2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288206 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Bülent Uslu: "Marsilya'nın Cyle Larin İçin 12 Milyon € Teklif Yaptığı Söyleniyor."
doğruysa bir saniye düşünmem satarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

Montero hemen alınmalı 4 m bonservisi 2,5 m a çekilip alınması harika olur

Çevrimiçi annoca

Akşam ben yazacaktım, polemik olmasın diye vazgeçtim.

Defalarca Shahktar'ın Alex'i 6 milyona alması örneği verilmiş, bizim de böyle futbolcular bulmamız gerektiği söylenmiş. Kimse aynı Shahktar'ın Dentinho'yu 8 milyona almasından bahsetmemiş. :)

Örnek alınması gerektiği söylenen Shahktar'ın, Lisbon'un, Basel'in her doğru transferi için 5 tane tutmayan transferi yazılır buraya... Transferde %100 başarı sağlayan bir kulüp dünyada yoktur herhalde.

500 bine, 1 milyona keşfedilmemiş genç alalım, parlatıp 8-10 milyona satalım düşüncesindeki arkadaşların hangi ülkede yaşadığımızı zaman zaman unuttuklarını düşünüyorum. Burada ne o gençleri parlamadan keşfedecek bir scout altyapısı, ne onları önce düşük miktara alıp daha sonra yüksek miktara pazarlayabilecek idareciler, ne de o gençlerin gelişimine katkı sağlayıp potansiyellerini ortaya çıkarabilecek antrenörler var.

Geçenlerde Fatih Terim Haaland'ı 9 milyon veremediğimiz için alamadık tarzında birşeyler söylemiş. Kimse de cesaret edip diyememiş ki hocam Haaland senin ellerinde en fazla Emre Güral olurdu...
olay 18 yaşında çocuklar bulup parlatıp satma değil. olay hangi yaş olursa olsun ihtiyacını uygun fiyata almak. değerini bulursa da satmak. yenisiyle doldurmak. borç arşa çıkmış, bu gidişle yeni kanun çıkarırlar spor kulüplerinin satılması diye bi arabın oyuncağı oluruz. bundan kurtuluşun tek yolu da bu.

Çevrimdışı Yasin A.

Montero hemen gelsin yarın iş başı yapsın ssk'sı yapılır.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'in oynatmayacağı oyuncuyu almaya gerek yok Montero gelirse Cl'de Welinton izleriz.

Çevrimdışı Erman1903

olay 18 yaşında çocuklar bulup parlatıp satma değil. olay hangi yaş olursa olsun ihtiyacını uygun fiyata almak. değerini bulursa da satmak. yenisiyle doldurmak. borç arşa çıkmış, bu gidişle yeni kanun çıkarırlar spor kulüplerinin satılması diye bi arabın oyuncağı oluruz. bundan kurtuluşun tek yolu da bu.

Babam sen ne takılıyorsun böyle düşünenlere. Ne para kendilerinin ne de borç. Bekara karı boşamak kolay, TFF 300M Euro limit açsa vay durumumuz iyi der köküne kadar harcamak isterler.

Bazı Arap kulüpler bile akıllandı vazgeçtiler yüksek maliyetlerden. Arap cebindeki parayla hareket eder, biz ise bankaların kölesi pozisyonundayız. Sor bakalım aralarından hiç kimse var mıymış zaten batığım deyip ailesinin mal varlığını falan da ipotek ettiren, lüks içinde yaşamaya çalışan biri. Bir iş yapılıyorsa doğru olup olmadığının kriteri F.O'nun yaptığı hatalar.

Fırsatın varsa Ametem'e falan bir uğra orada bitmiş bir uyuşturucu bağımlısına sor niye hala içiyorsun diye. Zaten ölmüşüm kardeş vb duyacakların farklı şeyler olmayacak.

Sana son olarak da şunu söyleyeyim. Sahip olmadığı parayı lokal kafasıyla yöneten adamların oyuncağı olacağına kendi parasıyla iş yapan bir Arap'ın oyuncağı ol daha iyidir.

