2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269761 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Çok, en fazla 1,2 verilir kiralama ücreti dahil. Bu maaşı alan adam bonservisli de olmaz iki yıllık maaşına her şeyi içinde oyuncu alınır.
3.5-4 bonservis ona vereceğime 2 tane genç alır şansımı denerim daha iyi. Bruma kim allah aşkına dönüp dolaşıp aynı isimlere yönelmesinler ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Kararsız kaldım.

28 yaşına kadar oynadığı ligde 6 golü 3 kere geçebilmiş, biri 10 sene önce.

Geçen seneki performansı felaket.

Emin olamıyorum.

Evet benim beklediğim patlamayı yapamadı. Ama yine de iyi, beğeniyorum ben. Ha bizim şuanki durumumuza göre bana da pek mantıklı gelmiyor orası ayrı.

Çevrimdışı can1903

Costayı biz mi bekletiyormuşuz ??? Sağlık raporları nasıl, abou gibi iptal mi yoksa iş yapar mı ?
Biz costayı bayadır bekletiyoruz hoca çok olumlu bakmıyor o yüzden karar başkanda 1-2 gün içinde he demezse o iş iptal he derse yarın kampa gelir. Sağlık raporu hakkında bilgim yokta konuşanlar abou kadar patlak değil ama çok riskli diyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Biz costayı bayadır bekletiyoruz hoca çok olumlu bakmıyor o yüzden karar başkanda 1-2 gün içinde he demezse o iş iptal he derse yarın kampa gelir. Sağlık raporu hakkında bilgim yokta konuşanlar abou kadar patlak değil ama çok riskli diyorlar.

Gelmesin o zaman. Patlak adamlarla uğraşmaktan bıktık.
Gerçi arkasına cornelius ve sezon sonuna doğru da cenki de yapıp 3lüyle devam edebilir miyiz acaba.
Hocanın istemediği bir adamı almasınlar, hocanın sistemine uymayan kimseyi almasınlar. Geçen sene az çok bir sistem tutturduk bu sisteme uyacak adamlar alsınlar.

Çevrimiçi levitate

Alex transferi hocanın baskısı sonrası olacak gibi. Ljajicin gitmesi-gitmemesi olayından çıkmış bizimkiler.

Başkanı imza parasına ikna etmeye çalışıyorlar.

Costa daha fazla beklemek istemiyor, oyuncuya benficadan da teklif varmış.

Dzeko yıllık 5 milyondan 2 yıllık kontrat istemiş.

Fernando için cumartesi günü gelişmeler yaşanır.
bu fernando mevzusu niye bu kadar uzadı anlamıyorum

hoca gedson istiyor o yüzden bekliyor diyordun da gs opsiyonla falan çözmüş işi deniyor, şu saatten sonra beklemek ancak zaman kaybı olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Üçlünün merkezi, şu an için stopere yabancı bakıldığını pek sanmıyorum ama önerilen çoktur.
toloi-palomino-djimsiti-romero diye idare etmişler, caldara ise bu kadar sıkışık fikstürde sadece bir maçta 11 oynamış

rakamları nasıl abi? sen bakıyorsun onlara
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

3.5-4 bonservis ona vereceğime 2 tane genç alır şansımı denerim daha iyi. Bruma kim allah aşkına dönüp dolaşıp aynı isimlere yönelmesinler ya

Yani, muhtemelen ben de öyle yaparım ama gündemde adam. Kötü bir futbolcu değil ama şartları pek uygun gözükmüyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca Fernando' yu istiyor mu?

Çevrimdışı Erman1903

toloi-palomino-djimsiti-romero diye idare etmişler, caldara ise bu kadar sıkışık fikstürde sadece bir maçta 11 oynamış

rakamları nasıl abi? sen bakıyorsun onlara

Genel anlamda kötü oynamamış hacim var ama iyi de değil. Kademe anlayışı son zamanlarda sıkıntılı - normalde orta seviye. Kayarak müdahaleleri pek yüzdeli değil. Düz stoper üçlünün merkezini oynuyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Yahu siz neden benim sürekli birilerine saldırdığımı, ayar verdiğimi zannediyorsunuz? Bu tavrınızla defalarca karşılaştım, hiç cevap yazmadım ama iş artık ilginçleşiyor. Ortada ya yanlış anlaşılma var ya da bir art niyet.

