2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288061 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bi bok olmaz Gs'den bu sezon. 1 golle gelen şampiyonluk çok daha hayırlı oldu tabi, hem bizim hem onlar açısından. Ben Ft'yi 2 sezondur falan baya seviyorum. Emekli olmuş fakat zairde hala tdlik yapan bir Ft'den başka hiçbir şey camiasına bu kadar zarar veremez.
onunki emeklilik değil devletteki gücünü kaybetti tepe taklak iniyor bunu böyle görelim senin dediğin gibi olursa hocaydı ama yaşlandı şimdi yapamıyor anlamı çıkar adamın futbolla yakından uzaktan alakası yok himmetle yürüdü gitti yarın yine devlet içinde güçlenseler bu yine ortaya çıkar

Çevrimdışı Nazım Ar

Hadi battığımız sezonki transferlerimize bakalım buyrun

Vagner love 3m euro
(Şenol hocanın kafa ile oynama merakı yüzünden adam harcandı, devre arası olduğu için fazla para verdik)

Alvaro negredo 2.5 m euro
(Bence en haksızlık edilen oyunculardan biri. İddaa ediyorum, geçen seneki kadroda ve bu seneki kadroda gayet iyi performans gösterirdi. Golcülükten ziyade oyun içerisinde çok aktifti)

Medel 2.5 milyon euro
(Giderken para kazandırdı diye hatırlıyorum. İyi oyuncu ama bize uygun değildi)

Larin 1.85

Lens 1.5 kiralık + satın alma (......)

caner 750 bin euro

orkan 450 bin euro

Atınç 200 bin kiralama bedeli 1 yıllık

pepe beleş

utku beleş

vida beleş

Berbat bir kadro mühendisliği. Rastgele yapılan transferler. Negredo'yu ayırıyorum, karakterli adamdı, istenmiyorum dediğinde çekip gitti. Medelde iyi ama uygun değildi. Vagnerde iş yapardı eğer Sergen hoca olsaydı kadroda.

Medel iyi oyuncuydu ama bizim pas oyununda yeri yoktu. Medel sana topu kazandıracak adamdır normalde  ama sen pas yapan topa sahip olan ekipsen Medel sana topu kaybettiren adam oluyor otomatik olarak.

Lens aynı şekilde, fenerin berbat oyununda at topu kanada yardırsın taktiğinde parlamıştı bizim o yapımızda faydalı olma şansı yoktu. Bugün sağlam kontra yapan bir anadolu takımına gitse yine faydalı olur ama çok geriye gitti fiziken ve mental açıdan.

Caner çok gereksiz bir adamdı Quaresma ile birleşince ortaya saçma sapan pc oyunu gibi bir futbol çıktı. Son derece klas ve takım oyununa faydalı bir adam olan Negredo'yu da bu futbol ye bitirdi.

Vida'ya sözüm yok maaşı çok yüksek o dönem herkesin maaşı yüksekti ama bize gelen en kaliteli stoperlerdendir. Keşke maaş düşük olaydı da  daha fazla imza parası verilseydi.

Pepe'yi şimdiki Godin transferine benzetiyorum, hem ismi hem de CL için tecrübesi sebebiyle alındı ama bence çok gerekli hamle değil. Böyle transferler yerine Sivok gibi çok yaşlı ya da genç olmayan, milli takım seviyesindeki gözden düşmüş transferleri tercih ederim.

Vagner Love saçma sapan bir transferdi fenerin Cisse si gibi. Göbekte topa sahip olan ve kanattan sürekli orta kesen, tüm rakiplerin kapandığı bir ekipte yaşını almış kısa mesafeli sprinter oyuncunun başarılı olma şansı yoktu.

Bu seneki transfer lerle karşılaştırdığımda yalnızca Topal'ı oyun stiline ve takım kalitesine uymadığı için eleştirebilirim. Godin veya Costa denemeleri de çok maliyetli, riskli ve dönüşü olmadığı için eleştirilebilir ancak en azından takım oyun kurgusuna kalite ve tip olarak uyuyorlar.

Çevrimdışı GreenBook

@Sir Alex Ferguson, @GreenBook

arkadaşlar Montero gelsin dediğiniz için değil, bir kaç gündür olan Beşiktaş para saçıyor konusu konuşulduğu için yazdım renkli ağzıyla konuşuluyor sözünü. Aynı postta GreenBook'un Montero konusundaki görüşünü eleştirdim, ayrıyetten kişilerden bağımsız burada da konuşulan para saçıyor Beşiktaş algısını eleştirdim. Yanlış anladınız. O konuda da anlatmak istediğim şu; gerçekten gs ve fbliler kendi para saçmalarına bakmayıp limite uyan bizi Alex'i 900 imza parasına ikna etmişken, haftalarca pazarlık yapıp 2.2+ bonusa maaşa ikna etmişken para saçıyoruz diyerek kıskançlıklarıyla saldırıyorlar, burada da o algı oluşunca şaşırdım doğrusu, bunu anlatmak içindi.
Sorun yok üstad 🙂

Çevrimdışı joseph35

Sorun yok üstad 🙂
eyvallah, bir hatamız varsa özür dilerim. iyi forumlar  :ok:

Çevrimiçi Georgetown

Larin'i söylenen rakamlara (10-12) satsak 🙄
Batshuayi ve Origi alsak ne de güzel olmaz mi ya 😱
GURURLAN!

