2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281461 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Şimdi kızacaksınız belki, ama N'sakala satılıp 300-400 bin Euro maaşla 1+1 sözleşme ile Caner alınsa çok kızmam.

Yerli kontenjanı epey rahatlar, hem limitten de 2 milyon yer açılır (N'sakala 1.5-2'ye satılırsa)

Caner'i takıma sokacağıma Necip'i tüm sezon sol bek oynatırım daha iyi. Hiç olmazsa hücum oyunumuzu ve takım ruhunu baltalamaz. Defansı da Canerden iyidir.

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi kızacaksınız belki, ama N'sakala satılıp 300-400 bin Euro maaşla 1+1 sözleşme ile Caner alınsa çok kızmam.

Yerli kontenjanı epey rahatlar, hem limitten de 2 milyon yer açılır (N'sakala 1.5-2'ye satılırsa)

Ağzından yel alsın ya abi. Gitti de kurtulduk şundan begenmedigim nsakala'yı şuna bin kere tercih ederim yabancı sınırı sorunsa rıdvan oynasın caner ne alaka

Çevrimdışı sEuL

Dalga geciyorsun sanirim ama inan hic komik degil. Caner’mis, hey Allah’im bizi bir daha Caner gibilerle sinama yarabbi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ağzından yel alsın ya abi. Gitti de kurtulduk şundan begenmedigim nsakala'yı şuna bin kere tercih ederim yabancı sınırı sorunsa rıdvan oynasın caner ne alaka
Teknik direktörümüz tecrübeli oyuncudan yana kullanıyor tercihlerini. Rıdvan'a şans vermeyi çok benimsemiyor o yüzden.

N'sakala'nın da defansif zaafları var, ofsaytı bozma ve pozisyon alma başta olmak üzere. Rakiple güreş tutuyor diye göze batmıyor, ama geçen sene az gol yedirmedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dalga geciyorsun sanirim ama inan hic komik degil. Caner’mis, hey Allah’im bizi bir daha Caner gibilerle sinama yarabbi
Yok, gayet ciddiyim.

Transfermarkt'ta yerli sol beklere bakın.

2.5 milyondan değerli sol bek yok Türk pasaportu taşıyan.

Düşük riskli bir hamle olur, son şansı olduğunu bilirse daha aklı başında davranma ihtimali de olur

Çevrimiçi Necmi

Uçak kiralamak nasıl daha mantıklı oluyor? Kurarsın filonu, yıllık bakımını yapar tutarsın kenarda.

Hatta ihtiyacı olan ülkelere kiralar, para kazanırsın.

Ülkede bir adamın 13 tane uçağı var, 85 milyon insanın 3 tane yangın söndürme uçağı yok.

Şu saçmalığı savunma bana lütfen.

Temelsiz eleştiri ne oluyor, opsiyon koyduramıyoruz işte. Yönetime yakın bütün muhabirler opsiyonun ne kadar gereksiz olduğunu yazmaya başladı, bunu neden eleştirmeyelim?
burda eleştireceğin şey 13 tane uçağı olması ona sözüm olmaz ama be dediğimi anlamamışsın ben birilerini savunmuyorum planlama genel olasılık üzerine yapılır en uç noktaya göre yapılmaz eleştiri haklı olmalı olmazsa döner seni vurur yanlış bir eleştiri yapmaktansa hiç yapmamak daha doğru bu uçaklar atmış yetmiş yıl kullanılır madem büyük ihtiyaç vardı yetmiş yıldır bu halk neden sustu neden yangın söndürme uçağımız yok demedi yalnız bunlar sorumlu değil bu işden hoş yetmiş yıldırda ihtiyaç duymamıştık

