2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281631 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Batshuayiyle anlaştığımızı 3 gün önce söyledim kulüp konusunu da 2-3 gün önceden söylerim muhabirlerimize  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nevzatdemir

Ahhh ahhhh  :busted_cop: :busted_cop: https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1425933081517731840

Bütün güvendiğim duyumculardan erken veriyorsun haberleri. Tebrik ederim kardeşim. Seviliyorsun.

Çevrimdışı can1903

Bütün güvendiğim duyumculardan erken veriyorsun haberleri. Tebrik ederim kardeşim. Seviliyorsun.
teşekkürler abi  :halay:

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Londradan tek uçakla 3 kişi geliyorlar galiba 🤣🤣🤣
Ben elçiyim elçiye zeval olmaz  :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben elçiyim elçiye zeval olmaz  :lol:

Gözümde en güvenilir adam Ertan'dır her zaman. Muratta güvenilirdir ama o biraz garantici son ana kadar artık kap öncesi yapılan açıklama gibi murat.
Sen gözümde Ertanı'da geçtin valla  :evillol: Nedediysen çıkıyor, eyvallah bu bilgileri forumda paylaştığın için. Arasıra sana şu çebi aşkından dolayı takılıyorum ama alınmıyorsun inşallah

:bandit:
https://twitter.com/zaferalgoz/status/1425939705384869891?s=20

Zafer'i severdim ama bu transfer döneminde artık gözüme çok daha tatlı gelmeye başladı adam  :evillol:

3 kişi kim ola ki ???
İnşallah 30 yaş ve üstü adam yoktur.

Çevrimdışı can1903

Gözümde en güvenilir adam Ertan'dır her zaman. Muratta güvenilirdir ama o biraz garantici son ana kadar artık kap öncesi yapılan açıklama gibi murat.
Sen gözümde Ertanı'da geçtin valla  :evillol: Nedediysen çıkıyor, eyvallah bu bilgileri forumda paylaştığın için. Arasıra sana şu çebi aşkından dolayı takılıyorum ama alınmıyorsun inşallah
Kral çok teşekkür ediyorum övgüler için, dediğin gibi iki isimde çok güvenilir ama özellikle Murat abi bana çok garantici geliyor o zaman da haberciliğin bir anlamı kalmıyor yoksa kaynakları müthiştir Murat abinin. Çebi aşkı konusuna gelirsekte hiç sorun değil kral sevenler de olucaktır sevmeyenler de artısı eksisi hepsi Beşiktaşa yazıyor inşallah bu güzel transferler güzel bi katkı verir o zaman anlam kazanır her şey. İnşallah 2. şampiyonluğumuza yürürüz alınma gibi bir mevzu söz konusu değil :icool:

Kral çok teşekkür ediyorum övgüler için, dediğin gibi iki isimde çok güvenilir ama özellikle Murat abi bana çok garantici geliyor o zaman da haberciliğin bir anlamı kalmıyor yoksa kaynakları müthiştir Murat abinin. Çebi aşkı konusuna gelirsekte hiç sorun değil kral sevenler de olucaktır sevmeyenler de artısı eksisi hepsi Beşiktaşa yazıyor inşallah bu güzel transferler güzel bi katkı verir o zaman anlam kazanır her şey. İnşallah 2. şampiyonluğumuza yürürüz alınma gibi bir mevzu söz konusu değil :icool:

İnşallah 2.şampiyonluğu da alırız.
Ben yönetime muhalif biri olarak söylüyorum ki bu sene şampiyon olursak yönetime yazar.
Sergen hocaya hakketiği kadroyu vermeye çalışıyor adamlar ellerinden geleni yapıyorlar görünen o ki.

alıntıları okumanızı tavsiye ederim :D
olumsuz kardeşim mr sabun

Çevrimdışı can1903

An itibariyle Beşiktaşımın yeni karaboğası.

Tüm camiaya, teknik ekibe ,oyuncu grubumuza hayırlı olsun.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancıya emekleri için çok teşekkürler.

Çevrimdışı alimm

Beklenn haberrr... 🔥🔥🔥
Seninde eline emeğine sağlık...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Beklenn haberrr... 🔥🔥🔥
Seninde eline emeğine sağlık...
Sonunda verdim istediğim haberi, artık yeni bombalara yelken açacağız. 🔥🔥🔥

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hadi inşallah.

İsmi çıkanlardan içime sinen tek isimdi. Güzel transferler yaptık ama Golcü olmazsa 17-18 sezonunun aynısını yaşarız.

Senin bağlantın duyum alma üzerine mi yoksa müdahil de olabiliyor musun. Olabiliyorsan Brian Brobbey için de kulaklarına kar suyu kaçır.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Zafer55

Hayırlı olsun.
Kıymetli bilgilendirmelerin için teşekkürler @can1903  👏

Çevrimdışı levitate

hobaaa hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi Sinan23

Talisca ve aboubakar ın açıklandığı günden beri en sevindiğim transfer. Pardon Llajic te vardı. Ama o daha önce defalarca izlediğim Llajic olmadı hiç. Batşuay 1.84 boyuna rağmen zenci power forwardimiz olacaktır. Baldirini güzel dayıyor rakibe.

Çevrimdışı sEuL

Oooo Can'im salmissin cocugu yine bakiyorum  :claps:   :sevinc

Bizleri saga sola muhtac birakmadigin icin tesekkurler bu transfer donemi icin.

Bu ilgilenilen diger iki arkadas kimler, var mi onlar hakkinda bir bilgi?

Gedson defterini kapattik mi tamamen?

Çevrimiçi Necmi

Zafer'i severdim ama bu transfer döneminde artık gözüme çok daha tatlı gelmeye başladı adam  :evillol:

3 kişi kim ola ki ???
İnşallah 30 yaş ve üstü adam yoktur.
batsman ın sağ bacağı sol bacağı ve orta bacağı

Çevrimdışı murat baltacı

Haydaaaaa pastanın çileği oldu bu kara çilek 😀 Baya baya rüya kadro oldu iyide bir stoper birde gedson gelirse süper olur larinlede mutlaka sözleşme uzatmak lazım satılmıyorsa batsu ve texira ile coşar oda seneye iyi paralara gider.
BeŞiKtAşK