Çevrimdışı Erman1903

onunki emeklilik değil devletteki gücünü kaybetti tepe taklak iniyor bunu böyle görelim senin dediğin gibi olursa hocaydı ama yaşlandı şimdi yapamıyor anlamı çıkar adamın futbolla yakından uzaktan alakası yok himmetle yürüdü gitti yarın yine devlet içinde güçlenseler bu yine ortaya çıkar

Bu söylediğinin dışında tek özelliği inandırıcılıktı onun. Artık ne taraftarı ne de oyuncuları inanmıyor. Bence tekrar güçlenseler de götüremez o işi. Gaz vb karın doyurmaz iktidarsız bir adam artık bitti o devir.

Çevrimdışı Çağrı Öz

simdi bu adami ovuyor musun yoksa kotuluyor musun anlamadim  :D
iyi bir transfer mi olur ? yoksa bir sebek mi?

Yahu şebek derken sevimli manasında.. İkinci bir Rosier vakası olacağını düşünüyorum ondan yazdım. Eskiden beri biraz şovmenlik seziyorum ama tam dökemedi içini, burada o fırsatı bulur tahminimce.

Çevrimdışı GreenBook

Takımda Müthiş bir kenetlenme oluştu Rosier ve Ghezzalin gelişiyle
Takıma pozitif hava enerji kattılar Bu iki oyuncu uzun yıllar bizimle olmalı
Bu birlik ve beraberlik inanmışlık tabi Sergen hoca faktörünü de es geçmemek lazım
Bu beraberlik bizi başarıya ulaştırıyor

Çevrimdışı GreenBook

eyvallah, bir hatamız varsa özür dilerim. iyi forumlar  :ok:
Estağfurullah üstad problem yok en güzel ortak noktamız Beşiktaş
Bundan daha güzel bişey yok
Keyfine bak burda hepimiz aileyiz 🙂

Çevrimdışı ugurkartalizma

Batshuayi Chelsea’nin süper kupa maçı kadrosuna alınmamış.

Çevrimdışı GreenBook

İstermisin en geç Cuma günüde Onu getirelim

Çevrimdışı alimm

Eğer stopere Godin'i almıyorsak o bölgeye önerim bir zamanlar da ilgilendiğimiz Timothee Kolodziejczak..
Sözleşmesinin son senesine girecekken uygun maliyetle bağlayabilirz..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı doganay

Adamlar oyuncuyu son 3 senedir hep kiraya vermis zaten. Bu senede ozellikle Lukaku'dan sonra kullanmayacaklari asikar. Fakat bu bize gelecegini gosteren birsey degil bence, tabi farkli kaynaklardan gorusmelerin olumlu gectigi soyleniyor, demek istedigim Chelsea'nin kadrosunda olmamasi gosterge sayilmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamla anlaşmışız, kulübü ile ödeme planı hakkında görüşüyormuşuz. Gelecek mi gelmeyecek mi davasına gerek yok bence :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Batshuayi benim içine siner. Belki Gomez ya da Sörloth gibi gol makinesi değil ama Abou'nun yerine alabileceğimiz en yakın tarz ve kalitede oyuncuyu almış oluruz. Lig genelinde faydalansak zaten otomatik upgrade etmiş oluyoruz forvet hattını.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Adamla anlaşmışız, kulübü ile ödeme planı hakkında görüşüyormuşuz. Gelecek mi gelmeyecek mi davasına gerek yok bence :)
Metin abi direk oldu o iş dedi, yanılmaz. Benim kaynaklarda doğruluyor bugünki gelişmelerle  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Metin abi direk oldu o iş dedi, yanılmaz. Benim kaynaklarda doğruluyor bugünki gelişmelerle  :D

uuu kaça çözdük
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

Simdi Ghezzal Istanbul'da haberi uzerine aklima geldi. Mesela bugune kadar Besiktas ile anlastigi haberleri gecenlerde cikmamis olsaydi, Istanbul'a geliyor diye sarilar havaalanina karsilamaya gitseydi veee adam ucaktan Besiktas formasi ile inseydi  :photo: ne bomba olurdu ama degil mi  :evillol:

Çevrimiçi sefaköykartali

:ishock:
Larin de 10 civarına giderse Nkoudouyla beraber oynarlar, arkasına da wonderkid çözeriz.

Çevrimdışı sEuL

Batshuayi hava toplarinda etkili bir oyuncu mu? Degil ise ben Larin'in kalmasindan yanayim sahsen, daha arka direkte kafa ile atacagi cok gol var onun.

Çevrimdışı doganay

Bundan sonra bize ona Batu gol diyelim ozaman :D

Çevrimdışı Erman1903

Batshuayi hava toplarinda etkili bir oyuncu mu? Degil ise ben Larin'in kalmasindan yanayim sahsen, daha arka direkte kafa ile atacagi cok gol var onun.

Pek sayılmaz yerden daha etkili.

Çevrimdışı Erman1903

Larin de 10 civarına giderse Nkoudouyla beraber oynarlar, arkasına da wonderkid çözeriz.

Agustin Alvarez - Federico Girotti.

Bunları iki sezon oynatırsak 20M+ etme ihtimalleri yüksek.

Şu Agustin mevcut haliyle Mustafa Muhammeden 3 gömlek iyi. Diğeri de burada Sörloth etkisi yapabilir tam bir boğa.

Çevrimiçi Sinan23

Akpom... İsimden +20 puan kazandırır. (A)dalet ve (K)alkınma (P)artili (O)ffensive (M)idfielder. Uykum gelince böyle oluyor.

Bence yasaklanır ismi RTÜK tarafından. Ben bakınca son harf m yerine rn gözüküyor. Tam yasaklı site adı.