2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2271909 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

2.5 + 750 bin başarı bonusundan fazlası bence de çok olur. Kabul etmezse de 1 yılı kalmış Ounasa daha az verip çözeriz
yeni sözleşmelere bu paralar verilirse takımda o arkadaşlık kaybolur düşük maaşla sözleşme yapanlar kazan kaldırır herkes takımı ghazzel şampiyon yaptı diye düşünüyor ama kazın ayağı pek öyle değil hepsinin yüksek emeği var josef ghazzelden daha mı az değerli en kritik dönemde ortaya çıkıp bir kaç maçı alan nkoudou daha ı az katkı vermiş oluyor
Böyle rakamlar alan olduğunda herkes sahada sen oyna demeye başlar
Vida bile sorun oldu eski kontrat olduğu halde

Çevrimdışı Erman1903

yeni sözleşmelere bu paralar verilirse takımda o arkadaşlık kaybolur düşük maaşla sözleşme yapanlar kazan kaldırır herkes takımı ghazzel şampiyon yaptı diye düşünüyor ama kazın ayağı pek öyle değil hepsinin yüksek emeği var josef ghazzelden daha mı az değerli en kritik dönemde ortaya çıkıp bir kaç maçı alan nkoudou daha ı az katkı vermiş oluyor
Böyle rakamlar alan olduğunda herkes sahada sen oyna demeye başlar
Vida bile sorun oldu eski kontrat olduğu halde

Fazla açılmadan güzel işler yapılabilir ama maaşlar, yıldızlar havada uçuyor bu bütçeyle nasıl olacak o işler bilmiyoruz. Kulüp de böyle bir hava estiriyor, isim vb vererek beklenti yaratılıyor. Taraftar zaten herkesi getirdi Sosyal medyada olan kadrolarda Welinton - N'Koudou vb yok bile genelde. Genel hava böyle olduğu için artık mali konuları hatırlatma gereği duymuyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fazla açılmadan güzel işler yapılabilir ama maaşlar, yıldızlar havada uçuyor bu bütçeyle nasıl olacak o işler bilmiyoruz. Kulüp de böyle bir hava estiriyor, isim vb vererek beklenti yaratılıyor. Taraftar zaten herkesi getirdi Sosyal medyada olan kadrolarda Welinton - N'Koudou vb yok bile genelde. Genel hava böyle olduğu için artık mali konuları hatırlatma gereği duymuyoruz.
Mali duruma bakacak kişi yönetim. Ama sezon başında bir beklenti oluşturulduğu ve hala göndermek istediğimiz oyuncularla ilgili bir adım atılmadığı da bir gerçek. Transferde almak kolay, satmak zordur. Biz daha yönetimden satma konusunda bir adım görmedik. Çok fazla teklif alan Tyler Boyd'u bile gönderemiyorlar. Ötesi yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Ljajicin sözleşmesinden çıkmak lazım gerekirse bedava ya bıraksınlar sabuncuya yüklendik ama M. Özende dün 4,2 M aldığını söyledi Dehşet para gönderdiğin gibi limite ekleniyor forvet ve on numarayı çözersin bu paraya.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2021, 10:41:59 kaan1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Joao Mario ismi dolaşıyor ama bu adamı futbol piyasasına girdiğinden beri iyi bir oyuncu olarak göremedim.
Var mı değerlendirebilecek biri olan?

Çevrimdışı sozkul

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/DeportesReports/status/1410901410363887618?s=19
Diri bir guiliano iş yapmaz mı ljajic varken. Oraya bonservissiz biri gelir gelirse ancak

Çevrimdışı can1903

İmza parası isteyen bütün oyuncularla görüşmeyi kesiyormuşuz. Başkanın talimatıyla.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajicin sözleşmesinden çıkmak lazım gerekirse bedava ya bıraksınlar sabuncuya yüklendik ama M. Özende dün 4,2 M aldığını söyledi Dehşet para gönderdiğin gibi limite ekleniyor forvet ve on numarayı çözersin bu paraya.
Tabii, hatta maaşının bir kısmını da verip yollayalım.

Alex 2.5 istiyor, Ljajic 4.2 alıyor. 4.2-2.5=1.7. Ljajic'e 1.5 verip yollasak bile avantajlıyız.

Alex zaten imza parası, bonus, menajerlik ücreti şu bu hiç istemiyormuş. 2.5 verin, akbil bile istemem diyormuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

İmza parası isteyen bütün oyuncularla görüşmeyi kesiyormuşuz. Başkanın talimatıyla.
Bence para isteyen bütün oyuncularla görüşmeyi keselim, karın tokluğuna çalışıp tesiste kalacak adamlar arayalım.

Çevrimdışı can1903

Bence para isteyen bütün oyuncularla görüşmeyi keselim, karın tokluğuna çalışıp tesiste kalacak adamlar arayalım.
Alexin istediği imza parası şok eder adamı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/DeportesReports/status/1410901410363887618?s=19
Diri bir guiliano iş yapmaz mı ljajic varken. Oraya bonservissiz biri gelir gelirse ancak
Geçen sene 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Şimdi karşılıklı fesih olduysa, başka bir takımdan çok sağlam bir teklif almıştır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Salih nerde arkadaşlar?
Haftasonu gelecek diye okumuştum bir yerde, o transferde bir sorun yok gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alexin istediği imza parası şok eder adamı.
İyi olur, şok olsunlar biraz.

