2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281509 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Lens, Douglas, Boyd, Vida ve Ljajic'in maaşından çıkmak o kadar kolay mı yaw? Çık çık çık diyince çıkılıyorsa, geçen sene neden çıkamadık?

Matematik öyle işlemiyor işte, her yeni transfer yeni menajerlik ücretleri ve yeni taahhütler demek.

Negredo'ya 4.5 vermek mantıksızdı, şimdi Alex Teixeira'ya 2.5 milyon + imza parası vermek neden mantıklı oldu?

Premier League'de La Liga'da senelerce top oynamış santrafor getirirken mantıksız, Çin'den ve Ukrayna'dan başka bir yerde top oynamamış 10 numaraya mantıklı.

Teixeira iyi oynamayamazsa, seneye ona da mantıksız diyeceksiniz.
Ya abi ben yoruldum valla, sen duyumu çıkan topçunun menajerine 1 milyon vereceğimizi falan söylüyorsun, ben transfer bitmeden fiyat performans yorumlamam zaten. Oyuncunun geçmişi ve kariyeri belli, yetenekli de. Ben de 3.5 almasını istemem 2.5 alsın mis gibi. Negredodan bağımsız Türkiye liginde bir oyuncunun 4.5 5 milyon almasının mantıksız olduğunu düşünüyorum. Max 3.5, Talisca effect alabileceğin biriyse 4m verirsin bence. Zaten alex teixeira da benim düşünceme göre maksimumdan ücret alacak, ama adamın kalitesi bunu karşılayabileceğini düşündürüyor hocaya ve yönetime ki alıyorlar. Tabii ki tutmama riski de var. Ama ben 3e alınan teixeira sakatlanır da oynayamazsa alınsın dediğim adama sene sonu bunu niye aldınız yav demem. Alındı tutmadı dedim. Pepeye de neden aldınız demedim, maaşını ödeyemeyeceğin adamı, ocakta bedava yollayacağın adamı alarak neden kadro planladın diyorum. Aynısını bu sezon bu yönetim yaparsa ona da söylerim zaten. Yani 50 milyon euro kazandirmayacaksa bi adama 4.5 5 milyon euro garanti para verme devri çoktan geçti bizim lig için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin daha zam haketmek için ne yapacak? 19 gol atıp şampiyon yaptı, 30 gol atıp CL'yu mi kazandırması lazım?

Alex Teixeira Larin'den %50 fazla maaş almayı haketmek için ne yaptı?
Larin'in önümüzdeki sene aynı performansı vereceğini garanti edebilir misin? Edebiliyorsa Alex ile aynı kontratı verelim. Sözleşmeyi sezon arasında uzatacaksın yoksa böyle sıkıntı yaşarsın. Yönetim Sergen ile bile bu sorunu yaşadı. Devam etsinler. Ne olsa taraftar alkışlamaya devam ediyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin'in önümüzdeki sene aynı performansı vereceğini garanti edebilir misin? Edebiliyorsa Alex ile aynı kontratı verelim. Sözleşmeyi sezon arasında uzatacaksın yoksa böyle sıkıntı yaşarsın. Yönetim Sergen ile bile bu sorunu yaşadı. Devam etsinler. Ne olsa taraftar alkışlamaya devam ediyor.
Hiç bir şeyi garanti edemezsin, o zaman herkesle haftalık sözleşme imzalayalım.

Teknik direktörün aynı ve oyuncun sağlıklı iken,  aynı performansı göstereceğini öngörmek gayet mantıklı. Üstelik ileride satma ihtimalin de var, yaşı genç.

