2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269608 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Sonuçta futbolcu tayfası milyonlar kazanıyor ona göre danışmanları olacak, psikolojik ve mental olarak sağlam olacak falan ama şu bakıştaki imrenir görüntü üzdü açıkçası.

Daha genç sayılır çalışmalarını yapıp faydalı kitaplar okusun şans gelir. Tabi planlama ne kim geliyor gidiyor tam bilmiyoruz. Bence Güven ile sözleşme uzatılması gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 01:39:26 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu adam yöneteceği kişilerle birlikte aday olup seçime girdi ve çatır çatır oyları alıp başkan oldu. Bunu önce bir hazmetmen lazım. Yoksa kıvranır durursun.

Her bir yönetici için oy kullanıldı. İsterse gider Aziz Yıldırım’ı danışman alır.  Bunların da nedenleri değil sonuçları seni ilgilendirir. Varsa itirazın bir miktar para yatırıp kongre üyesi olursun oyunu kullanırsın. Bu kulüp bir şirket ve dernekten oluşuyor; nasıl yöneteceğini sormak için aday olmuyor kimse. Kendi şirketindeki konumu neyse burada da aynı konumda. Anonim Şirket kavramını anlayabilirsen bütün ızdırapların son bulacak.

Sen A’yı beğenmezsin ben B’yi beğenmem. E o zaman herkes Başkan olsun. Bunca tantanaya ne gerek var? Zaten bu kulübün tarftarı yok bir sürü fahri başkanı var. Kerameti kendinden menkul bir durum.

Bu yönetimin en büyük talihsizliği sürekli tohum atılırken eleştirilmesi oldu. Halbuki eleştiri mahsul zamanı yapılır. Ama yok illa erkenden örtülecek. Mahsul zamanı da hasat iyse; yağmur yağdı, havalar iyi gitti diye avutuyorlar kendilerini. Bu da daha büyük bir ego patlamasına sebep olup eleştirilerin daha abuk sabuk bir boyuta varmasına kadar gidiyor. Ben bu kulüpte böyle bir şeyi ilk defa görüyorum.
Kısmen katılıyorum, kısmen katılmıyorum. Yani bazı şeylere önceden tepki göstermek daha doğru, yoksa Orhan Ak gibi maklubeciyi antrenör olarak sokmaya kalkanlar oluyor. Şahsen burası Beşiktaşsa Beşiktaşlı profesyonellerin yönetmesini isterim, ama nasıl fenerli caneri gökhanı getirirken profesyonel diyorsak, daha iyisi yoksa fenerli topçu da gelebilir, topunu oynasın yeter diyorsak, diğer konumlara gelen profesyonellere de aynı tepkiyi vermek gerekir, en azından yangın yapmamak gerekir. Gelmeden önce bence doğru iş değil dersin, geldikten sonra da takımını temsil eden kişiye bu temsiliyetten dolayı saygı gösterirsin. Türkiyede bizim kulüp dahil her yerde bu durum eksik.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu kafa iyi değil yanlız. Şeçildi diye her şeyi yapar demek bence yanlış. Dinamikleri olan bir kulübüz. Bu dinamiklere dinamit koyarsan o koltukta ömrün uzun olmaz.
Yani seçildiğinden beri özellikle bu forumda her icraatında bir önyargı, yapmadığı, kesin olmayan, sabahtan akşama kolpalayan basının haberlerinde bile bir karamsarlık, en kötüsünü düşünme bu yönetim için oldukça dezavantajlı olan bu durumların hepsinin olduğunu düşünüyorum. Özellikle bazı isimlerde. Kimisinin mizacı böyledir, eleştirisi de övgüsü de ayarsızdır, kimisi de kendi egosunu her şeyden öne koyup beğenmediği isimlerin yaptığı her icraate mana bulur, olumsuz iğne ucu kadar şeyi saatlerce eleştirirken, olumlu şeyleri şans gibi faktörlere bağlayarak yine kendi egosunu tatmin eder. Yapacak bir şey yok saygı duymak lazım. Ama nasıl fenerli topçuyu alırken profesyonel diyorsak -gerçi bjkli biri giderken de profesyonel yaklaşmayıp linç ederiz, asla iki açıdan bakamayız o ayrı da- yöneticilerin danışmanları gibi farklı görevlere de bu personeli alırken profesyonel davranmak lazım. Yoksa benzetme yanlış anlaşılmasın bu dünyada hitler de seçildi, başkaları da. Demokrasinin seçtiği kişiye saygı duymak ama önlemleri de almak lazım burası Beşiktaş, buranın belli bir yapısı var, gelen kişinin bunu bozmasına da izin veremeyiz, despotluk yapıp her şeye de karışamayız. Arasını bulmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Bu bir kafa değil kanunla tüzükle belirlenmiş kurallar bütünü.

