2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281371 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

manitası yüzünden top oynamamış, takımda o kadar maaş yükü olan formsuz adamdan ne kadar para kazanabiliriz zaten araplara falan gitmediği sürece. Cüzi 2 milyon falan getirsin maaşından kurtulalım allah razı olsun yeter zaten.
sevgilisi türkmü inşallah değildir yoksa zor gider

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla Josef gibi kafa binde bir gelir.

Gelirse yedirsin, ben mutlu olurum.

Ama ben mantıklı bulmuyorum hiç bir anlamda.

İsmi geçenlerden tek mantıklı isim Mitrovic bence
Şu anda gelme ihtimali en düşük görünen isim de Mitrovic. Ben de olumlu bakıyorum bu isime ama açıkçası olacağını düşünmüyorum. Diego Costa daha iyi bir teklif bulamadıysa gelir gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

manitası yüzünden top oynamamış, takımda o kadar maaş yükü olan formsuz adamdan ne kadar para kazanabiliriz zaten araplara falan gitmediği sürece. Cüzi 2 milyon falan getirsin maaşından kurtulalım allah razı olsun yeter zaten.
Araplara gitsin o zaman, pazarlamasını bilsek satılmayacak adam değil.

30 olmak üzere ve sözleşmesinin son senesinde, nereden teklif gelse gider.

Bana sorarsan, Teixeira'yı kovalamak yerine Ljajic'i tutarım. Sözleşmesinin son senesinde olacağı ve bir sonraki son sözleşmesi olacağı için, hayatının topunu oynayacaktır.

Çevrimiçi sefaköykartali

Baba Golcü
Larin Teixeira Ghezzal(Ounas)

Şu şekil bir ileri dörtlü kurarsak eğer tanrı rakiplere merhamet eylesin. Yedekleri de Nkoudou, Halil, Borre falan olursa ohoo gol rekoru kırmamız lazım.

Çevrimiçi Necmi

Borre haberleri nereden çıktı bilmiyorum ama baba bir forvet+borre işimizi fazlasıyla görür. Şahsen forvette de ilk hedefin Costa olduğunu düşünmüyorum. Seferovic veya adı çıkmamış başka bir oyuncuyu kovalıyorlardır bence, onlar olmazsa Costa olur diye düşünüyorum. En azından son 5 6 yıldır bu transferleri hep böyle yaptık.
bence gomez efekt yapmak istiyor olabilirler costa işi gomeze benziyor tutarsa gomezden iyi iş yapar

Çevrimdışı MUSTAFA_

sevgilisi türkmü inşallah değildir yoksa zor gider
Sevgilisi Türk değil. Rahatça uğurlayabiliriz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anda gelme ihtimali en düşük görünen isim de Mitrovic. Ben de olumlu bakıyorum bu isime ama açıkçası olacağını düşünmüyorum. Diego Costa daha iyi bir teklif bulamadıysa gelir gibi görünüyor.

Diego Costa'nın menajeri Mendes, o herifin musallat olduğu takımların burnu pislikten kurtulmuyor.

Bu arada ne güzel isimler geçiyor yaw, Alex Teixeira'lar, Costa'lar falan. Ghezzal 3.5, kulübü 6 istiyor, pazarlıktayız.

Mali disiplin falan vardı, rafa mı kalktı?

Diğer oyuncularla sözleşme yenilemek istediğimizde Vida'nın maaşı sorun oluyordu, bunlar sorun olmayacak demek.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2021, 21:27:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baba Golcü
Larin Teixeira Ghezzal(Ounas)

Şu şekil bir ileri dörtlü kurarsak eğer tanrı rakiplere merhamet eylesin. Yedekleri de Nkoudou, Halil, Borre falan olursa ohoo gol rekoru kırmamız lazım.
Burada kim savunma yapacak? Akıllara ilk bu soru geliyor. Çok atar çok yeriz arkada yine sadece Atiba dedemize güvenirsek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Araplara gitsin o zaman, pazarlamasını bilsek satılmayacak adam değil.

30 olmak üzere ve sözleşmesinin son senesinde, nereden teklif gelse gider.

Bana sorarsan, Teixeira'yı kovalamak yerine Ljajic'i tutarım. Sözleşmesinin son senesinde olacağı ve bir sonraki son sözleşmesi olacağı için, hayatının topunu oynayacaktır.
Adamın rusya ve italya piyasası varken neden araplara gitsin? Paragöz bi adam da değil serie a ya döner belirli bi seviyede futbola devam eder. Ljajicin selası okunmuş bu saatten sonra hiçbir şey oynamaz. 2.5 3 ljajice veriyoruzdur 500 bin daha verelim en azından Josef gibi hırslı yetenekli bi adam alalım. Kenarlar zaten geçen sezon kalitesinde tutulursa, 10 numara ekstrası olacaktır.

Çevrimiçi sefaköykartali

Diego Costa'nın menajeri Mendes, o herifin musallat olduğu takımların burnu pislikten kurtulmuyor.

Bu arada ne güzel isimler geçiyor yaw, Alex Teixeira'lar, Costa'lar falan. Ghezzal 3.5, kulübü 6 istiyor, pazarlıktayız.

Diğer oyuncularla sözleşme yenilemek istediğimizde Vida'nın maaşı sorun oluyordu, bunlar olmayacak demek?
Valla istemek ayıp değil, ghezzal isterse 7 milyon istesin. 3.5 maaş alamayacağı bariz ortada. Önemli olan bizim kime ne verdiğimiz, hesabını burada daha önce de yapmıştım santrafor ve 10 numara 3 milyon bile versek limiti aşmayız eldekileri düzenlersek.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İlk forvet adayı Bakambu. 6 ay var sözleşme bitişine.