6 senedir Çin'de oynayan, 31 yaşındaki adamı getirmek için önerdiğin paranın daha azını haketmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya abi ben yoruldum valla, sen duyumu çıkan topçunun menajerine 1 milyon vereceğimizi falan söylüyorsun, ben transfer bitmeden fiyat performans yorumlamam zaten. Oyuncunun geçmişi ve kariyeri belli, yetenekli de. Ben de 3.5 almasını istemem 2.5 alsın mis gibi. Negredodan bağımsız Türkiye liginde bir oyuncunun 4.5 5 milyon almasının mantıksız olduğunu düşünüyorum. Max 3.5, Talisca effect alabileceğin biriyse 4m verirsin bence. Zaten alex teixeira da benim düşünceme göre maksimumdan ücret alacak, ama adamın kalitesi bunu karşılayabileceğini düşündürüyor hocaya ve yönetime ki alıyorlar. Tabii ki tutmama riski de var. Ama ben 3e alınan teixeira sakatlanır da oynayamazsa alınsın dediğim adama sene sonu bunu niye aldınız yav demem. Alındı tutmadı dedim. Pepeye de neden aldınız demedim, maaşını ödeyemeyeceğin adamı, ocakta bedava yollayacağın adamı alarak neden kadro planladın diyorum. Aynısını bu sezon bu yönetim yaparsa ona da söylerim zaten. Yani 50 milyon euro kazandirmayacaksa bi adama 4.5 5 milyon euro garanti para verme devri çoktan geçti bizim lig için.
Anlatmaya çalıştığım bu zaten. Şimdi verdiğin 2.5 milyon Euro, o zamanki 6.5 milyona denk.

Negredo gelirken Euro 4 liraydı, şimdi 10.5 lira.

Ben gerçekten inanamıyorum bu insanların bol keseden 2.5 verelim, 3 verelim mesajlarına.

Elimizdeki yüksek kontratlar bitmek üzereyken, yenilerini koyalım diyorsunuz.

Zamanında Serdal Adalı yerine Ahmet Nur Çebi'yi destekleme sebebim, bu konularda ayaklarının daha yere basmasıydı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç bir şeyi garanti edemezsin, o zaman herkesle haftalık sözleşme imzalayalım.

Teknik direktörün aynı ve oyuncun sağlıklı iken,  aynı performansı göstereceğini öngörmek gayet mantıklı. Üstelik ileride satma ihtimalin de var, yaşı genç.

6 senedir Çin'de oynayan, 31 yaşındaki adamı getirmek için önerdiğin paranın daha azını haketmiyor.
Satma ihtimalin varsa riske girmezsin, bu performanstan sonra satarsın. Larin'in bu performansı devamlı hale getirmesi lazım. Ben satılmasından yanayım. Bu şartlarda yoksa bedavaya elimizden kaçacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Anlatmaya çalıştığım bu zaten. Şimdi verdiğin 2.5 milyon Euro, o zamanki 6.5 milyona denk.

Negredo gelirken Euro 4 liraydı, şimdi 10.5 lira.

Ben gerçekten inanamıyorum bu insanların bol keseden 2.5 verelim, 3 verelim mesajlarına.

Elimizdeki yüksek kontratlar bitmek üzereyken, yenilerini koyalım diyorsunuz.

