2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2268934 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

Hatırlayamadım, oyuncu iyi oynamamış, bu tip oyuncular çok var Güney Amerika'da o stoper tanımını 14 yabancı için 97 ve sonrası doğumlu bir yabancı bulundurma mecburiyeti dolayısıyla yapmışlar biraz.

Değeri Arjantin de oynadığı için yükselmiş normalde Peruda bu tip adamların piyasası Max 1-1,5M.

Doğrudur, Karıştırdım o zaman   :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

?

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1412476702496890880
Neyse, hatadan dönülmüş zorla.

Ben hala Boyd'un önümüzdeki sene kanat rotasyonunda şans bulabileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Boyd mevzusunu ben anlamadım.

Daha sezon açılırken kim takıma katılamazsın derken bugün evet takımla çalışabilirsin diyor?
Otorite ya da karar verici kim?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer Elayis için 1.5 m euro gözden çıkarıldıysa hemen hemen aynı paraya Burak Kapacak'ı tercih ederim.

Çevrimdışı can1903

Ljajic'i Genoa istiyormuş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ljajic'i Genoa istiyormuş.

Ljajic'in yıllık ücretini Genoa vermez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Altay' dan geçen sene Cenk Özkaçar'ı Lyon transfer etmişti, belki yerli rotasyonu için kiralık düşünülebilir.

Çevrimdışı kaan1903

Altay' dan geçen sene Cenk Özkaçar'ı Lyon transfer etmişti, belki yerli rotasyonu için kiralık düşünülebilir.
Yeni Leuven’e kiraladılar.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ljajic'in yıllık ücretini Genoa vermez.

Ivır zıvıryla 3 milyon civarı alıyor heralde ama adamın bizdeki son senesi. Bu seneden sonra biz dahil bu maaşı ömrü hayatında ona verecek başka kulüp bulamaz muhtemelen.

Bi sonraki kulübünde alacağı para 1 i zor geçer. İmza parası bile alabileceğini sanmıyorum. O yüzden ben onun bundan sonraki maaşının herhangi bir kulübe problem olacağını pek zannetmiyorum.

Genoa ilgileniyosa versin ona 1 milyon maaş bize de 2 milyon bonservis. Bonservisten bi kısmını fesih bedeli gibi verir yollarız en kötü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Tekşeyra hayırlı olsun.
Gideceklerde bir an önce atta olsun

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Teixeira nöbetimizin sonuna geldik gibi.  :biggrinking:

Şimdi sırada Sörloth var.  :super:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Teixeira nöbetimizin sonuna geldik gibi.  :biggrinking:

Şimdi sırada Sörloth var.  :super:
Abou'yu aratmaz çok iyi olur ama zor. Çok zor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/nocontextjk/status/1412722597826117632

Gelmeyeceğini biliyoruz, ama yüreğime anlatamıyorum :duman:

https://www.youtube.com/watch?v=_dm_jf2nsiE&ab_channel=Eren%C3%87avdar
Matematik uymuyor zaten birini göndermeden hem Ghezzal hem Rosier hem Teixeira alamıyorsun. Ersin satışı çok çok önemli.

Çevrimdışı can1903

Can alıyor muyuz yoksa? Gizem yaratma doğrudan söyle işte  :biggrinking:
Gündemde abi oyuncunun maliyeti bizim seviyelerde lakin ROGON şirketi Fenerbahçeyle çok içli dışlı oranın da gündemine girer.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Matematik uymuyor zaten birini göndermeden hem Ghezzal hem Rosier hem Teixeira alamıyorsun. Ersin satışı çok çok önemli.

Ersin satılsa ersinin maaşı yok gibi bir şey +7 m giriş sağlanacak okey.
Mert gelirse 1.1 m euro kazanıcak + 1-2 m eruoya gelse 3.1 m çıkış olacak.
4 mye ghezzal rosier teixeira forvet falan alınamaz zaten.
Larinide satmamız lazım. Yada ljajici falanda.

Çevrimdışı can1903