2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281258 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Stopere Nkolou, forvete Nsame isimleri çıkmış.
Var mı değerlendirebilecek olan?

N'kolou bence iyi hedef. Oyun yapımıza uygun, üst liglerde istikrarlı performans vermişliği olan bir arkadaş. Atletik açıdan iyidir, geride alan bırakarak oynamayı seven takımlarda iş görür. Torino performansı Ligue 1 performansından da olgundu.

Nsame'yi pek tanımıyorum ama performans kartına bakınca pahalı gelir, bizim bonservis aralığımıza uymaz diyesim geliyor.

Çevrimdışı worns

biz bu fernando-gedson gibi merkez oyuncularıyla ilgileniyoruz da yabancı sınırı nedeniyle o merkezin birinde her türlü yerli oynatmak zorundayız. bana çok akılcı gelmiyor salih'i de bağladığımızı düşünürsek. yoksa josef-fernando merkezinin çok iş yapacağını, önde basan atletik açıdan dominant oyunumuza inanılmaz katkı sağlayacağını düşünüyorum hatta bu durumda forvet özellikli bir orta saha oyuncusu da rahatlıkla kullanılabilir ama salih de 11 olmazsa kimi yerli yazacağız. biz sol beki full yerlileştirelim derken bile merkeze bir yerli yazıyorduk.

Çevrimiçi Necmi

Cenk transferinin savunulacak hiçbir tarafı yok, Abou gibi sakatlık riski olan oyuncuyu Cenk gibi biriyle yedeklemek de apayrı bir zihni sinir aklın ürünü. Oyuncu spordan uzak, fiziği ham olduğu için 3. Maça topu dikti-zemin işin bahanesi.

Töre de ayrı hikaye, eldeki kıymetli oyuncu N'Koudou'ya kronik deyip bunu aldılar. Oyuncunun burnu boktan kurtulmadı.

Bizim taraftarımız akıllanmaz hala daha futbol hayatı bitme noktasına gelen Cenki Ocak'ta beleş alma peşinde.
yanlış yapılsa eleştirilirken ilk ben tepesine binerim
Sanki konuştuklarımız hayali şeyler ne yani zamanında fikret ormanı eleştirmeyenler bu yönetimin yanlışlarına göz kapatıp diyetmi ödemek zorunda
Kafalarında bir hayal kurmuşlar o hayali satıyorlar millete fikret ormanı göndermişler adamı nasıl göndermişler seçime girmediki girse zaten çebi girmezdi beyanı var fo nun karşısına rakip çıkmayacağına dair
Hayır gerçekler buz gibi ortada fikirde yürütmüyoruzki tartışılsın sadece gerçeklerden bahsediyoruz fo hırsız diyerek bu yönetimi savunmak sığ düşünce kaldıki birini hırsız olarak suçlamak hukuk açısındanda suç
Ne söyleyeceğini bilmeyen sırf hırsıyla konuşan insanlarla uğraşıyoruz tuhaf

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk 11 de oynayacak ve onları yedekleyecek Türk oyuncular kim olur?

Gitmezse kalede Ersin, orta sahada Salih banko gibi.
Diğer isim en yakın aday Rıdvan gibi gözüküyor.

Bu denklemde stoperlerden birinin Türk olması gerekiyor gibi. Bu oyuncu aynı zamanda oyun içinde varyasyon yaratabilmek için bek pozisyonlarını da az buçuk idare edebilmeli.

Ayrıca ileride çok yönlü gerek kanat gerekse nokta santrafor gibi oynayabilen Halil Dervişoğlu elimizi çok rahatlatır.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu yanlış anlama ama senin Fikret Orman ile nasıl bir bağın var ciddi merak ediyorum :)

Ljajic'in maaşını "bedava gönderecekler" diye yorumlayıp bu bakış açısından görmek sanırım Fikret Orman'ın bizzat kendisi bakımından bile abartı olur.

