2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288153 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Off ilerisi NBA gibi olur. Ghezzal potaya kaldırır bunlarda basarlar içeri.
o fantasy nba olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

seni de mi kaybettik.  :lol:aslında haklısın fikret o. Kulübü batırdı anç düze çıkaracaktı. Daha önce de Y. D batırmıştı F. O kurtaracaktı. Sonraki dönemde ANÇ batırdı X kurtaracak olatak devam eder bu devran. Hiç kasmaya gerek yok zevk almaya bakalım. Nasılsa suçu atacak bir yönetim hep olacak taraftar kendisinde hiç suç bulmayacak.

Bağımlılık iyi insanlara kötü şeyler yaptırırmış :)... Uyuşturuculara değil kötü koşullardan kaçış hissine bağımlı olur insanlar.

Son bir vuruş daha, bir şey olmaz merak etme.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla yönetim gelirken söyledikleri bu yöndeydi. Ben Alex ve Ghezzal gibi oyunculara verilen paraya acımam pek, onlar yıldız ucuza oynamazlar.
Planlamadan, genç oyunculardan bahsettiler sürekli. Şimdi fırsat kovalıyorlar sürekli. Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedeflemişiz gibi görünüyor şu hamlelere bakınca. Umarım kura şansımız olur. Ben de kreatif oyunculara verilen paraları görmem. Daha çok saçma bölgelere para gömülmesinden rahatsız oluyorum. Biraz Bilic kafasındayım. Hücumculara para gömülmeli vereceği katkıya güveniliyorsa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Gedson falan değilde Ben bu twitten kıllandım. gelir mi bir Rafinha Alcantara hamlesi

https://twitter.com/ruyhan/status/1424672755627220998?s=21

Çevrimdışı Orhan_

@Orhan bu yönetim eski yönetimin yaptığı hataları yapıyor yine tonla para saçıyor ve şampiyon olamadığımız ilk sene de patlarız ve bugün yönetimi övenler kulübü batırdı diye o gün sövmeye başlar. Burak yılmaz çok alıyor dşye bedavaya gönderildi ama şimdi aylardır topa ayağını sürmemiş adama 2.5 milyon garanti 1 öikyon imza parası maç başı 25 bin euro vs sözleşme öneriyor. Yokmu 2 milyon bonservisli senelik 1 milyona bobo gibi bir oyuncu. Nerede verilen sözler nerede şimdiki transfer dönemi. Yapılan en iyi transfer bonservisi dahil rosier bence. En azından gelecekte para kazandırma ihtimali olan bir oyuncu.

Abi daha ne kadar patlayabiliriz? Özellikle bu covid hikayesinden sonra, doların sürekli artmasından sonra cidden 1m'lik Bobo'larla kurtulur muyuz? Bu bana "daha doğru" görünmüyor. Alex 1 sene top oynamamış ama şöyle 5 6 hafta sonra görelim derim. Sonra zaten kürekle geleceğimi biliyorsundur :D.
Ayrıca bu işin cidden idealini ve doğrusunu arayacaksak finansal olarak batmış her kulübün kepengini indirmemiz gerekiyor. Buna Beşiktaş da dahil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

Welinton gitse ve son günlerde ekstra stopere Kaan Ayhan alsak? Nasıl olur.
Ülkede yabancı sınırı olmasa Kaan Ayhan'ı istermiyiz... Bence joker özelliği olmasa kimse ilk 11 için stoper olarak düşünmez
...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan_

Paracılık bu foruma benden bulaştı :)

Yahu Erman :D :D.. Ne güzel 3'ün 5'in hesabını yapmadan batıyorduk. Senin yüzünden şimdi 2 kuruşun hesabını yapa yapa batıyoruz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ülkede yabancı sınırı olmasa Kaan Ayhan'ı istermiyiz... Bence joker özelliği olmasa kimse ilk 11 için stoper olarak düşünmez
...
Yabancı sınırı olmasa kaç tane yerli kadroya girebilecek kalitede? Bu soru acı gerçeği ülkenin. Kaan Ayhan iki bölgeye (stoper, sağ bek) alternatif olmasıyla yerli kuralı içinde bulunmaz hint kumaşı kıvamına yükseliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

welinton maaşına oranla gayet iyi performans gösterdi. avrupa'da kimsenin yüzüne bakmayacağı epey defolu bir stoperdir kendisi ama bizim sistemde kör topal iş görüyor, niye gönderelim? en kötü rotasyonda iş görecektir.

bence bize kaan değil derinde savunma kabiliyetleri daha yukarıda stoper lazım, takım oyun merkezini geriye attığında stoperlerin kalitesi iki gömlek düşüyor. kaan bu soruna merhem olmaz.

Çevrimdışı can1903

Rugani ve Mari hakkında ne düşünüyosun abi @Erman1903
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi annoca

zorunlu yerli sayısını hücum yerine defans oyuncularında kullanmak daha mantıklı. kaan hariç bir kaç kişi var zaten defans başka da yok.

Çevrimdışı worns

Beşiktaş kulübünün ve başkan Ahmet Nur Çebinin en çok istediği isim Batshuayi, oyuncuyla bütün şartlarda okeyleştik şimdi sıra kulübünde. 

