2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281643 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tolgakgonul

Forum uyan hiç post gelmiyor :D Batshuayi yola çıkmamış mı hala  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

5 sene sonra olabilir, genç biraz.

Adam zebellah gibi, İtalyada 100+ maçı var daha ne olsun. İstersen oyun kurar, istersen kafayla gol atar.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu sene gs ye çok darbe vurduk gedsonuda alırsak fişlerini çekeriz beş sene bizle didişemezler 😀
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam zebellah gibi, İtalyada 100+ maçı var daha ne olsun. İstersen oyun kurar, istersen kafayla gol atar.
35 olmazsa, tecrübesi yetmez. :tabe:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

batsman ın sağ bacağı sol bacağı ve orta bacağı

Necmi abiyi de kaybettik  :evillol: :evillol:
Biz desek 1 hafta banlardın bizi abi  :ievil:

Gedson da bi hamle olabilir abi. Londrada ilgilendiğimiz 6-7 oyuncu var. Elneny-Bakayoko-Lofthus Cheek ordan da bi hamle gelebilir

ALLLLAHHH 30 YAŞ ALTIIIII  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Loftus işi olsa bile 6 Eylülde falan olur  :tabe:

Şampiyonlar ligine yazdıramayacağımız anlamına gelir bu. 1 Eylül'de son kayıt.

Çevrimdışı sEuL

Şampiyonlar ligine yazdıramayacağımız anlamına gelir bu. 1 Eylül'de son kayıt.

Gruplardan ciktigimizda yeni bir liste veremiyor muyuz?  :money:

Gruplardan ciktigimizda yeni bir liste veremiyor muyuz?  :money:

Chelsea'den gelicek adam kara gözümüze kara kaşımıza gelmeyecek. Hepsi ŞL'de kendini göstermek için gelecek. Oyuncuyu ikna etme konusunda sorun yaşarız. Çıktığımızda yeni liste veya 2-3 kişi yeni ekleyebiliyoruz gibi bir şey hatırlıyorum.

Çevrimdışı sEuL

Chelsea'den gelicek adam kara gözümüze kara kaşımıza gelmeyecek. Hepsi ŞL'de kendini göstermek için gelecek. Oyuncuyu ikna etme konusunda sorun yaşarız. Çıktığımızda yeni liste veya 2-3 kişi yeni ekleyebiliyoruz gibi bir şey hatırlıyorum.

Onu diyorum iste, gruplardan sonraki asamada oynar sampiyonlar liginde. Yok grup asamasindada oynamak istiyorsa, fazla bizi ugrastirmadan gelsin imzayi atip takima katilsin yani  :D

Onu diyorum iste, gruplardan sonraki asamada oynar sampiyonlar liginde. Yok grup asamasindada oynamak istiyorsa, fazla bizi ugrastirmadan gelsin imzayi atip takima katilsin yani  :D

:evillol: :evillol: :evillol:
Valla ben ligi önemsiyorum. Ligi alalım.
Şampiyonlar liginde rezil skorlar olmasın, 1-2 galibiyetle efendi gibi elenelim okey bana.
Ama futbolcu dediğin gibi bizi uğraştırmasın erken gelsin yoksa futbolcu eğer dediğin gibi grup muhabbetine takılırsa gelsin ligte oynasın umrumda olmaz  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Gruplardan çıkmak garanti diyorsun yani :)

Ay hadi inşallah

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım böyle bir şey yapmazlar.

Şehmus Hazer & Ozan Tufan takası masaya geldi. Açıkçası kolay bir transfer süreci değil ama 2 tarafın sıcak baktığı açık. İşin Basketbol tarafı bizim adımıza kayıp olabilir. Yerli kadromuz epey zayıflamış olacak. Futbol açısından ise önemli bir transfer yapmış oluruz. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Gruplardan çıkmak garanti diyorsun yani :)

Ay hadi inşallah

Bi hayalimiz var Samet  :lol:

@Sir - Aynen, bende lige odaklanmamiz gerektigini dusunuyorum ama yapilan ve yapilacagi konusulan transferlerden genis bir kadro ile mucadele edecegimiz anlasiliyor bu yil. Onun icin Sampiyonlar Lig'inde de gidebildigimiz yere kadar zorlamaliyiz - aldigimiz her puaninda iyi bir getirisi var oradan.