Bahsedilen rakamlar muhtemelen yanlış ama tutup da bedava gönderecekler diye oltayı atıp beklemek de çok absürt bir durum. Avrupa piyasasında bile doğru düzgün transfer gerçekleşmiyorken bu kadar pervasız transfer beklentisinde olmak pek mantıklı değil sanki.
Fikret Orman benim torunum, ellerimde büyüdü.

Anne babası işe gittikleri zaman bize bırakırlardı.

Çok saygılı bir çocuktu, hep dedecim derdi bana.

Fikret Orman ile Ljajic'in ne alakası var biraderim?

Aynı senaryoyu geçen sene de izledik işte, yöneticiler bütün yaz Vida'nın ve Larin'in maaşlarını N'koudou'nun sakatlığını attılar ortaya. Devamlı bunlar konuşuldu, taraftar oyunculara düşman oldu.

Onları savunurken de Fikret Orman'cı dediler, 3'ü de çok büyük rol oynadı işte başarıda.

Şimdi de Ljajic'e aynı oyun oynanıyor bence, millet Teixeira'yı alamamanın suçunu oyuncuya atacak.

Hayır işin komik tarafı Ljajic'in biten kontratından çıkıp Teixeira'ya 3 sene kontrat vermenin mali anlamda bir izahı da yok.

Sportif katkı anlamında da kontrat senesindeki Ljajic'in, son kontratını imzalayan Teixeira kadar katkı vermesi az bir ihtimal değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk 11 de oynayacak ve onları yedekleyecek Türk oyuncular kim olur?

Gitmezse kalede Ersin, orta sahada Salih banko gibi.
Diğer isim en yakın aday Rıdvan gibi gözüküyor.

Bu denklemde stoperlerden birinin Türk olması gerekiyor gibi. Bu oyuncu aynı zamanda oyun içinde varyasyon yaratabilmek için bek pozisyonlarını da az buçuk idare edebilmeli.

Ayrıca ileride çok yönlü gerek kanat gerekse nokta santrafor gibi oynayabilen Halil Dervişoğlu elimizi çok rahatlatır.
Mutlaka kanatlarda yerli bir alternatifimiz de olmak zorunda. Zaten onun için isimli bir forvet alırsak alternatifini yerli düşünüyoruz. Bence bahsedilen oyuncular alınırsa gerisi yerli transfer olmak zorunda olur. Kenan Karaman'a bu isimlerden sonra sıcak bakılabilir. Töre ve sakatlığı ile uğraşmaktan her türlü iyidir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

2.250.000 net alıyor, 24 maça çıkmış bu sezon. Kontratı ortaya çıkarsa görürüz ama tahmin etmek zorundayım şimdilik. Maç başı primi 10.000 euro olsa 240.000, gol primi 15.000 euro olsa 30.000, asist primi 10.000 olsa 50.000, şampiyonluk primi de 1.000.000(yok artık) euro olsa bile 3.5 milyonu anca aşıyorum. Nereden bilgi almış da 4.200.000 euro demiş çok merak ettim şahsen
Hayır bir de o bonuslar Teixeira'da olmayacak sanki.

Ljajic bonuslarla 4 küsur alıyor, Teixeira'ya 2.5 teklif edildi.

Onun bonuslarından ne haber?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eray Cömert seneye sözleşmesi bitiyor.
Cüzi bir miktarla transfer edilemez mi?

Çevrimdışı can1903

Sanırım Beşiktaş tarihinin en maliyetli, en kaliteli kadrosu kurulacak. (Euro 10.8) olduğu için söylüyorum.

Umarım patlamaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Ülkemizde başarı kriteri şampiyonluktur, 1.5 yıla 2 kupa sıgdırmış bir yönetimi gece gündüz eleştirmek b Beşiktaşlılık değil, 2 kupa alan yönetimin kredisi olur, daha ortada birşey yokken eleştirmek normal mi, Larin 1 yıllık sözleşme teklif etmişler, nerden biliyorsun yanlarındamıydın, gecen sezon bizyonları volkan babacan, Serkan kırıntılı dedin alacaklar dedin günlerce yazdın, eleştirdin ne oldu peki, her gördüğün haberi gerçekmiş gibi yorumlayıp sallıyorsun yönetime, keşke daha öncekilere de yapsaydın, arkalarından hırsız diye bagrılmaz dı, ameliyat masasında sözleşme imzaladılar sakat demedin

Senin kalecinin 2 hatalı gol yediği maçı 3-2 kazandığın zaman, kaleciyi eleştirmek anormal mi? "Maçı kazandık işte, daha ne konuşuyorsun?" diye mi cevap veriyorsun onlara da?

