@tuncaboylu yanlış anlama ama senin Fikret Orman ile nasıl bir bağın var ciddi merak ediyorum 
Ljajic'in maaşını "bedava gönderecekler" diye yorumlayıp bu bakış açısından görmek sanırım Fikret Orman'ın bizzat kendisi bakımından bile abartı olur.
Bahsedilen rakamlar muhtemelen yanlış ama tutup da bedava gönderecekler diye oltayı atıp beklemek de çok absürt bir durum. Avrupa piyasasında bile doğru düzgün transfer gerçekleşmiyorken bu kadar pervasız transfer beklentisinde olmak pek mantıklı değil sanki.
Fikret Orman benim torunum, ellerimde büyüdü.
Anne babası işe gittikleri zaman bize bırakırlardı.
Çok saygılı bir çocuktu, hep dedecim derdi bana.
Fikret Orman ile Ljajic'in ne alakası var biraderim?
Aynı senaryoyu geçen sene de izledik işte, yöneticiler bütün yaz Vida'nın ve Larin'in maaşlarını N'koudou'nun sakatlığını attılar ortaya. Devamlı bunlar konuşuldu, taraftar oyunculara düşman oldu.
Onları savunurken de Fikret Orman'cı dediler, 3'ü de çok büyük rol oynadı işte başarıda.
Şimdi de Ljajic'e aynı oyun oynanıyor bence, millet Teixeira'yı alamamanın suçunu oyuncuya atacak.
Hayır işin komik tarafı Ljajic'in biten kontratından çıkıp Teixeira'ya 3 sene kontrat vermenin mali anlamda bir izahı da yok.
Sportif katkı anlamında da kontrat senesindeki Ljajic'in, son kontratını imzalayan Teixeira kadar katkı vermesi az bir ihtimal değil.