2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2268901 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Diri bir Töre hikayesi iki sezon daha devam.

Çevrimiçi Samet Ç

Diri bir Ljajic hikayesi var daha sırada.

Çevrimdışı Erman1903

Teknik ekibe necromancer takviyesi lazım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çekilin beyler kamp yememiş boyd nskala güven falan muhabbetleri de var.

Çevrimdışı Erman1903

Çekilin beyler kamp yememiş boyd nskala güven falan muhabbetleri de var.

Güven - N'Sakala zaten kontratları var. Biz burnu sakatliktan kurtulmayan oyuncuya Fenerin Serdar Dursun Gs'linin Alparslan'a verdiğinden fazla para veriyoruz.

Töre'nin nin alacağı maaş taş çatlasa 400 Bin Euro falan olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ben olsam dorukhanla görüşmem bile. Bir dönem 1 milyon önerdiğimizi hatırlıyorum bence hata bile etmiştik. Bir yerden elle tutulur teklif bulamayıp kapımıza düşeceği barizdi.

Çevrimdışı worns

En sevmediğim de budur. Ljajic kontratından çıktığımız gün yerine kimin geleceğine bile bakmadan mutlu olacağım.

Çevrimdışı Erman1903

Ocak ayında Cenk de gelsin.

Çevrimdışı worns

Kenan geldi belki faydası bu olur töreye yol veririz diyordum ama boşa umutlanmışım. Zaten iki maç faydalı olmuştu son düzlükte o ara aldı kontratı diyorduk. Yanılmamışız. Önde olduğumuz maçlarda oyuna girmese memnun olurum, takımın komple döküldüğü 2 3 maçlık bi periyodda filan şans bulsun.

Çevrimdışı worns

Ocak ayında Cenk de gelsin.

Ocağı bilmiyorum da 2022 yazında kontratı bitiyor ve bence  gelmesi kesin . Önünüzdeki senenin kadrolarına şimdiden yazın.

Çevrimdışı Erman1903

Kenan geldi belki faydası bu olur töreye yol veririz diyordum ama boşa umutlanmışım. Zaten iki maç faydalı olmuştu son düzlükte o ara aldı kontratı diyorduk. Yanılmamışız. Önde olduğumuz maçlarda oyuna girmese memnun olurum, takımın komple döküldüğü 2 3 maçlık bi periyodda filan şans bulsun.

Takımın döküldüğü zamanlar sağlam olacak mı ki o bile belli değil.

Çevrimdışı Erman1903

Ocağı bilmiyorum da 2022 yazında kontratı bitiyor ve bence  gelmesi kesin . Önünüzdeki senenin kadrolarına şimdiden yazın.

Töre ile ranza arkadaşı olurlar tek başına yatmak da bir yere kadar insan sıkılır.

Çevrimiçi blackeagle35

Bu arada Samsunspor kalecisi İstanbul bileti paylaşmış Samsunlular bizimle görüşmeye geldiği şeklinde yorumluyorlar. Ayrıca Samsunspor Karagümrük kalecisini almış. Bana zorlama bi yorum gibi geldi ama bilemedim. Doğruysa Ersin gitti demektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/DeportesReports/status/1411362044432027650
Sizce nasıl olur

Nkodou geçen sene bundan daha iyiydi. Kim niye istiyor bilmem. Elimizde bu tür oyuncuların kendini diğer yönlerden de geliştirmekte olan bi versiyonu var zaten.

Çevrimiçi sEuL

Ne Onyekuru’su, elinde daha iyisi varken ne Onyekuru’su arkadas

Çevrimdışı tolgakgonul

Ne Onyekuru’su, elinde daha iyisi varken ne Onyekuru’su arkadas
Nkodou'nun Onyekuru'dan daha iyi olduğu bi dünya yok malesef

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/DeportesReports/status/1411362044432027650
Sizce nasıl olur
Henry Onyekuru'nun menajeri D'avila oyuncusunu Galatasaray'a 4. kez sokuşturmak için piyasayı hareketlendirmeye çalıştığını, aynı oyuncuyu 4. kez sokuşturmanın zor olmasından dolayı bu yöntemi denediğini açıkladı