Temelsiz eleştiri şu oluyor kimmiş yönetime yakın basın resmi olarak bir açıklama geldimi mredd kalkar 4.6 m paunt maaş ödeyeceğiz diye eleştirir sen opsiyon yok dersin  bunları neye göre diyorsunuz şu yönetime yakın olup her allahın günü bize on oyuncu transfer eden basınımı kasdediyorsun hem temelsiz hemde sabahdan akşama kadar aynı mesajları atarak bıktırana kadar yapıyorsun ilk söylediğindede herkes anladı zaten kabul eder etmez ama söylediklerini anlamayacak kadar salak değilizki ne yapalım gidip kulübümü basalım açıklasınlar şartları görelim neyin nesiymiş anlaşma olsa açıklama gelirdi demekki daha net olan birşey yok alış veriş yapıldı ama işin detayları görüşülüyor
Tutki açıklama yapıldı bonservisini almışız yada opsiyonlu kiralamışız o zaman bu kadar lafın üzerine ne diyeceksin kesin değilki kesinmiş gibi konuşmanın manası yok gereksiz polamik oluyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok, gayet ciddiyim.

Transfermarkt'ta yerli sol beklere bakın.

2.5 milyondan değerli sol bek yok Türk pasaportu taşıyan.

Düşük riskli bir hamle olur, son şansı olduğunu bilirse daha aklı başında davranma ihtimali de olur
Biz ona son şansı verdik ama kullanamadı. Son şans bir defa gelir. O kullanamadı. Zaten Sergen istese tutulurdu. Nereye gidiyorsa gitsin. Orta sahadan açılan ortalarını özleyenlerde gittiği takımın maçlarını izlesin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

burda eleştireceğin şey 13 tane uçağı olması ona sözüm olmaz ama be dediğimi anlamamışsın ben birilerini savunmuyorum planlama genel olasılık üzerine yapılır en uç noktaya göre yapılmaz eleştiri haklı olmalı olmazsa döner seni vurur yanlış bir eleştiri yapmaktansa hiç yapmamak daha doğru bu uçaklar atmış yetmiş yıl kullanılır madem büyük ihtiyaç vardı yetmiş yıldır bu halk neden sustu neden yangın söndürme uçağımız yok demedi yalnız bunlar sorumlu değil bu işden hoş yetmiş yıldırda ihtiyaç duymamıştık

Temelsiz eleştiri şu oluyor kimmiş yönetime yakın basın resmi olarak bir açıklama geldimi mredd kalkar 4.6 m paunt maaş ödeyeceğiz diye eleştirir sen opsiyon yok dersin  bunları neye göre diyorsunuz şu yönetime yakın olup her allahın günü bize on oyuncu transfer eden basınımı kasdediyorsun hem temelsiz hemde sabahdan akşama kadar aynı mesajları atarak bıktırana kadar yapıyorsun ilk söylediğindede herkes anladı zaten kabul eder etmez ama söylediklerini anlamayacak kadar salak değilizki ne yapalım gidip kulübümü basalım açıklasınlar şartları görelim neyin nesiymiş anlaşma olsa açıklama gelirdi demekki daha net olan birşey yok alış veriş yapıldı ama işin detayları görüşülüyor
Tutki açıklama yapıldı bonservisini almışız yada opsiyonlu kiralamışız o zaman bu kadar lafın üzerine ne diyeceksin kesin değilki kesinmiş gibi konuşmanın manası yok gereksiz polamik oluyor

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1426869142523686917

1- Bu herifin söyledikleri doğru çıkıyor.

2- Sercan Dikme opsiyon olmayacağını yazıyor.

3- Forumda güvenilirliği olan @can1903 opsiyonsuz kiralama yoluna gittiğimizi yazıyor.

Daha neyi bekleyelim temel için, resmi gazeteye çıkmalarını mı?

Kulübü basmaya gerek yok. Sosyal medyada taraftar bazında farkındalık yaratılsa, yönetim belki tercihini değiştirip opsiyon koydurmaya çalışacak.

Hatalı olduğunu gördüğümüz ya da düşündüğümüz bir şeye tepki gösterip değiştirme şansı varsa, neden denemeyelim?

Çevrimiçi Necmi

3- Forumda güvenilirliği olan @can1903 opsiyonsuz kiralama yoluna gittiğimizi yazıyor.

