2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2267751 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Geçen sene Fatih Aksoy'u haybeye gönderirsen, şimdi bunların peşinde koşarsın.

Fatih aksoy stoper falan değil yahu.

Çevrimdışı worns

karşılığında alınan adam nerdeyse çoğu yerin altın karmasına girecek performansı verdi geçen sene. fatih aksoy'un da kariyeri boyunca yedek stoperden fazlası olabileceği meçhuldu. bir şey demiyorum diyorum ama göz var nizam var, ayıptır.

Çevrimdışı tuncaboylu

karşılığında alınan adam nerdeyse çoğu yerin altın karmasına girecek performansı verdi geçen sene. fatih aksoy'un da kariyeri boyunca yedek stoperden fazlası olabileceği meçhuldu. bir şey demiyorum diyorum ama göz var nizam var, ayıptır.
Welinton beni yanılttı, ama benim eleştirim başka.

O transferi Fatih Aksoy'u vermeden yapabilmek mümkün olmalıydı.

Yabancı sınırlaması bağıra bağıra geldi ve ülkede yerli stoperler prim yapacakken, sen 23 yaşındaki altyapıdan yetişmiş stoperini kaptırdın.

Bakın yerli statüsünde oynayan stoperler aşağıda.

https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/29018271

O listede Fatih 10. sırada.

İlk 4'ünü almana, hatta kiralamana imkan yok.

Mert Çetin ve Ravil'i satın alman imkansız. Serdar Aziz ve Ömer Toprak'ı geç.

Bunlardan sonra 2. geliyor işte, bir üstündeki Alpaslan'ı da Galatasaray aldı.

Sen de şimdi Fatih'in altındaki Abdülkerim'e 1 milyon Euro veriyorsun.

Fatih'i pas yüzdesi düşük diye gönderdin, geçen sene Fatih'in pas yüzdesi Abdülkerim'den iyiydi.

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzal yönetim için bir sınavdır

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal önünüzdeki sezon bizimle değil, alışın artık bu düşünceye. Türkiye'de onun bonservisini ödeyip yıllık 3M'ini verebilecek kulüp yok. Verilirse de adam akıllı planlama yapamaz bir tarafı açıkta kalır.

Çevrimdışı Erman1903

Abdülkerim çok fazla kademe hatası yapan bir stoper, bütün açıklarını Adil kapattı arkada. Önde basan Welinton ile oynatmaya hiç uygun değil. Yine sırf isim üzerinden gidiliyor, işin tekniğini sallayan yok.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı sozkul

Bu eleştiri hiç olmamış arkadaşım, eleştirecek bir nokta arama hırsına veriyorum bunu :)
Sen galiba kararını önceden veriyorsun, bunları eleştireceğim bunları savunacağım diye sonra siper alıyorsun..

Çevrimdışı can1903

ne diyordu yahu, bu yazılıp silinen twitlerden gıcık kapıyorum ben..
Ghezzal açıklamayı yalanlamıştı abi tweet oydu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı Öz

Wonderkid görünümlü kazmaları sosyal medyada şişirip şişirip Anadolu takımı oyuncuları için takasta kullanmak üstünde düşünülmesi gereken bir strateji.

Ali Küçik, Cumali Bişi, Orhan Gülle gibi bu familyadan olan Fatih Aksoy neyse ki eskiciye bırakılmayıp demirciye verildi de kilosundan kar elde dildi.

Geçen yılın en başarılı transfer hamlesiydi. Benzer hamleleri muhtemelen çok göremeyeceğiz ama yine de emeği geçenleri tebrik ederim.

Çevrimdışı GreenBook

Renklileri kadın hentbol şubesi açmaya devam edeceğine Ghezzal ve Rosier i bir an önce alsan Başkan ?

Çevrimdışı sozkul

Welinton beni yanılttı, ama benim eleştirim başka.

O transferi Fatih Aksoy'u vermeden yapabilmek mümkün olmalıydı.

Yabancı sınırlaması bağıra bağıra geldi ve ülkede yerli stoperler prim yapacakken, sen 23 yaşındaki altyapıdan yetişmiş stoperini kaptırdın.

