2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280873 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Yav kulübün yöneticisinin ne işi var internet amigosu adamlarla yayında. Basın mensubu mu kalmadı konuşacak. Clubhouseda hocasına sallayan yöneticileri olan Galatasaray değil burası. Burası Beşiktaş. Kötü niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum ama biraz daha dikkatli olmak gerekir.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2021, 21:29:21 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Ha bu arada o odadaki konuşmaların bir kısmı da şöyle.

"Kendilerine sezon boyunca Lens'in neden satılmadığı, Douglas'ın neden yan sahada çalışıp para kazandığının sorulduğunu hatırlatan Sümer, "Ne yapayım, gitmiyor, alıcısı yok? Gidip de sopalayacak da değiliz. Bir kontrat yapılmış. PAOK maçı öncesinde gözümün önünde hoca adamla (Douglas) konuşuyor. 'Hadi bizim sana ihtiyacımız var, hadi gel bakalım. Hazırsan gel' diyor. Oyuncuysa "İyi hissetmiyorum, bacağım biraz çekiyor galiba. Ben gelmeyeyim" diyor. E ne yapacağız? Aklımızı peynirle yemedik. 1 milyon Euro verdiğimiz adamı yan sahaya almak için! Öyle bir şey yok. Biz 10 yeni transfer yaptık. Attığınız zar diyeceğiniz bir şey yok. 14 kişilik bir takımla sezonu bitirdik. Eldeki imkân neyse, onu kıtı kıtına zorlaya zorlaya 10 bin, 20 bin Euro hesabı yaparak buraya getirdik" dedi.

Takımdaki tüm oyunculara dair Sergen Yalçın'ın tasarrufu olduğunu vurgulayan Cenk Sümer, "Hoca Güven'i, Umut'u gönderdi. Dedi ki 'Oynasınlar, burada oynayamayacaklar, gönderin'. Hocanın onay vermediği hiçbir şey yapılmadı, hiç bir transfer yapılmadı. Hem de Mart itibarıyla konuşuldu. Herkes pandemi, korku evindeyken biz Ümraniye'de Ahmet Nur Çebi, Erdal Toruoğulları, Sergen Yalçın, ben bir de Seçil Aygül (kulübün CEO'su). 20 Mart 2020 itibarıyla Ümraniye'ye park ettik. O dönem itibarıyla 4 temiz kâğıdı aldık. Para kazanmazken, yapılandırmalar yaptık. Oyuncularla, menajerlerle görüştük. Olağanüstü işler yapıldı. Dediler ki 'Futbolcularla indirim konuşup moralleri bozuyorlar'! Biz gerçekleri konuştuk. Kimse indirim falan yapmadı. Yapan var: Necip Uysal. Direkt indirim yapan Necip Uysal'dır. Delikanlı mıdır? Kralıdır. Beşiktaşlı mıdır? Gerçekten Beşiktaşlı'dır. Anlattık. 'Ben bunu yapıyorum' dedi. Dediğimizin de ötesinde yaptı çocuk. İnanamadım. Muazzam. Geri kalanlar anlayış gösteri ama indirim yapmadılar. Ama alacaklarından belli bir dönem için feragat ettiler, vadeleri uzattılar... Allah hepsinden razı olsun, bugünlere gelindi" diye konuştu."

Yönetim Umutu Güveni yollamamış, hoca istediği için yollanmış yani.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hedeflere bak :D

https://twitter.com/NicoSchira/status/1398794554418024451
Bunlarla ilgilenene kadar gider Giroud' la ilgilenirim. Adam ŞL golcüsü, EPL' de de bu sezon az görev aldı ama işini iyi yaptı. Ayrıca fiziken çok iyi durumda. Para isteyebilir de bunlardan çok farklı olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hulk’un avukatı Marisa Alija, Beşiktaş’a transfer olacağı hakkındaki iddialar için konuştu...

"Hayır, bu gerçek değil, tamamen yalan. Böyle bir durum yok."

( @ortacizgicom)

Boşa heveslendik .

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hulk’un avukatı Marisa Alija, Beşiktaş’a transfer olacağı hakkındaki iddialar için konuştu...

"Hayır, bu gerçek değil, tamamen yalan. Böyle bir durum yok."

( @ortacizgicom)

Boşa heveslendik .

Geçti bolu pazarı, alıcaktın hocanı kırmayacaktın zamanında. Gittin sakatlanacağı çok belli olan, sadece 2-3 maç oynayan birine 1.1 m bağladın yarım dönemlik, baya kar ettik.

Çevrimdışı worns

Bunlarla ilgilenene kadar gider Giroud' la ilgilenirim. Adam ŞL golcüsü, EPL' de de bu sezon az görev aldı ama işini iyi yaptı. Ayrıca fiziken çok iyi durumda. Para isteyebilir de bunlardan çok farklı olacağını sanmıyorum.

