2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280929 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Yerli stoper bulamazsak yabancı sayısından fena bozulacaz

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Akil Emre

Tek problemimiz yabancı kuralı, ben stoperde sık sık necip’ i kullanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ya stoperi yerli alacaz, ya da orta sahayı. Başka bir yeri yerli yapma şansımız yok. Ben olsam kaleci+salih+Rıdvan yaparım, stopere çok kaliteli birini çözer, Batshuayi alır kapatırım. Ama salihin yedeği Oğuzhan kesmez, yerli orta saha varsa alırdım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Dortmund taraftarları baya seviyordu kendisini, bizde de inşallah uzun süreli güzel performans verir, taraftarın seveceği tarzda manyak bi adam.

Çevrimiçi Mehmet57

Ordan bir Mert Cetin hamlesi gelsin. Kaan Ayhan istenilen paralari etmez.

Yabanci stopper + Mert Cetin rotasyon icin kiralik. Maca gore Mert-Mert-Ridvan cikar sahaya.

Çevrimiçi Sinan23

Denswil i size şöyle hatirlatayim. Sanırım başak bizim arkamizdan ikinci olduğunda Cl on elemede brugge ile eşleşti. İlk maçta 2 frikik çaktı denswil. Biri uzak biri yakın. Sol ayağı çok iyi oyuncu. Fakat solak stoper alırsak vida sağa geçer diye korkuyorum. Vida sağda sağ beke sol ayakla pas veriyor ve çok berbat oluyor. Ayrıca paslar riskli. Solda tam tersi güzel paslar atıyor. Milli takımda da sol stoper oynuyor. Welintonun yerine kule lazım sanki. Yoksa denswil gelsin sevinirim. Bir olumsuz olayda bize frikik vermiyorlar. Denswil nasıl gol atsın. 89ncu dakika da verilmeyen faule bakın.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1426287655944433668?s=19
Bonservisli çok daha tatlı olurdu opsiyon bakalım ne. Olacak belki zorunlu olur rosi gibi

Çevrimiçi Mehmet57

Hoca acaba bazi maclarda Teixeira’yi solda mi oynatmayi dusunuyor. Ghezzal-Bats-Teixeira ve orta saha Josef-Salih-Fernando

Çevrimiçi tolga1903

Hoca acaba bazi maclarda Teixeira’yi solda mi oynatmayi dusunuyor. Ghezzal-Bats-Teixeira ve orta saha Josef-Salih-Fernando

Başka türlü bu iğrenç kuralı atlatma şansı yok zaten. Kaleci rıdvan ve salih çoğu lig maçında sakatlık ceza olmazsa oynar gibi duruyor yoksa bu hücum hattına direk kenan yazmaz bence. Bir tane eli yüzü düzgün yerli stoper koyabilsek çok iyi hamle yapmış oluruz ama öyle bir oyuncu da yok her şeyi karıştıran bu allahin belası kural ne yazık ki, gerekirse maçlara cikmayiz diyen kulüpler birliği de hava cıva olmaktan öteye gidemedi 9 bari yapsalardı elimiz çok rahatlardı lanet olsun bu federasyona da onlara o kararı aldıran kendi işleri hariç her halta karışanlara da.

Çevrimdışı XiaoHan

Elneny = bildiğim şeytan bilmediğim melekten iyidir. Hoca tanıdığı ne alacağını bildiği isimlerle çalışmaktan memnun, hoca memnunsa sisteme uyuyorsa baş tacıdır.

Yerli stoper arıyoruz neden 1 sene sözleşmesi kalmış Eray Cömert düşünülmez yerli statüsünde mi değil acaba Kaan Ayhan'dan çok daha net stoper.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

Direkt Sergen hocanın ağzından transfer haberi almak da ayrı bi keyifliymiş :)
sergen hoca gündemi geriden takip ediyor buraya baksa iki gün önce öğrenirdi 😂

Çevrimiçi sefaköykartali

Mantıklı da o zaman Larin' ı satalım. Hem Nkoudou hem Larin çok formda ikisini birden kesmek çok mantıksız olur.

Çevrimiçi annoca

yerli lazım. yoksa sık sık topalı izleriz bu sezon. larinde uzatır bir an önce inş

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu yabancı işi çok kötü oldu. Olmasa ambargo koyardık öyle bi kadro kurma fırsatımız var.
Ljajic gidiyorsa savunmaya yırtık 5 TLden devam
Mert Çetin veya Kaan dan birini koyalım, belki hoca tutturur, tutturamazsa da seneye Vida yerine Boateng kasa kaliteli bi adam alır işi çözeriz.
Olmazsa da 8 numara işini unutsun hocam, Salihin arkasına Altınordudaki çocuğu alıp yetiştirmeye başlayalım.
Daha iyi kadroyu da kurardık ama sınırlama sıkıntı hocam valla kusura bakma diyip devam etmek lazım.

Yerli adam da yok piyasada para verip alayım desen Çağlar-Merih almayacaksan Hakan Çalhanoğlundan iyisini aldık zaten :)

Çevrimdışı mstfgz

Yabancı kuralının en kolay çözümü N’skala yerine Umut Meraş ı almak. Ama N’skala’nın gitme ihtimali yok gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hem kaliteli orta saha hem kaliteli stoper hem Batshuayi alabilecek gucteyiz ama kısıtlamadan dolayı alamıyoruz. Cidden skandal bir olay şu yabancı sınırı. Umarım 3te kalır da seneye iyice krize girmeyiz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şampiyonluk alameti bizim sezon sonu alamayacağımız değerde kiralık bir oyuncuyu da almış olduk  :lol: Ne güzel sevinmiştim bonservisli diye buruk sevinç yaşadım.