2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269941 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bitirdik bitirdik yoksa birileri araya girecekmiş gibi görünüyor. Elimizi çabuk tutmakta fayda var.
İspanya orta sıra ve Almanya orta sıra takımları da istiyor ama bizden alacağını bile alamaz orda.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

dökülür çünkü menajeriyle görüşmeye başladık o da oluru verdi ljajicin gitmesi hakkında.

Menajer kısmı çakal. Mamasını vermezsen maaşını da bize kilitleyip oyuncuyu kiralık bir yerlere götürür.

Çevrimdışı can1903

Menajer kısmı çakal. Mamasını vermezsen maaşını da bize kilitleyip oyuncuyu kiralık bir yerlere götürür.
Son senesi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bu oyuncu gönderme işini hiç bilmiyor. Menajerle bizim menfatimize daha yakın bir orta noktada buluşmaları lazım. Umarım bu sene başarırlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Son senesi

O zaman daha kötü.
Ocak ayında free kalıp imza parası da almak için sadece 5 ay sabredecek.

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Atalanta 1 Temmuz' da bonservisiyle Parma'ya satmış. Yanlış hedef.
Parma oyuncuyu daha yeni almış
zorunlu opsiyonu vardır belki
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Parma oyuncuyu daha yeni almış
Ben elçiyim haberi veririm  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kendi şirketine alacak danışmanı o zaman, hakkında dedikodu alan iki adamın biri kulüp iletişim başkanı oluyor biri de başkan danışmanı şaka gibi.

Bu adam yöneteceği kişilerle birlikte aday olup seçime girdi ve çatır çatır oyları alıp başkan oldu. Bunu önce bir hazmetmen lazım. Yoksa kıvranır durursun.

Her bir yönetici için oy kullanıldı. İsterse gider Aziz Yıldırım’ı danışman alır.  Bunların da nedenleri değil sonuçları seni ilgilendirir. Varsa itirazın bir miktar para yatırıp kongre üyesi olursun oyunu kullanırsın. Bu kulüp bir şirket ve dernekten oluşuyor; nasıl yöneteceğini sormak için aday olmuyor kimse. Kendi şirketindeki konumu neyse burada da aynı konumda. Anonim Şirket kavramını anlayabilirsen bütün ızdırapların son bulacak.

Sen A’yı beğenmezsin ben B’yi beğenmem. E o zaman herkes Başkan olsun. Bunca tantanaya ne gerek var? Zaten bu kulübün tarftarı yok bir sürü fahri başkanı var. Kerameti kendinden menkul bir durum.

Bu yönetimin en büyük talihsizliği sürekli tohum atılırken eleştirilmesi oldu. Halbuki eleştiri mahsul zamanı yapılır. Ama yok illa erkenden örtülecek. Mahsul zamanı da hasat iyse; yağmur yağdı, havalar iyi gitti diye avutuyorlar kendilerini. Bu da daha büyük bir ego patlamasına sebep olup eleştirilerin daha abuk sabuk bir boyuta varmasına kadar gidiyor. Ben bu kulüpte böyle bir şeyi ilk defa görüyorum.

Çevrimdışı can1903

Bu adam yöneteceği kişilerle birlikte aday olup seçime girdi ve çatır çatır oyları alıp başkan oldu. Bunu önce bir hazmetmen lazım. Yoksa kıvranır duruşun.

Her bir yönetici için oy kullanıldı. İsterse gider Aziz Yıldırım’ı danışman alır.  Bunların da nedenleri değil sonuçları seni ilgilendirir. Varsa itirazın bir miktar para yatırıp kongre üyesi olursun oyunu kullanırsın. Bu kulüp bir şirket ve dernekten oluşuyor; nasıl yöneteceğini sormak için aday olmuyor kimse. Kendi şirketindeki konumu neyse burada da aynı konumda. Anonim Şirket kavramını anlayabilirsen bütün ızdırapların son bulacak.

Sen A’yı beğenmezsin ben B’yi beğenmem. E o zaman herkes Başkan olsun. Bunca tantanaya ne gerek var? Zaten bu kulübün tarftarı yok bir sürü fahri başkanı var. Kerameti kendinden menkul bir durum.