Yönetimin çok büyük hataları var, konuşmayalım mı bunları?

Bakın UEFA, seneye Avrupa kupası gelirlerimizin %15'ine ek koydu. Çünkü bir ödemeyi zamanında yapmamışlar. Haberin var mı?

Sırf şu hatanın bedeli 5 milyon Euro.

https://www.ntv.com.tr/spor/son-dakika-uefa-besiktasin-avrupa-gelirinin-yuzde-15ine-el-koyacagini-acikladi,0zN_7mlwP0Cj8SFEgOgIYQ

Buna da mı inanmayalım?

Larin'e bir yıllık sözleşme önerdiklerini Murat Özen özel haber olarak girdi, özel haberleri neredeyse hep doğru oluyor.

Geçen sene Volkan Babacan alınsın diyen bendim. Volkan Babacan'ı alacaklar diye kimi eleştirmişim, ne saçmalıyorsun?

Yönetimin kredisi var mı var. Tekrar seçime girse, yine kendilerine oy veririm.

Ama bu hataları konuşmamak, konuşanları susturmak komik. Çünkü biliyorum ki, ilk kötü gidişte en çok burada savunanlar eleştirecek bu adamları.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanırım Beşiktaş tarihinin en maliyetli, en kaliteli kadrosu kurulacak. (Euro 10.8) olduğu için söylüyorum.

Umarım patlamaz.
Önemli değil dostum, 4.5 milyon alanları gönderip 2.5 milyon alanları getireceğiz.

Çevrimdışı can1903

Ben Rosier, Alex hariç 2 tane daha çok net katkı verecek transfer bekliyorum.

Salih ve Kenanla zaten anlaşıldı. Ghezzalı da tutabilirse son 15 yılın en verimli transfer dönemini geçirmiş olabiliriz.

E.Kocadağ, Sergen hoca, Ahmet başkan üçlüsü sinerjiyi yakalarsa damga vurabiliriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım patlamaz.
Konuşulan isimleri alırsak zaten aksi düşünülemez. Çok büyük maliyetlerin altına gireceğiz. Umarım yerli oyuncu tercihlerimiz de iyi olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Önemli değil dostum, 4.5 milyon alanları gönderip 2.5 milyon alanları getireceğiz.
Abi ben Oğuzhanın falan da gitmesini bekliyorum ayriyetten Vida ya gider ya da 2 milyona düşürecek maaşını limit konusunu da çözeriz gibi.

Çevrimdışı can1903

Konuşulan isimleri alırsak zaten aksi düşünülemez. Çok büyük maliyetlerin altına gireceğiz. Umarım yerli oyuncu tercihlerimiz de iyi olur.
Bizim transferler dışında sağlam kadro kurduğumuz takdirde saha dışında bu oyuncuları iyi korumamız lazım. TFF-MHK ikilisi en büyük rakibimiz olur seneye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi ben Oğuzhanın falan da gitmesini bekliyorum ayriyetten Vida ya gider ya da 2 milyona düşürecek maaşını limit konusunu da çözeriz gibi.
Yüksek maaş alanları elden çıkarmadan bu isimlere bu kadar yüksek teklifler yapamayız. Ljajic, Lens, Vida, Oğuzhan gibi yüksek ücret alan oyuncuların gitmesi gerek. Douglas gibi oynatmadığımız oyuncular ile de vedalaşmalıyız. Zaten bu oyuncuları göndersek 9-10 milyon limit açarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim transferler dışında sağlam kadro kurduğumuz takdirde saha dışında bu oyuncuları iyi korumamız lazım. TFF-MHK ikilisi en büyük rakibimiz olur seneye.
Şampiyonlar Ligi kadrosu kuracağız demişti başkan. Bakalım göreceğiz. Sadece kadroyu kurmak değil onlara oynayacak ortamı sağlamak da önemli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Şampiyonlar Ligi kadrosu kuracağız demişti başkan. Bakalım göreceğiz. Sadece kadroyu kurmak değil onlara oynayacak ortamı sağlamak da önemli  :tabe:
Bence forvet tercihi bizim bu sene belirleyicimiz olacak Beşiktaş tarihinin en iyi ve en golcü kadrosu kurulabilir bana kalırsa.

