışı GreenBook

Güzel işler yapıyoruz helal olsun başkanım

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Yönetimin Batshuayi için opsiyon işinde çok ısrarcı olmamasının (ya da yüksek de olsa opsiyon koydurmamasının) arkasında önümüzdeki yıl Cenk Tosun'un büyük ihtimal bizde oynayacak olması ve ligi şampiyon tamamlasak bile ön eleme sebebiyle CL ihtimalini düşük görmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Çevrimdışı GreenBook

Batshuayi: “Beşiktaş taraftarı inanılmaz. Sosyal medyadan sürekli mesaj attılar. 1.5 milyon mesaj görmek beni çok şaşırttı. Performansımı yükseltip yeniden doğmak istiyorum, Beşiktaş'ın bana iyi geleceğine inanıyorum.” (Sabah)

Batshuayi, yarın İstanbul'a gelecek. (NTV Spor)
Beşiktaş sahiplenir oda bu duyguyu hissetmiş ki geliyor sevmek sahiplenmek başka bişey
Müthiş bir forvet aldık

Çevrimdışı GreenBook

Mert müldür ile kada kafaya takas yapalım. Sulh içinde çözülsün olay :)
Kaan’ı tercih ederim 🙂

Çevrimdışı Egos

Ljajic iyi performans gösterdi ve opsiyon olduğu için alabildin işte.

Elinde patlamasıyla ne alakası var? Şimdi Ghezzal elinde patlasa, opsiyon olmamasına mı bağlayacağız?

Aldık mı aldık cümlesinin altı boş, şansın yaver gitti de aldın işte. Neden işini şansa bırakıyorsun?

hahahahaha, ilahi ağabey.

şansa penaltı, şansa gol, şansa galibiyet, şansa şampiyon, şansa transfer, bir tek taraftar konusunda şansımız yaver gitmiyor demek ki.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetimin Batshuayi için opsiyon işinde çok ısrarcı olmamasının (ya da yüksek de olsa opsiyon koydurmamasının) arkasında önümüzdeki yıl Cenk Tosun'un büyük ihtimal bizde oynayacak olması ve ligi şampiyon tamamlasak bile ön eleme sebebiyle CL ihtimalini düşük görmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Cenk tek başına idare ettiremez ki yırtıcı bi forvet satın almak şart Batmani alırız seneye
Cenk talihsiz bi sakatlık geçirdi tekrar sakatlığı nüksedebilir böyle bişey olacağını sanmıyorum

Çevrimiçi Necmi

Artık acil bir transferimiz kalmadı stoperi yaya yaya değerlendirsinler çokta aciliyeti yok tutunki alamadık yandık bittik durumu yok bu hücum hattıyla varsın necip stoper oynasın bence bir önemi yok şu anda zımba gibi kadro oluştu panik yapmadan akşam pazarına giriyoruz milli aradan sonrada mükemmel seviyede oluruz önümüzde kayıpsız geçmemiz gereken iki zor maç var odağımız artık bunlar olmalı

Çevrimdışı GreenBook

Ljajic Mesleğine saygısı olmayan bir futbolcu
Bonservisi alındıktan sonra 4 senem garanti gözüyle bakıp futboldan uzaklaşıp gönül işlerine kafa yorması onun profesyonelliğini sorgulanır hale getiriyor

Ljajici ben hiçbir vakit beğenmedim

Sadece tek mesele Aşk hayatını işinin önünde tutması değil o zaten ayrı bi fiyasko ama performans düşüklüğünün sebebi bu değil yani kontratı kapınca yatışa geçti bu mesleğine olan saygısızlığını gösteriyor zaten

Çevrimiçi Mehmet57

Murat Ozen’in bahsettigi genc gurbetci orta saha kim?