3-3.5 milyondan aşağı istemez, buna %10 menajerlik ücreti dahil değil.

Elimizdeki adamı bedava göndermeye çalışırken, yerine koyabileceklerinin maliyetini de düşünmek lazım.

Geçen sene Burak 2.5 alıyor diye bedava yolladılar, sonra yerine adam bulana kadar akla karayı seçtiler.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2021, 13:36:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı kaan1903

Tabii, hatta maaşının bir kısmını da verip yollayalım.

Alex 2.5 istiyor, Ljajic 4.2 alıyor. 4.2-2.5=1.7. Ljajic'e 1.5 verip yollasak bile avantajlıyız.

Alex zaten imza parası, bonus, menajerlik ücreti şu bu hiç istemiyormuş. 2.5 verin, akbil bile istemem diyormuş.
Sen de haklısın 10 m bonservis isteyelim   dünya Yıldızı Sonuçta. Satılmazsa da ne olacak oturduğu yerden alır 4.2 m Euro Para bol nasılsa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen de haklısın 10 m bonservis isteyelim   dünya Yıldızı Sonuçta. Satılmazsa da ne olacak oturduğu yerden alır 4.2 m Euro Para bol nasılsa.
Niye oturduğu yerden para alsın, kullan adamı işte.

Adam sözleşme senesinde, kafası çalışıyorsa hayatının topunu oynayacak.

Onun aldığı 4 milyon maaşı ödemeyeceğim diye alacağın adama kaç milyon bonservisl
 ya da imza parası harcayacaksın? Bak yeni adamın maaşını falan geçtim, bonservis ya da imza parası diyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Niye oturduğu yerden para alsın, kullan adamı işte.

Adam sözleşme senesinde, kafası çalışıyorsa hayatının topunu oynayacak.

Onun aldığı 4 milyon maaşı ödemeyeceğim diye kaç milyon bonservisle ya da imza parası harcayacaksın? Bak maaşı falan geçtim, bonservis ya da imza parası diyorum.
Kaç senedir kullanamıyoruz işte anlamıyor musun mental olarak bitmiş adam ne katkısı var bırakın bu romantikliği. ALEX texeirayı istiyorsan göndermek zorundasın bu kadar basit. Onu gönderme bunu gönderme ama transfer iste

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaç senedir kullanamıyoruz işte anlamıyor musun mental olarak bitmiş adam ne katkısı var bırakın bu romantikliği. ALEX texeirayı istiyorsan göndermek zorundasın bu kadar basit. Onu gönderme bunu gönderme ama transfer iste
Alex Teixeira'yı istemiyorum. O adamın 3 senelik maliyeti en az 15 milyon Euro olacak, üstelik şu anda yaşı 31.5 olduğu için son sahibi olacaksın.

Alex'in 6 senedir Çin'de, ne yapmış? Ljajic Çin'e gitseydi, Alex'in orada oynadığını o da oynardı; biz de şimdi onun videolarını izlerdik.

Ljajic'i bedava gönderip Alex'i almanın ne ekonomik, ne sportif anlamda bir mantığı yok.

Ljajic bu sene de oynayamazsa, seneye kurtuluyorsun. Alex oynayamazsa, 3 sene başına debelleş olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic için zamanında Serie A takımları toplam 30 milyon Euro bonservis ödemiş.

Bu takımlar Fiorentina, Roma, Inter, Torino. Bu takımların en kötüsünün market değeri bizim 3-4 katımız.

Bu adam bizde ortalamanın altında iki sene geçirdi (ilk sene iyiydi) diye çöp olmadı ve daha 29 yaşında.

Şu anda transfermarkt'a girip bakın, kadrodaki en değerli 3. oyuncu Ljajic.

https://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9F-jk/startseite/verein/114

Bedava gönderelim denilen adam bu işte.

Geçen sene benzer muhabbetler Vida için de, Larin için de yapıldı, taraftarın çoğuna kalsa bedava göndereceklerdi bu ikisini de.

Çevrimdışı kaan1903

Alex Teixeira'yı istemiyorum. O adamın 3 senelik maliyeti en az 15 milyon Euro olacak, üstelik şu anda yaşı 31.5 olduğu için son sahibi olacaksın.

Alex'in 6 senedir Çin'de, ne yapmış? Ljajic Çin'e gitseydi, Alex'in orada oynadığını o da oynardı; biz de şimdi onun videolarını izlerdik.

Ljajic'i bedava gönderip Alex'i almanın ne ekonomik, ne sportif anlamda bir mantığı yok.

