2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285209 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsmi geçen santraforlar arasında içime en çok sinen isim Seferovic oldu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İsmi geçen santraforlar arasında içime en çok sinen isim Seferovic oldu.

Gelmez o, o yüzden başka sefere artık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gelmez o, o yüzden başka sefere artık.

Olur da gelirse çok net santrafor. alacağın performans bellidir dalgalanmaz.
Akarı yok, kokarı yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimin gelmesini istersin mesela, kulübü batırıp ortadan kaybolan yardım gecesi yardım da bulunmayan, yatlarda para yiyen Fikret Orman mı gelsin
Buradan bunu çıkardıysan tebrik ediyorum :) Her yönetimi kendi içinde değerlendiriyorum. Çünkü kötüler içinde şu daha az kötü diye bir sınıflandırma yapılmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Hayır, yönetmesini bilen birileri. Çalıp çırpmıyor diye, maaşlar gününde ödeniyor diye sadece bunlarla mutlu olmak zorunda mıyız ?
maaşları ödemek için 600 milyon tl kadar yada daha fazlasıyla borçlandırarak maaşları gününde ödediler ama bu borçları gününde ödeyebileceklermi veya bırakıp gittiklerinde gelecek yönetim ödeyebilecekmi?kartopu misali borçlar büyüyor.fikret orman büyüyerek borç azaltmayı denedi başarılı olamadı.ahmet nur çebi ayağını yorganına göre uzatmaya çalışıyor ama yorgan kısa, çocuk uzuyor habire.

Çevrimdışı mrred

Hayır, yönetmesini bilen birileri. Çalıp çırpmıyor diye, maaşlar gününde ödeniyor diye sadece bunlarla mutlu olmak zorunda mıyız ?
Tabiki mutlu olmamalıyız fakat yöneticiliğin en temel gereksinimi dürüst ve dolayısı ile hesap verebilir olmasıdır. Böyle

olmaz ise abuk subuk insanlara taviz vermek zorunda kalırız. Dürüst adamın kimseye eyvallahı olmaz bunu sakın unutma
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

maaşları ödemek için 600 milyon tl kadar yada daha fazlasıyla borçlandırarak maaşları gününde ödediler ama bu borçları gününde ödeyebileceklermi veya bırakıp gittiklerinde gelecek yönetim ödeyebilecekmi?kartopu misali borçlar büyüyor.fikret orman büyüyerek borç azaltmayı denedi başarılı olamadı.ahmet nur çebi ayağını yorganına göre uzatmaya çalışıyor ama yorgan kısa, çocuk uzuyor habire.

Borcu artırıp bir de üzerine maaş ödememe zamanlarımız oldu Murat. Hatırlıyorum ben. Kötünün kötüsü var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Borcu artırıp bir de üzerine maaş ödememe zamanlarımız oldu Murat. Hatırlıyorum ben. Kötünün kötüsü var.
Hep kötüye bakıp halimize şükredeceksek ileri gidemeyiz. Olduğumuz yerde daire çizip dururuz. Eleştiriyi yapıcı yapıp ileri gitmek için kullanmak lazım. Geçmiş de geçmiste kaldı Sergen'in de dediği gibi. Artık yeni sezona ve kuracağımız kadroya odaklanmak lazım. En önemli nokta hataları tekrarlamamak olmalı. Hatalar tekrarlanırsa ders çıkarılmamış demektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu fiyatlara kimse alamaz. Bu kadar etmez zaten. Çok uçmuşlar.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1399728257122111489

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/VolkanLondon/status/1399680259612610565?s=19
Şu istatistikleri sarılarınn oyuncuları yapsa medyada hergün övülüp dururdu biz oyuncularımıza gereken değeri vermiyoruz sanki çoğu 10m e satılsın gözüyle bakıyor şu idtatiskleri yapan kanat süperligde en son ne zaman oldu acaba bakmak lazım gerçekten muazzam istatistikler ve defansa katkısı falan da çok iyiydi bu istatistiklere 2 adet sayılmayan tertemiz golü de eklememiz lazım biri Ankaragücü diğeribi hatırlayamadım hangi takıma atmıştı gerçekten çok değerli oyuncu oldu bu sezon ve giderse seneye yerini zor dolduracağız zaten ghezzal ve larin bulamazsak iyi bir 10 numara alıp idtatiskleri biraz daha bölmemiz lazım lukaku inşallah bize güzel bir bonservis kazandırır ama şu çıkışı ft falan yaptırsa ilah yerine koyardı medya kesin sergen hoca muazzam verin aldı önünde şapka çıkarılır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu istatistikleri sarılarınn oyuncuları yapsa medyada hergün övülüp dururdu biz oyuncularımıza gereken değeri vermiyoruz sanki çoğu 10m e satılsın gözüyle bakıyor şu idtatiskleri yapan kanat süperligde en son ne zaman oldu acaba bakmak lazım gerçekten muazzam istatistikler ve defansa katkısı falan da çok iyiydi bu istatistiklere 2 adet sayılmayan tertemiz golü de eklememiz lazım biri Ankaragücü diğeribi hatırlayamadım hangi takıma atmıştı gerçekten çok değerli oyuncu oldu bu sezon ve giderse seneye yerini zor dolduracağız zaten ghezzal ve larin bulamazsak iyi bir 10 numara alıp idtatiskleri biraz daha bölmemiz lazım lukaku inşallah bize güzel bir bonservis kazandırır ama şu çıkışı ft falan yaptırsa ilah yerine koyardı medya kesin sergen hoca muazzam verin aldı önünde şapka çıkarılır
Basının övmesine gerek yok. Yabancı kulüpler görse yeterli. Görmemeleri de zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