Sen istiyorsun ki bir sorumluluğum olmadan bir şeylerin karar verilmesinde payım olsun. A futbolcusu alınsın, B yöneticisi gelmesin, C kişisi şutlansın. E sen kimsin birader? Ben taraftarım diyeceksin muhtemelen ama bunu derken bir sorumluluğun yok. Ne işler kötü gidince itibarın sarsılacak ne de kulüp yönetimi için hukuki sorumluluğun olacak. Sırf senin şurada 1000 tane aslı astarı olmayan yazına, gerçekleşmeyen öngörüne şahit oldum. Sana kimse hesap sordu mu? Yine çok rahat bir şekilde üst perdeden konuşabiliyorsun. Niye? Çünkü hesap verme yükümlülüğün yok. Unutulup gidiyor her şey.

Riski alan taşın altına elini sokan kimse bir zahmet bırak da danışmanını da kendisi atasın. Bunun nesini tartışıyorsun?

1000 yıl önce bunlar tartışıldı, tüzel kişilik denen kavram ortaya çıktı. Daha sonra da onları yönetenlerin yetkileri şekillendi. 1000 yıllık hukuki mevzuları Amerika’yı yeniden keşfedermiş gibi konuşmaktan başka bir şey yapılmıyor.

Taraftarlık bu kısır tartışmaları yapmaksa buyrun devam edin.
kulüpde yönetici olmak kulübün sahibi olmak değildir yöneticilik çok hak verir ama her hakkı vermez
Yöneticini danışmanını doğru seçeceksin sonra birgün takım kadronu rakibe verdiğini tapelerden öğrenirsin
Diğer taraftan insanlar başkanın danışmanını seçmiyor seçileni eleştiriyor buda hakları
Sen neden kimse sana birşey demezken herkese saldırmayı kendine görev biliyorsun neden her mesajında şahsileşiyorsun
Arkadaşa başkanın danışmanını seçmesinden sana ne demişsin bende diyorumki arkadaşın fikrini söylemesinden sana ne isteyen istediği yorumu yapa yeterki hakaret aşağılama küfür olmasın kimin ne dediğide seni hiç ilgilendirmez
Herkesin fikri kendisini bağlar
Yanlış birşey yaparsa biz burdayız hadi gözümüzden kaçtı raporlarsın yapabileceğin şey sadece bu ötesi yok
Burda herkese ayar vermeye çalışman herşeyden önce foruma saygısızlık burda insanlar forum işleyişi düzgün olsun diye resmen mesai kasıyor hergün kaç mesaj siliniyor
Nasıl sanane dedin kulübün yönetimi kongresi var onlar karar verir dedin
Bende diyorumki sana ne forumun bir yönetimi var neyin uygun olup olmadığını belirleyen kurallarıda var birinden bir şey isterken sende bulunduğun yerdeki kurallara uymayı dene bence
Her mesajında birilerine ayar vermenden sıkıldım artık herkes senin fikirlerin çizgisinde yazamaz zaten herkes aynı düşünse forum olmaz
Biraz daha sakin ol kimse beşiktaşın düşmanı değil biri birşeyi yanlış bulur söyler başkası doğru bulur fikirler ortaya konur süreç kimin doğru olduğunu çıkarır
Başkalarının sana uymayan fikirlerini baskılamaya çalışmak sadece kendi fikrinin sağlam zemine oturmadığını gösterir fikrinin doğruluğundan emin olsan başkalarının ne dediği umurunda olmaz

