olay 18 yaşında çocuklar bulup parlatıp satma değil. olay hangi yaş olursa olsun ihtiyacını uygun fiyata almak. değerini bulursa da satmak. yenisiyle doldurmak. borç arşa çıkmış, bu gidişle yeni kanun çıkarırlar spor kulüplerinin satılması diye bi arabın oyuncağı oluruz. bundan kurtuluşun tek yolu da bu.
Babam sen ne takılıyorsun böyle düşünenlere. Ne para kendilerinin ne de borç. Bekara karı boşamak kolay, TFF 300M Euro limit açsa vay durumumuz iyi der köküne kadar harcamak isterler.
Bazı Arap kulüpler bile akıllandı vazgeçtiler yüksek maliyetlerden. Arap cebindeki parayla hareket eder, biz ise bankaların kölesi pozisyonundayız. Sor bakalım aralarından hiç kimse var mıymış zaten batığım deyip ailesinin mal varlığını falan da ipotek ettiren, lüks içinde yaşamaya çalışan biri. Bir iş yapılıyorsa doğru olup olmadığının kriteri F.O'nun yaptığı hatalar.
Fırsatın varsa Ametem'e falan bir uğra orada bitmiş bir uyuşturucu bağımlısına sor niye hala içiyorsun diye. Zaten ölmüşüm kardeş vb duyacakların farklı şeyler olmayacak.
Sana son olarak da şunu söyleyeyim. Sahip olmadığı parayı lokal kafasıyla yöneten adamların oyuncağı olacağına kendi parasıyla iş yapan bir Arap'ın oyuncağı ol daha iyidir.
Haa bunlar benim bu kafa yapısı için genel düşüncelerim. Yoksa Alex - Ghezzal gibi özel oyuncular (bunlar niye alınıyorsun diye sorulmaz, şampiyon olamazsan sorulur), makul yerliler vb ben bunların hiçbirini aşırı bulmadım. Godin gibi ihtiyarlar, Costa gibi karaktersizler, oyuncuların performansına değil tecrübesine bakılması, sadece ismi olduğu için ilgilenilen tipler bunlar için konuşuyorum.