2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273590 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Tamam o maliyeti ödemişsin işte, daha niye yenisini üstleniyorsun?

Burada kimse Ljajic'in transferinin mantıklı olduğunu söylemiyor.

Söylenen şey, şu anda Ljajic'i bedava gönderip yerine 15 milyon Euro'luk yeni bir transfer yapmanın mantıksızlığı
Senin mantığına göre transfer yapmayalım o zaman  sıfır maliyete gireriz

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin mantığına göre transfer yapmayalım o zaman  sıfır maliyete gireriz
Senelik maliyeti ortalama 5 milyon Euro olan yeni oyuncu almayacaksın işte, bu kadar basit bir mantık.

Bu tarz bir oyuncu almamız gerektiğini söylüyorsan, onu konuşalım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İmza parası isteyen bütün oyuncularla görüşmeyi kesiyormuşuz. Başkanın talimatıyla.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: İmza parası istemeyen oyuncu mu varmış ???

tff 3.lig ingiltere 6.lig falan gözlemleyelim. Bizim yönetime uygun oyuncular var.

Ucuza gökhan gönüle nedersiniz??? Ben okey derim. Gelsin başarı bonuslu bir sözleşmeyi sağ beki yedeklesin. Dorukhan necip falan göreceğimize en azından daha garanti bir şey görürüz.

Ya cidden ben öyle yıldız transferi istemiyorum. İstediğim iki mevki olur yıldız gelirse forvet/ofansif orta saha.
Tek istediğim rotasyonlu, iş yapan, f/p bir kadro. Uçup kaçmasına da gerek yok. Ş.liginde rezil etmesin, ligte şampiyon olsun. Türkiye kupasını almasa da olur.
Geçen seneki gibi yensek şampiyon olacağımız maçta geriye düştüğümüzde yedek kulübesinde hücuma yönelik oynatacağımız sayı ile "0" yazı ile "SIFIR"dan fazla yedek olsun. Sakat forveti sakat forvetle yedeklemeyelim.

Çevrimdışı can1903

Rosier tamam, Costa , Fernando Lucas Martins hoca onayı bekliyorlar.

Teixeiranın o maliyetiyle ne gelmesini isterim zaten imkanı da yok çünkü öyle bir para yok.

Sörlöth gündemde bile yok.

En yakın 2. yabancı transferimiz Bakambu(Ben isterim)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ya cidden ben öyle yıldız transferi istemiyorum. İstediğim iki mevki olur yıldız gelirse forvet/ofansif orta saha.
Tek istediğim rotasyonlu, iş yapan, f/p bir kadro. Uçup kaçmasına da gerek yok. Ş.liginde rezil etmesin, ligte şampiyon olsun. Türkiye kupasını almasa da olur.
Geçen seneki gibi yensek şampiyon olacağımız maçta geriye düştüğümüzde yedek kulübesinde hücuma yönelik oynatacağımız sayı ile "0" yazı ile "SIFIR"dan fazla yedek olsun. Sakat forveti sakat forvetle yedeklemeyelim.
Forvet konusunda hoca inadını kıramazlar iki tane çok iyi forvet getirecekler sözünü verdiler adama çıkıp basın toplantısında çatır çatır konuşur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Forvet konusunda hoca inadını kıramazlar iki tane çok iyi forvet getirecekler sözünü verdiler adama çıkıp basın toplantısında çatır çatır konuşur.

Haklı adam. Bir kere söylenmedi dışarıya yönetimi taraftarın önüne atabilirdi. Ama yani ayıptır kulübeye dönünce bırak hücumcu görmeyi sahaya bakınca bile orjinal forveti yoktu ve sakat sakat adamları oynatıyordu. Bırak 1 maç daha 20 dk daha olsa şampiyonluk giderdi. O yüzden çıksın konuşsun. İyi ki diretti direk imzalamadı. Bu yönetim içinde ayakları yere basması gerektiğini hatırlattı. Enseye şaplak gibi bir ortam oluşmadı şenol hoca ve fo 3.sezonları falan gibi. Kadroyu oynatacak hoca, istediklerini almaları lazım. İstediği oyuncu bir yana almazlarsa anlaşılabilir ama istediği PROFİL alınmalı. Orta kafa oynayan takıma vagner love gibi saçma sapan transferler yapılmamalı.

