2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269893 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/buzzspor/status/1412368837949931520

çok yönlü olma potansiyeli olan, iyi bir oyuncu. ben onu esasen 343ün sağ kenarı olarak muazzam performans verecek bir isim olarak görüyorum. kulübü yüksek uçar keçiörenli eleman gibi, olma ihtimali düşük. alınırsa sevinirim, hoca ondan iyi şeyler çıkarır.

Çevrimdışı worns

stoper için ismi geçenlerden pablo mari'yi istemem, mattia caldara'yı hiç düşünmeden alırım.

Çevrimdışı Erman1903

bruma düşünüyorsak hazır pek piyasası yokken bonservisiyle denemekte fayda var. benim önceliğim olacak bir oyuncu değil daha farklı profile giderdim ama bizim liglerde parlatılabilecek stilde. bir sezonluk parlak performansla oyun bilgisi düşük, gösterişli oyuncu sever liglere çok iyi paralara okutulabilir. bruma düşünülüyorsa böyle bi kafayla düşünülmeli. kiralayıp bir sezon sonra psv'nin nasr'a 15e 20ye çakmasını izlemenin manası yok.

Şimdi tekrar bir baktım maaşı 3,1M olarak gözüküyor, çok yüksek... Minimum 2M den bağlansa satması o kadar kolay olmayabilir. Biz muhtemelen kiralık olarak bakıyoruzdur. Son dönemlerde skorerliği artmış gözüküyor, savunması bomboş değil. Başka oyuncular da bakılabilir ama lig dinamiklerine uygun tarzı var.

Çevrimdışı Erman1903

çok yönlü olma potansiyeli olan, iyi bir oyuncu. ben onu esasen 343ün sağ kenarı olarak muazzam performans verecek bir isim olarak görüyorum. kulübü yüksek uçar keçiörenli eleman gibi, olma ihtimali düşük. alınırsa sevinirim, hoca ondan iyi şeyler çıkarır.

İki kenarda da oynuyor, yerlilere göre olabildiğince çok yönlü. Bursada parlak gençler var İsmail Çokcalis da ilgilendiğimiz biri. Taha Altıkardeş ve Eren Güler de geleceği olan çocuklar. Özellikle Taha'nın adını önümüzdeki dönemde daha sık duyacak gibiyiz.

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/buzzspor/status/1412368837949931520
büyük ihtimal ligden başka bir kaç takım talipli, klasik fiyat arttırma taktikleri. bursa bize oyuncu vermez.

Çevrimiçi levitate

caldara haberleri çıkmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

caldara haberleri çıkmış

Üçlünün merkezi, şu an için stopere yabancı bakıldığını pek sanmıyorum ama önerilen çoktur.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Cornelius nöbeti tuttuğum günler canlandı gözümde :)

Kararsız kaldım.

28 yaşına kadar oynadığı ligde 6 golü 3 kere geçebilmiş, biri 10 sene önce.

Geçen seneki performansı felaket.

Emin olamıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Kararsız kaldım.

28 yaşına kadar oynadığı ligde 6 golü 3 kere geçebilmiş, biri 10 sene önce.

Geçen seneki performansı felaket.

Emin olamıyorum.

Biraz takıma bağımlı bir pivot.

Çevrimiçi murat

doğru ligi bulamamıştır.fiziğiyle iş yapar burada.kaledeki behlül gibi olmaz :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Biraz takıma bağımlı bir pivot.
Abou'dan sonra bu kazmaları izlemek işkence olacak. Keşke Hulk gelseymiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi tekrar bir baktım maaşı 3,1M olarak gözüküyor, çok yüksek... Minimum 2M den bağlansa satması o kadar kolay olmayabilir. Biz muhtemelen kiralık olarak bakıyoruzdur. Son dönemlerde skorerliği artmış gözüküyor, savunması bomboş değil. Başka oyuncular da bakılabilir ama lig dinamiklerine uygun tarzı var.
1,8 maaş istiyormuş

Çevrimiçi murat

abu attığı gollerin yarısını kendi hazırlayan adam cornelius ise hemen hemen hepsini takım sayesinde atar.takımın hazırladığı golleri atma verimi abudan iyidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Cornelius'a para verilmez dümdüz adam 2 milyon maaş istemişti yanlış hatırlamıyorsam Ts'den.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

sol açık oynayan larin santraforun atması gereken tarzda golleri atan adamdı aslında.abu da santrafor golleri değilde forvet golleri atıyordu.

Çevrimdışı Erman1903

İsim ve takıma çok takılıyoruz transfer yaparken dünyada bir sürü futbolcu var, insanlar arasında piyasanın o belirledigi kadar kat farkı yok oyun anlamında.  O kadar kazma da demeyelim ama, Ghezzal tarzı zeki / oyunu hareketlendiren oyuncularla etkili olur. Bu tarz santraforlar onlara göre oynanmadığı zaman kısır sezonlar geçirebiliyor yeni düzen futbolda.

Ben daha aksiyonlu, mobil birini tercih ederdim ikinci adam olarak. Zaten as santraforu daha baba tarz diye bilinenden bakıyor gibiyiz.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 17:36:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

1,8 maaş istiyormuş

Çok, en fazla 1,2 verilir kiralama ücreti dahil. Bu maaşı alan adam bonservisli de olmaz iki yıllık maaşına her şeyi içinde oyuncu alınır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Alex transferi hocanın baskısı sonrası olacak gibi. Ljajicin gitmesi-gitmemesi olayından çıkmış bizimkiler.

Başkanı imza parasına ikna etmeye çalışıyorlar.

Costa daha fazla beklemek istemiyor, oyuncuya benficadan da teklif varmış.

Dzeko yıllık 5 milyondan 2 yıllık kontrat istemiş.

Fernando için cumartesi günü gelişmeler yaşanır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alex transferi hocanın baskısı sonrası olacak gibi. Ljajicin gitmesi-gitmemesi olayından çıkmış bizimkiler.

Başkanı imza parasına ikna etmeye çalışıyorlar.

Costa daha fazla beklemek istemiyor, oyuncuya benficadan da teklif varmış.

Dzeko yıllık 5 milyondan 2 yıllık kontrat istemiş.

Fernando için cumartesi günü gelişmeler yaşanır.

Costayı biz mi bekletiyormuşuz ??? Sağlık raporları nasıl, abou gibi iptal mi yoksa iş yapar mı ?