Kulübü basmaya gerek yok. Sosyal medyada taraftar bazında farkındalık yaratılsa, yönetim belki tercihini değiştirip opsiyon koydurmaya çalışacak.

Hatalı olduğunu gördüğümüz ya da düşündüğümüz bir şeye tepki gösterip değiştirme şansı varsa, neden denemeyelim?
murat özeninmi sürekli birinin tetikçiliğini yapan insanların sözüne inanmam sana bir sürüde manuple haberini gösteririm geçmişden boşa burda yasaklanmadılar can duyduğunu söylüyor doğru olabilir olmayabilirde sağ oldun hiç yanılmadı ama ondan alacağım haber transferin gerçekleştiği haberi olur daha fazlasını beklemem o işler kolay kolay sızmaz zaten dedikleri gibi anlaştık madem neden açıklanmıyor sergen söylediğine göre anlaşma sağlandı açıklanmadığına göre detaylar daha görüşülüyor opsiyonsuz anlaşma şartlardan biridir ama masada başka şeylerde vardır kim bilir her bilgi gider gelir en son açıklanacak olanı bekleyelim derim

Çevrimdışı Orhan_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1426483951112183810

Kaynak adamın opsiyon için çalışıldığını söylüyor ama ticaret tek taraflı yürüyen bir şey değil. Biraz fazla kasıyorsunuz durumu.

Çevrimdışı Orhan_

Biz ona son şansı verdik ama kullanamadı. Son şans bir defa gelir. O kullanamadı. Zaten Sergen istese tutulurdu. Nereye gidiyorsa gitsin. Orta sahadan açılan ortalarını özleyenlerde gittiği takımın maçlarını izlesin.

Caner'e verilecek para çöpe atılmış paradan farksızdır. Alt gruplardan birisini koyarız daha iyi.

Çevrimdışı can1903

murat özeninmi sürekli birinin tetikçiliğini yapan insanların sözüne inanmam sana bir sürüde manuple haberini gösteririm geçmişden boşa burda yasaklanmadılar can duyduğunu söylüyor doğru olabilir olmayabilirde sağ oldun hiç yanılmadı ama ondan alacağım haber transferin gerçekleştiği haberi olur daha fazlasını beklemem o işler kolay kolay sızmaz zaten dedikleri gibi anlaştık madem neden açıklanmıyor sergen söylediğine göre anlaşma sağlandı açıklanmadığına göre detaylar daha görüşülüyor opsiyonsuz anlaşma şartlardan biridir ama masada başka şeylerde vardır kim bilir her bilgi gider gelir en son açıklanacak olanı bekleyelim derim
Abi kendi açımdan cevap veriyim her söylediğim %100 tutucak diye bir şey yok, ben opsiyon yok derim bi bakarsın opsiyon vardır böyle yanlış duyumlar da olabilir saygılar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nevzatdemir

Abi kendi açımdan cevap veriyim her söylediğim %100 tutucak diye bir şey yok, ben opsiyon yok derim bi bakarsın opsiyon vardır böyle yanlış duyumlar da olabilir saygılar.

Kesinlikle katılıyorum. Ben kaynak olarak Murat Özen’e çok güveniyorum. Fakat haberleri çok geç giriyor. Böyle olunca da bir anlamı kalmıyor. Can çok çok önceden verdi transfer haberlerini. Tekrar sağ ol Can. Başka gelişmeler var mı?

Ayrıca Ertan Süzgün ve Gökmen Özcan da bu konuda başarılı bana göre.

Çevrimdışı tolgakgonul

Seviliyosun kardeşim. Transferde her an herşey değişebilir. Umarım opsiyon koyulur Batsman reise  :D

Çevrimdışı Orhan_

napsın insanlar işte asacak kesecek yer bulmuşlar. kesiyorlar. :)

Assınlar kessinler, bence bi problem yok.

