2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283480 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Oha bu gerçek mi ?

Adam çalışmak istemiyor. Nedenini bilmiyoruz. Fakat tahmin ettiğim kadarıyla çıkan dedikodular gerçek. Hoca bazı yöneticilerle

anlaşamıyor. Hocaya da saygı duymak gerekiyor yönetime de. Çünkü her yönetimin hoca tasarruf etme hakkı olduğu gibi

her hocanın da istediği camiayla ve kulüple çalışma veya çalışmama hakkı vardır.

Tavırlara bak.

Bu adamlarla kimse çalışmak istemez arkadaşlar, hala anlamadınız mı?

Yahu kutlamalarda şampiyonluk kupasına bunlardan fırsat bulup da oyuncular ve Sergen dokunmadı.

Bu forumdan 5 kuruş almadan çalıştır desen, hepimiz gideriz. Ama bizi bile bıktırır bu adamlar.

Şenol Güneş falan diyorlar, o gelince asıl eğlenceyi görürüz. Bu tavırların yarısını ona yapsalar, adam canlarına okur bunların.

Siz bakmayın, Sergen yine iyi dayandı.

Çevrimdışı mrred

Tavırlara bak.

Yahu kutlamalarda şampiyonluk kupasına bunlardan fırsat bulup da oyuncular ve Sergen dokunmadı.

Bu forumdan 5 kuruş almadan çalıştır desen, hepimiz gideriz. Ama bizi bile bıktırır bu adamlar.

Şenol Güneş falan diyorlar, o gelince asıl eğlenceyi görürüz. Bu tavırların yarısını ona yapsalar, adam canlarına okur bunların.

Doğru diyorsun da genel kurul bunları seçti işte. Yapacak bir şey saygı duymak zorundayız. Herkes ayıla bayıla Ahmet Nur Çebi

başkan olsun istedi. Adam büyük farkla kazandı. Onu ne yapacağız ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sergen hocaya ilk teklifin 12 milyon lira olmasi herşeyi özetliyor..Olmayacak bir para önerdiler işi uzattılar hocayı paracı konumuna getirmeye çalıştılar işin özeti bu..Sergen çekilsin kenara..Bunlar şenol güneşi getirsinler zaten yarim sezon dayanamaz gider hepsi
Erdal Bakkal'ın araba pazarlığı sahnesi vardı. Arada açar seyreder gülerim. 600.000'lik arabaya 20.000'den pazarlığı açıyordu. Komedi dizisinin bizzat gerçeğini yaşayarak tecrübe ediyoruz. İşin acı tarafı komedinin merkezinde bizzat olmamız...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gedson'da elden kaçtı.

Adamlar bir günde başkan bir günde TD , diğer günde iki tane transfer çözdü. Çıldırmamak elde değil... :s20:
Ben böyle yazınca kızıyorsunuz :lol:

Çevrimdışı GreenBook

Tavırlara bak.

Aynen öyle valla adam zaten 1,5 yıldır düşük ücrete çalışıyordu boş kağıda imza atmış Sana 2 kupa vermiş
Nolmuş yani bu senede ver isteğini. Çok bıktırdılar Sergen’i çook.

Çevrimdışı GreenBook

Hoca istediği zaman imzalar diyen bir başkanımız var. Böyle bir söz olabilir mi ? Al hocayı hocam gel imzalayalım de imzala
Nedemek hoca istediği zaman imzalar ? Adama ne halin varsa gör demişler kısaca.
Sen hocayı sahiplenmedin ki hiç 20 gün adamı arayıp sorma sonra gel sözleşme yapalım de olacak iş değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yönetim yine son dakikaya bırakacak transferleri.. Çekirge yine zıplayacak mı göreceğiz bakalım önümüzdeki sezon. öyle her son gün aldığın adam Ghezzal gibi, Rosier gibi oynamaz. Geçen sezon eğrisi doğrusuna denk geldi, tuttu.

Çevrimdışı Halit

Doğru diyorsun da genel kurul bunları seçti işte. Yapacak bir şey saygı duymak zorundayız. Herkes ayıla bayıla Ahmet Nur Çebi

başkan olsun istedi. Adam büyük farkla kazandı. Onu ne yapacağız ?

Beşiktaş Kulübü Başkanının konuşması böyle olmamalı. Makamın getirdiği bir ağırlık vardır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu saatten sonra komplo teorilerine girmeye gerek yok. Başkanın da sesinden zaten Sergen mevzusunun yattığı belli oldu. Ben şahsen bu mevzuya girer ağırlık koyup hocayı ikna eder imzalatır diyordum, ama demek ki başaramadı. Bu saatten sonra zorla güzellik olmaz. Vaktimiz yok önümüze bakmamız lazım. Sergen de biraz Beşiktaşı düşünüyorsa bu mevzuyu tamamen kapatır, taraftara vedasını eder. Vaktimiz yok, daha yeni hoca, transfer falan kadroda Josef Ersin Rıdvan Larin dışında 11 oynayacak adam kalmadı. İki tarafa da kırgınım, belki bizi olası 3 4 yıllık ambargodan ettiler, zaman gösterecek.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2021, 15:47:55 sefaköykartali ]

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı levent14

Beşiktaş Kulübü Başkanının konuşması böyle olmamalı. Makamın getirdiği bir ağırlık vardır.

ANÇ nin nasıl bir karakter olduğu yeri geldiğinde nasıl çirkin  bir hal tavır takındigi Quaresma Çiş mevzusunda belliydi :)

Çevrimiçi gokhans

Fenerbahçe dedikoduları dönmeye başladı sosyal medyada. Bilgisi olan varmı? birde şöyle bir video dolaşıyor ( )..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Fenerbahçe dedikoduları dönmeye başladı sosyal medyada. Bilgisi olan varmı? birde şöyle bir video dolaşıyor ( )..
Şaşırmam valla. Bizle imzalamadıysa gerisi bizi ilgilendirmez, ilk 11e 7 tane adam lazım, yedek lazım, bir suru topcu lazım. İşimiz çok.

