2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281319 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çevrimiçi sefaköykartali

Barkley + Batshuayi + Sarr paket sarsınlar londradan 10m euro 10 sene taksitle ödeyelim 😂😂

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bats+ chelseaden bir ortasaha + genç stoper
Hadi geçmiş olsun  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea'den kiralık Malang Sarr ve bonservisiyle Batshuayi iyi olur

Çevrimiçi sefaköykartali

Helal olsun başkanıma galiba Cenki de şimdiden almıyor ki Ocağa kadar Everton ödesin yürü be Londradan 3 mevkiyi birden çöz bize

Çevrimdışı KAP

arkadaşa bir şinanay videosu yollayın öğrensin ne olduğunu 😂

:D Nakaratı dışında sözlerine dikkat etmemişim, irfan kahveci falan aklımdan geçti ne alaka diye
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Büyük başkan Çebi'ye Rosier ve Ghezzal için sonsuz teşekkürler..

Çevrimdışı kaan1903

Hazır gitmişken madem Emerson’u da isteyelim Marcos Alonso da olur versinler işte hangisini kullanmayacaklarsa

Çevrimiçi murat

:D Nakaratı dışında sözlerine dikkat etmemişim, irfan kahveci falan aklımdan geçti ne alaka diye
bir gs maçı öncesi çarşı içinde dolaşmış olmamak büyük kayıp :D

Alex için de teşekkürler başkan :)

Çevrimdışı KAP

bir gs maçı öncesi çarşı içinde dolaşmış olmamak büyük kayıp :D

Nasipse bu sene o da olacak inşallah:) tribünleri tamamen açabilirlerse
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı joseph35

Eğer bir yabancı stoper alırsak mutlaka yerli stoper de almamız gerekiyor. Yabancı kuralı var ve bazen Salih'i oynatmayıp 3 yabancı orta saha yapacağız belli ki. Mert ve Rıdvan'ın yanında mutlaka bir yerli stoper bulundurmalıyız.

Kaan Ayhan, Koray Günter, Mert Çetin üçlüsü Serie A görmüş büyük takımda oynayabilecek ama yedek kaldığında sorun etmeyecek yerliler. Atakan Karazor da var onu izlemedim. Onun hakkında da iyi şeyler söyleniyor.

Çevrimiçi yaço58

önceki senelerde en büyük sorunumuz bizi şampiyon yapan kiralıkları elimizde tutamamaktı şimdi yönetim muazzam iş çıkardı ghezzal ve rosier kaldı ligin en iyi sağ kanadı açık ara bizde abouyu kimse tutamazdı bizde zaten riskli adam onun dışında yönetim free kenan ve salih ile makul şartlarda sözleşme imzaladılar kaleye 1milyona 1 sezon önce ligin ve milli takımın en iyi kalecesini aldık geçen sene katkı alamadığımız 10 numaraya alexi getirdik yapılan hamlelerin hepsi kağıt üzerinde güzel hamleler mehmet topalda rotasyon için alındı o yüzden normal karşılıyorum şimdi sıra geldi forvete orayada hareketli abou tarzı bir batsuayi çekersek süper olur larin alex batsuayi sürekli yer değiştirerek oynarlar ve öngörülemez bir takıma evriliriz sağ açığımız zaten ligin mvpsi savunmayada ben rugani tarzı birini kiralamadan yanayım caceres godin yerine çok daha güzel olur bizim için transfer döneminin sonuna doğruda ljajici gönderebilirsek bir  8 alırız ve kapatırız transferi şuan batsuayiye odaklandım orman döneminde piyasaya düşen adamlar gelmez süpriz isim gelirdi çebi başkan dönemi tam tersi basına ismi düşeni alıyoruz bu yüzden batsuayi içinde alacağımızı düşünüyorum ve kadromuzda rosier rıdvan salih larin batsuayi gibi para kazandıracak oyuncular olacak daha ne olsun gidipde adı sanı duyulmayan adamlara çat çat 6 7 milyon vermektense bizim izlediğimiz politika çok doğru yönetimin hakkını vermek lazım

Çevrimdışı haluk.m

Şampiyon takım korundu, üstüne çok güzel hamleler yapıldı. Eylül'e kadar 2-3 oyuncu daha gelirse en rahat sezonumuz olabilir. (Defans, forvet kesin gelecek zaten)

Larin'i de satar ya da sözleşme uzatırsak son yılların en başarılı transfer sezonunu geçirmiş olacağız.  Gelen oyunculardan taraftarımızın içine sinmeyecek 1 kişi yok.  :claps:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Bitti mi dostum bu iş ? Klüple anlaştık mı  :D
Ödeme planında görüşüyoruz  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tolgakgonul

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı tolgakgonul

görünüş 4 milyon €
Dostum Batshuayi serbest kalma maddesi koydurmak istiyomuş doğru mu ?

Çevrimdışı can1903

Dostum Batshuayi serbest kalma maddesi koydurmak istiyomuş doğru mu ?
onu duymadım sordururum fakat 20 falan koyulsa sorun olmaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

onu duymadım sordururum fakat 20 falan koyulsa sorun olmaz
Dogruysa iyi olur. Buraya oynamaya geldiğinin kanıtı olur. Kendisini geliştirip iki yıl sonra 25 milyon Euro’ya satarız.