Sörlöth-Mitrovic-Borre bu üçlüden biri gelsin başka bir şey istemem  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada gelmeden yazayım da, sonra yönetimi eleştiriyorsun, Fikret'in nesisin muhabbetlerine maruz kalmayayım.

Alex Teixeira'yı hiç istemiyorum. Muazzam bir maliyetin altına girmek, hem de 31 yaşındayken 3 senelik sözleşme imzalamak ekonomik anlamda çok mantıksız.

Sportif anlamda da 25 yaşında para için Çin'e giden ve 6 senedir orada takılan, Avrupa'da da Ukrayna Ligi dışında hiç bir şey kanıtlamamış bu adam neden büyütüldü bu kadar, onu da anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence forvet tercihi bizim bu sene belirleyicimiz olacak Beşiktaş tarihinin en iyi ve en golcü kadrosu kurulabilir bana kalırsa.

Sörlöth-Mitrovic-Borre bu üçlüden biri gelsin başka bir şey istemem  :icool:
Bu oyuncuların yanına bir Ghezzal çözersek ben okeyim. O zaman Alex pastadaki çilek olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada gelmeden yazayım da, sonra yönetimi eleştiriyorsun, Fikret'in nesisin muhabbetlerine maruz kalmayayım.

Alex Teixeira'yı hiç istemiyorum. Muazzam bir maliyetin altına girmek, hem de 31 yaşındayken 3 senelik sözleşme imzalamak ekonomik anlamda çok mantıksız.

Sportif anlamda da 25 yaşında para için Çin'e giden ve 6 senedir orada takılan, Avrupa'da da Ukrayna Ligi dışında hiç bir şey kanıtlamamış bu adam neden büyütüldü bu kadar, onu da anlamadım.
Josef kafasındaysa sana bu laflarını yedirir. Ben o kafada olduğunu umuyorum. Yoksa bu maliyetler mantıklı değil. Tabi elimizdeki hangi sözleşme mantıklı orasıda tartışılır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajic'i bedava yollamalarına kılıf hazırlıyorlar bence.

Alacaklarına kardı bonservisini verecekler, "500 bin alacağı vardı, 4.5 seneye alacaktı, 5 milyon Euro'ya satmış olduk" diyecekler.
manitası yüzünden top oynamamış, takımda o kadar maaş yükü olan formsuz adamdan ne kadar para kazanabiliriz zaten araplara falan gitmediği sürece. Cüzi 2 milyon falan getirsin maaşından kurtulalım allah razı olsun yeter zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef kafasındaysa sana bu laflarını yedirir. Ben o kafada olduğunu umuyorum. Yoksa bu maliyetler mantıklı değil. Tabi elimizdeki hangi sözleşme mantıklı orasıda tartışılır.
Valla Josef gibi kafa binde bir gelir.

Gelirse yedirsin, ben mutlu olurum.

Ama ben mantıklı bulmuyorum hiç bir anlamda.

İsmi geçenlerden tek mantıklı isim Mitrovic bence

Çevrimiçi sefaköykartali

Borre haberleri nereden çıktı bilmiyorum ama baba bir forvet+borre işimizi fazlasıyla görür. Şahsen forvette de ilk hedefin Costa olduğunu düşünmüyorum. Seferovic veya adı çıkmamış başka bir oyuncuyu kovalıyorlardır bence, onlar olmazsa Costa olur diye düşünüyorum. En azından son 5 6 yıldır bu transferleri hep böyle yaptık.