2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278881 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence bizim en az 3-4 tane iyi Türk oyuncusuna ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Erman1903

Bence bizim en az 3-4 tane iyi Türk oyuncusuna ihtiyacımız var.

Bu iyiler Kenan-Kaan tayfası ise işimiz var. Hocanın Kaan'dan da haberi yok ben diyeyim yani, bir iki iyi oynadığı maçta seyredip beğenmiştir. Bu oyuncu bir Welinton değil yani hata problemi yok, stoper için özellikleri yetersiz. Bu adamları alacağına Anadolu'dan topçu kovala daha iyi. Larin-N'Koudou Welinton gibi oyuncuları kaldırıp bunları kadrolarına yazan ergen tayfayı sezon içinde keşke istemeseydik vb derken göreceğiz.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/futbolarena/status/1409256700880818178?s=19
Diri bir Belhanda nasıl olur sergen hoca çift 8. 5 ile oynamayı oturttu josef Salih(fernando) Belhanda nasıl olur bu arada da Alex işi hikayeymiş murat özene kaynak olarak güveniyorum
İyi topçu ama çok arıza bu adam ya. Her derbide olay, taraftara küfür falan başımızı ağrıtır.

Bu iyiler Kenan-Kaan tayfası ise işimiz var. Hocanın Kaan'dan da haberi yok ben diyeyim yani, bir iki iyi oynadığı maçta seyredip beğenmiştir. Bu oyuncu bir Welinton değil yani hata problemi yok, stoper için özellikleri yetersiz. Bu adamları alacağına Anadolu'dan topçu kovala daha iyi. Larin-N'Koudou Welinton gibi oyuncuları kaldırıp bunları kadrolarına yazan ergen tayfayı sezon içinde keşke istemeseydik vb derken göreceğiz.
Kenan bence de kötü ama Kaan kötü transfer değil. Yanına marcelo profilinde o kasa fiyat performans,  bir stoper çeker Vidayı da Euronun gazı sayesinde yollardım şahsen.

Çevrimdışı Erman1903

Kenan bence de kötü ama Kaan kötü transfer değil. Yanına marcelo profilinde o kasa fiyat performans,  bir stoper çeker, Vidayı da Euronun gazı sayesinde yollardım şahsen.

Kaan Kenan'dan faydalı olur ama iyi stoper - iyi bek ya da iyi bir 6 numara değil. Vida yerine kullanalım desen adam sağ stoper. Her şeyine ok versen adamda hava topu ve pozisyon alma ortalamanın epey altı.

Zaten biraz boşa konuşuyoruz, Fatih Terim deli gibi istiyor oyuncu ve ailesi de hasta Gs'li. Transferi gerçekleşmek üzere.

Bu haberi çıkan sol stoper Hoedt kulübün ciddi ilgilendiği biri. Ben de uzun zamandır oyuncudan haberdarım, takibimde. Geniş bir stoper listem var geçen sezon performansı dolayısıyla onu da aldım.

Bu sezon oyuncunun performansı iyi değil, sol stoper olarak kullanılmadı ve yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı takımı sabote ettiği söyleniyor. Hollandalılara pek güven olmaz, niyet ciddi ise huyunu suyunu iyi bir araştırsınlar.
TM de anderlecht e gittiği gözüküyor yeni sezonda. Bu oğlan Southamptondayken bayağı potansiyelliydi. Noldu da bozdu acaba? Abi bir de listende başka kim var paylaşır mısın?

Çevrimdışı Erman1903

TM de anderlecht e gittiği gözüküyor yeni sezonda. Bu oğlan Southamptondayken bayağı potansiyelliydi. Noldu da bozdu acaba? Abi bir de listende başka kim var paylaşır mısın?

40 kişi var eleme yapmak lazım yorucu oluyor kardeşim. Bu Hoedt kaliteli bir oyuncu ama takım ile anlaşamama dolayısıyla sabote ettiği söyleniyor.

Bana göre Vida gitmeden yabancı stoper gelmeyecek, öncelik yerli olarak gözüküyor. Vida'nın gitmesi ya da yerli stoperin gelmesi durumunda listeyi atarız. Sol bek de hazır ama orada şu an bir tasarruf gözükmüyor o yüzden sandıkta tutuyoruz.

40 kişi var eleme yapmak lazım yorucu oluyor kardeşim. Bu Hoedt kaliteli bir oyuncu ama takım ile anlaşamama dolayısıyla sabote ettiği söyleniyor.

Bana göre Vida gitmeden yabancı stoper gelmeyecek, öncelik yerli olarak gözüküyor. Vida'nın gitmesi ya da yerli stoperin gelmesi durumunda listeyi atarız. Sol bek de hazır ama orada şu an bir tasarruf gözükmüyor o yüzden sandıkta tutuyoruz.
Mesela Hoedt Kaan da kötü ikili olmaz. Biraz tecrübe eksikliği var ama profiller uyar sanki.

Çevrimdışı Erman1903

Mesela Hoedt Kaan da kötü ikili olmaz. Biraz tecrübe eksikliği var ama profiller uyar sanki.

Kaan'ı ben beğenmiyorum, o tam bir stoper değil, bence stoper dışında her şeye benziyor. Şu Veronadaki iki yerli ondan daha iyiler, bana göre Anadolu'dan da daha iyi stoper bulunur. Kaan milli takımı da haketmiyor bunlar Şenol beyin popi oyuncuları Anadoluda olsalar yüzlerine bakan olmaz.