Zamanında Serdal Adalı yerine Ahmet Nur Çebi'yi destekleme sebebim, bu konularda ayaklarının daha yere basmasıydı.
Ben az verelim demene bir şey demiyorum, ben da az para harcayıp her sene şampiyon olmayı, şlye düzenli gitmeyi isterim. Ama bu sektör para harcanan bir sektör. Şu anda da euroyla oyuncu satıyorsun, maaşları euroyla ödüyorsun, yeni oyuncuda da aynısını yapacaksın. Ekstra gelir karıştırmadım zaten forma satar seyirci gelir vs gibi. Sadece hiç oynayamayan iki oyuncuya verilecek parayı bir tane düzenli oynayan adama verelim dedim. He sen dersen ki bence eldekileri çıkaralım, yenilerine de max 1 milyon verelim ben ona da bir şey demem, teixeira kalitesinde 1 milyon maaşa adam varsa yarın gelsin, her sene ghezzal maliyetine yeni ghezzal bulabileceksek ben de öyle olsun isterim. Çok ucuz olacaksa sürekli kiralık olacak ve her sene her sene baştan kurucaz. Eğer kalıcı planlama yapacaksan biraz daha fazla harcaman lazım, gelen oyuncuya göre değil kendi oyununa göre oyuncu alacaksan biraz daha parayı cepten çıkartman lazım. Bazı mevkilerin piyasası daha fazla. Sosadan beri ucuza 10 numara oynatamadık. Almeida dahil aşırı ucuza forvet oynatamadık. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Hele bir de son gün akşam pazarına kalmayalım dersen, erkenden hallolsun dersen daha da fazla çıkartman lazım. Piyasa böyle. Bence en f/p si hepsinden biraz biraz yapmak. Önemli freeye maaşını verip(aşırı farklı değil) bonservisinden yırtarsın, uygun kiralık oyuncu varsa onu da kiralarsın, bonservisiyle genç potansiyelli de alırsın. Hatta rotasyon için son gün akşam pazarını bile beklersin.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2021, 23:26:59 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Satma ihtimalin varsa riske girmezsin, bu performanstan sonra satarsın. Larin'in bu performansı devamlı hale getirmesi lazım. Ben satılmasından yanayım. Bu şartlarda yoksa bedavaya elimizden kaçacak.

Satabiliyorlarsa zaten satsınlar, ben satamayacaklarını düşündüğüm için sözleşme yenilesinler diyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sosyalkartal sezonu açıldı mı  :ishock:

oooo reis hoşgeldin.
artık bu yönetim sayesinde sende küçük isimlere dönebilirsin  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

oooo reis hoşgeldin.
artık bu yönetim sayesinde sende küçük isimlere dönebilirsin  :lol:
Küçük isimler mi? Teixeira mı, costa mı, Seferovic mi, mitrovic mi küçük isim? Baya enteresan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1409244373016006656
Tecrübeli hakkını 10 numara + forvetten yana kullanmamız daha doğru olur bence. Josef+Vida da var zaten.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1409249309980336130
Vida gidecekse iyi olur bence. Vidayla ikisi uyumlu olmazlar diye düşünüyorum. 6 milyonu da geçsinler taksitli 3 milyona bırakırlar bence. Yerli alınabilecek en iyi stoper bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben az verelim demene bir şey demiyorum, ben da az para harcayıp her sene şampiyon olmayı, şlye düzenli gitmeyi isterim. Ama bu sektör para harcanan bir sektör. Şu anda da euroyla oyuncu satıyorsun, maaşları euroyla ödüyorsun, yeni oyuncuda da aynısını yapacaksın. Ekstra gelir karıştırmadım zaten forma satar seyirci gelir vs gibi. Sadece hiç oynayamayan iki oyuncuya verilecek parayı bir tane düzenli oynayan adama verelim dedim. He sen dersen ki bence eldekileri çıkaralım, yenilerine de max 1 milyon verelim ben ona da bir şey demem, teixeira kalitesinde 1 milyon maaşa adam varsa yarın gelsin, her sene ghezzal maliyetine yeni ghezzal bulabileceksek ben de öyle olsun isterim. Çok ucuz olacaksa sürekli kiralık olacak ve her sene her sene baştan kurucaz. Eğer kalıcı planlama yapacaksan biraz daha fazla harcaman lazım, gelen oyuncuya göre değil kendi oyununa göre oyuncu alacaksan biraz daha parayı cepten çıkartman lazım. Bazı mevkilerin piyasası daha fazla. Sosadan beri ucuza 10 numara oynatamadık. Almeida dahil aşırı ucuza forvet oynatamadık. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Hele bir de son gün akşam pazarına kalmayalım dersen, erkenden hallolsun dersen daha da fazla çıkartman lazım. Piyasa böyle. Bence en f/p si hepsinden biraz biraz yapmak. Önemli freeye maaşını verip(aşırı farklı değil) bonservisinden yırtarsın, uygun kiralık oyuncu varsa onu da kiralarsın, bonservisiyle genç potansiyelli de alırsın. Hatta rotasyon için son gün akşam pazarını bile beklersin.