Dümdüz bir şey yazıyorum, birisi alıntılıyor ben de ona cevap yazıyorum. Yukarıdaki mesaj da bir alıntıya cevap. “Kafamı” beğenmemiş ben de kendisini beğenmediğimi dile getirdim. Birisi beni alıntılayıp gitsin şirketine danışman alsın demiş ben de bu konudan sana ne demişim. Yazarken de ayaklarımı uzatmış kahve içiyordum. Bir forum ortamında yazdığım şeyin sakinliğimi bozması için deli olmam lazım.

Ayrıca ne forum yönetimine ne de yazılanlara bir atıf olmamasına rağmen bunları bana niye yazdınız anlamadım doğrusu.

Ben sizden daha fazla agresif değilim. Yazdıklarımı o mantalite ile okuyorsunuz sadece.

Bu söyleyeceklerim için de kusura bakmayın ama ben size asıl olan biteni de anlatmak isterim; bu forumda benim gibi düşünen çok az insan var. Genellikle yazılan 10 şeyden 7’si mevcut yönetime sallamaya yönelik. Bu da sosyal medyayı takip ediyorsanız eğer genel Beşiktaş taraftarının kamuoyunu yansıtmıyor.

Bütün bunların sebebi zamanında Fikret Orman yönetimine eleştiri getirenlerin forumla ilişiğinin kesilmiş olması. Geçmişte yapılan bu tek yanlı uygulama doğal olmayan bir seçilime sebep olmuş durumda. Sırf bu sebeple benden daha sert şeyler yazanlara kimse cevap yazmadığı için ve genellikle herkes katıldığı için bir tartışma çıkmıyor. Ama benim yazdıklarıma cevap yazan kişiler olduğu için bir kavga havasına büründüğünü zannediyorsunuz. Sizin tahammülsüzlük ya da agresiflik dediğiniz şey azınlık olmamızdan başka bir şey değil.
bak kardeşim istediğin kadar agrasif yazabilirsin sorun bu değil sen kişiselleşiyorsun biri mesajına cevap yazmış yazar hakkıdır ama konu ile alakalı yorum yapar senin cevabın konu değil yazan kişiye oluyor
Burda fo eleştiren atılmış buda başka bir algı öyle birşey olsa forumda üye kalmazdı kimi atmışız onuda söyleki lafının altı dolsun biz beşiktaş başkanına hakaret edeni atarız kim olduğunun önemi yok varsa çebiye hakaret raporla yoksa ispatlayamayacağın lafları etme bizde atılan herkesin listesi ve neden atıldığı kayıtlı kimi sorsan atılma nedenini açıklayabiliriz bakalım fo eleştirdiği için atılan varmı biliyorsan isim ver bilmiyorsan algı yapma

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

nasıl iyi midir?
Çok takip ettiğim bir oyuncu değil sadece bonservissiz oyunculara bakarken gözüme takılmıştı hatta bir ara burda muhabbetini yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam oyuncu hakkında  @Erman1903    arkadaşımızın değerlendirmesi olmuştu.Transfermarkt değeri 6.8 M gözüküyor boş değildir heralde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok takip ettiğim bir oyuncu değil sadece bonservissiz oyunculara bakarken gözüme takılmıştı hatta bir ara burda muhabbetini yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam oyuncu hakkında  @Erman1903    arkadaşımızın değerlendirmesi olmuştu.Transfermarkt değeri 6.8 M gözüküyor boş değildir heralde.
Transfermarkt değeri inanılmaz şişirme gibi duruyor, anlamadım.

Roco havası aldım adamda, tipi de benziyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Hatırlayamadım, oyuncu iyi oynamamış, bu tip oyuncular çok var Güney Amerika'da o stoper tanımını 14 yabancı için 97 ve sonrası doğumlu bir yabancı bulundurma mecburiyeti dolayısıyla yapmışlar biraz.

Değeri Arjantin de oynadığı için yükselmiş normalde Peruda bu tip adamların piyasası Max 1-1,5M.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 21:22:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★