Çevrimiçi Necmi

Yani seçildiğinden beri özellikle bu forumda her icraatında bir önyargı, yapmadığı, kesin olmayan, sabahtan akşama kolpalayan basının haberlerinde bile bir karamsarlık, en kötüsünü düşünme bu yönetim için oldukça dezavantajlı olan bu durumların hepsinin olduğunu düşünüyorum. Özellikle bazı isimlerde. Kimisinin mizacı böyledir, eleştirisi de övgüsü de ayarsızdır, kimisi de kendi egosunu her şeyden öne koyup beğenmediği isimlerin yaptığı her icraate mana bulur, olumsuz iğne ucu kadar şeyi saatlerce eleştirirken, olumlu şeyleri şans gibi faktörlere bağlayarak yine kendi egosunu tatmin eder. Yapacak bir şey yok saygı duymak lazım. Ama nasıl fenerli topçuyu alırken profesyonel diyorsak -gerçi bjkli biri giderken de profesyonel yaklaşmayıp linç ederiz, asla iki açıdan bakamayız o ayrı da- yöneticilerin danışmanları gibi farklı görevlere de bu personeli alırken profesyonel davranmak lazım. Yoksa benzetme yanlış anlaşılmasın bu dünyada hitler de seçildi, başkaları da. Demokrasinin seçtiği kişiye saygı duymak ama önlemleri de almak lazım burası Beşiktaş, buranın belli bir yapısı var, gelen kişinin bunu bozmasına da izin veremeyiz, despotluk yapıp her şeye de karışamayız. Arasını bulmak lazım.
çok güzel özetlemişsin

Çevrimiçi Necmi

Kısmen katılıyorum, kısmen katılmıyorum. Yani bazı şeylere önceden tepki göstermek daha doğru, yoksa Orhan Ak gibi maklubeciyi antrenör olarak sokmaya kalkanlar oluyor. Şahsen burası Beşiktaşsa Beşiktaşlı profesyonellerin yönetmesini isterim, ama nasıl fenerli caneri gökhanı getirirken profesyonel diyorsak, daha iyisi yoksa fenerli topçu da gelebilir, topunu oynasın yeter diyorsak, diğer konumlara gelen profesyonellere de aynı tepkiyi vermek gerekir, en azından yangın yapmamak gerekir. Gelmeden önce bence doğru iş değil dersin, geldikten sonra da takımını temsil eden kişiye bu temsiliyetten dolayı saygı gösterirsin. Türkiyede bizim kulüp dahil her yerde bu durum eksik.
burası beşiktaş ulu bir çınar bu çınar kolay yetişmedi bazı değerler üzerine kök saldı o değerler yıpratılırsa o kökler çürümeye başlar o nedenle kimse mutlak özgürce davranamaz yönetimde çalışanda taraftarda herkesin kökleri beslemesi gerekir
Danışmanımıza gelince burayada üye olan bir arkadaşımın çocukluk arkadaşıymış ve çokda iyi bir beşiktaşlıymış bende tepki verdim ama bu kararı alanlar birçok şeyi değerlendirmiştir mutlaka mantıklı bir nedeni vardır saygı göstermek gerekiyor bize yanlış gelse bile bana şahsen yanlış geliyor ama biz olaya hakim değiliz fikirlerimizde sıkıntılı olur
Ben böyle bir karar alındıysa saygı duyarım yöneticilerin bizim için değil kendileri için doğru olan kişilerle çalışması gerekir eleştirimizi yaptık yanlış olanı söyledik artık gerisi saygı göstermek olur

Çevrimiçi Necmi

Yönetici olmak herşeyi yapabilmek değildir onların sınırları var ve o sınırlar içinde esneme hakları var
Kral yada diktatör seçmiyoruzki yönetici seçiyoruz zaten yönetme sınırları belli o sınırlar içinde esnemesine müsade etmek lazım yoksa yönetmesi gereken kişileri yönetemez hale sokarız bununda beşiktaş için kötü sonuçları olur
Mesela imza parası vermek istemiyorsa vermez bencede saçma birşey zaten sözleşmeyi ve o kadar parayı imza atsın diye verirken birde imzalasın diye rüşvetmi vereceğiz yöneticinin görevi budur biz transfer dönemi bittiğinde ortada olan kadroya bakmalıyız beni kaptanın yakalandığı fırtınalar değil gemiyi limana getirip getirmediği ilgilendiriyor birde nasıl getirdiği tabi 😀 gemideki bütün yükü denize bıraktıysa fena gemi hasar aldıysa o daha fena

Çevrimdışı underworld

Demek tekşeyra işi baya ciddi.
500 binse fark hayırlı olsun diyelim o zaman

Çevrimdışı tuncaboylu

Atalanta 1 Temmuz' da bonservisiyle Parma'ya satmış. Yanlış hedef.
Parma zorunlu satın aldı. Ligden düştü bu sene, oyuncu kiralık gelebilir.

