2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281648 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1409122733204586502
Yav o kadar yöneticimiz var, şu renklilerin yaptığı gibi imza parası yerine ev araba hediye etmek çok mu zor? Adamlar mesuta neler verdi.

Çevrimdışı kaan1903

Dünya da iki tane orta saha oyuncusu mu kaldı gedson ile fernando dışında isim geçmiyor kötü oyuncular demiyorum ama hiç başka isim çıkmaması garip. Ya çok gizli yürütülüyor. Ya da futbolcu havuzumuz çok dar ..

Çevrimiçi sefaköykartali

Dünya da iki tane orta saha oyuncusu mu kaldı gedson ile fernando dışında isim geçmiyor kötü oyuncular demiyorum ama hiç başka isim çıkmaması garip. Ya çok gizli yürütülüyor. Ya da futbolcu havuzumuz çok dar ..
Bence bunlar hocanın listesindekiler. Geçen sezon iki üç koldan transfer yapıyorduk, bu sezon yönetim hocayla anlaşmak için bundan vazgeçmiş durumda gibi geliyor bana.

Çevrimdışı underworld

Gezal, rosi, şörlot, tekşeyra gelsin transferi kapatalım.
Amin
Şu dörtlünün 55 gol potansiyeli var. Gerisini sokaktan toplasalar kafi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1409144300374474755

Müthiş kontrat.
Sabah 2.5'la başladı sabah, öğlen 3.3 oldu, şimdi 4.2 olmuş.

Akşama kadar 8 milyon Euro'ya çıkacak herhalde.

Çevrimiçi sefaköykartali

Müthiş kontrat.
Bunlar vidaya da 5 vermişlerdir. Ikisini yollasak costa teixeira falan hepsini getiririz

Çevrimdışı tuncaboylu

çüşşşşş

stadı üstüne yapsalarmış
Ljajic'i bedava yollamalarına kılıf hazırlıyorlar bence.

Alacaklarına kardı bonservisini verecekler, "500 bin alacağı vardı, 4.5 seneye alacaktı, 5 milyon Euro'ya satmış olduk" diyecekler.

Çevrimdışı can1903

Geçen sene kulüp yetkilisi 3.5 milyon € demişti burda da +bonuslar demiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sosyalkartal

sosyalkartal sezonu açıldı mı  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi murat

1.6 alan larin çok alıyor 2.5 alan layiç çok alıyor 3.5 milyon alan vida da çok alıyor.ama gelirken kimse çok para demiyor performansı beklenen gibi olmayınca çok oluyor.larin geçen sene çok alıyordu bu sene aslında çok almıyormuş :D

Çevrimiçi murat

bizde transfer bitmez.bu sene transferde kimleri almıyoruz :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

1.6 alan larin çok alıyor 2.5 alan layiç çok alıyor 3.5 milyon alan vida da çok alıyor.ama gelirken kimse çok para demiyor performansı beklenen gibi olmayınca çok oluyor.larin geçen sene çok alıyordu bu sene aslında çok almıyormuş :D
zaten fiyat/performans değerlendirmesi çok önemli , layiç bu şekilde bakıldığında net çok kötü transfer,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonu açılmadı mı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kaan1903

Ertan Süzgün canlı yayında Ljajicin 3.3 M aldığını söylemişti. 4.2 m falan hikayedir. Net 2.25-2,5 m dur maç başları bonus vs 3.3m buluyordur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

yarın minumum 1 maksimum 2 kap açıklaması biri salih için diğeri suprıse
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Demir

Müthiş kontrat.

Teklif olursa kendisi mi değerlendirecek. Gazeteci olmak ne kadar kolay yahu. Hele hele işkembede genişse.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

@tuncaboylu yanlış anlama ama senin Fikret Orman ile nasıl bir bağın var ciddi merak ediyorum :)

Ljajic'in maaşını "bedava gönderecekler" diye yorumlayıp bu bakış açısından görmek sanırım Fikret Orman'ın bizzat kendisi bakımından bile abartı olur.

Bahsedilen rakamlar muhtemelen yanlış ama tutup da bedava gönderecekler diye oltayı atıp beklemek de çok absürt bir durum. Avrupa piyasasında bile doğru düzgün transfer gerçekleşmiyorken bu kadar pervasız transfer beklentisinde olmak pek mantıklı değil sanki.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2021, 18:57:26 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Gokhang

2.250.000 net alıyor, 24 maça çıkmış bu sezon. Kontratı ortaya çıkarsa görürüz ama tahmin etmek zorundayım şimdilik. Maç başı primi 10.000 euro olsa 240.000, gol primi 15.000 euro olsa 30.000, asist primi 10.000 olsa 50.000, şampiyonluk primi de 1.000.000(yok artık) euro olsa bile 3.5 milyonu anca aşıyorum. Nereden bilgi almış da 4.200.000 euro demiş çok merak ettim şahsen

Çevrimdışı worns

ljajic'in kontratı çok karışık mevzuymuş :) ben de 2.75 net artı bonuslar şeklinde biliyordum. şampiyonluk-kupa primi filan varsa bu sene hayli yüklü bir meblaya dönüşmüş olabilir.

her durumda elimizdeki en kötü kontratlardan biri. hem pozisyonunun bir numarası olmaktan uzak verimi hem de maaş bütçesinde doldurduğu yer nedeniyle bir türlü oraya başka yüksek profilli oyuncu bakamıyor oluşumuzdan. ben kontratından kurtulmayı kar sayarım. ama transferin bu dönemlerinde biraz da bonservis kovalanabilir çok bir şey beklemeden.