500K-1M bonservise çözmeye çalışıyorlar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Burada kim savunma yapacak? Akıllara ilk bu soru geliyor. Çok atar çok yeriz arkada yine sadece Atiba dedemize güvenirsek  :tabe:
Arkaya Josef+Gedson koyacaksın, savunmaya a rosier vida + 1 stoper ve rıdvan yapacaksın, bu ligde paşa paşa oynarız. Daha az bile yeriz, geçen sezon savunmamız çok kötüydü.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Valla Josef gibi kafa binde bir gelir.

Gelirse yedirsin, ben mutlu olurum.

Ama ben mantıklı bulmuyorum hiç bir anlamda.

İsmi geçenlerden tek mantıklı isim Mitrovic bence

mitrovic maliyeti ne olacak. Senin düşünce yapında birisi için mantıklı olmamalı..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diğer oyuncularla sözleşme yenilemek istediğimizde Vida'nın maaşı sorun oluyordu, bunlar olmayacak demek?
Yönetim durumumuzu olduğundan kötü gösteriyor. Bunca para kazandık sanki hiç kazanmamış gibi davranıyorlar. Bu sene seyirci de geri dönecek tribünlere. Gelirlerimiz daha da artacak. Bardağın dolu tarafına da bakmak lazım. Elimizdeki bazı kontratların yanında bu önerdiğimiz kontratların esamesi okunmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

o da çok iyi olur. Hatta Larin yollayıp sola atsak bombastik olur.

Çevrimdışı can1903

Çinde değil mi o
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın rusya ve italya piyasası varken neden araplara gitsin? Paragöz bi adam da değil serie a ya döner belirli bi seviyede futbola devam eder. Ljajicin selası okunmuş bu saatten sonra hiçbir şey oynamaz. 2.5 3 ljajice veriyoruzdur 500 bin daha verelim en azından Josef gibi hırslı yetenekli bi adam alalım. Kenarlar zaten geçen sezon kalitesinde tutulursa, 10 numara ekstrası olacaktır.

Hırslı dediğin adam, 25 yaşından beri Çin'de oynayan Alex Teixeira mı?

O transfer olursa, sadece adamın menajerine 1 milyon Euro vereceksin.(Toplam sözleşme bedelinin %10'u)

Kendisine 2.5 x 3 sözleşme + imza parası vereceksin.

Şu bahsedilen kadro, Fikret Orman'ın 2. şampiyonluk sonrası kurduğu kadroya benziyor. Üstelik Euro 3 katına çıktı o zamana göre? Niye eleştiriyorduk biz o dönemi?

Çevrimdışı tuncaboylu

mitrovic maliyeti ne olacak. Senin düşünce yapında birisi için mantıklı olmamalı..
Hesabıma göre Mitrovic 2.5 civarında maaşa geliyor.

İyi bir santrafor için normal bir maaş.

Yönetim de sadece santrafor için yüksek bütçe ayırmayı planladığını söylemişti.

Çevrimiçi Samet Demir

Hesabıma göre Mitrovic 2.5 civarında maaşa geliyor.

İyi bir santrafor için normal bir maaş.

Yönetim de sadece santrafor için yüksek bütçe ayırmayı planladığını söylemişti.

Tapusu ne olacak abi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hırslı dediğin adam, 25 yaşından beri Çin'de oynayan Alex Teixeira mı?

O transfer olursa, sadece adamın menajerine 1 milyon Euro vereceksin.(Toplam sözleşme bedelinin %10'u)

Kendisine 2.5 x 3 sözleşme + imza parası vereceksin.

Şu bahsedilen kadro, Fikret Orman'ın 2. şampiyonluk sonrası kurduğu kadroya benziyor. Üstelik Euro 3 katına çıktı o zamana göre? Niye eleştiriyorduk biz o dönemi?
Şu dönemi neden eleştiriyoruz peki? Niye sadece geçmişe bakıyoruz. Yapması gereken transferi yapmadıkları için şampiyonluktan oluyorduk. Ne çabuk unutuldu. Yönetim çok mu planlama yapıyor? Son dakika transferleri tuttu da başarılı olduk. Yine zar atıyoruz. Sadece masaya kazancımızı da koyup bahsi de riski de arttırdık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim durumumuzu olduğundan kötü gösteriyor. Bunca para kazandık sanki hiç kazanmamış gibi davranıyorlar. Bu sene seyirci de geri dönecek tribünlere. Gelirlerimiz daha da artacak. Bardağın dolu tarafına da bakmak lazım. Elimizdeki bazı kontratların yanında bu önerdiğimiz kontratların esamesi okunmaz.
Euro cinsinden gelirlerimizin arttığı yok, hatta azalıyor.

3 sene önce bir bileti 30 Euro'ya satarken, şimdi 10 Euro'ya satacaksın. Formalar da aynı.

Yayıncı kuruluş parasını ödemiyor, seneye yeni ihalede önceki ihalenin yarısı kadar teklif geleceği bile şüpheli.

Yönetim durumu olduğu gibi gösteriyor ve geldiklerinden beri en doğru yaptıkları şey buydu.

Umarım bu isimler şaşırtmaca ya da gaz almak için ortaya atılıyordur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tapusu ne olacak abi.
Tapusu kalsın, ne yapalım. 12-13 opsiyon koyduruop al sat yaparız tutarsa belki

32 yaşındaki Costa'nın tapusu bizde olsa ne farkedecek ki.

Ha dersen ki Borre'yi alalım, tapusu bizde olsun. Olabilir, ama oyuncu çok kısa ve şüphelerim var hakkında.

Çevrimdışı Gökhan Kurt