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2021, 18:45:54 sEuL ]

Çevrimdışı sEuL

Şehmus Hazer & Ozan Tufan takası masaya geldi. Açıkçası kolay bir transfer süreci değil ama 2 tarafın sıcak baktığı açık. İşin Basketbol tarafı bizim adımıza kayıp olabilir. Yerli kadromuz epey zayıflamış olacak. Futbol açısından ise önemli bir transfer yapmış oluruz. (via. Metin Sönmez)

Sanirim Sehmus'ta gitmek istiyor, buyuk ihtimalle menajeride zorluyordur. Kalirsa bu noktadan sonra takima ne kadar yararli olabilir kendini ne kadar verebilir orasi ayri. Iyi bir bonservis alabiliyorsak ne ala, Ozan gelirse Necmi abi tesislere gidip transferi yapanlari dover heralde.

Çevrimdışı worns

ozan tufan, problemleri olan ama kamuoyu önündeki algısından daha değerli bir oyuncu. çok sanmıyorum geleceğini, fb kolay bırakmaz. biz de ciddi maliyetlere girmeyiz. yıllık ücreti kabul edilebilir boyutlarda olursa bence gayet verimli bir rotasyon oyuncusu olur, itiraz etmem.

yine fernando-gedson tipi haberler alevlenmiş. gedson elbette daha potansiyelli, fernando ise çok daha oturmuş, orta özellikleri kuvvetli, gelirse ne alabileceğimiz belli, kaliteli bir arkadaş. ben fernando'yu seçerdim ilkinin bonservisini almanın zorluğunu da düşünerek. yalnız bu hamle girişimimizi yabancı sınırı nedeniyle halen garipsiyorum.

Çevrimdışı worns

michy kardeşimizi de çok geçmeden nevzat demir'de görmek isteriz. santraforu saymazsak üç aşağı beş yukarı tamamlanmış bir rotasyonumuz var. orta saha olmasa da olur gözüyle bakıyorum. stoper bence orta vadede önemli ama acelesi yok, sayılan isimlerin çoğu tatmin etmiyor. daha ideal bir opsiyon için ağustos sonunu beklemeye razı olabiliriz.

Süper transfer yapmış oluruz. Ozan fena topçu değil. Üstelik para edebilecek bir adam. Baskette yerli kadrosu zayıflasa nolru zayıflamasa nolur sanki basketbol şubesi ciddiye alınıyor, orada fenerbahçenin verdiği paraları hiç bir zaman veremeyeceğiz sallayın basketi.

Çevrimiçi Necmi

ozan tufan, problemleri olan ama kamuoyu önündeki algısından daha değerli bir oyuncu. çok sanmıyorum geleceğini, fb kolay bırakmaz. biz de ciddi maliyetlere girmeyiz. yıllık ücreti kabul edilebilir boyutlarda olursa bence gayet verimli bir rotasyon oyuncusu olur, itiraz etmem.

yine fernando-gedson tipi haberler alevlenmiş. gedson elbette daha potansiyelli, fernando ise çok daha oturmuş, orta özellikleri kuvvetli, gelirse ne alabileceğimiz belli, kaliteli bir arkadaş. ben fernando'yu seçerdim ilkinin bonservisini almanın zorluğunu da düşünerek. yalnız bu hamle girişimimizi yabancı sınırı nedeniyle halen garipsiyorum.
beşiktaş düşmanı sosyal medyadan küfredecek kadarda nefret ediyor kimde olursa olsun bizimle oynadığı maçlara özel hazırlanıyor ölümüne oynuyor gerçekten onu beşiktaş forması içinde görmeye bir beşiktaşlının miğdesi kaldıracakmı
Ben kendi adıma çölde susuzluktan ölürken yanından su tankeri ile geçsem bir damla su vermem

Çevrimdışı Nazım Ar

beşiktaş düşmanı sosyal medyadan küfredecek kadarda nefret ediyor kimde olursa olsun bizimle oynadığı maçlara özel hazırlanıyor ölümüne oynuyor gerçekten onu beşiktaş forması içinde görmeye bir beşiktaşlının miğdesi kaldıracakmı
Ben kendi adıma çölde susuzluktan ölürken yanından su tankeri ile geçsem bir damla su vermem

Benim midem şahsen kaldırmaz. Caner gibi küfrede küfrede göndereceğimiz, takım oyununu ve ruhunu baltalayan verdiğinden çok kaybettiren yüksek maaşlı bir oyuncumuz daha olur.