burda eleştireceğin şey 13 tane uçağı olması ona sözüm olmaz ama be dediğimi anlamamışsın ben birilerini savunmuyorum planlama genel olasılık üzerine yapılır en uç noktaya göre yapılmaz eleştiri haklı olmalı olmazsa döner seni vurur yanlış bir eleştiri yapmaktansa hiç yapmamak daha doğru bu uçaklar atmış yetmiş yıl kullanılır madem büyük ihtiyaç vardı yetmiş yıldır bu halk neden sustu neden yangın söndürme uçağımız yok demedi yalnız bunlar sorumlu değil bu işden hoş yetmiş yıldırda ihtiyaç duymamıştık
Temelsiz eleştiri şu oluyor kimmiş yönetime yakın basın resmi olarak bir açıklama geldimi mredd kalkar 4.6 m paunt maaş ödeyeceğiz diye eleştirir sen opsiyon yok dersin bunları neye göre diyorsunuz şu yönetime yakın olup her allahın günü bize on oyuncu transfer eden basınımı kasdediyorsun hem temelsiz hemde sabahdan akşama kadar aynı mesajları atarak bıktırana kadar yapıyorsun ilk söylediğindede herkes anladı zaten kabul eder etmez ama söylediklerini anlamayacak kadar salak değilizki ne yapalım gidip kulübümü basalım açıklasınlar şartları görelim neyin nesiymiş anlaşma olsa açıklama gelirdi demekki daha net olan birşey yok alış veriş yapıldı ama işin detayları görüşülüyor
Tutki açıklama yapıldı bonservisini almışız yada opsiyonlu kiralamışız o zaman bu kadar lafın üzerine ne diyeceksin kesin değilki kesinmiş gibi konuşmanın manası yok gereksiz polamik oluyor
https://twitter.com/Muratozen1903/status/14268691425236869171- Bu herifin söyledikleri doğru çıkıyor.
2- Sercan Dikme opsiyon olmayacağını yazıyor.
3- Forumda güvenilirliği olan @can1903 opsiyonsuz kiralama yoluna gittiğimizi yazıyor.
Daha neyi bekleyelim temel için, resmi gazeteye çıkmalarını mı?
Kulübü basmaya gerek yok. Sosyal medyada taraftar bazında farkındalık yaratılsa, yönetim belki tercihini değiştirip opsiyon koydurmaya çalışacak.
Hatalı olduğunu gördüğümüz ya da düşündüğümüz bir şeye tepki gösterip değiştirme şansı varsa, neden denemeyelim?