Hoedt iyi bir oyuncu ama durumunu araştırmak lazım işler istediği gibi gitmeyince su koyvermiş muhtemelen.

Kaan'ı ben beğenmiyorum, o tam bir stoper değil, bence stoper dışında her şeye benziyor. Şu Veronadaki iki yerli ondan daha iyiler, bana göre Anadolu'dan da daha iyi stoper bulunur. Kaan milli takımı da haketmiyor bunlar Şenol beyin popi oyuncuları Anadoluda olsalar yüzlerine bakan olmaz.

Hoedt iyi bir oyuncu ama durumunu araştırmak lazım işler istediği gibi gitmeyince su koyvermiş muhtemelen.
Mert kesinlikle daha iyi ama roma onu bize salmaz. Yoksa fizik boy hamleler falan cok cok iyi, vidayla da uyumlu olurdu valla.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1409267975119642627

Yönetimin hamleleri hiç fena değil hoca gerçekten dişini göstermiş  :evillol:

Salih, Fernando, Rosier. Ki bugün Alex haberleri de ayyuka çıktı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Mert kesinlikle daha iyi ama roma onu bize salmaz. Yoksa fizik boy hamleler falan cok cok iyi, vidayla da uyumlu olurdu valla.

Mertte iş var, oynatmıyorlar da aslında alacaksan böyle olmalı stoper gibi stoper, hücuma da katkı veriyor. Koray daha eski tip ama o da bakınca direk stoper diyebileceğin biri.

Çevrimdışı worns

Araplara gitsin o zaman, pazarlamasını bilsek satılmayacak adam değil.

30 olmak üzere ve sözleşmesinin son senesinde, nereden teklif gelse gider.

Bana sorarsan, Teixeira'yı kovalamak yerine Ljajic'i tutarım. Sözleşmesinin son senesinde olacağı ve bir sonraki son sözleşmesi olacağı için, hayatının topunu oynayacaktır.

ljajic'in kendisi kendi performansı hakkında bu kadar iyimser değildir.

Çevrimdışı can1903

ljajic'in kendisi kendi performansı hakkında bu kadar iyimser değildir.
ljajic konusu şöyle, şuan boşta olsa hangi takım ulan ljajic boşta diyip gelir almaya çalışır? Gelse bile ne verirler..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Fernando işinin bu kadar ciddiye binmesi bana Atiba'nın önümüzdeki sezon bizle olmama ihtimalini düşündürüyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Josef, Fernando, Teixeira çok iyi orta saha oldu

Çevrimdışı can1903

Josef, Fernando, Teixeira çok iyi orta saha oldu
Yedekler Salih, Atiba, Kartal Kayra güzel rotasyon da döner o bölgede.

Çevrimdışı can1903

Fernando işinin bu kadar ciddiye binmesi bana Atiba'nın önümüzdeki sezon bizle olmama ihtimalini düşündürüyor.
Bence ya 500 bine kalır ya da hocanın yanında takılır.

Çevrimdışı Erman1903

Bence ya 500 bine kalır ya da hocanın yanında takılır.

Ben biraz kasap zihniyetinde olduğum için yollardım herhalde, ya da yerine adam almam.

Çevrimdışı can1903

Ertan Süzgün, Ersin Destanoğlunun hafta içi takımdan ayrılacağını açıkladı. Bonservis vermedi ama güzel rakam dedi.

Çevrimiçi levitate

bu arkadaş ortalığı dağıtacak gibi geliyor :D haydi hayırlı olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

stoper için spajic, hoedt gibi birincil stoper özellikleri kuvvetli, derinde pozisyon aldığımızda iş görebilecek oyuncular anılmaya başlamış. umarım bir yönelimi gösteriyordur, oyuncuların aktüel performansları bir yana teşhisi doğru koymak lazım, bize net stoper gerekiyor. takımın iyi sezon geçirmiş olsalar da alan bırakarak oynanan oyunlarda öne çıkmış stoperleri var. geriye çekilmemiz gereken dakikalarda toplu pozisyon alma bir tarafa stoper performanslarından kaynaklanan defektler de gösteriyoruz. şampiyonlar ligi maçları var, lig içinde de oyunu çeşitlendirmemiz gereken hususlar var. vida-welinton-kaan ayhan ya da sözü edilen pereira vb tip stoperlerle kurulu bir rotasyon beni yine endişelendirir.

Çevrimdışı worns

Ertan Süzgün, Ersin Destanoğlunun hafta içi takımdan ayrılacağını açıkladı. Bonservis vermedi ama güzel rakam dedi.

çok uzun zamandır 8-9 milyon civarında bir rakamla biteceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

Lens, Douglas, Boyd, Vida ve Ljajic'in maaşından çıkmak o kadar kolay mı yaw? Çık çık çık diyince çıkılıyorsa, geçen sene neden çıkamadık?

Matematik öyle işlemiyor işte, her yeni transfer yeni menajerlik ücretleri ve yeni taahhütler demek.

Negredo'ya 4.5 vermek mantıksızdı, şimdi Alex Teixeira'ya 2.5 milyon + imza parası vermek neden mantıklı oldu?

Premier League'de La Liga'da senelerce top oynamış santrafor getirirken mantıksız, Çin'den ve Ukrayna'dan başka bir yerde top oynamamış 10 numaraya mantıklı.

Teixeira iyi oynamayamazsa, seneye ona da mantıksız diyeceksiniz.
seneye başka yönetimi güzelleyip eski yönetime işi yıkarız olur biter. :D