Bu yönetimin en büyük talihsizliği sürekli tohum atılırken eleştirilmesi oldu. Halbuki eleştiri mahsul zamanı yapılır. Ama yok illa erkenden örtülecek. Mahsul zamanı da hasat iyse; yağmur yağdı, havalar iyi gitti diye avutuyorlar kendilerini. Bu da daha büyük bir ego patlamasına sebep olup eleştirilerin daha abuk sabuk bir boyuta varmasına kadar gidiyor. Ben bu kulüpte böyle bir şeyi ilk defa görüyorum.
Arkadaşım ben zaten kongre üyesi aynı zamanda sürekli maçlara giden elimden geldiğince destek veriyorum. Başkanı bu forumda defalarca kez destekledim, haklı gördüğüm konularda haklı derim haksız gördüğüm konularda haksız sen dar görüşlüysen benim yapacak bir şeyim yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adam yöneteceği kişilerle birlikte aday olup seçime girdi ve çatır çatır oyları alıp başkan oldu. Bunu önce bir hazmetmen lazım. Yoksa kıvranır durursun.

Bu kafa iyi değil yanlız. Şeçildi diye her şeyi yapar demek bence yanlış. Dinamikleri olan bir kulübüz. Bu dinamiklere dinamit koyarsan o koltukta ömrün uzun olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

altına imkansız yazdı yine.

Murat Özen torunoğullarına yakın biri. Bilerek böyle yapıyor, x transfer sihirbazı girdi halleti falan demek içinde biraz imaknsız aşırı zor muhabbetine sokuyor.

Çevrimdışı can1903

Twitterda sürekli yayın açan başkana yakın olan Alper Bahadır başkanın gelecek seçimde aday olmasını zor gördüğünü söyledi.

Çevrimdışı worns

Atalanta 1 Temmuz' da bonservisiyle Parma'ya satmış. Yanlış hedef.

parma zorunlu opsiyonla kiraladı. küme düştü, almak zorunda kaldı ve kendileri için muhtemelen çok pahalı bir oyuncuya dönüştü. maaşından kurtulmak için kiralayabilirler. fakat ikinci santrafor için pahalı oyuncu. maaşının 2 milyon dolayında olması lazım. ts epeydir ilgileniyordu.

Çevrimdışı worns

yabancı kuralını çok takmıyoruz demek

cornelius için söylemiyorum fakat şu şartlarda iki yabancı kontenjanını santrafora ayırmak sorun olmaz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Arkadaşım ben zaten kongre üyesi aynı zamanda sürekli maçlara giden elimden geldiğince destek veriyorum. Başkanı bu forumda defalarca kez destekledim, haklı gördüğüm konularda haklı derim haksız gördüğüm konularda haksız sen dar görüşlüysen benim yapacak bir şeyim yok.

Bir taraftar olarak kulüp başkanının kendisine aldığı danışmandan sana ne? Cidden bunu merak ettiğim için soruyorum bir taraftar ile kulüp başkanının danışmanı arasında nasıl bir bağ var bana bunu açıklar mısın?

Ben mesela başkanım bir kısım şeyleri yönetmeyi kolaylaştırmak için kendime danışman alıyorum. Kimseyle bir bağı yok. Direkt beni ilgilendiren bir durum. Ben yönetiyorum bu kulübü yahu. Bunu neden sana sorayım? 
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 01:11:42 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi levitate

cornelius için söylemiyorum fakat şu şartlarda iki yabancı kontenjanını santrafora ayırmak sorun olmaz.
bu sezon olmaz ama önümüzdeki iki sezon

seneye kaldırırız diye mi düşünüyorlar acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Twitterda sürekli yayın açan başkana yakın olan Alper Bahadır başkanın gelecek seçimde aday olmasını zor gördüğünü söyledi.

Amacı bence bir nevi de bu. Bunu daha önceden burdan söylemiştim. İyi niyetinden şüphem yok fakat buraların adamı değil. Zorla geldi zaten yoksa istemiyordu. Beceremiyorda zaten 2 kupa almış takımın böyle bir kaos içinde boğulması başka türlü açıklanamaz. Nerden tutsak elimizde kalıyor valla sevmeye çalışıyorum ama her gün bir yumruk yiyoruz. Başkanın danışmanına takmamızda dokunmuş birilerine. Gitsin şirketinde ali koç ve burak elması yapsın danışmanı umrumda değil. Fakat Beşiktaş kulübünün parasını ödediği, kulüp çalışanı olarak geçiyorsa orda duracak.

Getirdiği bir adam bütün listeyi döktü. Gizlilik diye bir şey kalmadı.
Diğer getirdiği adam(konuşmuşlar adamla işe başlamış) çok değil daha bir kaç ay önce yalan haber yapan, tanrı parçacığı falan diyen adam işte.
Sonra vay efendim niye konuşuyorsun falan şimdi konuşmazsan en zaman konuşacaksın??? 3-4 ay sonra bunun tepkisini versen nolcak atı alan üsküdarı geçicek. Geçen sene yine bu taraftar baskı yapmasaydı, ghezzaler mhezaller gelmeyip kapancaktı konu. Neyse. Konuşmaya devam, yıllarca bu kulüp "efendilik" adı altında pısırık davranışlar içerisinde "romantizim" saçmalığı içerisinde boğuldu. Çok şükür yeni gelen taraftar bunu yavaş yavaş kırmaya çalışıyor.