Bakın yerli statüsünde oynayan stoperler aşağıda.

https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/29018271

O listede Fatih 10. sırada.

İlk 4'ünü almana, hatta kiralamana imkan yok.

Mert Çetin ve Ravil'i satın alman imkansız. Serdar Aziz ve Ömer Toprak'ı geç.

Bunlardan sonra 2. geliyor işte, bir üstündeki Alpaslan'ı da Galatasaray aldı.

Sen de şimdi Fatih'in altındaki Abdülkerim'e 1 milyon Euro veriyorsun.

Fatih'i pas yüzdesi düşük diye gönderdin, geçen sene Fatih'in pas yüzdesi Abdülkerim'den iyiydi.

4 yıldır gelip gelip ertelenen yabancı sınırlaması  gerçekten gelince bağıra bağıra geldi demek kolay.
Ben ertleenen eretlene unutulacağını düşünüyordum, ve bu da çok tutarsız bir beklenti değildi..
Ama bir kez olunca, a safa geçip  eleştirmek kolay oluyor. Nasılsa olmuş..

Çevrimdışı sozkul

Wonderkid görünümlü kazmaları sosyal medyada şişirip şişirip Anadolu takımı oyuncuları için takasta kullanmak üstünde düşünülmesi gereken bir strateji.

Ali Küçik, Cumali Bişi, Orhan Gülle gibi bu familyadan olan Fatih Aksoy neyse ki eskiciye bırakılmayıp demirciye verildi de kilosundan kar elde dildi.

Geçen yılın en başarılı transfer hamlesiydi. Benzer hamleleri muhtemelen çok göremeyeceğiz ama yine de emeği geçenleri tebrik ederim.

demin tunca'yı eleştirdim benzer konuda, ama en başarılı transfer hamlesiydi lafın seninde kararını önceden verip safını seçenlerden olduğunu gösteriyor gibi Çağrı.

Çevrimdışı Çağrı Öz

demin tunca'yı eleştirdim benzer konuda, ama en başarılı transfer hamlesiydi lafın seninde kararını önceden verip safını seçenlerden olduğunu gösteriyor gibi Çağrı.

Valla hiç öyle olmadı. O tavrı aldığım oyuncu Mensah’tı.

Fatih- Welinton takası geçen yıl ligde gördüğüm en başarılı hamleydi. En iyi transferdi demiyorum bunu yanlış anlamayın.

Farzımisal Batakta bir 10’lu ile papaz düşürmek var bir de kız ile düşürmek var.. :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yazdığın isimlerin hepsi zamanında bize katkı verecek oyunculardı. En kötü Necip seviyesinde katkı alabileceğimiz adamlardı. Hiç fırsat veremeden gönderdik hepsini. Daha doğrusu verdik ama kısa süreler sonunda saçma sapan isimler uğruna gönderildi. Ali Kuçik herkesin sakatlandığı zamanlarda gayet iyi oynamış ama Simao, Almeida falan gelince yollanmıştı. Orhan Gülle' yi hiç oynatmadık. Adam Gaziantepspor' da taş gibi oynamıştı. Hatta bize uzaktan atmıştı. Yani şans versek hepsi bize katkı verirlerdi hatta belki potansiyellerine ulaşırlardı.

Fatih Aksoy' da yine Sivasspor' un en iyi sezonlarından birisinde sık sık forma şansı bulmuş, altyapımızdan yetişmiş bir oyuncuydu. Yani tecrübe de kazanmıştı. Zaten Fatih Aksoy hemen gelsin ilk 11 oynasın demiyorduk. Rotasyonda iyi performans verse yeterdi. Biz gittik genç, altyapımızdan yetişmiş adamla; son kontratını bizimle yapmış adamı takas ettik.

Şu an Fatih Aksoy' u yine Welinton' a tercih ederim.