Çevrimdışı Çağrı Öz

kulüpde yönetici olmak kulübün sahibi olmak değildir yöneticilik çok hak verir ama her hakkı vermez
Yöneticini danışmanını doğru seçeceksin sonra birgün takım kadronu rakibe verdiğini tapelerden öğrenirsin
Diğer taraftan insanlar başkanın danışmanını seçmiyor seçileni eleştiriyor buda hakları
Sen neden kimse sana birşey demezken herkese saldırmayı kendine görev biliyorsun neden her mesajında şahsileşiyorsun
Arkadaşa başkanın danışmanını seçmesinden sana ne demişsin bende diyorumki arkadaşın fikrini söylemesinden sana ne isteyen istediği yorumu yapa yeterki hakaret aşağılama küfür olmasın kimin ne dediğide seni hiç ilgilendirmez
Herkesin fikri kendisini bağlar
Yanlış birşey yaparsa biz burdayız hadi gözümüzden kaçtı raporlarsın yapabileceğin şey sadece bu ötesi yok
Burda herkese ayar vermeye çalışman herşeyden önce foruma saygısızlık burda insanlar forum işleyişi düzgün olsun diye resmen mesai kasıyor hergün kaç mesaj siliniyor
Nasıl sanane dedin kulübün yönetimi kongresi var onlar karar verir dedin
Bende diyorumki sana ne forumun bir yönetimi var neyin uygun olup olmadığını belirleyen kurallarıda var birinden bir şey isterken sende bulunduğun yerdeki kurallara uymayı dene bence
Her mesajında birilerine ayar vermenden sıkıldım artık herkes senin fikirlerin çizgisinde yazamaz zaten herkes aynı düşünse forum olmaz
Biraz daha sakin ol kimse beşiktaşın düşmanı değil biri birşeyi yanlış bulur söyler başkası doğru bulur fikirler ortaya konur süreç kimin doğru olduğunu çıkarır
Başkalarının sana uymayan fikirlerini baskılamaya çalışmak sadece kendi fikrinin sağlam zemine oturmadığını gösterir fikrinin doğruluğundan emin olsan başkalarının ne dediği umurunda olmaz

Yahu siz neden benim sürekli birilerine saldırdığımı, ayar verdiğimi zannediyorsunuz? Bu tavrınızla defalarca karşılaştım, hiç cevap yazmadım ama iş artık ilginçleşiyor. Ortada ya yanlış anlaşılma var ya da bir art niyet.

Dümdüz bir şey yazıyorum, birisi alıntılıyor ben de ona cevap yazıyorum. Yukarıdaki mesaj da bir alıntıya cevap. “Kafamı” beğenmemiş ben de kendisini beğenmediğimi dile getirdim. Birisi beni alıntılayıp gitsin şirketine danışman alsın demiş ben de bu konudan sana ne demişim. Yazarken de ayaklarımı uzatmış kahve içiyordum. Bir forum ortamında yazdığım şeyin sakinliğimi bozması için deli olmam lazım.

Ayrıca ne forum yönetimine ne de yazılanlara bir atıf olmamasına rağmen bunları bana niye yazdınız anlamadım doğrusu.

Ben sizden daha fazla agresif değilim. Yazdıklarımı o mantalite ile okuyorsunuz sadece.

Bu söyleyeceklerim için de kusura bakmayın ama ben size asıl olan biteni de anlatmak isterim; bu forumda benim gibi düşünen çok az insan var. Genellikle yazılan 10 şeyden 7’si mevcut yönetime sallamaya yönelik. Bu da sosyal medyayı takip ediyorsanız eğer genel Beşiktaş taraftarının kamuoyunu yansıtmıyor.

Bütün bunların sebebi zamanında Fikret Orman yönetimine eleştiri getirenlerin forumla ilişiğinin kesilmiş olması. Geçmişte yapılan bu tek yanlı uygulama doğal olmayan bir seçilime sebep olmuş durumda. Sırf bu sebeple benden daha sert şeyler yazanlara kimse cevap yazmadığı için ve genellikle herkes katıldığı için bir tartışma çıkmıyor. Ama benim yazdıklarıma cevap yazan kişiler olduğu için bir kavga havasına büründüğünü zannediyorsunuz. Sizin tahammülsüzlük ya da agresiflik dediğiniz şey azınlık olmamızdan başka bir şey değil.