Ljajic bu sene de oynayamazsa, seneye kurtuluyorsun. Alex oynayamazsa, 3 sene başına debelleş olacak.
Abartmayın 15 M falan maliyet yok şuan konuşulan rakam 2,8 m senelik 1,5 M imza parası.  Hemen hemen  Ljajic in bir yıllık maaşı kadar. Adam gelmeden nasıl katkı vereceğini bilemezsin çıkar gelir 15 gol 15 asistde yapabilir ki gelirse her açıdan Ljajici göre daha fazla katkı sağlacağına inanıyorum. Bu illa  ALEX meselesi değil  o mevkiye biri alınacaksa Ljajicten kurtulman lazım  ha 12 m  Euro’ya adam satmşsın ha Ljajici bonservissiz göndermişsin aynı limit açılacak. Allahtan yönetim senin gibi düşünmüyor da Ljajic ile bir şekilde yolları ayırmanın planını yapıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abartmayın 15 M falan maliyet yok şuan konuşulan rakam 2,8 m senelik 1,5 M imza parası.  Hemen hemen  Ljajic in bir yıllık maaşı kadar. Adam gelmeden nasıl katkı vereceğini bilemezsin çıkar gelir 15 gol 15 asistde yapabilir ki gelirse her açıdan Ljajici göre daha fazla katkı sağlacağına inanıyorum. Bu illa  ALEX meselesi değil  o mevkiye biri alınacaksa Ljajicten kurtulman lazım  ha 12 m  Euro’ya adam satmşsın ha Ljajici bonservissiz göndermişsin aynı limit açılacak. Allahtan yönetim senin gibi düşünmüyor da Ljajic ile bir şekilde yolları ayırmanın planını yapıyor.

Benim bir şey abarttığım yok, asıl abartılan Ljajic'in maaşı. Ljajic'in maaşı 4 falan değil, bonuslarla şişirilen rakam o. Kaç senedir 2.5 olan maaşı, bir anda 4 oldu her nasılsa.

O bonuslar hatta daha fazlası Alex'te olmayacak mı sanıyorsunuz?

Alex'in maliyetine bakalım, ki senin söylediğin rakamlardan fazlası konuşuluyor.

2.8 x 3 = 8.5
1.5 imza parası etti 10 milyon Euro.
%10 menajerlik ücreti, etti 11.

Senelik ortalama maç başı, gol başı, şu bu 700-800 bin Euro bonus alsa, 13.5 milyon Euro.

Kimmiş abartan şimdi?

Allah'tan benim gibi düşünmediğini söylediğin yönetim zaten bu paraları da vermez.

Sana Ljajic bedava giderse olacakları söyleyeyim; son güne kadar 10 numara aranıp, son gün 8 numara kiralanacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ljajic'in maaşı 2.250 milyon Euro açıklandı ilk geldiğinde

https://www.sporx.com/besiktas-adem-ljajictransferini-acikladi-SXHBQ729553SXQ

Şimdi 4.2 olmuş ne hikmetse.

Adama verilen şampiyonluk bonuslarını falan da ekliyorlar belli ki

Çevrimdışı kaan1903

Benim bir şey abarttığım yok, asıl abartılan Ljajic'in maaşı. Ljajic'in maaşı 4 falan değil, bonuslarla şişirilen rakam o. Kaç senedir 2.5 olan maaşı, bir anda 4 oldu her nasılsa.

O bonuslar hatta daha fazlası Alex'te olmayacak mı sanıyorsunuz?

Alex'in maliyetine bakalım, ki senin söylediğin rakamlardan fazlası konuşuluyor.

2.8 x 3 = 8.5
1.5 imza parası etti 10 milyon Euro.
%10 menajerlik ücreti, etti 11.

Senelik ortalama maç başı, gol başı, şu bu 700-800 bin Euro bonus alsa, 13.5 milyon Euro.

Kimmiş abartan şimdi?

Allah'tan benim gibi düşünmediğini söylediğin yönetim zaten bu paraları da vermez.

Sana Ljajic bedava giderse olacakları söyleyeyim; son güne kadar 10 numara aranıp, son gün 8 numara kiralanacak.
Öyle hesaplayacaksan ljajic de hesaplayacaksın dur ben sana hesaplıyım
1.5 M€ kiralama ücreti
6.5 M€ bonservis
3 yılda "imaj haklarıyla" beraber 12.6 M€ maaş

Primler hariç kemiksiz maliyet 20.6M€
 Katkı sıfır bi ilk geldiği sene işte oynadı onun haricinde zarar

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle hesaplayacaksan ljajic de hesaplayacaksın dur ben sana hesaplıyım
1.5 M€ kiralama ücreti
6.5 M€ bonservis
3 yılda "imaj haklarıyla" beraber 12.6 M€ maaş

Primler hariç kemiksiz maliyet 20.6M€
 Katkı sıfır bi ilk geldiği sene işte oynadı onun haricinde zarar

Tamam o maliyeti ödemişsin işte, daha niye yenisini üstleniyorsun?

Burada kimse Ljajic'in transferinin mantıklı olduğunu söylemiyor.

Söylenen şey, şu anda Ljajic'i bedava gönderip yerine 15 milyon Euro'luk yeni bir transfer yapmanın mantıksızlığı