Gerçi ben hala söylediklerimin arkasındayım şenola o zaman 2 tane iyi forvet geldi. Negredo da love da iş yapardı. Ama hoca şaklaban aşkı takımı da oyuncuları da kendisini de bitirdi. Sergen'de bu yok. Forvet yokken gidip başka bir taktikle çıktı veya başka bir adam yokken çıkıp ona göre iş yaptı. Ama bunun cılkını çıkarmamak lazım. Az çok oturmuş iyi/kötü yapabildiğimiz şeyler var. Üstüne koyma vakti, yıkma vakti değil.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Can senin dilin ne söyliyi  :biggrinking:

Bakambu olacak mı yoksa ?

Eskiye gitmemek lazım ama eskiden de ders almak lazım. Sosa-Gomezli kadro türü bozulmasaydı aynı tip oyuncularla devam edilseydi şuan başkan fo antrenör de Şenol Güneş olurdu. Evet talisca-abou kadroyla şampiyonluk geldi ama biz o oturmuş düzenimizin son kaymağını yemiştik. Gittikçe işler sarpa sardı.

Bu sene de yine bir başarı gelebilir fakat farklı tiple ne de olsa sergen yapar dersek Şenol Güneş 3-4 sezonlarına dönebiliriz. Ona göre bu transfer dönemini geçirmeliyiz. Artık taraftar daha bilgili bu konuda. Allah cidden yardımcımız olsun önemli bir transfer dönemi ama yönetimdeki bu plansızlık beni öldürecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rosier tamam, Costa , Fernando Lucas Martins hoca onayı bekliyorlar.

Teixeiranın o maliyetiyle ne gelmesini isterim zaten imkanı da yok çünkü öyle bir para yok.

Sörlöth gündemde bile yok.

Costa'nın ve Martins'in maliyetleri belli mi?

Çevrimdışı can1903

Costa'nın ve Martins'in maliyetleri belli mi?
Costa için foruma yazmıştım abi 2 milyon € cash + 750 bin € bonus diye lakin net maaşı 2.3-2.4 bandına çıkarmışlar son anda. Fernando hakkında hiçbir bilgi yok oyuncu bonservissiz çıkarım demiş ama imza parası istemedi heralde bizimkiler anlaştığına göre  :tabe:

Çevrimdışı can1903

Can senin dilin ne söyliyi  :biggrinking:

Bakambu olacak mı yoksa ?
Hoca Costanın önüne koymuş listede

Çevrimdışı can1903

Başkan Çebi yöneticileriyle yaptığı görüşmede, ''Kimseye yüksek imza paraları ödeme lüksümüz yok. İmza parası isteyen oynayarak kazansın. Maaşın yanında maç başı ücret teklifi dışında üçünü bir seçeneğimiz yok'' (31 Mart 2021)

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Samet Ç

Costa'da oyalıyor santrafor işi ağustosun son haftasına kadar sürer

Çevrimiçi Samet Ç

Bonservisi olmayan Costa ve Teixeira'yı getiremiyorsun ama bonservisi olan maaşı da uçuk olan Dzeko için şartlar zorlanacakmış tamamiyle boşa zaman kaybı.

Çevrimdışı can1903

Bonservisi olmayan Costa ve Teixeira'yı getiremiyorsun ama bonservisi olan maaşı da uçuk olan Dzeko için şartlar zorlanacakmış tamamiyle boşa zaman kaybı.
gündem oyalama

Çevrimdışı can1903

Murat Özen: Ghezzal 3.5 milyon € istiyor, Leicesterin çok sorun çıkacağını zannetmiyorum önemli olan Ghezzal ile anlaşmak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen: Ghezzal 3.5 milyon € istiyor, Leicesterin çok sorun çıkacağını zannetmiyorum önemli olan Ghezzal ile anlaşmak.
Adam Arabistan'dan gelen 4 milyonluk teklifi senden 2 milyon almak için reddetmedi.

Büyük Beşiktaş'lı olduğu için de reddetmedi.

Şartları ve beklentileri ortadayken, Ghezzal ile zaman kaybediyoruz gibime geliyor.

Ne bonservis, ne maaş olarak istediğimiz seviyelere ineceğine inanmıyorum.

Çevrimdışı can1903

Adam Arabistan'dan gelen 4 milyonluk teklifi senden 2 milyon almak için reddetmedi.

Şartları ve beklentileri ortadayken, Ghezzal ile zaman kaybediyoruz gibime geliyor.

Sevgili yöneticimiz E.T bana bırakın, maliyetini de bağışlayacağım kulübe diye şekil yapıyormuş. Alsın bağışlasın ikisini de onursal yönetici yapalım  :tabe:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Olacağı yok o işin yani çok zor. İnsanları boşuna beklentiye sokmanın bir gereği yok bence de.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

Tekşeyra değişik biri.
Makul şartlarda, buyursun sofraya otursun