Çevrimdışı worns

rotasyon santraforu için değeri ciddi seviyelerde olmayan bir kaç oyuncu,

https://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-bayo/profil/spieler/594991

bu hem atletik hem de ceza alanı içinde çok etkili ama tabi iyi bir sezon geçirmiş. pahalı bir seçeneğe dönüşmüş olabilir. aslında bizim fransızca konuşan tayfayı düşününce kolay uyum sağlayacak, değerini yükseltebilecek bir seçenek olarak ciddi ilgi gösterilebilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/florian-aye/profil/spieler/372713
https://www.transfermarkt.com.tr/mateo-cassierra/profil/spieler/362667
https://www.transfermarkt.com.tr/mikael-uhre/profil/spieler/264423
https://www.transfermarkt.com.tr/isaac-kiese-thelin/profil/spieler/201311
(bu iyi oyuncu bence alternatif olarak, daha önce de yazmıştım)

https://www.transfermarkt.com.tr/tim-kleindienst/profil/spieler/193033
https://www.transfermarkt.com.tr/dawid-kownacki/profil/spieler/208167
https://www.transfermarkt.com.tr/uros-djurdjevic/profil/spieler/190804
https://www.transfermarkt.com.tr/leonardo-mancuso/profil/spieler/160344
https://www.transfermarkt.com.tr/moussa-konate/profil/spieler/192774

çok özel bir incelemeden geçirmedim, gözüme bir ya da bir kaç özelliğiyle ilişenleri attım. bazılarının son sezonu kötü. bazılarının ise çok iyi olduğundan değerleri sandığımızdan yüksek olabilir. ayrıca içlerinde epey farklı profiller var.

transfer sezonu açılmadan 2. santrafor için üstün körü bir araştırmayla gözüme çarpanlar bunlardı. iyi bir çalışma yaparak f/p oyuncusu bulmak gerekiyor. bulunur başka oyuncular da paylaşıldı, santrafor bulmak zor deniyor ama tsl öyle iş yapması zor lig değil, vasat altı olup takır takır gol atan bir sürü örnek var. hadi as santrafor, kısa vadeli planlama ürünü olsun (bunu da istemem aslında), piyasada gezen daha üst profil tiplerden olsun, yanına bir makul maliyetli merkez oyuncusu bulalım.

bedava olan etkili bundesliga 2 oyuncuları serra, s.dursun transfer yaptı. kleindeist'ın da takımı bonservisini almış
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 01:22:29 worns ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaşlı yetkililer ile Alex Teixeira arasında 500 bin Euro'luk bir fark kaldı.

(Sky Italia)

Bir -iki sponsor adayi var deniyor ins doğrudur.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu kafa iyi değil yanlız. Şeçildi diye her şeyi yapar demek bence yanlış. Dinamikleri olan bir kulübüz. Bu dinamiklere dinamit koyarsan o koltukta ömrün uzun olmaz.

Bu bir kafa değil kanunla tüzükle belirlenmiş kurallar bütünü.

Sen istiyorsun ki bir sorumluluğum olmadan bir şeylerin karar verilmesinde payım olsun. A futbolcusu alınsın, B yöneticisi gelmesin, C kişisi şutlansın. E sen kimsin birader? Ben taraftarım diyeceksin muhtemelen ama bunu derken bir sorumluluğun yok. Ne işler kötü gidince itibarın sarsılacak ne de kulüp yönetimi için hukuki sorumluluğun olacak. Sırf senin şurada 1000 tane aslı astarı olmayan yazına, gerçekleşmeyen öngörüne şahit oldum. Sana kimse hesap sordu mu? Yine çok rahat bir şekilde üst perdeden konuşabiliyorsun. Niye? Çünkü hesap verme yükümlülüğün yok. Unutulup gidiyor her şey.

Riski alan taşın altına elini sokan kimse bir zahmet bırak da danışmanını da kendisi atasın. Bunun nesini tartışıyorsun?

1000 yıl önce bunlar tartışıldı, tüzel kişilik denen kavram ortaya çıktı. Daha sonra da onları yönetenlerin yetkileri şekillendi. 1000 yıllık hukuki mevzuları Amerika’yı yeniden keşfedermiş gibi konuşmaktan başka bir şey yapılmıyor.

Taraftarlık bu kısır tartışmaları yapmaksa buyrun devam edin.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2021, 01:58:41 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı GreenBook

Alex’i alırsak ortalık fena inler arkasında Salih
Uçurur uçururrr