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 07:50:03 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydın herkese!

Kulüp profesyonelleri(!), Brezilyalı oyuncularımızın neden kampa 10 gün boyunca katılamayacağını açıklaması lazım.

Çevrimdışı ALDENYX

Bu adam yöneteceği kişilerle birlikte aday olup seçime girdi ve çatır çatır oyları alıp başkan oldu. Bunu önce bir hazmetmen lazım. Yoksa kıvranır durursun.

Her bir yönetici için oy kullanıldı. İsterse gider Aziz Yıldırım’ı danışman alır.  Bunların da nedenleri değil sonuçları seni ilgilendirir. Varsa itirazın bir miktar para yatırıp kongre üyesi olursun oyunu kullanırsın. Bu kulüp bir şirket ve dernekten oluşuyor; nasıl yöneteceğini sormak için aday olmuyor kimse. Kendi şirketindeki konumu neyse burada da aynı konumda. Anonim Şirket kavramını anlayabilirsen bütün ızdırapların son bulacak.

Sen A’yı beğenmezsin ben B’yi beğenmem. E o zaman herkes Başkan olsun. Bunca tantanaya ne gerek var? Zaten bu kulübün tarftarı yok bir sürü fahri başkanı var. Kerameti kendinden menkul bir durum.

Bu yönetimin en büyük talihsizliği sürekli tohum atılırken eleştirilmesi oldu. Halbuki eleştiri mahsul zamanı yapılır. Ama yok illa erkenden örtülecek. Mahsul zamanı da hasat iyse; yağmur yağdı, havalar iyi gitti diye avutuyorlar kendilerini. Bu da daha büyük bir ego patlamasına sebep olup eleştirilerin daha abuk sabuk bir boyuta varmasına kadar gidiyor. Ben bu kulüpte böyle bir şeyi ilk defa görüyorum.
Dert etme okadar bizim taraftarın yorumlarinin fikirlerinin yüzde 90 ni hoop oldu gecen sampiyonlukda.... ancak İrdaL Cömert antipatik biri
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 08:42:56 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı annoca

costa olacak diye çok korkuyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu bir kafa değil kanunla tüzükle belirlenmiş kurallar bütünü.

Sen istiyorsun ki bir sorumluluğum olmadan bir şeylerin karar verilmesinde payım olsun. A futbolcusu alınsın, B yöneticisi gelmesin, C kişisi şutlansın. E sen kimsin birader? Ben taraftarım diyeceksin muhtemelen ama bunu derken bir sorumluluğun yok. Ne işler kötü gidince itibarın sarsılacak ne de kulüp yönetimi için hukuki sorumluluğun olacak. Sırf senin şurada 1000 tane aslı astarı olmayan yazına, gerçekleşmeyen öngörüne şahit oldum. Sana kimse hesap sordu mu? Yine çok rahat bir şekilde üst perdeden konuşabiliyorsun. Niye? Çünkü hesap verme yükümlülüğün yok. Unutulup gidiyor her şey.

Riski alan taşın altına elini sokan kimse bir zahmet bırak da danışmanını da kendisi atasın. Bunun nesini tartışıyorsun?

1000 yıl önce bunlar tartışıldı, tüzel kişilik denen kavram ortaya çıktı. Daha sonra da onları yönetenlerin yetkileri şekillendi. 1000 yıllık hukuki mevzuları Amerika’yı yeniden keşfedermiş gibi konuşmaktan başka bir şey yapılmıyor.

Taraftarlık bu kısır tartışmaları yapmaksa buyrun devam edin.
Kusura bakma, ama mantıksız bir yazı.

Ahmet Nur Çebi gidip Fatih Terim'i ya da Aykut Kocaman'ı teknik direktör yapsa, eleştirenlere "Sana ne kardeşim, adam istediği teknik direktör ile çalışır! Sen kimsin birader?" mi diyeceksin?

Erdal Cömert'in danışman olması bundan farksız. Bizim kulübe verdiğimiz paraları maaş olarak alacağı için, bence söz hakkımız da var.

O yüzden şimdi izin verirsen, Erdal Cömert'in danışman yapılma kararını sorgulamak istiyorum.