Haa bunlar benim bu kafa yapısı için genel düşüncelerim. Yoksa Alex - Ghezzal gibi özel oyuncular (bunlar niye alınıyorsun diye sorulmaz, şampiyon olamazsan sorulur), makul yerliler vb ben bunların hiçbirini aşırı bulmadım. Godin gibi ihtiyarlar, Costa gibi karaktersizler, oyuncuların performansına değil tecrübesine bakılması, sadece ismi olduğu için ilgilenilen tipler bunlar için konuşuyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 12:42:07 Erman1903 ]

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/renkli_yorumlar/status/1425030139830747136

Bir gün arayla iki tane böyle yıldız açıkladığımız hiç oldu mu hatırlamıyorum. Versinler kupamızı.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir gün arayla iki tane böyle yıldız açıkladığımız hiç oldu mu hatırlamıyorum. Versinler kupamızı.
Simao, fernandes, çilek olarak da almeida :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Hangi dağda kurt öldü abi 35-yavaş falan :)...
dostum yaşa takılmam bir oyuncu iyiyse verim alacağını düşünüyorsan alırsın aldı diye kimseyi eleştirmem ama bu kriterde oyuncu birde naz yapıyorsa peşindede koşmam benim oyuncu standartlarım var en önemlisi hızdır yavaş oyuncuya tahammülüm yok hele gençse hiç yok çizgi kalecisi sevmem millet musleraya bayılırken benim için beş para etmez çizgiden açılınca sudan çıkmış balık gibi oluyor açın bakın yaptığı bütün saçmalıklar çizgiden açılınca oluyor hızlı oyuncu derken yüz metre rekoru kırsın demiyorum kısa mesafede çok seri olmalı hamleli olacak kısa patlamalar yapabilecek o larinde az var ama güvende hiç yok o yüzden güvenden birşey olmaz mesela nsakalada var ama rıdvanda yok josefde rosierde çok yüksek ghezzalde yok ama allah vergisi yetenek var açığı kapatıyor
Ama bu en önemli kalecilerde olması gereken özellik bizimkiler maşallah o konuda tam dombili
Her neyse oyuncu tercihi konusunda sergene güveniyorum ondan daha iyi yetenek okuyan başka kimse yoktur bu ülkede o nedenle kimin alınacağına çokda kafayı takmıyorum şartların izin verdiği en iyi olanlar gelecektir transfer komitesinde erdaldan kurtulduk ya sorunun büyüğü çözüldü gerisi teferruat

Çevrimdışı doganay

Simdi 1.kalite forvet oyuncusu da gelsin ondan sonra arkamiza yaslanarak maclari izleyelim.
Tabi kaleyede Mert'i de aldik mi artik iyice rahat ederiz.

Çevrimdışı joseph35

Bu forum internet ortamındaki en makul ve mantıklı Beşiktaş önerilerinin konuşulduğu yerdi takip ettiğim kadarıyla.

Ama "Montero hemen gelsin" ve gs-fb ağzıyla " beşiktaş para saçıyor" algıları hiç yakışmıyor.

Montero gelirse yedek olur. Ben Welinton'un bile yedekte durmasına karşıyım. Welinton ve Montero'dan iyi stoper bulunmalı.

Ayrıca limit verildi ve limiti aşmıyoruz, aşmayacağız. Bu da çok para harcamadığımız anlamına gelir.

Belki şampiyon olamayacağız ama iyi bilin şunu; Çok iyi transfer yaptık. 6.5 milyona Cicaldau alıp 7 milyona Nelsson alıp maaşlarını 1.5 milyon yapınca, 2.2 + bonus Teixeira transferinden daha iyi transfer yapmış olmuyoruz.

Lens, Oğuzhan, Ljajic, Douglas gibi kontratlardan seneye kurtuluyoruz. Her şeyi geçtim bu sene de seneye de Limite uyuyoruz. Sorun ne?