Çevrimiçi Samet Ç

12 transfer 1 tanede hoca lazım bunlar bu işi beceremez o yüzden istifa etsinler başkanlık seçimlerinin olduğu günde yazmıştım başkan adayları arasında o koltuğu hak eden tek kişi Serdal Adalı'ydı. Senin başkanın taraftar baskısı ile aday oluyorsa üstüne taraftar baskısı ile hoca olarak Sergen'i getiriyorsa o oluşumdan uzun vadeli sağlıklı bir şey çıkmaz bugünde sonuçları görüyoruz çift kupalı takımdan nerelere.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

BBO Sports adlı twitter hesabı‚ "Sergen Yalçın Fenerbahçe´de" diye yazmış..

Çevrimdışı Erman1903

Yani, çok bir önemi yok artık bizim hocamız değil. Adamı 35 gün bekletip bir de paracı dedik. Kupadan sonra bir hafta 10 gün içinde bu iş bitmeliydi. Çifte kupa almış Malatya'ya dönecek hali yok herhalde, ya Milli takım ya Fener. 

Biz kendi işimize bakalım, hafta sonu gelmeden yeni hoca ile anlaşılsın.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen'in Fenerbahçe muhabbeti doğru olabilir, bu durumda yönetime kızmak yersiz oluyor. İstediği parayı çoktan Ali Koç'tan teklif olarak almış ve prensipte anlaşmış olabilir.

Yalnız şunu da söyleyeyim, geçen sene Erol Bulut bizde Sergen Fenerbahçe'de olsa; biz yine Fenerbahçe'nin üstünde bitirirdik ligi. Erol ile Sergen'in teknik direktörlüğü arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.

Fenerbahçe'deki oyuncu grubu bir çalışma ortamı bulması çok kolay olmayacaktır. Bizdeki oyuncu grubu teknik direktörü zorlayacak türde değildi, egosundan azade bir iskelet vardı elimizde. Fenerbahçe'de bu durum tan tersi olacak, orada askerden çok general var

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1407328653608951808

yakında rosier ve ghezzal içinde bu haberler çıkar
Onları zaten alamayız, birinin 7, diğerinin 8 milyon bonservisi var.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen'in Fenerbahçe muhabbeti doğru olabilir, bu durumda yönetime kızmak yersiz oluyor. İstediği parayı çoktan Ali Koç'tan teklif olarak almış ve prensipte anlaşmış olabilir.

Yalnız şunu da söyleyeyim, geçen sene Erol Bulut bizde Sergen Fenerbahçe'de olsa; biz yine Fenerbahçe'nin üstünde bitirirdik ligi. Erol ile Sergen'in teknik direktörlüğü arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.

Fenerbahçe'deki oyuncu grubu bir çalışma ortamı bulması çok kolay olmayacaktır. Bizdeki oyuncu grubu teknik direktörü zorlayacak türde değildi, egosundan azade bir iskelet vardı elimizde. Fenerbahçe'de bu durum tan tersi olacak, orada askerden çok general var

Sergen teknik taktikle değil, oyuncu grubunu birarada tutup saha dışı faktörlere karşı dik durabildiği için kazandı. Erol Bulut ömrü boyunca şampiyonluk göremez.

Sergen'in orada buradaki havayı yakalayabileceğini sanmam, fakat sen hocanla işi bir hafta içinde bitirecektin. En azından bunun için adım atacaktın, eşeği bağlasan durmaz 35'gün. Yönetim bu süreci berbat yöneterek sınıfta kaldı.

Çevrimdışı levitate

fanatik fb'li sayfanın teki, ana akım medyaya düşmeden inanmam
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen teknik taktikle değil, oyuncu grubunu birarada tutup saha dışı faktörlere karşı dik durabildiği için kazandı. Erol Bulut ömrü boyunca şampiyonluk göremez.

Sergen'in orada buradaki havayı yakalayabileceğini sanmam, fakat sen hocanla işi bir hafta içinde bitirecektin. En azından bunun için adım atacaktın, eşeği bağlasan durmaz 35'gün. Yönetim bu süreci berbat yöneterek sınıfta kaldı.
Açık söyleyeyim, Sergen Fenerbahçe'ye gidiyorsa yönetim ne yaparsa yapsın gidecekti bence.

Bakın, bunu yönetimi gayet sert eleştiren biri olarak söylüyorum.

İkinci bir Aboubakar senaryosu yaşıyor olma ihtimalimiz çok yüksek. Adam zaten anlaşmayı yapmış, bizi oyalıyor olabilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Açık söyleyeyim, Sergen Fenerbahçe'ye gidiyorsa yönetim ne yaparsa yapsın gidecekti bence.

İkinci bir Aboubakar senaryosu yaşıyor olma ihtimalimiz çok yüksek. Adam zaten anlaşmayı yapmış, bizi oyalıyor olabilir.

Hiç sanmıyorum. Olmaz bence.

Rıdvan'a "Bu süreçte yoruldum, dinlencem diyen " adam gidip fenere imza atmaz bence. Yani inş atmamıştır.

Çevrimdışı Erman1903

1.Plan isteklerinin karşılanması ve devam etmekti ben söyleyeyim, ikinci plan da Fb. Oyalayacak olsa çağırdığında İstanbul'a ayağına gelmez, adamı buradan görüşmeden yolladık.