İşte bu artık garanti değil, şampiyon olsan bile şampiyonlar ligine garanti gitme garantisi yok. Artık şampiyon da ön eleme oynayacak.

Bu yüzden hesapları buna göre yapmak ve CL geliri olmayacakmış gibi transfer yapılmalı bence.

Planlama için ille de çok para harcamaya gerek yok, geçen sene Gökdeniz'i ya da Kerem Aktürkoğlu'nu alsak, şimdi 4-5 milyon Euro'luk bir kanat vardı elimizde. Bu adamlar 150-200 bin Euro'ya alındı.

Yapmamız gereken, hazır seneye yüklü kontratlar biterken, maliyetleri şişirmemek.

2.5 milyon maaşla Mitrovic'i kiralayalım ya da hoca istiyorsa Costa'yı ya da Borre'yi alalım.

Larin'i satamıyorsak, 2 milyondan sözleşme yenileyelim.

Geri kalan 6-7 transferi maksimum 1 milyon maaşla, opsiyonlu kiralık ya da 1.5-2 milyon bonservisli oyuncularla tamamlayalım.

Çevrimiçi sefaköykartali

İşte bu artık garanti değil, şampiyon olsan bile şampiyonlar ligine garanti gitme garantisi yok. Artık şampiyon da ön eleme oynayacak.

Bu yüzden hesapları buna göre yapmak ve CL geliri olmayacakmış gibi transfer yapılmalı bence.

Planlama için ille de çok para harcamaya gerek yok, geçen sene Gökdeniz'i ya da Kerem Aktürkoğlu'nu alsak, şimdi 4-5 milyon Euro'luk bir kanat vardı elimizde. Bu adamlar 150-200 bin Euro'ya alındı.

Yapmamız gereken, hazır seneye yüklü kontratlar biterken, maliyetleri şişirmemek.

2.5 milyon maaşla Mitrovic'i kiralayalım ya da hoca istiyorsa Costa'yı ya da Borre'yi alalım.

Larin'i satamıyorsak, 2 milyondan sözleşme yenileyelim.

Geri kalan 6-7 transferi maksimum 1 milyon maaşla, opsiyonlu kiralık ya da 1.5-2 milyon bonservisli oyuncularla tamamlayalım.
Mitrovicin bize maliyeti en az 5 milyon olur. Kulübü bedavaya kiralamaz yani. Anadolu kulübü gibi sürekli Afrikalı birilerini getirip deneyemeyiz. Geçen seneki kadroya en azindan 1 tane tecrübeli ve kaliteli bir ayak eklenmesi bizi çok rahatlatır. Yoksa ben de scouting yapıp kuzeyden, fransa 2 ve almanya 2den potansiyelli 17 18 yaşında gençleri alıp oynatalım istiyorum ama hoca bile en başta ha hu yapar. Gökdeniz ve keremle de ŞLde hiçbir şey yapamayız zaten.

Bizim transferler dışında sağlam kadro kurduğumuz takdirde saha dışında bu oyuncuları iyi korumamız lazım. TFF-MHK ikilisi en büyük rakibimiz olur seneye.

Eğer kadro iyi olur oyunda iyi olursa tff mhk karşı hiç olmadığımız kadar güçlü olur. Sosyal medyada gayet etkili bir taraftarımız, ayrıca bir kanaat önderi gibi gördüğümüz camiayı kenetleyebilen ayrıca hakemlere falan sallayabilen benim bugüne kadar gördüğüm en ses getiren tdmiz var. Yani şenol çıkar maç sonu yok yağmur yağar bilmem ne falan anlatırdı tff mhk tınlamazdı onu. Taraftar savunurdu hakkımızı yada fo döneminde yöneticiler daha iyi savunurlardı ilk şampiyon olduğumuz seneler (son 2 seneleri hariç).