Kim kardeşim bu Erdal Cömert? Hangi vasıfları ile Beşiktaş kulübünün en yetkili kişisinin danışmanı olacak?

Adını kamuoyunda ilk duyuruşu Beşiktaş'ın yeni sportif direktörüne terbiyesizlik yaparak olan, sürekli Beşiktaş'ı karalayan haberler yapan bu adama ne danışılacak?

Bunu soramayacak mıyız?

http://sampiy10.gazetevatan.com/besiktas-ta-izgara-krizi-986734-futbol-sampiy10-haber/
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 13:36:41 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sozkul

Erdal Cömert işine ihtimal vermiyordum. Yanlış bir karar olmuş..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1412353301253873666
Bence çok isabetli bir hamle.

Biraz pazarlıkla 3.5 bonservis, 1.5 maaşa halledilebilir gibi duruyor.

Patlatıp tekrar satma ihtimali de var

Bruma tarzı oyuncular bu ligde iyi iş yapar, yavaş oynandığı için hızı ile fark yaratıyorlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün sayın hiç bir işine karışmayıp sorgulamamız gereken başkanımızın getirdiği iletişim sorumlusu bütün transfer listesine ortaya döküp en az 200-300 bin maaliyetini arttırdığı oyunculardan alabileceğimizi pek düşünmüyorum.

Bruma ise eğer sakatlık durumu yoksa iş yapar, nkodou bile son zamanda toplamıştı. Diri bir nkodou olsa hiç gerek yok ama nkodou 2-3 maç sonra sakatlandığı için geçen sene aklımda kalan o forvetsiz taktiğe döndüğümüz zamanlar iş yapabilecek bir adam. Gerçekten çok lezizti o forvetsiz taktiğimiz sonra yine sakatlıklardan ljajic falan gidince forvetsiz olsada aynı işi yapamamıştık.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1412353301253873666

Oyuncu bana göre sanıldığının aksine Larin'den ziyade Ghezzal yerine oynaması için bakılıyor. Kanat araştırırken benim de karşıma çıkıyordu, daha farklı tarz lakin çalışır bizim ligde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bruma en son hatırladığım topla vedalaşmayı beceremeyen bir oyuncuydu.
Bitiriciliği de vasati 40 çöp tadında.

Eğer hala öyleyse bence hiç gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bruma en son hatırladığım topla vedalaşmayı beceremeyen bir oyuncuydu.
Bitiriciliği de vasati 40 çöp tadında.

Eğer hala öyleyse bence hiç gerek yok.

Akşam pazarına kadar bizim bütçelerde bir Ghezzal bulmak çok zor. Orta şekerliler arasında kötü bir alternatif değil. Gönül ister ki Ounas vb kiralanansın ama güzel bir kadro kurabilirsek bu da iş yapabilir. Dribbling işini hala yerli yersiz deniyor ama eskisinden biraz daha olgun bir tarzı var. Benim en son hatırladığım maaşı hiç düşük değildi kiralama bedeliyle falan 2M civarı tutabilir o fiyatlar için pek değmez az daha verip bu ayarda bonservisli adam bile bakılabilir.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 14:26:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Akşam pazarına kadar bizim bütçelerde bir Ghezzal bulmak çok zor. Orta şekerliler arasında kötü bir alternatif değil. Gönül ister ki Ounas vb kiralanansın ama güzel bir kadro kurabilirsek bu da iş yapabilir. Dribbling işini hala yerli yersiz deniyor ama eskisinden biraz daha olgun bir tarzı var. Benim en son hatırladığım maaşı hiç düşük değildi kiralama bedeliyle falan 2M civarı tutabilir o fiyatlar için pek değmez az daha verip bu ayarda bonservisli adam bile bakılabilir.

bruma düşünüyorsak hazır pek piyasası yokken bonservisiyle denemekte fayda var. benim önceliğim olacak bir oyuncu değil daha farklı profile giderdim ama bizim liglerde parlatılabilecek stilde. bir sezonluk parlak performansla oyun bilgisi düşük, gösterişli oyuncu sever liglere çok iyi paralara okutulabilir. bruma düşünülüyorsa böyle bi kafayla düşünülmeli. kiralayıp bir sezon sonra psv'nin nasr'a 15e 20ye çakmasını izlemenin manası yok.