[eğrisi doğrusuna denk geldi şampiyon olduk yoksa arkasına teneke bağlanırdı yönetimin. geldiği dönemden bu döneme artan borç önlerine koyulurdu birde kredi çekip borcu arttırdılar. fikret orman futnolculara bol kesden dağıttı, savdı savuşturdu sen ne futbolcu aldın ne birşey bu borç niye arttı denir ve başka leylerlede itham edilirdi. şampiyon olunca kahraman olamazsan hain hırsız vs. ben burada fikret orman anç yarıştırması yapmıyorum @sözkul abi. abdullah avcıyı fikret orman getirmiş parasını o ödesin diyorlar. stadı yapan da çimin bakımını yapsın.fikret ormanı şimdi karalayanlar o zaman övgü yarışındaydı. muhtemelen anç yi de aynı akıbet bekliyor. bu mali yapı bu ülke ekonomisi be bu taraftar yapısıyla pek aksi olacak gibi değil. @sozkul

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu fiyatlara kimse alamaz. Bu kadar etmez zaten. Çok uçmuşlar.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1399728257122111489
Herkes bizim gibi elindeki oyuncuyu kötüleyip 3-5 verene satın demiyor.

Çevrimiçi yaço58

[eğrisi doğrusuna denk geldi şampiyon olduk yoksa arkasına teneke bağlanırdı yönetimin. geldiği dönemden bu döneme artan borç önlerine koyulurdu birde kredi çekip borcu arttırdılar. fikret orman futnolculara bol kesden dağıttı, savdı savuşturdu sen ne futbolcu aldın ne birşey bu borç niye arttı denir ve başka leylerlede itham edilirdi. şampiyon olunca kahraman olamazsan hain hırsız vs. ben burada fikret orman anç yarıştırması yapmıyorum @sözkul abi. abdullah avcıyı fikret orman getirmiş parasını o ödesin diyorlar. stadı yapan da çimin bakımını yapsın.fikret ormanı şimdi karalayanlar o zaman övgü yarışındaydı. muhtemelen anç yi de aynı akıbet bekliyor. bu mali yapı bu ülke ekonomisi be bu taraftar yapısıyla pek aksi olacak gibi değil. @sozkul
Eğrisi doğrusuna niye fenerin yada gsnin denk gelmedide bizim denk geldi öyle birşey yok bu şampiyonluk hakkımızla emekle alındı yönetiminde sergen hocanında yanlışları oldu ancak sonunda başardılar tarihi bir şampiyonluk geldi öyle eğrisi doğrusuna denk gelmedi emekle geldi bu şampiyonluk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lukaku reyis bu istatistiklerini penaltı kullanmadan yaptı. Çok önemli bir ayrıntı. 20 milyondan başlar.

Çevrimiçi sozkul

Hep kötüye bakıp halimize şükredeceksek ileri gidemeyiz. Olduğumuz yerde daire çizip dururuz. Eleştiriyi yapıcı yapıp ileri gitmek için kullanmak lazım. Geçmiş de geçmiste kaldı Sergen'in de dediği gibi. Artık yeni sezona ve kuracağımız kadroya odaklanmak lazım. En önemli nokta hataları tekrarlamamak olmalı. Hatalar tekrarlanırsa ders çıkarılmamış demektir.

Tabiiki ileriye bakmak lazım, ama benim aklıma birşey gelmiyor bu covid döneminde devralınan borçlarla nasıl kulübü maddi olarak düzlüğe çıkaracak hamleler yapılabilirdi  de bu yönetim yapmadı diyebileceğim, içinde yaşanılan koşulları gözönüne almadan yalnızca sonuca bakıp borcu artırdılar demeyi bir tür eleştiri olarak görüyorum. Tespit değilde eleştiri. Çünkü borcu alıp futbolcu maaşını düzenli ödemek kolay birşey diye okuyorum söyleneni. Geçmişi hatırlatmam bu yüzden.
Bu yönetimde hatasız değil ama maddi olarak neyi yapabilirlerdi yapmadılar mesela?
Ruiz konusu dışında kulübe maddi olarak zarar veren bir hamlelerini görmedim.

