Abartmayın 15 M falan maliyet yok şuan konuşulan rakam 2,8 m senelik 1,5 M imza parası. Hemen hemen Ljajic in bir yıllık maaşı kadar. Adam gelmeden nasıl katkı vereceğini bilemezsin çıkar gelir 15 gol 15 asistde yapabilir ki gelirse her açıdan Ljajici göre daha fazla katkı sağlacağına inanıyorum. Bu illa ALEX meselesi değil o mevkiye biri alınacaksa Ljajicten kurtulman lazım ha 12 m Euro’ya adam satmşsın ha Ljajici bonservissiz göndermişsin aynı limit açılacak. Allahtan yönetim senin gibi düşünmüyor da Ljajic ile bir şekilde yolları ayırmanın planını yapıyor.
Benim bir şey abarttığım yok, asıl abartılan Ljajic'in maaşı. Ljajic'in maaşı 4 falan değil, bonuslarla şişirilen rakam o. Kaç senedir 2.5 olan maaşı, bir anda 4 oldu her nasılsa.
O bonuslar hatta daha fazlası Alex'te olmayacak mı sanıyorsunuz?
Alex'in maliyetine bakalım, ki senin söylediğin rakamlardan fazlası konuşuluyor.
2.8 x 3 = 8.5
1.5 imza parası etti 10 milyon Euro.
%10 menajerlik ücreti, etti 11.
Senelik ortalama maç başı, gol başı, şu bu 700-800 bin Euro bonus alsa, 13.5 milyon Euro.
Kimmiş abartan şimdi?
Allah'tan benim gibi düşünmediğini söylediğin yönetim zaten bu paraları da vermez.
Sana Ljajic bedava giderse olacakları söyleyeyim; son güne kadar 10 numara aranıp, son gün 8 numara kiralanacak.