2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283539 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Akıl yoksunu ozanı alıp ne yapacağız yahu. Ozan yerine bin kere necip oynasın. Dorukhanın bir tık üstü. Ne et ne balık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

@can1903 maç sonu duyum gelir mi? Bu galibiyetin üstüne bir iki stoper ismi iyi olurdu Welinton da böyleyken :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı worns

beşiktaş düşmanı sosyal medyadan küfredecek kadarda nefret ediyor kimde olursa olsun bizimle oynadığı maçlara özel hazırlanıyor ölümüne oynuyor gerçekten onu beşiktaş forması içinde görmeye bir beşiktaşlının miğdesi kaldıracakmı
Ben kendi adıma çölde susuzluktan ölürken yanından su tankeri ile geçsem bir damla su vermem

bilmiyorum ben küfür müfür, pek futbolcuların kişisel hayatını bilmem. öyleyse almasınlar. :) zaten pek girişimimiz olduğunu da sanmıyorum saha içinde gördüğüm oyuncuyu değerlendirdim. yerli rotasyon oyuncusu olarak iyidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Cemali fena bir oyuncuya benzemiyor, yasi da daha 21

Çevrimdışı worns

Bu Cemali fena bir oyuncuya benzemiyor, yasi da daha 21

Jenerasyonunun en gelecek vaat eden beki o çocuk. Ermanın önerisiyle izlemiş ve baya beğenmiştim burda da konuşulmuştu. Öte yandan bonservisi başakda ve kolay satmazlar gibi.

Çevrimiçi Mehmet57

Jenerasyonunun en gelecek vaat eden beki o çocuk. Ermanın önerisiyle izlemiş ve baya beğenmiştim burda da konuşulmuştu. Öte yandan bonservisi başakda ve kolay satmazlar gibi.

Bu sezon dikkatle izlemek gerek, kendini nasil gelistirecegi onemli. Lakin, Sergen gibi bir hoca ile ilersi icin umut verici olabilir. En azindan Nsakala kadar katki verir o fizikle, ki Rosier’i cok zorladi.

Bu arada;

Töre out, Elayis in
Güven out, Kubilay Kanatsizkus in
Oguzhan out, sokaktan herhangi fit biri in

Çevrimiçi yaço58

Lukaku ile sözleşme uzatmak lazım fizik olarak falan muazzam durumda larin - Alex-ghezzal ilerde batman ile bu takım ateş eder bugun nkadouda çok iyiydi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

İmzala da üzme bizi be kara boğa. Daha çok işimizi var birlikte. https://twitter.com/sergenpress10/status/1426265068765843463?s=19

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1426265303282036739
Josef Elneny, hücum yönünden biraz fakir olur ama hücum hattı bu kadar hareketli olursa, daha Teixeira ve Batshuayi gelecek, bekler de daha hareketli olursa kanat oyununda çok acayip şeyler izleyebiliriz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajic in hiç oynamaması çok önemli. Muhtemelen gönderdik veya artık sana yer yok mesajını net olarak verdik. İhtiyacımız da yok ne Ljajice ne de Oğuzhana ne de Güvene. Bu adamlarla vakit kaybetmeden potansiyelli birkaç kişiyle yerlerini doldurmak lazım.
Ljajic <> yabancı 8 no
Oğuzhan <> Burak İnce veya Doğukan Sinik
Güven <> Gökdeniz Bayrakdar
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2021, 22:48:56 sefaköykartali ]

Çevrimdışı 38life

Bu Larin sözleşme yenilemek için kaç para maaş istiyormuş bir duyum var mı? Aradaki fark çok mu acaba. Bedavaya giderse kahredici bir durum olur.

Çevrimdışı 38life

Bu arada Atiba dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur. Liste 1-Atiba 2-Pele 3-Maradona diye gider...

Çevrimdışı levitate

chelsea forma numaralarını bildirmiş, batsman'in numarası yok

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarım böyle bir şey yapmazlar.

Şehmus Hazer & Ozan Tufan takası masaya geldi. Açıkçası kolay bir transfer süreci değil ama 2 tarafın sıcak baktığı açık. İşin Basketbol tarafı bizim adımıza kayıp olabilir. Yerli kadromuz epey zayıflamış olacak. Futbol açısından ise önemli bir transfer yapmış oluruz. (via. Metin Sönmez)
Neden yapmayalım?

Şehmus dediğin adamın değeri 1 milyon dolar. Para vermeden Ozan Tufan'ın bonservisini alacaksak, kardayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

ozan tufan, problemleri olan ama kamuoyu önündeki algısından daha değerli bir oyuncu. çok sanmıyorum geleceğini, fb kolay bırakmaz. biz de ciddi maliyetlere girmeyiz. yıllık ücreti kabul edilebilir boyutlarda olursa bence gayet verimli bir rotasyon oyuncusu olur, itiraz etmem.

yine fernando-gedson tipi haberler alevlenmiş. gedson elbette daha potansiyelli, fernando ise çok daha oturmuş, orta özellikleri kuvvetli, gelirse ne alabileceğimiz belli, kaliteli bir arkadaş. ben fernando'yu seçerdim ilkinin bonservisini almanın zorluğunu da düşünerek. yalnız bu hamle girişimimizi yabancı sınırı nedeniyle halen garipsiyorum.
Ozan Tufan Fenerbahçe'den senelik 12 milyon lira alıyor. Sözleşme uzattığında o para 2 milyon Euro idi, şimdi 1.2 milyon Euro'ya inmiş oldu.

Orada mutsuz olma sebebi de bu olabilir, yeni teknik direktörü de istemiyor kendisini. Bizden 1.5 milyon Euro almayı bayıla bayıla kabul eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neden yapmayalım?

Şehmus dediğin adamın değeri 1 milyon dolar. Para vermeden Ozan Tufan'ın bonservisini alacaksak, kardayız.
Sen kafa kafaya takaslayacağımızı mı düşünüyorsun?

Şehmus + para = Ozan formül. Yanlış anlayan varsa buraya yazayım: Takas kafa kafaya değil :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

chelsea forma numaralarını bildirmiş, batsman'in numarası yok
Bize gelen oyuncunun numarasını da bildirmesinler bir zahmet  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Şehmus + para = Ozan formül. Yanlış anlayan varsa buraya yazayım: Takas kafa kafaya değil :tabe:
Oguzhan- Ozan kafa kafaya takas edilsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne kadar para?

1 milyon Euro daha verilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Larin sözleşme yenilemek için kaç para maaş istiyormuş bir duyum var mı? Aradaki fark çok mu acaba. Bedavaya giderse kahredici bir durum olur.
Yönetim sözleşme yenileme ve oyuncu satma konusunda hiç umut vermiyor.

Şu adamla orta yolda buluşsunlar artık. Satmasan bile, 4 sene daha kullanabileceğimiz harika bir oyuncumuz var, değerini bilmiyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne takası yahu. Çok istiyorlarsa keş para versinler. Ozan ayısı ile mi uğraşacağız birde.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar para?

1 milyon Euro daha verilir
3-4 milyon istemişler herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★