2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281641 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Hoca çok tutuyor nsakalayı, bana kalırsa bi hamle gelmesi için nsakalayla yollar ayrılmalı
1.2 M Teklif geldiği söyleniyor duydun mu sen birşey can ?

Çevrimdışı can1903

Dün konuşuldu bunlar :D Ben bonservisini alacağımızı düşünüyorum. Umarım kiralık işi olmaz.
Ben 3 milyon civarına 3 yıl taksitli bonservis düşünüyorum  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Rasim

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1425806575403520003

Geriden gelenler derneği.. Bitti ne zaman yazacaklar acaba  :tabe:
masa basi haber oldugu belli kendi tahminini yazmis Gezzal gese durumundan sonra buna pek haber vermiyor yönetim iyide yapiyor bence :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Okan1903

Transfermarkt’a gore kariyerlerinde penaltiyi gole cevirme oranlari:

Batshuayi: 4/6
Teixeira: 18/19
Ghezzal: 3/3

Ghezzal 3 penaltisini da bizde atmis.
Teixeira fenerli alex gibi bitirici bir adam. kesin onun atması lazım.

kaçırdığını da kötü vurmamış.

dk: 1:04
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2021, 16:50:13 Okan1903 ]

Çevrimdışı tolgakgonul

Teixeira fenerli alex gibi bitirici bir adam. kesin onun atması lazım.

kaçırdığını da kötü vurmamış.

dk: 1:04
Kaçan penaltı kötü vurulmuş bir penaltıdır @SörAlexFerguson  :D

Çevrimdışı alimm

Kaçan penaltı kötü vurulmuş bir penaltıdır @SörAlexFerguson  :D
Zaten penaltı kurtarılmaz, kaçırılır 😉
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı joseph35

David Luiz olmuyor belki de hayırlısı bu. Belki de fazla aslında, hayırlısı olmuş.  Godin veya Rugani olsun.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2021, 18:20:39 joseph35 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

David Luiz olmuyor belki de hayırlısı bu. Belki de fazla aslında, hayırlısı olmuş.  Godin veya Rugani olsun.
Rugani zor transfer ama uğraşıyorlar. Şu an Casares gelecekmiş gibi görünüyor maliyetlere bakarsak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

ahahaha dünya starına bak be.. Neyse yazdırmışlar demek ki Luizin menajer iyi çalışıyor  :D
Luizin menajere başka kapıya raconu  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı doganay

Ghezzal geleli iki gün oldu ne bir antrenmana katıldı mi ne oldu akıbeti.  Yarin maçta oynayacak mı bir haber yok

Çevrimdışı alimm

Luizin menajere başka kapıya raconu  :tabe:
Şu senn dünya starını hala öğrenemedin herhalde..

Çevrimdışı can1903

Şu senn dünya starını hala öğrenemedin herhalde..
Olacağı yok o işin  :lol:

Çevrimdışı worns

ben david luiz'i beğenmiyorum. maliyetine oranla katkısı yeterli bulunmaz, kötü transfer olur. bence bizim önceliklerimiz stoper rotasyonundaki derinde savunma yeteneklerinin kısıtlılığı, kaleye yakın oynadıklarında hataya meyilli yapıları, daha net, defansif yetenekleri yüksek bir oyuncuyla elimizdeki vida-welinton'dan birini eşleştirerek ideal sonuç alabiliriz. godin bu reçeteye uyarken luiz ayağı filan epey düzgün, ekstra hücum katkısı vs olmasına karşın, uymuyor. ayrıca her sezon daha da kötü oynuyor epeydir. rugani aslında elit stoper olabilecekken potansiyeline erişememiş, biraz da mental açıdan olgun bulunmayan bir zat. belki yükseltebiliriz diye bakılıp alınabilir ancak aktüel performansı onun da çok parlak değil. daha düşük profilli ama ihtiyaçlarımıza daha uygun bir ton stoper vardı, çok dar bir havuzda hareket ediyoruz, stoper işine iyi çalışılmıyor bence.

Çevrimdışı worns

Rugani zor transfer ama uğraşıyorlar. Şu an Casares gelecekmiş gibi görünüyor maliyetlere bakarsak.

gerektiğinde sağ beki de yedekler filan diye biri ortaya atmıştır ama bu arkadaş da ihtiyaç duyduğumuz stoper profilinde değil. godin'i saymazsak çok kötü bir stoper listemiz var.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı alimm

Olacağı yok o işin  :lol:
Sağlık olsun bana batshuayi fersah fersah yeter..
Stopere için ismi geçenler harici kinse yok dimi

Çevrimdışı alimm

Çevrimdışı can1903

Sağlık olsun bana batshuayi fersah fersah yeter..
Stopere için ismi geçenler harici kinse yok dimi
Yok stoper listesinde ismi çıkmayanlar var henüz ama ben orda Godin veyahut Kaan bekliyorum şuanlık. En kötü ihtimal Caceres.

Çevrimdışı can1903

1.2 M Teklif geldiği söyleniyor duydun mu sen birşey can ?
Evet hatta bonuslarla 2 milyona çıktılar oyuncu ve hocadan dolayı reddettik

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sörloth, Türkiye'ye dönmek istemiyor.

Norveçli golcü, kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginde devam etmek istiyor. Marsilya adaylardan biri olabilir.

Şu ana kadar Leipzig'e resmi bir teklif gelmedi.

(Bild)