Bence pusuda para saçıyoruz diyerek değil, "Teixeira yaşlı ve idmansız, ilk haftalar yok alın işte puan kayıpları", "Godin ağır, Umtiti sakatlanma riski fazla" gibi argümanlarla bekleyin.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2021, 13:24:55 joseph35 ]

Çevrimdışı Karabay

Simdi 1.kalite forvet oyuncusu da gelsin ondan sonra arkamiza yaslanarak maclari izleyelim.
Tabi kaleyede Mert'i de aldik mi artik iyice rahat ederiz.
Mert ve Batşuai geldi dersek; yedek kaliteli bir forvet daha isterim, yedek sağ bek isterim ve mümkünse yerli defans isterim.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu yazdıklarına kimsenin bir itirazı olduğunu sanmıyorum zaten? Akşamki konuşulanlar başka şeylerdi. Benim cevabım da onlaraydı.

Yüksek maliyetli ile yüksek riskli kavramları karıştırılıyor forumda. Maliyet üzerinden gideceksek zaten 1 milyon liralık bile transfer yapamayız, kepenki indirip dükkanı kapatmamız lazım. 3 küsür milyar TL eksilerdeyiz zira...

Ghezzal ile Rosier'in maliyetleri yüksek mi? Evet. Riskleri? Sanmıyorum. Bu oyuncular geçen sezon bizim sistemimiz içerisinde denenip başarılı olmuş, lige takıma ülkeye adapte olmuş oyuncular.

Alex transferi bence bir risktir. Ama oyuncunun repütasyonu ve bizim ŞL'de oynayacak olmamız sebebiyle alınabilir bir risk olarak görüyorum. 2 yıllık sözleşme de bunun için ideal.

Godin'e, Costa'ya zaten karşıyım. Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

defans dediğin sadece iki stoperden ibaret değil ülkenin en iyi sağ beki bizde bir kaleci çok şey değiştirir stoperlerimiz vasatın üstünde geçen sene kaleye güvenemedikleri için aksadılar ligin en iyi altısı bizde en iyi sekizi bizde sol bek idare eder bizim defans sorunumuz yok kaleci sorunumuz var
Yanlış anladın abi. Demek istediğim yani bizim geçen sene en iyi yaptığımız şey takım olmak ve iyi press yapmak. Bu ofansif kadro ile koşmayan veya press yapmayan bir kadroya doğru evrilmekten korkuyorum.Yoksa rakipler pressi kırıp arkaya sarktıklarında çok tehlikeli oluyorlardı.

Bu sene ise çifte kupalı takıma karşı herkes 20 kişi savunma yapıcak. O yüzden daha kreatif oyunculara ihtiyacımız var. Daha kreatif oyuncularla beraber geçen sene yaşadığmıız oyunu tutamama gibi sıkıntıları da aşabiliriz.

Çevrimdışı Erman1903

dostum yaşa takılmam bir oyuncu iyiyse verim alacağını düşünüyorsan alırsın aldı diye kimseyi eleştirmem ama bu kriterde oyuncu birde naz yapıyorsa peşindede koşmam benim oyuncu standartlarım var en önemlisi hızdır yavaş oyuncuya tahammülüm yok hele gençse hiç yok çizgi kalecisi sevmem millet musleraya bayılırken benim için beş para etmez çizgiden açılınca sudan çıkmış balık gibi oluyor açın bakın yaptığı bütün saçmalıklar çizgiden açılınca oluyor hızlı oyuncu derken yüz metre rekoru kırsın demiyorum kısa mesafede çok seri olmalı hamleli olacak kısa patlamalar yapabilecek o larinde az var ama güvende hiç yok o yüzden güvenden birşey olmaz mesela nsakalada var ama rıdvanda yok josefde rosierde çok yüksek ghezzalde yok ama allah vergisi yetenek var açığı kapatıyor
Ama bu en önemli kalecilerde olması gereken özellik bizimkiler maşallah o konuda tam dombili
Her neyse oyuncu tercihi konusunda sergene güveniyorum ondan daha iyi yetenek okuyan başka kimse yoktur bu ülkede o nedenle kimin alınacağına çokda kafayı takmıyorum şartların izin verdiği en iyi olanlar gelecektir transfer komitesinde erdaldan kurtulduk ya sorunun büyüğü çözüldü gerisi teferruat

Godin'de eksik olan tek şey hız. İkili-hava topu ve düzgün bir ayak var ve tabii bir de lider karakter. Son sezonunda Cagliari'de sezonun 3 kötü oynayan topçusundan biri olarak gösteriliyor.

