[eğrisi doğrusuna denk geldi şampiyon olduk yoksa arkasına teneke bağlanırdı yönetimin. geldiği dönemden bu döneme artan borç önlerine koyulurdu birde kredi çekip borcu arttırdılar. fikret orman futnolculara bol kesden dağıttı, savdı savuşturdu sen ne futbolcu aldın ne birşey bu borç niye arttı denir ve başka leylerlede itham edilirdi. şampiyon olunca kahraman olamazsan hain hırsız vs. ben burada fikret orman anç yarıştırması yapmıyorum @sözkul abi. abdullah avcıyı fikret orman getirmiş parasını o ödesin diyorlar. stadı yapan da çimin bakımını yapsın.fikret ormanı şimdi karalayanlar o zaman övgü yarışındaydı. muhtemelen anç yi de aynı akıbet bekliyor. bu mali yapı bu ülke ekonomisi be bu taraftar yapısıyla pek aksi olacak gibi değil. @sozkul
Bu örnekler tüm yönetimler için geçerli Murat, Fikret Orman stadı yapmaya başlamasaydı ve o sinerjiyi yakalamasaydı belki 2 sene sonra oda giderdi.
Adamların kucağına ellerini 4 bir yandan bağlayan bankalar birliği anlaşması bırakıldı gitti. Çok çaresizlerdi. Bu çaresizlik içinde futbolcu ücretlerini düzenli ödemeleri beni şaşırttı. Borçla ödemişler tamam paran yoksa borçla ödeyeceksin. Çünkü ödemezsen sonra faiziyle cezasıyla iki katını ödersin.
ANÇ stad inşaatının ortasında Quresma şuna işemiş filan diye röportaj verdiğinde benim için bitmişti. Ama yönetime gelince ona bir marj tanıdım. Beşiktaşlılığı bırakamıyorum çünkü.
Öyle ya da böyle şampiyon olduk yahu, ortada ben bu işi daha yaparım Ali Koç gibi kişisel servetimi harcarım diyen bir pehlivanda yok. tekrar soruyorum borçlanmaktan başka ne çareleri vardı böylesi bir dönemde? Söyleyin lütfen!