Giroud halen iyi durumda, oyun yapımıza da fazlasıyla uyar. Keşke alsalar ama zor, büyük liglerden talibi çıkar gibi geliyor. Zaten Milan, Roma vb takımların ilgisi yazılıp çizilmiş.

Çevrimiçi yaço58

Geçti bolu pazarı, alıcaktın hocanı kırmayacaktın zamanında. Gittin sakatlanacağı çok belli olan, sadece 2-3 maç oynayan birine 1.1 m bağladın yarım dönemlik, baya kar ettik.
Sakatlanacağo belli olan derken cenk müzmin sakat mı önceki sakatlığı mı tekrarladı saçma sapan bir zemin yüzünden adam sakatlandı şansızlıkken bu niye birilerini suçlamaya çalışıyorsun ne gerek var birde 2 dkupa aldığımız sezon sonrası

Çevrimiçi yaço58

Giroud halen iyi durumda, oyun yapımıza da fazlasıyla uyar. Keşke alsalar ama zor, büyük liglerden talibi çıkar gibi geliyor. Zaten Milan, Roma vb takımların ilgisi yazılıp çizilmiş.
Benteke nasıl olur onuda adı bizle anılıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Çok para 5,7 milyon pound alıyor
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2021, 22:35:39 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arkadaşta çok para 6,2 milyon pound alıyor orada

Çevrimiçi sefaköykartali

Çok para 5,7 milyon pound alıyor
O listede yazanların hepsi çok maaş alıyor zaten ya. Ben Aboubakarla anlaşacağımızı düşünüyorum ama 6m alan Costa yla anlaşana kadar Giroud u denerdim diyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Fit durumda mı bilmiyorum ama bu isimlerle ilgilenmektense Dzeko da daha iyi olur. Bu sezon 40 tane maçta oynamış. Bizim oyunumuza daha uygun oyuncular bunlar.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2021, 22:51:57 sefaköykartali ]

Çevrimdışı ALDENYX

Belkide cenkin attigi gollerle sampiyon olduk...🏆🏆helal olsun yonetime ustun öngörü 😏😏😎
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Kemiksizmi bu para coook yuksek maaş...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Sinan23

Laxalt ne alaka. Bu adamı çok severdim Milan öncesi ama tam 3-5-2 soludur. 4 lu oyunda ne önde ne arkada yararlı. Çok tempolu çok inatçı bir adam. Tam takım oyuncusu fakat ofans yöne nsakala kadar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlanacağo belli olan derken cenk müzmin sakat mı önceki sakatlığı mı tekrarladı saçma sapan bir zemin yüzünden adam sakatlandı şansızlıkken bu niye birilerini suçlamaya çalışıyorsun ne gerek var birde 2 dkupa aldığımız sezon sonrası
Cenk son 1.5 seneyi sakat geçirmişti, geçen sene Mart ayında çapraz bağını yırtıp 8 ay top oynamadı.

2020 Mart'ta çapraz bağını yırtan adamı 2021 Ocak ayında transfer ettik.

Sakatlığı zemine bağlı olabilir, ama zaten saatli bombaydı. Senin birinci santraforun Aboubakar gibi sakatlık riski olan adamsa, ikincisi Cenk olamaz.

Ha alternatif olmaz, yabancı kontenjanı doludur; neyse. Ama Hulk orada, yaklaşık aynı paraya gelmeye hazırdı.

Bakmayın şampiyon olduk diye konuşulmadı, büyük hataydı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözleşmesi bitti, o paraları veren çıkmaz.

Ama biz yarısını bile veremeyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fit durumda mı bilmiyorum ama bu isimlerle ilgilenmektense Dzeko da daha iyi olur. Bu sezon 40 tane maçta oynamış. Bizim oyunumuza daha uygun oyuncular bunlar.
Artık 35'e yakalamış Giroud, Dzeko, Costa gibi adamları alacak lükse sahip değiliz.

Sadece biz değil, hiç bir Türk takımı son sahibi olacağı oyuncu alacak lükse sahip değil.

Zamanında isim yapmış emekli adayları ile uğraşmak yersiz bence.

Çevrimdışı worns

epey toparladı bu sene. yüksek kontrat bulur. ağustos'ta halen bulamamışsa gündemimize geleceklerden olur ama pek sanmıyorum. buraya yazdım bana göre bize a liglerden kiralık santrafor yolları görünecek. o işler de bugünden belli olmaz. ağustos'ta görürüz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Edin Visca'yı transfer etmek istiyor.

( TV100)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tiquinho Soares, Olympiakos'a imza atmak için Atina'ya gitmis . Dün Fatih Doğan canlı yayında forvet için bir numaralı aday diyordu.

En az 3 ay yabancı transferi beklemek hayal kırıklığı gibi. Top ligler kadroları belirler, transferleri tamamlar, bize geride kalanlardan biri düşer sanırım.