Çevrimiçi sozkul

Bu örnekler tüm yönetimler için geçerli Murat, Fikret Orman stadı yapmaya başlamasaydı ve o sinerjiyi yakalamasaydı  belki 2 sene sonra oda giderdi.
Adamların kucağına ellerini  4 bir yandan bağlayan  bankalar birliği anlaşması bırakıldı gitti. Çok çaresizlerdi. Bu çaresizlik içinde futbolcu ücretlerini düzenli ödemeleri beni şaşırttı. Borçla ödemişler tamam paran yoksa borçla ödeyeceksin. Çünkü ödemezsen sonra faiziyle cezasıyla iki katını ödersin.
ANÇ stad inşaatının ortasında Quresma şuna işemiş filan diye röportaj verdiğinde benim için bitmişti. Ama yönetime gelince ona bir marj tanıdım.  Beşiktaşlılığı bırakamıyorum çünkü.
Öyle ya da böyle şampiyon olduk yahu, ortada ben bu işi daha yaparım Ali Koç gibi kişisel servetimi harcarım diyen bir pehlivanda yok. tekrar soruyorum borçlanmaktan başka ne çareleri vardı böylesi bir dönemde?  Söyleyin lütfen!

Çevrimiçi sozkul

Çevrimdışı worns

Ersin'i satacağız bu konuda pek kuşkum yok. Fiyat 10 milyona yaklaşacak. Bir de sonraki satıştan pay maddesi koyabilirsek güzel olur. Zaten epeydir 5-6'dan 8-9a çıkartma uğraşısı içindeyiz gibi görünüyor.

Doğan Alemdar'ın fiyatını indirirlerse de yanaşmayalım. Papaz her zaman pilav yemez. Yarışmacı takımlarda genç kaleci büyük risktir, doğru planlamalarda da pek tercih edilmez. Ersin riskine girdik, muhtemelen de kazançlı çıkacağız. Ha Ersin istediğimiz değeri bir türlü bulamadı (ki bence böyle bir ihtimal pek yok, çok da uçmuyoruz) onunla devam edilir o ayrı mesele. Ama giderse yerine tekrar genç kaleci koyup onu da parlatalım işi fazla fantezidir artık. Şampiyonluk maçında iki hata yapar bu sefer şampiyonluğa malolur risk priminin ne denli yüksek olduğu görülür. Ersin'in yerini güvenilir bir yabancı kaleci alsın. Oyuncu parlatma konusunda başka mevkilere fokuslanalım.

Mesela genç oyuncuya para harcayacak bütçe yaratabiliyorsak Enis Destan orda duruyor, dün de yazılmıştı.

Çevrimdışı celiker1

Ersin'i satacağız bu konuda pek kuşkum yok. Fiyat 10 milyona yaklaşacak. Bir de sonraki satıştan pay maddesi koyabilirsek güzel olur. Zaten epeydir 5-6'dan 8-9a çıkartma uğraşısı içindeyiz gibi görünüyor.

Doğan Alemdar'ın fiyatını indirirlerse de yanaşmayalım. Papaz her zaman pilav yemez. Yarışmacı takımlarda genç kaleci büyük risktir, doğru planlamalarda da pek tercih edilmez. Ersin riskine girdik, muhtemelen de kazançlı çıkacağız. Ha Ersin istediğimiz değeri bir türlü bulamadı (ki bence böyle bir ihtimal pek yok, çok da uçmuyoruz) onunla devam edilir o ayrı mesele. Ama giderse yerine tekrar genç kaleci koyup onu da parlatalım işi fazla fantezidir artık. Şampiyonluk maçında iki hata yapar bu sefer şampiyonluğa malolur risk priminin ne denli yüksek olduğu görülür. Ersin'in yerini güvenilir bir yabancı kaleci alsın. Oyuncu parlatma konusunda başka mevkilere fokuslanalım.

Mesela genç oyuncuya para harcayacak bütçe yaratabiliyorsak Enis Destan orda duruyor, dün de yazılmıştı.
Ersin satılırsa tecrübeli kaleci konulup stoper transferi yapmayıp Serdar Saatçi pişirilebilir stoperde.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ALDENYX

Adamlar geldigi yarim sezonda nerdeyse sampiyon yapacaklardi olmadi bu sene yaptilar az butce ile sinirli oyuncu toplulugu ile iki kupayi Çaktilar....motorlari bogazda gezdirttiler üçüncü kupayi almalarina 70 gun
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

Eğrisi doğrusuna niye fenerin yada gsnin denk gelmedide bizim denk geldi öyle birşey yok bu şampiyonluk hakkımızla emekle alındı yönetiminde sergen hocanında yanlışları oldu ancak sonunda başardılar tarihi bir şampiyonluk geldi öyle eğrisi doğrusuna denk gelmedi emekle geldi bu şampiyonluk
merak ediyorum son hafta gol atamayıp berabere veya yenilseydik neler söyleyecektin acaba?

Çevrimdışı celiker1

Ghazzal'ın bonservisini alsınlarda kimi satarsa satsınlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ALDENYX

Herkes bizim gibi elindeki oyuncuyu kötüleyip 3-5 verene satın demiyor.

Haaaa biin yasa....bizdeki taraftar basarinin degerin ne olduğunu da bilmiyor ne yazikki...Ersin 90 larda cikacakti altyapidan o gunun taraftari Ersini bu gunun taraftarindan daha degerli hissettirirdi...diyim şuraya bee
Hayat geç kalanları hiç affetmez.