Biz önde basan bir kulübüz bu Godin'de emniyet sübabı tarzında biri değil, Welinton kadar olmasa da orta sahaya doğru da çıkan savaşçı bir profil. Weli gibi kullanılırsa geri dönüşlerde sıkıntı yaşayabilir, emniyet sübabı olarak kullanılacaksa da bu tarz bir adam almanın çok bir anlamı yok. Muslera zamanında iyi oynadı, o kulübün aldığı şampiyonluklarda hakemler ve tff'den sonra en etkili isimlerden biri olabilir. Kendi tarzında iyiyse, iş de yapıyorsa ben oyuncuya kötü demem. Şu anda bir çöküş yaşıyor bu yüzden iyi bir tarafı artık gözükmüyor toparlar mı böyle mi devam eder Allah bilir.

Güvende fazla bir hızdan söz edilemez, olan şey dribbling ve doğru kullanılırsa bitiricilik. Bana göre Santraforda olmaz, iyi takımda sol tarafta tamamlayıcı olarak kullanılır ve oyun sağ taraftan kurulursa iş yapar. Bunun haricinde zor, zaten 3. oyuncu o sol tarafta tercih edilecekse sıra gelmesi zor. O yüzden kafaya takmaya gerek yok.

Ben oyuncu tercihi konusunda Sergen hocaya pek güvenmiyor kendisinin de kendine çok güvendiğini düşünmüyorum. Bu yüzden öncelikle isme bakıyor. ama bu sezon bütün transferler nokta atışı gelenleri zaten tanımayan yok.

Çevrimdışı doganay

Mert ve Batşuai geldi dersek; yedek kaliteli bir forvet daha isterim, yedek sağ bek isterim ve mümkünse yerli defans isterim.
onlar artik ekstralari  :D

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ErdenerKaratas/status/1424988887890472983
neden önümüzdeki günlerde başakşehirle aramızda saat farkımı burası gündüzken orası gece gibi anlaştıysan imzayı atarsın biter cuma günü maç var alooo kalede kaleci yok

Çevrimdışı Erman1903

Simao, fernandes, çilek olarak da almeida :)

Sormayaydım daha iyiydi hatırlattın, bunlardan Fernandes'de acayip bir kabiliyet vardı ama bir Alex-Ghezzal değiller :)

Çevrimdışı can1903

1 gün arayla uçaklar kalkmaya devam ediyor yarın arabayla öbür gün yine uçakla olabilir  :photo: :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Hadi battığımız sezonki transferlerimize bakalım buyrun

Vagner love 3m euro
(Şenol hocanın kafa ile oynama merakı yüzünden adam harcandı, devre arası olduğu için fazla para verdik)

Alvaro negredo 2.5 m euro
(Bence en haksızlık edilen oyunculardan biri. İddaa ediyorum, geçen seneki kadroda ve bu seneki kadroda gayet iyi performans gösterirdi. Golcülükten ziyade oyun içerisinde çok aktifti)

Medel 2.5 milyon euro
(Giderken para kazandırdı diye hatırlıyorum. İyi oyuncu ama bize uygun değildi)

Larin 1.85

Lens 1.5 kiralık + satın alma (......)

caner 750 bin euro

orkan 450 bin euro

Atınç 200 bin kiralama bedeli 1 yıllık

pepe beleş

utku beleş

vida beleş

Berbat bir kadro mühendisliği. Rastgele yapılan transferler. Negredo'yu ayırıyorum, karakterli adamdı, istenmiyorum dediğinde çekip gitti. Medelde iyi ama uygun değildi. Vagnerde iş yapardı eğer Sergen hoca olsaydı kadroda.

Bülent Uslu: "Marsilya'nın Cyle Larin İçin 12 Milyon € Teklif Yaptığı Söyleniyor."

Kardeş Payı Sezai Sat videosu....