:photo:

güzel haber  :super: benim seçenekler arasında ekstra iş çıkartmaya en yakın gördüğüm adam michy

Çevrimdışı kaan1903

güzel haber  :super: benim seçenekler arasında ekstra iş çıkartmaya en yakın gördüğüm adam michy
Ben Willian Joseciydim de 6 m para istiyorlarmış maliyetinden dolayı vazgeçildi sanırım ama Michy de adamdır

Çevrimiçi Necmi

Diego Costa ve Luuk de jong liste dışı.  :money:
canına kurban ne güzel haberler veriyorsun gece gece

Ama bu yolun sonu akpom la bitecek diye korkmuyor değilim 🤔

Çevrimdışı Erman1903

Yahu Erman :D :D.. Ne güzel 3'ün 5'in hesabını yapmadan batıyorduk. Senin yüzünden şimdi 2 kuruşun hesabını yapa yapa batıyoruz :D

Çaliş çaliş çaliş, Para? Para yok...

Heheh, ben yıldız ve olmayan tip oyunculara para verilmesine karşı olmam. Alex - Ghezzal bunlar 40 yılın başı gelir olmayan şeyler pahalı olacak tabi. Bunlara ağzımı bile açmam, sadece şunu derim: ben belki birini alırdım, tercih meselesidir vb.

Bir şey piyasada var da ona yüksek para veriliyorsa gerek yok derim. Ya da 35 yaşında bir stoper alıp Welinton vb yollayacaksam istemem.

Ya da Costa gibi sorunlu tipler, özellikle de yedekte net adam yoksa istemem bunca şeyi riski atmak görürüm.

Performansı olmayan adama karşı çıkabilirim vb, duruma göre yani :)

Çevrimdışı alimm

Rugani ve Mari hakkında ne düşünüyosun abi @Erman1903
Demiral'ı atalanta'ya sattıktan sonra Rugani'yi kadroda tutarlar muhtemelen... Yeni birini almayacaklarsa
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı joseph35

mükemmel olur ve 97 sonrası doğumlu yabancı yazmak zorundayız Hasic'i yazarız. Ekim'de tam antrenmanlara başlıyor çocuk zaten. Bugün topsuz koşu yapmaya başlamış.

Çevrimiçi levitate

Bir transfer duyumu daha veriyim Fernando-Gedson son günlerde gelirse şaşırmayın.  :ok:
fernando daha çözülmedi mi yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

zorunlu yerli sayısını hücum yerine defans oyuncularında kullanmak daha mantıklı. kaan hariç bir kaç kişi var zaten defans başka da yok.

stoperde kullanmayız gibi duruyor. elde vida-welinton, yolda muhtemelen bir yabancı stoper daha. ilk 11'e yazacak oyuncu bulsan rotasyonda net bir yerli pasaportlu kalmaz. iki yabancıyla sezonu geçiririz stoperde.

kale+sağ iç banko, duruma göre sol bek veya hücuma bir oyuncu yazılacak gibi görünüyor. ben olsam nsakalayı satar, alternatif yerli sol bek alırdım ama hiç o işlere girmedik. en sağlıklı çözüm o olurdu. şimdi üçüncü pozisyonda epey zorlanacağız. hatta salih sorun yaşar orada atiba değerlendirmek istersek durum iyice sıkıntıya girecek. bu konuda iyi çalışmış gibi görünmedik, hoca muhtemelen duruma göre josef'i kesip topal'ı atmayı, töreyi kenanı kullanmayı vs düşünüyor ama bu kadroda bir dengesizlik yaratacak. bu konuya iyi çalışmamış göründük.

Çevrimdışı Orhan_

canına kurban ne güzel haberler veriyorsun gece gece

Ama bu yolun sonu akpom la bitecek diye korkmuyor değilim 🤔

Akpom... İsimden +20 puan kazandırır. (A)dalet ve (K)alkınma (P)artili (O)ffensive (M)idfielder. Uykum gelince böyle oluyor.

Çevrimiçi murat

Abi daha ne kadar patlayabiliriz? Özellikle bu covid hikayesinden sonra, doların sürekli artmasından sonra cidden 1m'lik Bobo'larla kurtulur muyuz? Bu bana "daha doğru" görünmüyor. Alex 1 sene top oynamamış ama şöyle 5 6 hafta sonra görelim derim. Sonra zaten kürekle geleceğimi biliyorsundur :D.
Ayrıca bu işin cidden idealini ve doğrusunu arayacaksak finansal olarak batmış her kulübün kepengini indirmemiz gerekiyor. Buna Beşiktaş da dahil.
bahsettiğim alex değil costa. Batsuayi mesela hem kullanabilecepin hem satabileceğin bir oyuncu. Genç olmamışınınparlamamışını bulamıyorsanda en azından bu tarza yönelirsin. Yönetimler bir sonraki dönem adaynolmayacakmış gibi benden sonrası tufan anlayışını bırakmalı. Artık senede 3 transferi aşmayacak bir transfer anlayışına geçmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 00:20:54 murat ]

Çevrimdışı worns

fernando gelse iyi hoş hatta hep yazmıştım josef-fernando-teixeira çok vaatkar duruyor kağıt üzerinde, riskleri minimize ediyoruz, teixeirayı savunma görevlerinden azade edip ikinci forvet olarak salıyoruz vs. fekat yabancı sınırı açısından iyice durum zorlaşır bu yapıda, bu üçlüyü oynatmak istersek santraforda kenan oynar artık :)