Bir şampiyonluk (sadece +1 gol averajla gelen) bu kadar yanıltmamalı.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yazdığın isimlerin hepsi zamanında bize katkı verecek oyunculardı. En kötü Necip seviyesinde katkı alabileceğimiz adamlardı. Hiç fırsat veremeden gönderdik hepsini. Daha doğrusu verdik ama kısa süreler sonunda saçma sapan isimler uğruna gönderildi. Ali Kuçik herkesin sakatlandığı zamanlarda gayet iyi oynamış ama Simao, Almeida falan gelince yollanmıştı. Orhan Gülle' yi hiç oynatmadık. Adam Gaziantepspor' da taş gibi oynamıştı. Hatta bize uzaktan atmıştı. Yani şans versek hepsi bize katkı verirlerdi hatta belki potansiyellerine ulaşırlardı.

Fatih Aksoy' da yine Sivasspor' un en iyi sezonlarından birisinde sık sık forma şansı bulmuş, altyapımızdan yetişmiş bir oyuncuydu. Yani tecrübe de kazanmıştı. Zaten Fatih Aksoy hemen gelsin ilk 11 oynasın demiyorduk. Rotasyonda iyi performans verse yeterdi. Biz gittik genç, altyapımızdan yetişmiş adamla; son kontratını bizimle yapmış adamı takas ettik.

Şu an Fatih Aksoy' u yine Welinton' a tercih ederim.

Bir şampiyonluk (sadece +1 gol averajla gelen) bu kadar yanıltmamalı.

O son kontratını yapan adam gelip stoper hattına 12 milyon Euro harcayan takımın iflahını kesti. Üstelik 1 (bir) gol farkla.

Sonra o 1 gol yanıltmış olacak ki kargaşa çıkartıp yönetimlerini filan değiştirdiler. 1 gol için yönetim mi değişir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Ersin ile birlikte Larin'i de satabilsek keşke. Bu sezon transfer sezonunun kilit noktası bu olacak gibi. Umarım Abdulkerim'i alabiliriz bu arada. Sol ayaklı gayet iyi bir stoper, Fatih'le falan kıyaslanamaz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sol bek lazim, nsakala oldugu sürece sampiyonlar ligi müzigi korku film müzigi gibi geliyor bana
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O son kontratını yapan adam gelip stoper hattına 12 milyon Euro harcayan takımın iflahını kesti. Üstelik 1 (bir) gol farkla.

Sonra o 1 gol yanıltmış olacak ki kargaşa çıkartıp yönetimlerini filan değiştirdiler. 1 gol için yönetim mi değişir.
Stoper hattına 12 milyon harcayan takım derken gs mi fb mi anlamadım ama eğer gs ise marcao ve luyindama' dan en az 10' ar milyon kazanırlar isterlerse. İkisi de tam olgun çağlarındalar. O 12 milyonu fazlasıyla çıkarırlar. Sen sat bakalım Welinton' u satabiliyor musun?

Çevrimdışı ilhan mansız

Stoper hattına 12 milyon harcayan takım derken gs mi fb mi anlamadım ama eğer gs ise marcao ve luyindama' dan en az 10' ar milyon kazanırlar isterlerse. İkisi de tam olgun çağlarındalar. O 12 milyonu fazlasıyla çıkarırlar. Sen sat bakalım Welinton' u satabiliyor musun?
gerçekten mi vay be luyindama ve marcao tam 20 milyon usd öyle mi 😂

Çevrimiçi Samet Demir

İkisine o paralar teklif edilse adamlar furbolcuları sırtlarında götürürler. Heleki luyindamayı.

Yav şu forumda senin kadar çok renkli hayranı olan başka adam tanımıyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gerçekten mi vay be luyindama ve marcao tam 20 milyon usd öyle mi 😂
Hadi 10 olmasın 5 olsun. Ama ikisinden de para kazanırlar. Demek istediğim o.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İkisine o paralar teklif edilse adamlar furbolcuları sırtlarında götürürler. Heleki luyindamayı.

Yav şu forumda senin kadar çok renkli hayranı olan başka adam tanımıyorum.
Gs iki stoperlerinden de para kazanır demek renkli hayranı olmak degildir.