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitrovicin bize maliyeti en az 5 milyon olur. Kulübü bedavaya kiralamaz yani. Anadolu kulübü gibi sürekli Afrikalı birilerini getirip deneyemeyiz. Geçen seneki kadroya en azindan 1 tane tecrübeli ve kaliteli bir ayak eklenmesi bizi çok rahatlatır. Yoksa ben de scouting yapıp kuzeyden, fransa 2 ve almanya 2den potansiyelli 17 18 yaşında gençleri alıp oynatalım istiyorum ama hoca bile en başta ha hu yapar. Gökdeniz ve keremle de ŞLde hiçbir şey yapamayız zaten.

17-18 yaşında olması şart değil, Rosier gibi 23-24 yaşındaki adamları opsiyonlu kiralayabiliriz ya da 1.5-2 milyon bonservisle alabiliriz.

ŞL'de alabileceğin kimseyle bir şey yapamazsın zaten. Kaliteli ayak dediğin Teixeira'yla Diego Costa ile top diye oynarlar orada.

CL Türk takımlarının alanın
 değil, hedefi de olmamalı.

Küçük isimler mi? Teixeira mı, costa mı, Seferovic mi, mitrovic mi küçük isim? Baya enteresan.

Bu sefer yemliyorlar taraftarı işte. Costalar seferovicler mitrovicler falan. Teixeira bence gelicek, katkı da sağlayacak iyi de transfer olucak. Ama diğer costa falan gelmez. Costa gelirse de aboubakar gibi dualar içerisinde izleyebileceğimiz durumda olduğu için gelir. Sağlam bir costa düşmez.

Ben kadronun asla böyle yıldız/asker oyuncu kadrosu bakımından çeşitli ve geniş bir kadro kurulacağını düşünmüyorum. Önceki transfer döneminde de hulklar kalinicler mandzukicler dönüyordu sonra sakat adamı sakatla yedeklediğimiz cenki almıştık.

Barış Alper'e çok üzüldüm. Keşke biz alsaydık.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1409249309980336130
İn numara olur hem sağ beki yedekler hem 6 numarayı as stoper olarak da rahatlıkla oynatırız keman Salih Kaan bizi şu saçma yasaktan kurtarır

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1409256700880818178?s=19
Diri bir Belhanda nasıl olur sergen hoca çift 8. 5 ile oynamayı oturttu josef Salih(fernando) Belhanda nasıl olur bu arada da Alex işi hikayeymiş murat özene kaynak olarak güveniyorum

Çevrimdışı Erman1903

Bu haberi çıkan sol stoper Hoedt kulübün ciddi ilgilendiği biri. Ben de uzun zamandır oyuncudan haberdarım, takibimde. Geniş bir stoper listem var geçen sezon performansı dolayısıyla onu da aldım.

Bu sezon oyuncunun performansı iyi değil, sol stoper olarak kullanılmadı ve yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı takımı sabote ettiği söyleniyor. Hollandalılara pek güven olmaz, niyet ciddi ise huyunu suyunu iyi bir araştırsınlar.

Şu nurullahın başkanının dediklerine bak sen  :lol: :lol: Ersin 19 yaşında şampiyon olmuş gelmiş sen ne yapmışsın da laf ediyorsun. Neyse Mert Günok transferini elzem görüyorum. Bence çok iyi kaleci. Ayağı da çok iyi biz geçen sene bunun sıkıntısını çektik.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/futbolarena/status/1409256700880818178?s=19
Diri bir Belhanda nasıl olur sergen hoca çift 8. 5 ile oynamayı oturttu josef Salih(fernando) Belhanda nasıl olur bu arada da Alex işi hikayeymiş murat özene kaynak olarak güveniyorum

Maddi durumumuz Montpellier'den daha mı iyiymiş?