Mali konular forumun ilk gününden beridir konuşuluyor zaten. Bizzat tanıdığım abiler var burada senelerdir aynı şeyi genel bir görüş olarak ifade ediyorlar. Bence asıl eleştiri de budur. Yoksa her spekülasyona aynı cümleleri kurarsan samimiyeti kalmıyor işin. İşin dalgasını bile geçemez olduk bu konuşmalar yüzünden.

Çevrimdışı Orhan_

Yahu bazen yönetimler taraftar yoklaması için ve hatta algıyı başka yöne çekmek için bazı yalanları ortama salabilirler. Bunun da en güzel yöntemi yanlış duyumlar olabilir.
Belki bizim ilk hedefimiz hep Batsman'dı (mesela yani)

Çevrimiçi Necmi

olur tabi abisi
Transfer denen şey saniyesinde değişir
Bir bakarsın son anda chelsea oyuncusu sakatlanır kiralamadan vaz geçer yada bir takım çıkar yüksek bonservis teklif eder satın alır
Sen mükemmel iş çıkarttın
Senin verdiğin bilgiler duyum değil direk haberdi yönetime yakın basın senin iki gün gerinden geldi
Yalnız transfer döneminin tüm heyecanını bitirdin merak etme diye birşey olmadı 😂

Çevrimdışı can1903

Kesinlikle katılıyorum. Ben kaynak olarak Murat Özen’e çok güveniyorum. Fakat haberleri çok geç giriyor. Böyle olunca da bir anlamı kalmıyor. Can çok çok önceden verdi transfer haberlerini. Tekrar sağ ol Can. Başka gelişmeler var mı?

Ayrıca Ertan Süzgün ve Gökmen Özcan da bu konuda başarılı bana göre.
Orta sahada Ozan ve PL den 2 isimle görüşme var bu hafta içi. Ozan gelse şaşırmam diyebilirim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

ben kızarım. hem de uzun süre sol bek rotasyonunu nsakala-yerli değişikliğiyle tamamen yerli oyunculardan oluşturursak rahatlarız yazıyordum. nsakala satalım, uğur çiftçi falan alalım razıyım. canerden back up bile olmaz bu saatten sonra. rıdvan da henüz koşulsuz 11'e yazılacak güveni teknik ekibe verememiş gözüküyor. kötü espri ama caner yerli değil yersiz bi oyuncu diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Çevrimdışı worns

Sergen'in TV'de yorumcuyken hakkında dedikleri aklıma geliyor ve asla geri dönemez diyorum  :D

gelir gelmez ilk işi caner'i şutlamak olan en az 3 hoca biliyorum. sergen direk veto eder.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/utinerihenry/status/1426879570150633473
Çok iyi olur ya. Bu + Kaan Ayhan alsınlar yerli sıkıntısı da yaşamayalım, tertemiz götürürüz ligi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Orta sahada Ozan ve PL den 2 isimle görüşme var bu hafta içi. Ozan gelse şaşırmam diyebilirim.
Ozana bonservis vermeyeceksek eyvallah da rakibe para kazandırmayalım durduk yere.

Çevrimiçi Necmi

Bu transfer mantığını çözemiyorum en güçlü olduğumuz yer orta saha üç yerli hatta neciple dört yerli varken daha orta saha neden istiyoruz hemde ozan  direk stoper almak en mantıklı şeyken takım sorunsuz sorun ekleyelimmi diye düşündüler acaba
Orta saha ile ne işimiz var bizim takım komple orta saha oldu stoper sağ bek forvet yedeği yok biz orta saha kovalıyoruz cidden feneri rahatlatma işi bu

Çevrimiçi tolga1903

Ozan'ın şu güzelim takımda hiç işi yok ya. Ne güzel loftus cheek barkley falan diyorduk bu insan irisi nerden çıktı tadım kaçtı gece gece. Josef salih loftus yapar öne de alex ghezzal batshuayi atardık yabancı sınırından kaçmak için veya stopere necip falan birini koyar rıdvan kaleci 3 yerli denen iğrenç kuralı atlatırdık ozan ne ya